Booknetic: Ραντεβού WordPress & Κράτηση σε κουτί

Booknetic: Ραντεβού WordPress & Κράτηση σε κουτί

Η προσθήκη ενός ισχυρού συστήματος κρατήσεων στον ιστότοπό σας στο WordPress είναι δύσκολη για αρχάριους και επαγγελματίες. Εάν επρόκειτο να κωδικοποιήσετε ένα σύστημα κρατήσεων από το μηδέν, θα χρειαζόταν πιθανώς μήνες, αν όχι χρόνια. Και θα ήταν μια άσκηση ματαιότητας, ειδικά όταν ο τροχός έχει ήδη εφευρεθεί και υπάρχουν καταπληκτικά πρόσθετα όπως το Booknetic.


Το Booknetic είναι ένα φανταστικό πρόσθετο ραντεβού και κράτησης για ιστότοπους WordPress. Είναι η τέλεια λύση για επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, γυμναστήρια, σαλόνια, σπα, δικηγορικά γραφεία, συνεργεία επισκευών και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες. Η προσθήκη επιτρέπει στις προοπτικές σας να κλείσετε ραντεβού και να πληρώσετε εύκολα.

Στα παρασκήνια, Βιβλίο έρχεται με έναν διαισθητικό ταμπλό που κάνει τη διαχείριση των κρατήσεών σας απίστευτα εύκολη. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε υπηρεσίες, να προσθέσετε μέλη του προσωπικού, να επιλέξετε πολλές τοποθεσίες, να προσθέσετε πύλες πληρωμής και να κάνετε πολλά περισσότερα. Με άλλα λόγια, είναι η ιδανική προσθήκη κράτησης WordPress για αρχάριους που δεν κωδικοποιεί.

Και στη σημερινή αναθεώρηση, ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που κάνει το Booknetic να τσεκάρει. Αγγίζουμε τις διαθέσιμες δυνατότητες και δοκιμάζουμε το plugin, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε. Αν αυτό ακούγεται υπέροχο, ας βουτήξουμε αμέσως.

Τι είναι το Booknetic?

πρόσθετο booknetic wordpress

Λοιπόν, τι είναι το Booknetic και από πού προήλθε; Με απλά λόγια, το Booknetic είναι μια κομψή αλλά ισχυρή προσθήκη κρατήσεων για ιστότοπους WordPress. Είναι το πνευματικό τέκνο των βετεράνων προγραμματιστών Κωδικός FS (μαζί με τα δημοφιλή τους Αφίσα FS πρόσθετη αυτόματη ανάρτηση).

Το πρόσθετο κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου 2019, που σημαίνει ότι είναι σχετικά νέο τη στιγμή της σύνταξης. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύς χώρος για βελτίωση και καλύτερες δυνατότητες στο μέλλον. Ωστόσο, το Booknetic είναι ένα από τα ευκολότερα πρόσθετα προγραμματισμού που θα χρησιμοποιείτε ποτέ στον ιστότοπο κρατήσεων.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουμε ελέγξει πολλές άλλες προσθήκες κράτησης στο WordPress στο παρελθόν, η Booknetic δεν συνοδεύεται από χαρακτηριστικά, σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές της. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ένα εύκολο στη χρήση πρόσθετο κράτησης που είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορο.

Το Booknetic είναι ένα premium πρόσθετο, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το κατεβάσετε στο WordPress.org αυτήν τη στιγμή. Εάν κυκλοφορήσουν μια δωρεάν έκδοση στο μέλλον, θα ενημερώσω την ανάρτηση αναλόγως. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα νερά, σας προσφέρουν μια φανταστική Επίδειξη βιβλίου στον επίσημο ιστότοπο.

Τώρα που ξέρουμε τι συνεργαζόμαστε, ας ανακαλύψουμε τι έχει να προσφέρει η Booknetic όσον αφορά τις δυνατότητες.

