Επανεξέταση Elementor 2.0: Αλλαγή του προσώπου του Web Design

Επανεξέταση Elementor 2.0: Αλλαγή του προσώπου του Web Design

Σε αυτήν την κριτική του Elementor, θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το γνωστό plugin δημιουργίας σελίδων και την πρόσφατη κυκλοφορία του Elementor 2.0. Είτε θέλετε να προσαρμόσετε μερικές ιστοσελίδες είτε να σχεδιάσετε έναν εντελώς νέο ιστότοπο, η νέα έκδοση του Elementor 2.0 διαθέτει τα εργαλεία και τις δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε το δημιουργικό σας όραμα.


Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το τι έχει να προσφέρει το Elementor και για να αποκτήσετε μια εις βάθος κατανόηση των νεότερων δυνατοτήτων που κυκλοφόρησε με το Elementor 2.0. Θα εξετάσουμε επίσης τα οφέλη της αναβάθμισης στο Elementor Pro. Και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που παρέχει αυτή η premium επέκταση. Ας αρχίσουμε…

Εισαγωγή στο Elementor

Elementor

Για όσους από εσάς δεν έχετε χρησιμοποιήσει το Elementor και δεν γνωρίζετε λίγα πράγματα για την προσθήκη, θα ξεκινήσουμε με μια γρήγορη εισαγωγή σε αυτήν τη λύση και θα εξετάσουμε τι έχει να προσφέρει.

Elementor είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο δημιουργίας σελίδων WordPress που κυκλοφόρησε εκπληκτικά μόλις πριν από δύο χρόνια. Εκείνη την εποχή, το Elementor έχει γίνει σοβαρός ανταγωνιστής στον κόσμο των προσθηκών δημιουργίας σελίδων. Παρέχει μια εντυπωσιακή εμπειρία και εκτεταμένα χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα μια συνεχώς αυξανόμενη πελατειακή βάση.

Το Elementor υποστηρίζει και τα δύο a Ελεύθερος και premium έκδοση του plugin τους. Το Elementor Pro είναι μια επέκταση του δωρεάν πρόσθετου και παρέχει προηγμένα εργαλεία για τη βελτίωση της ροής εργασίας και την αύξηση των μετατροπών και των πωλήσεων. Θα συζητήσουμε περαιτέρω την έκδοση Pro του Elementor στο άρθρο. Αλλά προς το παρόν, ας δούμε τι προσφέρει η δωρεάν βασική έκδοση Elementor…

Χαρακτηριστικά Elementor

Το Elementor ενσωματώνει έναν διαισθητικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης, που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν ή να προσαρμόζουν εύκολα οποιαδήποτε σελίδα ή προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης στο WordPress. Και όλα χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα. Όλες οι προσαρμογές μπορούν να γίνουν στο μπροστινό άκρο του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τα σχέδια σελίδων σας να πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο.

Η βιβλιοθήκη προτύπων Elementor περιέχει πάνω από 300 όμορφα δημιουργημένα πρότυπα για να διαλέξετε, που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν κάθε κλάδο και εξειδικευμένο χώρο. Μόλις επιλεγεί ένα πρότυπο, το πρόγραμμα επεξεργασίας Elementor σας δίνει τεράστιο έλεγχο σε κάθε λεπτομέρεια στυλ. Τα πρότυπα και τα σχέδια σελίδων μπορούν να αποθηκευτούν και να επαναχρησιμοποιηθούν, καθώς και να εξαχθούν για χρήση σε άλλους ιστότοπους.

Το Elementor παρέχει επίσης ένα πλήρες πακέτο widget δωρεάν. Αυτά τα widget λειτουργούν μέσα στο πρόγραμμα δημιουργίας ζωντανών σελίδων, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε ατελείωτες δυνατότητες σχεδίασης στις σελίδες σας. Ακολουθούν μερικά από τα widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις σελίδες σας…

 • Συλλογή εικόνων.
 • Εικόνα καρουσέλ.
 • Χάρτες Google.
 • Κουμπιά.
 • βίντεο.

Τα widget τρίτων και τα πρόσθετα μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στο εργαλείο δημιουργίας σελίδων Elementor. Επομένως, μπορείτε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με όλα τα αγαπημένα σας στοιχεία σχεδίασης.

