Beaver Builder WordPress Plugin Guide & Review

Beaver Builder WordPress Plugin Guide & Review

Οι δημιουργοί σελίδων αποτελούν το θέμα της κοινότητας του WordPress εδώ και αρκετό καιρό. Αυτά τα εργαλεία ήταν δημοφιλή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με την εισαγωγή του νέου Block Editor, πολλοί αναρωτήθηκαν πόσο συναφή εξακολουθούν να είναι.


Ενώ το Block Editor είναι μια ενδιαφέρουσα νέα δυνατότητα, ωστόσο, τίποτα δεν ξεπερνά τις προσθήκες δημιουργού σελίδων όταν πρόκειται για το σχεδιασμό προσαρμοσμένων σελίδων και αναρτήσεων. ο Πρόσθετο Beaver Builder WordPress είναι ένα τέλειο παράδειγμα των πλεονεκτημάτων που προσφέρει αυτό το είδος εργαλείου – είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο και εκπληκτικά ισχυρό.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στο Beaver Builder. Θα συζητήσουμε τις βασικές δυνατότητες και τις τιμές του και, στη συνέχεια, θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί σε δράση, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν αυτή είναι η σωστή λύση δημιουργίας σελίδων για τον ιστότοπό σας.

Ας μεταβούμε κατευθείαν στον νέο και βελτιωμένο, ενημερωμένο οδηγό μας για το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Beaver Build WordPress!

Γιατί μπορεί να χρειαστείτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων WordPress

Εκτός αν είστε ολοκαίνουργιος στην πλατφόρμα, πιθανότατα γνωρίζετε το πρόγραμμα επεξεργασίας Classic Classic:

Ο κλασικός επεξεργαστής WordPress

Ενώ ήταν λειτουργικό, αυτό ήταν πάντα ένα σύστημα γυμνών οστών. Σχεδόν όλο το περιεχόμενό σας προστέθηκε σε ένα μόνο πεδίο, συμπεριλαμβανομένων κειμένου, μέσων και ούτω καθεξής. Η δημιουργία μοναδικών διατάξεων και η προσθήκη εντυπωσιακών δυνατοτήτων ήταν δυνατή, αλλά συχνά απαιτείται τεχνογνωσία κωδικοποίησης ή / και μερικές πρόσθετες προσθήκες.

Πρόσφατα, ωστόσο, οι προγραμματιστές του WordPress παρουσίασαν μια ολοκαίνουργια έκδοση του προγράμματος επεξεργασίας που τώρα τροφοδοτείται από τον Gutenberg:

Επεξεργαστής WordPress Gutenberg

Αυτή η αλλαγή ερχόταν εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο. Το Block Editor είναι μια απλοποιημένη έκδοση ενός δημιουργού σελίδων – μια λύση που ήταν δημοφιλής στους χρήστες του WordPress για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ενώ κάθε εργαλείο δημιουργίας σελίδων WordPress είναι διαφορετικό, σε βασικό επίπεδο βασίζονται σχεδόν όλα στην ίδια βασική ιδέα. Σας παρέχουν μια επιλογή από προκατασκευασμένα στοιχεία και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε περιεχόμενο από αυτά τα κομμάτια. Ο στόχος είναι να καταστεί ευκολότερη και πιο διαισθητική η δημιουργία περιεχομένου με μοναδικές διατάξεις και λειτουργίες, ακόμη και αν δεν έχετε εμπειρία σχεδίασης ή κωδικοποίησης.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το Block Editor είναι μια πολύ περιορισμένη δυνατότητα. Σας επιτρέπει να σχεδιάσετε αναρτήσεις και σελίδες με πιο οπτικό τρόπο, αλλά προσφέρει μια μικρή βιβλιοθήκη μπλοκ και λίγη υποστήριξη για σύνθετες διατάξεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει να εξετάσετε τις άλλες επιλογές δημιουργίας σελίδων σας – όπως το πρόσθετο που θα συζητήσουμε σε όλη την υπόλοιπη θέση.

