Επισκόπηση του DreamPress WordPress Hosting

Μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις πιο πρόσφατες και καλύτερες επιλογές φιλοξενίας WordPress που είναι διαθέσιμες στον Ιστό, γι ‘αυτό πρέπει να σας παρουσιάσουμε στο DreamPress. Το DreamPress είναι η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress που προσφέρεται από το DreamHost και έρχεται γεμάτη με εξαιρετικές δυνατότητες ιδανικές για οποιονδήποτε blogger ή μικρή επιχείρηση. Κάντε κλικ στο κουμπί ή συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε περισσότερα για το DreamHost. Ω, και τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το DreamHost Shared Hosting με μόλις 5,95 $ / μήνα (έκπτωση 33%!) Με τον κωδικό WPEXPLORER33.


Φιλοξενία Ιστού DreamHost

Γιατί να επιλέξετε το DreamHost

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας τόνος εταιρειών φιλοξενίας για να διαλέξετε και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Λοιπόν, το DreamHost μπορεί να είναι σωστό. Ξεκίνησε σε έναν κοιτώνα κολλεγίων το 1997, το DreamHost φιλοξενεί περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους. Στα χρόνια υπηρεσίας τους επικεντρώθηκαν στην εξυπηρέτηση, την ασφάλεια, τη διασκέδαση και την ευελιξία – και σαφώς λειτουργεί για αυτούς.

Επιλογές Φιλοξενίας Ιστού

Ένα από τα βασικά σημεία για την επιλογή του κατάλληλου οικοδεσπότη για εσάς είναι να βρείτε ένα σχέδιο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Θέλετε ένα σχέδιο που να προσφέρει λειτουργίες που θα χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα για διακομιστές, τότε πιθανότατα θα πρέπει να έχετε κοινόχρηστη ή διαχειριζόμενη φιλοξενία. Αλλά αν γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από έναν διακομιστή και θέλετε να πάρετε πραγματικά χέρια, ίσως θα μπορούσατε να πάτε με έναν VPS ή έναν αποκλειστικό διακομιστή. Το DreamHost προσφέρει πολλά σχέδια για να καλύψει μια ποικιλία αναγκών φιλοξενίας:

Κοινή φιλοξενία: Ιδανικό για ιστολόγια, χαρτοφυλάκια, μικρές επιχειρήσεις και άλλους νέους ιστότοπους
Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress: Ειδικά για ιστότοπους που εκτελούνται στο WordPress
Διαχειριζόμενη φιλοξενία VPS: Αρκετά ισχυρό για επιχειρήσεις, καταστήματα, προγραμματιστές και άλλα
Αφιερωμένοι διακομιστές: Πλήρως διαχειριζόμενο και έτοιμο για ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας

Φυσικά κάθε μία από αυτές τις επιλογές φιλοξενίας περιλαμβάνει διαφορετικά επίπεδα υπηρεσίας, ώστε να μπορείτε να κλιμακώσετε καθώς αυξάνονται οι ανάγκες φιλοξενίας σας.

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας ιστοσελίδων

dreamhost-χαρακτηριστικά

Επιπλέον, το DreamHost προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες σε όλους τους πελάτες τους. Ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε, μερικές από τις δυνατότητες φιλοξενίας που σίγουρα θα απολαύσετε από το DreamHost περιλαμβάνουν:

 • Πίνακας Ελέγχου: Ο πίνακας ελέγχου DreamHost έχει κεντρική εντολή για τη φιλοξενία σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας, να προβάλετε τους τομείς σας, να προσθέσετε ή να διαγράψετε χρήστες και ακόμη και να αποκτήσετε πρόσβαση στις εγκαταστάσεις σας με 1 κλικ. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί άλλοι χρήσιμοι γρήγοροι σύνδεσμοι για αλληλογραφία, VPS, αποκλειστικοί διακομιστές, χρεώσεις, υποστήριξη και άλλα.
 • Πρόγραμμα εγκατάστασης με 1 κλικ: Τυπικό με τις περισσότερες ιστοσελίδες, αυτό καθιστά εύκολη τη διαδικασία εγκατάστασης του WordPress (ή άλλης πλατφόρμας). Χωρίς σύνδεση μέσω FTP. Χωρίς λήψη zip. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί, περιμένετε μερικά λεπτά και είστε έτοιμοι.
 • Υπέροχες τεχνικές υποστήριξης: Ποιος δεν θέλει χρήσιμη υποστήριξη; Όταν εργάζεστε στον ιστότοπό σας και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι υπάρχουν γνώστες που μπορείτε να επικοινωνήσετε για βοήθεια.
 • Δημιουργία ιστότοπου για κινητά: Με την υποστήριξη της DudaMobile, αυτή η δυνατότητα σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια έκδοση για κινητά του ιστότοπού σας (σε αντίθεση με την απλή χρήση ενός αποκριτικού προτύπου ιστότοπου).
 • Cafe Commerce Integration: Η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε λίγα επιπλέον μετρητά και ενώ μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο όπως το WooCommerce ή το Easy Digital Downloads, το DreamHost υποστηρίζει επίσης πλήρως το Cafe Commerce – οπότε έχετε πολλές επιλογές δημιουργίας καταστημάτων.
 • Αυτόματες σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού: Το κακόβουλο λογισμικό δεν είναι δυνατό, και το DreamHost εκτελεί τις δικές του αυτόματες σαρώσεις για να αποτρέψει το κακόβουλο λογισμικό.
 • Ενσωμάτωση CloudFlare: Το να έχετε ένα καλό CDN μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το χρόνο φόρτωσης της σελίδας σας για επισκέπτες σε όλο τον κόσμο και το Cloudflare είναι ένα από τα καλύτερα εκεί έξω.
 • Εγγύηση 100% Uptime: Σε έναν τέλειο κόσμο ο ιστότοπός σας δεν θα πέσει ποτέ και η DreamHost θέλει να κάνει την εμπειρία φιλοξενίας σας όσο το δυνατόν καλύτερη. Έχουν 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας (αλλά φυσικά, υπάρχει χρόνος που ο διακομιστής σας μπορεί να πέσει για λίγα λεπτά για συντήρηση, ενημερώσεις λογισμικού κ.λπ. αλλά οι περισσότεροι κεντρικοί υπολογιστές θα σας ειδοποιήσουν εκ των προτέρων).