Βιβλικές δυνατότητες

βιβλιογραφικά χαρακτηριστικά

Το πρόσθετο Booknetic WordPress αποστέλλεται με επαρκή λίστα εργαλείων για να λειτουργεί και να λειτουργεί γρήγορα ένα ωραίο σύστημα κρατήσεων. Όταν εγκαθιστάτε το Booknetic, θα μεταφερθείτε σε μια φανταστική σουίτα λειτουργιών που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Ένας σχεδιασμός έτοιμος για κινητά και ανταποκρίνεται που σημαίνει ότι ο ιστότοπος κρατήσεων σας θα φαίνεται υπέροχος σε πολλές συσκευές
 • Φιλικό για αρχάριους – Το Booknetic είναι εκπληκτικά εύκολο στη ρύθμιση και προσαρμογή για οποιαδήποτε επιχείρηση
 • Ένα εργαλείο δημιουργίας φόρτωσης μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να προσθέσετε επιπλέον πεδία στην προεπιλεγμένη φόρμα κράτησης
 • Λεπτομερείς αναφορές με ενεργά δεδομένα για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε στην κορυφή της επιχείρησης
 • Προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις μέσω email και SMS για τους πελάτες και το προσωπικό σας
 • Υποστήριξη για πληρωμές PayPal, Stripe και WooCommerce
 • Λεπτομερής τεκμηρίωση και εξαιρετική εξατομικευμένη υποστήριξη
 • Βελτιωμένη σελίδα κράτησης που μειώνει τα ποσοστά εγκατάλειψης
 • Πλήρως αυτοματοποιημένο – Ρυθμίστε μία φορά και εξοικονομήστε ώρες
 • Προσθέστε απεριόριστα μέλη προσωπικού
 • Πολλαπλές επιλογές νομίσματος
 • Προσθέστε απεριόριστες υπηρεσίες
 • Απεριόριστες κατηγορίες
 • Υπέροχο UI ολόπλευρο
 • Και τα λοιπά

Η δοκιμή του demo είναι ο μόνος τρόπος για να έχετε μια καλή αίσθηση του τι να περιμένετε. Αλλά με ξέρεις? Εγκατέστησα την πλήρη έκδοση, ώστε να μπορώ να δοκιμάσω κάθε λεπτομέρεια στο τελευταίο pixel. Δεν μπορώ να το βοηθήσω ��

Εδώ βρήκα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Booknetic WordPress Plugin

plugin προγραμματισμού ραντεβού booknetic wordpress

Θυμηθείτε, το Booknetic είναι ένα premium πρόσθετο. Η πλήρης έκδοση είναι διαθέσιμη στο Envato στην εφάπαξ τιμή των 79 $. Αυτό είναι το Τακτικός άδεια που καλύπτει έναν ιστότοπο WordPress. Οι προγραμματιστές προσφέρουν ένα Επεκτάθηκε άδεια στα 349 $ για πέντε ιστότοπους WordPress. Πηγαίνετε για το σχέδιο που λειτουργεί για την επιχείρησή σας.

Το Booknetic είναι δημοφιλές στο Envato αυτή τη στιγμή και εμφανίστηκε στο CodeCanyon. Κάθε πρόγραμμα καλύπτει έξι μήνες ειδικής υποστήριξης και ενημερώσεων διάρκειας ζωής. Μετά την αγορά του Booknetic, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ενός φακέλου ZIP από το Envato με τα σχετικά αρχεία και άδεια. Εξαγάγετε το φάκελο στον υπολογιστή σας και εντοπίστε το αρχείο Booknetic ZIP.

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στην περιοχή διαχειριστή του WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου, όπως φαίνεται παρακάτω.

πώς να εγκαταστήσετε νέα προσθήκη wordpress

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση προσθήκης κουμπί, επιλέξτε το αρχείο Booknetic ZIP στον υπολογιστή σας και πατήστε Εγκατάσταση τώρα, όπως επισημαίνουμε στο παρακάτω screengrab.

ανεβάζοντας το βιβλίο

Ενεργοποιήστε την προσθήκη:

πώς να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο booknetic

Μετά την ενεργοποίηση, κάντε κλικ στο Βιβλίο στοιχείο στο μενού διαχειριστή του WordPress:

στοιχείο μενού wordpress plugin για κρατήσεις

Στην επόμενη οθόνη, εισαγάγετε τον κωδικό αγοράς σας, επιλέξτε πώς ακούσατε για το Booknetic (υπόδειξη: Από το ιστολόγιο WPExplorer), εισαγάγετε το email σας και πατήστε το Εγκαθιστώ κουμπί, όπως περιγράφουμε παρακάτω.