Εδώ είναι μερικά από τα άλλα κορυφαίες δυνατότητες που προσφέρει η Elementor…

 • Συνολική προσαρμογή κατά διάταξη.
 • Φόντα βίντεο.
 • Ενσωματωμένη επεξεργασία.
 • Lightbox εικόνων και γκαλερί.
 • 800+ γραμματοσειρές Google.
 • Σχεδιασμός σελίδας προορισμού.
 • Επεξεργασία για κινητά.
 • Φιλικό για προγραμματιστές.

Το Elementor έρχεται επίσης με εκτεταμένη υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων βίντεο εκμάθησης και σε βάθος άρθρα. Αυτά διδάσκουν βήμα προς βήμα πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς ιστότοπους.

Τώρα λοιπόν γνωρίζουμε λίγα για το Elementor και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει στην δωρεάν έκδοση του πυρήνα. Ας ρίξουμε μια νέα ματιά στην πρόσφατη κυκλοφορία του Elementor 2.0 και ανακαλύψτε ποια εργαλεία και λειτουργίες έχουν προστεθεί σε αυτό το ήδη πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόσθετο.

Τα νέα χαρακτηριστικά του Elementor 2.0

Τον Φεβρουάριο, η ομάδα Elementor άρχισε να κυκλοφορεί Elementor 2.0. Με κάθε νέα έκδοση χαρακτηριστικών, ελπίζουν να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα που χρησιμοποιούν το WordPress όταν προσπαθούν να σχεδιάσουν και να προσαρμόσουν ιστότοπους. Λοιπόν, ποια χαρακτηριστικά έχουν εισαχθεί και πώς θα βελτιώσουν την εμπειρία του Elementor?

Elementor μπλοκ

Μπλοκ

Ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που κυκλοφόρησε στο Elementor 2.0 ήταν Elementor μπλοκ. Αυτή η εντελώς δωρεάν λειτουργία παρέχει έναν ευέλικτο τρόπο δημιουργίας σελίδων γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τα μπλοκ είναι ουσιαστικά προ-σχεδιασμένα τμήματα που, σε συνδυασμό, μπορούν να δημιουργήσουν πλήρεις σελίδες. Περιηγηθείτε και φιλτράρετε τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές σχεδίασης και, στη συνέχεια, προσθέστε τα κατάλληλα μπλοκ σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας με ένα μόνο κλικ. Αυτό σας δίνει περισσότερη ευελιξία από τα πρότυπα σελίδων, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αρκετή υποστήριξη σχεδιασμού για να εξοικονομήσετε χρόνο και να διασφαλίσετε ότι δημιουργείτε έναν φιλικό προς τον χρήστη, επαγγελματικό και ελκυστικό ιστότοπο.

Κάθε μπλοκ μπορεί να προσαρμοστεί, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε το περιεχόμενο και να μετατρέψετε γρήγορα τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε ιστότοπο. Και τα μπλοκ έρχονται προκατασκευασμένα με ρυθμίσεις widget και διάταξης, ώστε να μπορείτε απλά να επικεντρωθείτε στη διαδικασία σχεδιασμού και να μην ανησυχείτε για τις τεχνικές πτυχές της δημιουργίας μιας σελίδας. Τα μπλοκ μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν και να επαναχρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές σελίδες.

Η επιλογή και η επιλογή μπλοκ για τη δημιουργία μιας σελίδας δεν είναι απλώς ένας διασκεδαστικός τρόπος σχεδιασμού. Τα μπλοκ θα βελτιστοποιήσουν τη ροή εργασίας σας και θα διαχειριστούν τη διαδικασία δημιουργίας σας, με αποτέλεσμα τελειωμένες, σελίδες υψηλού επιπέδου, σε καθόλου χρόνο.

Επί του παρόντος, στη βιβλιοθήκη μπλοκ, υπάρχουν 253 διαφορετικοί τύποι μπλοκ που διατίθενται σε 15 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των τιμών, ομάδα, μαρτυρίες, χαρτοφυλάκιο, πρόσκληση για δράση και εγγραφή. Η ομάδα Elementor θα προσθέτει επίσης σε αυτήν τη βιβλιοθήκη με την πάροδο του χρόνου, διασφαλίζοντας ότι ανεξάρτητα από το έργο σας, θα υπάρχουν μπλοκ που ταιριάζουν.