DreamPress Managed WordPress Hosting

σημειωματάριο wordpress

Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, λατρεύουμε το WordPress. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούμε να περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το DreamPress – το πλήρως διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας του DreamHost WordPress (το οποίο έχει έκπτωση 20% αυτή τη στιγμή, με μόλις 19,95 $ το μήνα). Το DreamHost έγινε συνεργάτης WordPress το 2005 και έκτοτε έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 750,00 ιστότοποι WordPress. Ακολουθεί μια κορυφή στο τι περιλαμβάνεται στην ισχυρή φιλοξενία DreamPress:

 • Αυτόματη εγκατάσταση WordPress: Ξεχάστε την εγκατάσταση με ένα κλικ – με το DreamPress WordPress είναι ήδη εγκατεστημένο για εσάς.
 • Αυτόματες ενημερώσεις WordPress: Το DreamPress έχει ως στόχο να διευκολύνει τη φιλοξενία του ιστότοπού σας, οπότε θα φροντίσει για τις βασικές ενημερώσεις του WordPress για εσάς. Επομένως, μην ανησυχείτε εάν πηγαίνετε διακοπές, ή έχετε καθήκοντα για εκτέλεση, το DreamPress θα διατηρήσει την έκδοση WordPress σας ενημερωμένη.
 • Βελτιστοποιημένη διαμόρφωση φιλοξενίας: Οι διακομιστές είναι δύσκολοι και αν δεν ξέρετε τι κάνετε, θα πρέπει πραγματικά να προσπαθείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις μόνοι σας. Αφήστε το στους επαγγελματίες που έχουν ρυθμίσει κάθε διακομιστή DreamPress ειδικά για WordPress.
 • Εγκατεστημένο WP-CLI: Για πιο προχωρημένους χρήστες, έχοντας WP-CLI ήδη εγκατεστημένο καθιστά εύκολη τη χρήση προτροπών γραμμής εντολών φιλικών προς τον προγραμματιστή απευθείας από το κουτί.
 • Διαχειρισμένοι διακομιστές VPS & MySQL: Yup – διαχείριση φιλοξενίας. Όπως είπαμε προηγουμένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για τους διακομιστές σας. Το DreamHost κάνει τα πάντα για εσάς!
 • Πίνακας ελέγχου βάσει Ιστού: Αυτός είναι ο ίδιος πίνακας ελέγχου που αναφέρθηκε προηγουμένως, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα με το πρόγραμμα φιλοξενίας DreamPress.
 • Υποστήριξη Expert WordPress: Όταν κάνετε μια ερώτηση, είναι σημαντικό να ρωτήσετε το σωστό άτομο και με την ομάδα εμπειρογνωμόνων του DreamHost του WordPress μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε και να γνωρίζετε ότι λαμβάνετε μια καλή απάντηση.
 • Συμβατό με οποιοδήποτε θέμα / προσθήκη: Διαβάζετε σωστά, οποιοδήποτε θέμα, οποιοδήποτε πρόσθετο. Υπάρχουν κυριολεκτικά απεριόριστοι συνδυασμοί. Επομένως, εάν έχετε ένα υπέροχο θέμα ή προσθήκη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να το εγκαταστήσετε στο DreamPress.
 • Βερνίκι Caching: Το CloudFlare είναι υπέροχο, αλλά το Varnish caching προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη απόδοση στον ιστότοπό σας. Αυτός ο επιταχυντής HTTP βοηθά τους διακομιστές DreamPress να παραδώσουν τους ιστότοπούς σας στο διπλό!
 • Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας: Τα εφεδρικά αντίγραφα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος οποιουδήποτε σχήματος ασφαλείας του WordPress και δεδομένου ότι αυτός είναι ένας τόσο σημαντικός παράγοντας που το DreamHost συμπεριέλαβε αυτές τις δυνατότητες στα σχέδια του DreamPress.
 • Προαιρετικό αντίγραφο ασφαλείας στο DreamObjects Cloud: Αυτή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα στην οποία μπορείτε να προσθέσετε με χρέωση – ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον cloud για να αποθηκεύσετε αυτά τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.
 • Απεριόριστο χώρο αποθήκευσης / εύρος ζώνης: Το έχετε δει αυτό πριν (είμαι σίγουρος) και, όπως και πολλοί άλλοι κεντρικοί υπολογιστές και το πρόγραμμα φιλοξενίας, το DreamPress σας διαβεβαιώνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσους αποθηκευτικούς χώρους και εύρος ζώνης χρειάζεστε. Εντός βέβαια (εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο με υψηλή επισκεψιμότητα, θα πρέπει να αυξήσετε το σχέδιό σας).
 • Απεριόριστα email: Ορισμένα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας δεν το συμπεριλαμβάνουν, αλλά χαιρόμαστε που το DreamPress το έκανε. Εάν σκέφτεστε να εκτελέσετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας στο DreamPress, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε επαγγελματικούς λογαριασμούς email για καθέναν από τους υπαλλήλους σας.

