DE: Σχόλια WordPress Σχόλια Plugin Review

Τα συστήματα σχολιασμού αποτελούν αντικείμενο αιώνιας αντιπαράθεσης στο χώρο του WordPress. Ως επί το πλείστον, μαστίζονται με ασυνέπειες, καλά συστήματα με φρικτές διεπαφές χρήστη, αυτά με υπέροχες διεπαφές χρήστη αλλά φρικτές εμπορικές επιλογές και φυσικά δωρεάν επιλογές με διαφημίσεις, εκτός εάν κάνετε αναβάθμιση. Αυτός είναι ο κόσμος των συστημάτων σχολιασμού στο WordPress. Αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα αν όχι για το γεγονός ότι το τυπικό σύστημα σχολίων στο WordPress αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Όταν νόμιζα ότι όλα είχαν χαθεί και θα έπρεπε να είμαι ευγνώμων που το Disqus (γεμάτο με διαφημίσεις) ως η καλύτερη επιλογή για ένα σύστημα σχολίων, με γνώρισε η DE: Σχόλια.


DE: Τα σχόλια είναι μια νέα εναλλακτική λύση πρόσθετων σχολίων WordPress. Η τιμή είναι περίπου σωστή και η παρουσίαση φαίνεται να είναι καλύτερη από το Disqus. Το σύστημα βασίζεται στο βασικό σύστημα σχολιασμού του WordPress. Αποθηκεύει όλα τα σχόλια στην τοπική βάση δεδομένων σας, λειτουργώντας ως εκ νέου εμφάνιση με καλύτερες δυνατότητες από το προεπιλεγμένο WordPress, υπόσχεται πολύ καλύτερη απόδοση και διαχείριση σχολίων.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

DE: Σχόλια Premium WordPress Plugin

Η τιμή προσθήκης χωρίζεται σε 3 διαφορετικά πακέτα. Μια άδεια 1 ιστότοπου με δίκαιη τιμή 50 $ ετησίως και μια άδεια ιστότοπου 3 και 10 με πολύ υψηλότερη τιμή. Μπορείτε να δοκιμάσετε το DE: Σχόλια ζωντανή επίδειξη, αλλά αν συνεχίσετε να διαβάζετε, ανακαλύπτουμε πραγματικά πώς λειτουργεί η προσθήκη.

Για τους σκοπούς αυτής της αξιολόγησης, θα εξετάσουμε την άδεια 1 ιστότοπου. Η διαδικασία ενεργοποίησης της προσθήκης είναι αρκετά εύκολη. Παίρνετε μόνο το κλειδί από τον πίνακα ελέγχου στη διεύθυνση DE: Σχόλια και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το εν λόγω κλειδί στην προσθήκη σας, αυτό είναι! Χωρίς κρυμμένους συνδέσμους, χωρίς επιπλέον διαφήμιση – απλώς μια τέλεια λειτουργική προσθήκη που μεταμορφώνει τα σχόλιά σας.

DE: Σχόλια Χαρακτηριστικά σχολιασμού WordPress

Το κύριο backend αποτελείται από διαφορετικές επιλογές που μπορούν να διαμορφωθούν για να επωφεληθούν από το DE: Σχόλια.

Μπορείτε να τροποποιήσετε το κύριο χρώμα, να ενεργοποιήσετε εξωτερικές διευθύνσεις URL, αριθμό σχολίων και ακόμη και μεταφόρτωση εικόνων.

Το πρόσθετο χρειάζεται WP Social για την αυτόματη σύνδεση στο κοινωνικό δίκτυο, παρόμοιο με αυτό που κάνει το Disqus. Η μόνη διαφορά είναι ότι εσείς οι ίδιοι ελέγχετε τη σύνδεση, οπότε πρέπει να διαμορφώσετε όλα τα κοινωνικά δίκτυα με το χέρι. Αυτή είναι μια εκτεταμένη διαδικασία, αλλά αξίζει τον κόπο αν θέλετε να ελέγχετε πλήρως την είσοδο χρήστη αντί να αφήνετε ένα εξωτερικό σύστημα σχολίων να το ελέγχει για εσάς.

Το προεπιλεγμένο σύστημα συνδρομής και ειδοποιήσεων μπορεί να τροποποιηθεί, αλλά η προσθήκη δεν έχει ακόμη καμία μέθοδο μη αυτόματης διαμόρφωσης SMTP για την αποστολή αυτών των e-mail. Αυτό μετατρέπεται σε πρόβλημα καθώς τα περισσότερα e-mail φαίνεται να εμφανίζονται με το προεπιλεγμένο θέμα να εμφανίζει το λογότυπο DE: Comments και φαίνεται να εισέρχεται στο φάκελο spam σε ορισμένες υπηρεσίες e-mail, κυρίως επειδή τα e-mail αποστέλλονται μέσω του Λειτουργία PHP. Μια τέτοια δυνατότητα θα μπορούσε να προστεθεί στο μέλλον, αλλά δεν έχουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Η διαμόρφωση κάθε κοινωνικού δικτύου στο WP Social είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του DE: Comments Plugin. DE: Το σχόλιο παρέχει επίσης ένα σύστημα σήματος, το οποίο είναι εξαιρετικό για την προώθηση περαιτέρω αλληλεπίδρασης με και μεταξύ των επισκεπτών του ιστότοπού σας.