κωδικός αγοράς βιβλίου

Μόλις επικυρωθεί η άδεια, θα μεταφερθείτε στον ωραίο πίνακα ελέγχου Booknetic που φαίνεται παρακάτω.

ταμπλό βιβλίων

Όμως, όπως μπορείτε να δείτε, δεν έχουμε τίποτα ακόμη. Ας προσθέσουμε μερικές υπηρεσίες, προσωπικό, τοποθεσίες και γενικά να δοκιμάσουμε τι μπορεί να κάνει η Booknetic.

Πώς να ρυθμίσετε το Booknetic

Αν έχετε φτάσει μέχρι τώρα, δεν έχετε χρόνο να χάσετε. Ας ξεκινήσουμε προσθέτοντας την τοποθεσία της επιχείρησής σας, τα μέλη του προσωπικού και ορισμένες υπηρεσίες.

Προσθήκη τοποθεσίας επιχείρησης

Μεταβείτε στο Τοποθεσίες, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Προσθήκη τοποθεσίας κουμπί:

Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, εισαγάγετε τα στοιχεία της τοποθεσίας σας και κάντε κλικ στο Προσθήκη τοποθεσίας κουμπί, όπως φαίνεται παρακάτω.

Για το παράδειγμα του γυμναστηρίου, πρόσθεσα δύο τοποθεσίες: τη Νέα Υόρκη και την Ατλάντα ��

τοποθεσίες στο βιβλίο

Τώρα που έχουμε τις επιχειρηματικές μας τοποθεσίες στο σύστημα, ας προσθέσουμε κάποια μέλη του προσωπικού.

Προσθήκη μελών προσωπικού

Κάντε κλικ στο Προσωπικό καρτέλα, όπως φαίνεται παρακάτω.

προσθήκη μελών του προσωπικού στο βιβλίο

Στη συνέχεια, πατήστε το Προσθήκη προσωπικού κουμπί:

Εισαγάγετε τα στοιχεία του προσωπικού σας και πατήστε το Προσθήκη προσωπικού κουμπί.

Μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε προγράμματα για το προσωπικό σας στο αναδυόμενο παράθυρο παραπάνω. Προχώρησα και πρόσθεσα δύο εκπαιδευτές για το γυμναστήριο μας.

Μέχρι στιγμής, τόσο καλά, όλα φαίνονται υπέροχα. Έχω τις τοποθεσίες και το προσωπικό μου πλήρες με χρονοδιαγράμματα, ειδικές ημέρες και αργίες. Τώρα, ας προσθέσουμε μερικές υπηρεσίες.

Προσθήκη υπηρεσιών

Κάντε κλικ στο Υπηρεσίες καρτέλα, όπως φαίνεται παρακάτω.

προσθέτοντας υπηρεσίες βιβλίου

Το Booknetic σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κατηγορίες για τις υπηρεσίες σας. Σε κάθε κατηγορία, μπορείτε να προσθέσετε υποκατηγορίες και υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τούτου λεχθέντος, πατήστε το εικονίδιο συν (+) δίπλα στο Κατηγορίες , όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

ταμπλό βιβλίων

Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα της κατηγορίας σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο επιλογής:

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο συν (+) στην κατηγορία που δημιουργήσατε πρόσφατα:

προσθέτοντας μια υπηρεσία στο πρόσθετο κράτησης βιβλίων

Με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεται ένα μικρό κουτί που σας επιτρέπει να προσθέσετε μια κατηγορία ή υπηρεσία, όπως φαίνεται παρακάτω.

Δεδομένου ότι δεν χρειάζομαι άλλη κατηγορία, προχώρησα και χτύπησα το Υπηρεσία κουμπί, το οποίο ανοίγει ένα πλαίσιο, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες:

Όλα είναι απλά. Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα το όνομα της υπηρεσίας, την τιμή, την κατάθεση, το προσωπικό, το πρόγραμμα και τα πρόσθετα.