Βασικά στοιχεία του Beaver Builder

Beaver Builder για WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Beaver Builder είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα δημιουργίας σελίδων εκεί έξω, και για καλό λόγο. Είναι απλό για τους αρχάριους να διαλέξουν, αλλά έρχεται με ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να παίξετε. Σε θεμελιώδες επίπεδο, είναι ένα σύστημα μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία αναρτήσεων και σελίδων – όπως και κάθε άλλο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Ωστόσο, προσφέρει πολλές επιπλέον λειτουργίες.

Μερικές από τις βασικές δυνατότητες αυτής της προσθήκης περιλαμβάνουν:

  • Μια μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου «ενότητες», που κυμαίνεται από βασικές επιλογές (όπως λειτουργικές μονάδες κειμένου και εικόνας) έως πιο προηγμένες λειτουργίες (Call To Action, ενότητες χαρτών και συλλογών κ.λπ.).
  • Μια διεπαφή προσαρμοσμένης επεξεργασίας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε οπτικά σελίδες, αναρτήσεις και προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και να βλέπετε τις αλλαγές σας αμέσως.
  • Η δυνατότητα δημιουργίας σύνθετων διατάξεων πολλαπλών στηλών και προσαρμογής μεγεθών, αποστάσεων και πολλά άλλα.
  • Προκατασκευασμένες ενότητες και πρότυπα σελίδων που σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε τη διαδικασία σχεδίασης, την οποία μπορείτε να τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες.
  • Η επιλογή δημιουργίας και αποθήκευσης των δικών σας προτύπων για μελλοντική χρήση.
  • Επιλογές για την προσθήκη προσαρμοσμένου HTML και των δικών σας κατηγοριών CSS, για πιο προχωρημένους χρήστες.

Φυσικά, όλες αυτές οι λειτουργίες έχουν κόστος. Ενώ υπάρχει ένα Beaver Builder Lite έκδοση διαθέσιμη δωρεάν, προσφέρει μόνο μερικές βασικές ενότητες και δεν περιλαμβάνει πολλά βασικά χαρακτηριστικά όπως πρότυπα και επιλογές εισαγωγής / εξαγωγής. Ωστόσο, η έκδοση lite είναι χρήσιμη για τη δοκιμαστική εκτέλεση αυτού του εργαλείου δημιουργίας σελίδων και για να δείτε εάν σας αρέσει πώς λειτουργεί.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Beaver Builder με σοβαρότητα, θα θελήσετε να πάρετε μια άδεια premium για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες πακέτο. Αυτά ξεκινούν από 99 $ για χρήση σε απεριόριστους ιστότοπους και ένα έτος υποστήριξης:

Τιμολόγηση Buver Builder

Αυτό το συγκεκριμένο εργαλείο κάνει απαιτούν μια προκαταβολή. Το αρχικό κόστος μπορεί να αποπληρωθεί σε μακροπρόθεσμο χρόνο και σε έναν πιο αποτελεσματικό ιστότοπο, οπότε δεν είναι κακή υπόθεση εάν είναι εντός του προϋπολογισμού σας.

Πώς να ξεκινήσετε με το Beaver Builder

Όταν βρίσκεστε στο φράχτη για το αν θα παραλάβετε ή όχι ένα νέο πρόσθετο για τον ιστότοπό σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μάθετε ό, τι μπορείτε για αυτό. Όσον αφορά τους δημιουργούς σελίδων, αυτό περιλαμβάνει πώς μοιάζουν, πώς λειτουργούν και ποιες επιλογές παρέχουν.

Έχοντας αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια βόλτα στο πώς είναι να πάρει το Beaver Builder και να αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία αναρτήσεων και σελίδων. Φυσικά, αυτό το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την προσθήκη.

Επιπλέον, θα θέλατε να ενεργοποιήσετε το κλειδί άδειας χρήσης εάν αγοράσατε την premium έκδοση (την οποία θα χρησιμοποιήσουμε σε αυτόν τον οδηγό). Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε σωστά στη δουλειά.