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο προγραμματιστής υποστηρίζει ενεργά και ενημερώνει την προσθήκη του. Έχουμε έρθει σε επαφή μερικές φορές κατά τη διάρκεια αυτής της εξέτασης και έχουμε την εσωτερική πληροφορία ότι μια νέα και εκλεπτυσμένη έκδοση της προσθήκης θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον.

DE: Σχόλια Frontend Function & Design

Προχωρώντας – μόλις ενεργοποιηθούν τα σχόλια, αυτή είναι η προεπιλεγμένη διάταξη που θα δείτε στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας με ενεργοποιημένα τα σχόλια.

Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη πόσο εύκολο είναι να τροποποιήσετε τον κώδικα CSS της προσθήκης για να επιτρέψετε την καλύτερη αναπαράσταση. Η απλή προσθήκη ετικέτας σε μια τάξη CSS και η προσθήκη της στην προεπιλεγμένη προσαρμογή CSS στο WordPress θα είναι αρκετή για να αλλάξει γρήγορα την εμφάνισή της (σημείωση: ο προγραμματιστής βελτιώνει επίσης την προσαρμογή στην επόμενη έκδοση με περισσότερες επιλογές).

Οι επιλογές απάντησης φαίνονται υπέροχες, με σαφείς επιλογές + και – για ψηφοφορία πάνω ή κάτω για ένα σχόλιο. Επιπλέον, επιτρέπει την άμεση κοινή χρήση των σχολίων, τη διαχείριση και τα προσαρμοσμένα σήματα.

Έτσι φαίνεται σε μια εκτεταμένη συνομιλία.

Και έτσι φαίνεται σε μια πολύ εκτεταμένη συνομιλία με το YouTube Embeds.

DE: Σχόλια Απόδοση WordPress Σχόλια

Η απόδοση του συστήματος είναι απλώς εκπληκτική. DE: Τα σχόλια δεν με νοιάζει πόσα σχόλια έχετε στην ανάρτηση, καθώς φαίνεται να κάνει όλη τη δουλειά με βάση το προεπιλεγμένο σύστημα σχολίων WordPress. Οι πόροι της βάσης δεδομένων είναι ελάχιστοι ως DE: Τα σχόλια αποθηκεύουν μόνο πρόσθετες τιμές για ψηφοφορία και σήματα και τα υπόλοιπα φορτώνονται ως προεπιλεγμένα σχόλια από το WordPress με ενσωματωμένο ένα καλύτερο στυλ.

DE: Τα σχόλια είναι τόσο γρήγορα όσο τα τυπικά σχόλια του WordPress και φαίνεται να είναι ακόμη πιο γρήγορα από το Disqus (το κέρδισε ακόμη και στην παρουσίαση του UI).

DE: Σχόλια WordPress Σχόλια Spam

Επειδή πρόκειται για ένα πρόσθετο που βασίζεται σε βασικά σχόλια του WordPress, έχει ενσωματώσει υποστήριξη για όλες τις πιο γνωστές προσθήκες spam για το WordPress. Για αυτήν την κριτική έχω χρησιμοποιήσει το Akismet, το οποίο είναι πιστοποιημένο για να λειτουργεί ακριβώς με το DE: Σχόλια. Ο προγραμματιστής εξέφρασε επίσης την πρόθεσή του να υποστηρίξει περισσότερες προσθήκες φίλτρων spam στο μέλλον.

Τελικές σκέψεις για DE: Σχόλια

DE: Τα σχόλια είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τυπικά σχόλια WordPress σε λογική τιμή. Η προσθήκη λειτουργεί όπως αναμενόταν και εκτός από ορισμένα δευτερεύοντα μειονεκτήματα ως η λειτουργία αλληλογραφίας PHP, διαμορφώνεται για να είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές σχολιασμού. Η προσθήκη έχει καλύτερη εμφάνιση από το Disqus (κατά τη γνώμη μου), είναι εύκολο να συνεργαστείς και αύξησε επίσης την αλληλεπίδραση στο ιστολόγιο που το δοκίμασα για αυτήν την κριτική. DE: Τα σχόλια είναι επίσης πολύ λιγότερο αδέξια από το Disqus για στυλ, με απλούστερες τάξεις και μια εύχρηστη δομή.

DE: Τα σχόλια δεν έχουν δωρεάν βαθμίδα και ως εκ τούτου δεν περιλαμβάνουν κανένα είδος διαφήμισης πίνακα διαχειριστή. Αυτό είναι ένα καλό πλεονέκτημα, καθώς ο προγραμματιστής επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη, αντί να χρειάζεται να διαχειρίζεται διαφορετικές δωρεάν επιλογές. Επίσης, αυτό διευκολύνει τη λευκή ετικέτα για ιστότοπους πελατών, καθώς δεν υπάρχουν συνεχείς ειδοποιήσεις για “αναβάθμιση” ή άλλη έκδοση.

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Τι πιστεύετε για το DE: Σχόλια; Έχετε απορίες σχετικά με αυτό το φοβερό νέο σύστημα; Ας τα ακούσουμε στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me