Για παράδειγμα, δημιούργησα μια κατηγορία με το όνομα Υπηρεσίες γυμναστικής, και κάτω από την κατηγορία, πρόσθεσα δύο υπηρεσίες, δηλ., Εκπαίδευση One-on-One και Ομαδική εκπαίδευση. Τώρα, η οθόνη των υπηρεσιών μου μοιάζει με αυτό:

Φαινεται πολυ καλο. σωστά?

Πριν από οτιδήποτε άλλο, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε την πύλη πληρωμής σας, ώστε να μπορείτε να χρεώνετε τους πελάτες σας. Η Booknetic υποστηρίζει πληρωμές PayPal, Stripe και Local (on-site). Με άλλα λόγια, έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για τη συλλογή πληρωμών.

Διαμόρφωση πύλων πληρωμής

Η διαμόρφωση της Booknetic για αποδοχή πληρωμών είναι εύκολη. Μεταβείτε στο Ρυθμίσεις καρτέλα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις πληρωμής αυτί:

Στην επόμενη οθόνη, μπορείτε να διαμορφώσετε εύκολα τις ρυθμίσεις πληρωμής σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το PayPal, θα χρειαστεί δημιουργήστε μια εφαρμογή πρώτα. Το ίδιο ισχύει εάν χρησιμοποιείτε Ταινία. Σε κάθε περίπτωση, είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργήσετε μια εφαρμογή πληρωμής στο PayPal ή στο Stripe – δεν θα κωδικοποιήσετε τίποτα. απλώς εισαγάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας και οι επεξεργαστές πληρωμών θα κάνουν τα πάντα για εσάς.

Αλλαγή εμφάνισης φόρμας

Βιβλιογραφική εμφάνιση

Το Booknetic διαθέτει επίσης ενσωματωμένες επιλογές χρώματος για τις φόρμες σας. Επιλέξτε από 7 ενσωματωμένους συνδυασμούς χρωμάτων για να αλλάξετε γρήγορα την εμφάνιση των φορμών σας.

Βιβλιογραφική προσαρμοσμένη εμφάνιση

Ή χρησιμοποιήστε την προσαρμοσμένη επιλογή για να επιλέξετε χρώματα που ταιριάζουν με την επωνυμία σας.

Τώρα, έχουμε υπηρεσίες, προσωπικό, τοποθεσίες, πύλες πληρωμής και. Ωστόσο, εάν οι επισκέπτες επισκεφθούν τον ιστότοπό σας, δεν θα δουν τη φόρμα κράτησής σας. Για αυτό, πρέπει να προσθέσουμε το Booknetic σε μια σελίδα χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κωδικό.

Εμφάνιση κρατήσεων Booknetic

Τώρα που μπορούμε να δεχτούμε πληρωμές (σίγουρα ελπίζω ότι καταλάβατε ότι η δημιουργία εφαρμογών στο PayPal και το Stripe είναι εύκολη υπόθεση) ας εμφανίσουμε τη φόρμα κράτησης, ώστε να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε ραντεβού και πληρωμές. Μεταβείτε στο Σελίδες> Προσθήκη νέου, όπως φαίνεται παρακάτω.

προσθήκη μιας νέας σελίδας wordpress

Έχω ήδη τον Gutenberg – τον νέο επεξεργαστή WordPress της εποχής. Παρεμπιπτόντως, χρησιμοποιώ επίσης το Είκοσι δεκαέξι θέμα στον ιστότοπο δοκιμών μου. Στη συνέχεια, ονομάστε τη σελίδα σας ανάλογα. Χρησιμοποιώ Υπηρεσίες βιβλίου γυμναστικής για το παράδειγμά μου. Προχωρήστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο συν (+) στο Gutenberg για να προσθέσετε τον σύντομο κωδικό Booknetic, όπως περιγράφουμε παρακάτω.

προσθήκη βιβλιογραφικού σύντομου κώδικα

Μετά από αυτό, διαμορφώστε τα χαρακτηριστικά της σελίδας σας (το πλήρες πλάτος είναι καλύτερο) και Δημοσιεύω τη σελίδα σας.