API προγραμματιστών Elementor

API προγραμματιστή

Τον Απρίλιο, η Elementor ανακοίνωσε τη νέα της Κέντρο προγραμματιστών για προγραμματιστές Elementor. Αυτός είναι ένας νέος ιστότοπος και ένας πραγματικά εντυπωσιακός πόρος – ένας που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο σε οποιονδήποτε προγραμματιστή WordPress που θέλει να επεκτείνει το Elementor ή να τον ενσωματώσει σε ένα προϊόν.

Το Κέντρο Προγραμματιστών έχει δύο ενότητες…

Ας ρίξουμε μια ματιά και στα δύο λεπτομερέστερα…

Πόροι προγραμματιστή Elementor

Το Κέντρο πόρων προγραμματιστών περιέχει αναλυτικούς οδηγούς, οδηγούς και παραδείγματα κώδικα, που εξηγούν πώς οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους επεκτάσεις Elementor ή προσαρμοσμένες λύσεις για πελάτες. Υπάρχουν τόσο πληροφορίες για προγραμματιστές plugin όσο και για θέματα, καθώς και πληροφορίες για τα πρόσφατα πρότυπα κωδικοποίησης WordPress και τις τελευταίες βέλτιστες πρακτικές.

Αναφορά κωδικού Elementor

Χρησιμοποιώντας τα έγγραφα αναφοράς κώδικα Elementor, μπορείτε να μάθετε γρήγορα τι κάνει κάθε λειτουργία, κλάση, μέθοδος και άγκιστρο Elementor. Εδώ μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τον Κωδικό Αναφοράς για να βρείτε συγκεκριμένο κώδικα, ο οποίος ενημερώνεται αυτόματα με κάθε νέα έκδοση Elementor. Η ομάδα του Elementor σκοπεύει επίσης να προσθέσει αποσπάσματα και παραδείγματα κώδικα στο Code Reference στο άμεσο μέλλον.

Εάν είστε προγραμματιστής WordPress ή προγραμματιστής θέματος, το Elementor Developers Center είναι ένας πολύτιμος πόρος και αξίζει τον κόπο να τον δείτε.

Elementor Pro 2.0 – Δημιουργία θεμάτων

Theme Builder Elementor 2.0

Η κυκλοφορία του Elementor Pro 2.0 έχει αναβαθμίσει αυτό το πρόσθετο δημιουργού σελίδων ώστε να συμπεριληφθεί δυνατότητες δημιουργίας θεμάτων. Μέχρι τώρα, δεν ήταν δυνατή η προσαρμογή ορισμένων περιοχών του θέματος με τον επεξεργαστή Elementor Pro, όπως η κεφαλίδα, το υποσέλιδο, η ενιαία ανάρτηση και το αρχείο.

Το Elementor Pro Theme Builder έχει επεκτείνει την έννοια των προτύπων και έχει εισαγάγει νέους τύπους προτύπων για κεφαλίδες, υποσέλιδα και άλλες περιοχές του ιστότοπού σας. Αυτό καθιστά δυνατή τη σχεδίαση και την προσαρμογή κάθε μέρους του ιστότοπού σας, όχι μόνο των περιοχών περιεχομένου, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης Elementor. Πείτε αντίο στον κώδικα!

Το Elementor Pro Theme Builder λειτουργεί σε οποιοδήποτε θέμα WordPress και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οπτικά κάθε πτυχή του ιστότοπού σας, στο μπροστινό άκρο του ιστότοπού σας. Χρησιμοποιώντας δυναμικά πρότυπα, μπορείτε να δημιουργήσετε το πλαίσιο για το περιεχόμενό σας και, στη συνέχεια, να το εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, τα πρότυπα γεμίζουν με δυναμικό περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας με ένα μόνο κλικ.

Το Elementor Pro 2.0 προσφέρει επίσης 25+ μπλοκ κεφαλίδας και υποσέλιδου, καθώς και μια δυνατότητα κολλώδους κεφαλίδας που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Δεν θα περιορίζεστε πλέον από την κεφαλίδα και το υποσέλιδο του θέματος. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μπλοκ Elementor για να δημιουργήσετε κομψά και εντυπωσιακά σχέδια που λειτουργούν με την υπόλοιπη επωνυμία του ιστότοπού σας.

Elementor Pro 2.0 – Χαρακτηριστικά που θα έρθουν ακόμη

Ακόμα θα έρθει

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το Elementor 2.0 κυκλοφορεί σταδιακά. Και για το Elementor Pro 2.0, εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη χαρακτηριστικά.