Πολύ ωραία λίστα χαρακτηριστικών, σωστά; Χτισμένο στους διαχειριζόμενους εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές του DreamHost (VPS), το DreamPress είναι έτοιμο να ξεκινήσει αμέσως. Οι διακομιστές DreamPress έχουν προρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιούν τις καλύτερες επιλογές για το WordPress, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε μόνοι σας τις ρυθμίσεις διακομιστή.

Επιπλέον, έχουν προσθέσει ένα στρώμα προσωρινής αποθήκευσης βερνικιών (συν το Πρόσθετο βερνίκι HTTP Purge) για να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας. Και μην ανησυχείτε – οποιοδήποτε θέμα ή προσθήκη θα λειτουργεί με το DreamPress (συμπεριλαμβανομένου του Tour own Total theme), οπότε ο τρόπος εμφάνισης και λειτουργίας του ιστότοπού σας εξαρτάται απόλυτα. Τώρα που έχετε μια ιδέα για το τι είναι το DreamPress!

Λίγες σκέψεις

dreampress-σκέψεις

Το DreamPress έχει πολλά για αυτό, αλλά υπάρχουν μόνο δύο δυνατότητες που χρησιμοποιώ τακτικά και δεν είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. Το πρώτο είναι πολυχώρος υποστήριξη. Δεν είναι τεράστια προσφορά για τους περισσότερους ανθρώπους. Εάν εκτελείτε ένα ή λίγα ιστολόγια ή επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας το WordPress, απλά θα πρέπει να αγοράσετε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα φιλοξενίας για κάθε ιστότοπο.

Το άλλο χαρακτηριστικό που λείπει είναι ένα σκαλωσιά περιοχή. Ελπίζω πραγματικά να είναι κάτι που το DreamHost έχει στα έργα του. Προσωπικά, έχω διαπιστώσει ότι οι περιοχές σταδιοποίησης είναι χρήσιμες για διάφορους σκοπούς, με ένα από τα πιο σημαντικά να δοκιμάζετε ενημερώσεις (ειδικά για θέματα WordPress και WordPress). Αλλά για τους περισσότερους χρήστες (που δεν ενημερώνουν τους σκεπτικιστές σαν εμένα), πιθανότατα δεν θα χάσετε τόσο πολύ την περιοχή στάσης.

Εκτός από αυτό, το DreamPress έχει ό, τι μπορεί να χρειαστεί ένας χρήστης του WordPress – ακόμη και την ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση. Ω, και σε αντίθεση με πολλά από τα άλλα διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας WordPress στην αγορά, το DreamPress δεν διαθέτει πρόσθετα WordPress μαύρης λίστας που δεν θα σας αφήσουν να χρησιμοποιήσετε (τουλάχιστον όχι ότι θα μπορούσα να βρω). Ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού έχουν μια λίστα με επιτρεπόμενες προσθήκες για την αποφυγή διπλών λειτουργιών. Αλλά με το DreamPress έχουν διατηρήσει την εγκατάσταση αρκετά καθαρή, οπότε αν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το BackWPup ή YARPP τότε πηγαίνετε για αυτό.

Τυλίγοντας

Ας ελπίσουμε ότι απολαύσατε την εσωτερική μας εμφάνιση στο DreamPress! Αυτό φαίνεται σαν μια σταθερή επιλογή φιλοξενίας WordPress και το DreamHost έχει προσθέσει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες για να διευκολύνει τη ρύθμιση του ιστότοπού σας στο WordPress. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το DreamHost ή το DreamPress, ενημερώστε μας τις σκέψεις σας παρακάτω. Θα θέλαμε να ακούσουμε από πραγματικούς χρήστες την απόδοση της φιλοξενίας τους!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map