Εάν βλέπω τη σελίδα στο μπροστινό μέρος, θα το δω:

Όχι κακό. Έχω δύο καρτέλες τοποθεσίας. Αν κάνω κλικ σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες, ας πούμε ότι είμαι στη Νέα Υόρκη, θα ξεκινήσω τη διαδικασία κράτησης. Το Booknetic θα με πάρει και θα με καθοδηγήσει στην υπόλοιπη διαδικασία. Θα επιλέξω την τοποθεσία μου, το μέλος του προσωπικού που μου αρέσει (ίσως, Jane Doe ��), να προγραμματίσω και να κάνω πληρωμή.

Ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο για την απεικόνιση της διαδικασίας κράτησης Booknetic:

Αλλα χαρακτηριστικά

Εδώ τώρα, καλύπτουμε τα άλλα χαρακτηριστικά του Booknetic. Από τις παραπάνω οδηγίες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων. Στην ακόλουθη ενότητα, καλύπτουμε τις άλλες δυνατότητες που σας βοηθούν να παρακολουθείτε τα πράγματα.

Ημερολόγιο

Η οθόνη ημερολογίου σάς επιτρέπει να βλέπετε τα καθημερινά ραντεβού σας. Για να δείτε το ημερολόγιο, μεταβείτε στο Βιβλίο> Ημερολόγιο:

Πληρωμές

Η οθόνη πληρωμών σάς επιτρέπει να βλέπετε και να επεξεργάζεστε πληρωμές από τους χρήστες σας. Για να δείτε τις πληρωμές σας, μεταβείτε στη διεύθυνση Βιβλίο> Πληρωμές, όπως φαίνεται παρακάτω.

πρόσθετο booknetic wordpress

Οι πελάτες

Για να δείτε μια λίστα με όλους τους πελάτες σας, μεταβείτε στη διεύθυνση Booknetic> Πελάτες, όπως φαίνεται παρακάτω.

Τι έπεται? Κουπόνια!

Προσθήκη κουπονιών

Ας πούμε ότι θέλετε να προσφέρετε εκπτώσεις στους νέους πελάτες σας, επειδή ποιος δεν αγαπάει μια καλή προσφορά; Αν αυτό είναι το σχέδιό σας, η Booknetic σας προσφέρει μόνο την επιλογή. Παω σε Βιβλίο> Κουπόνια, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ελπίζω να μαθαίνετε κάτι εδώ σήμερα.

Προχωράω…

Ασε με να δω. Υπάρχει κάτι άλλο? Ναι καλά. Ειδοποιήσεις SMS και email. Η διαμόρφωση και των δύο ρυθμίσεων είναι εύκολη, θα σας αφήσω να δοκιμάσετε και να μας πείτε τι ανακαλύπτετε. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε ρυθμίσεις διαμόρφωσης από τον πάροχο SMS και email.

Σπουδαίος: Πρέπει να λάβετε ρυθμίσεις SMS και email από τον συγκεκριμένο πάροχο. Εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνουμε, μπορούμε ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε. Δωρεάν ��

Για να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις, μεταβείτε σε ένα από τα δύο Ειδοποιήσεις SMS ή ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις SMS και email, κάτι που είναι καταπληκτικό:

Προσαρμοσμένες φόρμες

Βιβλικές προσαρμοσμένες φόρμες

Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας φόρμα; Μπορείς! Με την ενότητα Προσαρμοσμένες φόρμες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα πεδία για να σχεδιάσετε τη δική σας γενική ή συγκεκριμένη φόρμα υπηρεσίας.

Πεδία προσαρμοσμένης φόρμας Booknetic

Επιλέξτε από πεδία για ετικέτες, εισόδους, κουμπιά κ.λπ. Και υπάρχουν επίσης επιλογές σε κάθε ένα για τα απαιτούμενα πεδία, κείμενο κράτησης θέσης, πολλαπλές επιλογές (για πλαίσια ελέγχου και κουμπιά επιλογής) και άλλα.

Τώρα εσύ…

Αν ψάχνετε για μια προσθήκη κράτησης WordPress, υποστηρίζω πλήρως το Booknetic. Έχουν τα χαρακτηριστικά, η υποστήριξη και η τιμή είναι πολύ καλή.

Ποιες είναι οι απόψεις σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map