Η ενσωμάτωση του WooCommerce θα έρθει σύντομα μαζί μας, παρέχοντας ισχυρό σχεδιασμό σχεδίασης στο κατάστημα WooCommerce, στις σελίδες προϊόντων και σε άλλα στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω του Elementor Editor. Τα widget θα περιλαμβάνουν…

 • Widget προϊόντων WooCommerce – Εμφανίστε και φιλτράρετε τα προϊόντα WooCommerce στον ιστότοπό σας.
 • Widget κατηγοριών WooCommerce – Επιλέξτε ποιες κατηγορίες προϊόντων θα εμφανίζονται.
 • Woo Elements Widget – Προσθέστε σελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένης μιας σελίδας καλαθιού αγορών, μιας σελίδας προϊόντος, σελίδας ολοκλήρωσης αγοράς και άλλων.
 • Woo Προσθήκη στο καλάθι Widget – Εμφάνιση ενός κουμπιού «Προσθήκη στο καλάθι».

Αυτές οι ενσωματώσεις θα κάνουν το Elementor το τέλειο εργαλείο για το σχεδιασμό ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Ακόμα θα έρθει η εκτεταμένη υποστήριξη για Προηγμένα προσαρμοσμένα πεδία (ACF) και σετ εργαλείων. Με αυτήν τη λειτουργικότητα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε πεδία περιεχομένου σε ACF ή σετ εργαλείων και, στη συνέχεια, να τα ενσωματώσετε οπτικά σε οποιαδήποτε σελίδα. Ποιο για προγραμματιστές εκεί έξω, μπορεί να είναι ένα παιχνίδι αλλαγής.

Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε Elementor Pro?

Elementor Pro

Αφού διαβάσετε σχετικά με το αξιοσημείωτο Theme Builder που η ομάδα του Elementor έχει ενσωματώσει στην επέκταση Elementor Pro, καθώς και τις ενσωματώσεις WooCommerce, ACF και Toolset που βρίσκονται στη γωνία, ίσως αναρωτιέστε εάν πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε Pro.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε τι άλλο έχει να προσφέρει το Elementor Pro…

 • Pro Templates – Επιλέξτε από μια επιλογή προτύπων επαγγελματικών προδιαγραφών.
 • Φόρμες – Σχεδιάστε και προσθέστε φόρμες επικοινωνίας, φόρμες συνδρομής, φόρμες σύνδεσης και άλλα.
 • Πολυμέσα – Προβάλετε εικόνες και βίντεο χρησιμοποιώντας ένα γραφικό στοιχείο Carousel ή Slides.
 • Προσαρμοσμένο CSS – Προσθέστε τον δικό σας κωδικό και δείτε τον σε δράση στον ζωντανό επεξεργαστή.
 • Ενσωματώσεις – Εύκολη ενσωμάτωση με MailChimp, Facebook SDK, reCAPTCHA και Adobe TypeKit, για να αναφέρουμε μερικά.
 • Social Media – Προσθέστε κουμπιά κοινής χρήσης, κοινωνικά εικονίδια, ενσωματώσεις στο Facebook και πολλά άλλα.

Οι χρήστες του Elementor Pro μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την υποστήριξη πελατών 24/7. Λάβετε γρήγορα βοήθεια για τυχόν ζητήματα και απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που ενδέχεται να προκύψουν. Προφανώς, το Elementor Pro είναι ένα αξιοσημείωτο εργαλείο, και αν είστε σοβαροί για την ποιότητα του σχεδιασμού του ιστότοπού σας, η αναβάθμιση σε Pro θα πρέπει να βρίσκεται στο ραντάρ σας.

Τελικές σκέψεις για το Elementor 2.0

Όπως μπορείτε να δείτε, το Elementor 2.0 διαθέτει μερικά εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά. Από το Elementor Blocks and Developer API, στο φανταστικό νέο Elementor Pro 2.0 Theme Builder και τις προηγμένες ενσωματώσεις, το Elementor αλλάζει την όψη του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ότι το πρόσθετο Elementor είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε σχεδιάζει ή προσαρμόζει έναν ιστότοπο είναι αυτονόητο – αλλά θα επιλέξετε τη δωρεάν ή premium έκδοση?

Έχετε απορίες σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες Elementor 2.0; Μη διστάσετε να ρωτήσετε τα παρακάτω σχόλια…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map