Βήμα 1: Πρόσβαση στο πρόγραμμα επεξεργασίας Beaver Builder

Κατά την εγκατάσταση της προσθήκης, θα δείτε μια νέα καρτέλα Beaver Builder στον πίνακα ελέγχου σας. Εδώ θα αποθηκευτεί το προσαρμοσμένο περιεχόμενό σας – για παράδειγμα, εάν δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά πρότυπα.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε περιεχόμενο με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταβαίνοντας στο Beaver Builder> Προσθήκη νέου. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να πάτε Σελίδες> Προσθήκη νέου (ή το αντίστοιχο για αναρτήσεις και προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων). Θα δείτε μια νέα επιλογή:

Εκκίνηση του Beaver Builder

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε είτε να δημιουργήσετε το περιεχόμενό σας στον προεπιλεγμένο επεξεργαστή WordPress είτε στο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Ας χτυπήσουμε το Εκκινήστε το Beaver Builder κουμπί:

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδας Beaver Builder

Όπως μπορείτε να δείτε, θα μεταφερθείτε σε μια εντελώς νέα διεπαφή. Εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο και να δείτε ακριβώς πώς θα μοιάζει στη σελίδα.

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα πρότυπο εκκίνησης

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πρότυπα εάν δεν θέλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις σελίδες και τις αναρτήσεις σας εξ ολοκλήρου από το μηδέν, προσθέτοντας ό, τι ενότητες θέλετε. Ο ευκολότερος τρόπος για να μάθετε είναι να ξεκινήσετε με ένα πρότυπο, ωστόσο, αυτό θα επιδείξουμε εδώ.

Στο μενού στη δεξιά πλευρά του προγράμματος επεξεργασίας, επιλέξτε το Πρότυπα στην καρτέλα στην κορυφή και θα δείτε πολλές επιλογές. Απλώς κάντε κλικ σε ένα πρότυπο ή σύρετέ το στη σελίδα και θα δείτε την πλήρη έκδοση:

Πρότυπα Buver Builder

Αυτό σας παρέχει μια αρχική διάταξη, μαζί με κείμενο και εικόνες κράτησης θέσης. Ευτυχώς, κάθε στοιχείο εδώ μπορεί να αντικατασταθεί και να τροποποιηθεί κατά βούληση, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό στον ιστότοπό σας.

Βήμα 3: Επεξεργασία μεμονωμένων ενοτήτων

Κάθε μεμονωμένο στοιχείο στον επεξεργαστή Beaver Builder είναι μια αυτόνομη ενότητα. Για να δείτε τι εννοούμε, μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα κομμάτι κειμένου, μια εικόνα ή μια δυνατότητα στο αρχικό σας πρότυπο. Θα δείτε την ενότητα που περιγράφεται με μπλε χρώμα και αν κάνετε κλικ σε αυτήν, θα δείτε ένα νέο μενού:

Ρυθμίσεις μονάδας Beaver Builder

Αυτό είναι το πλαίσιο ρυθμίσεων για αυτήν την ενότητα. Περιέχει όλες τις επιλογές προσαρμογής για το επιλεγμένο περιεχόμενο. Αυτό που περιλαμβάνει, επομένως, εξαρτάται από τον τύπο του περιεχομένου με το οποίο εργάζεστε.

Για παράδειγμα, το φωτογραφία Η ενότητα σας επιτρέπει να αλλάξετε ποιο αρχείο χρησιμοποιείται και να προσθέσετε λεζάντα ή / και σύνδεσμο. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο Στυλ για να τροποποιήσετε την ευθυγράμμιση, το περίγραμμα και πολλά άλλα της εικόνας:

Ρυθμίσεις στυλ Beaver Builder

Οι περισσότερες ενότητες διαθέτουν επίσης ένα Προχωρημένος καρτέλα, όπου μπορείτε να τροποποιήσετε τα περιθώριά του, να το κάνετε ορατό μόνο σε συγκεκριμένους τύπους συσκευών, να προσθέσετε προσαρμοσμένο HTML και ούτω καθεξής:

Προηγμένες ρυθμίσεις Beaver Builder

Όπως μπορείτε να δείτε, η προσαρμογή των λειτουργικών μονάδων Beaver Builder είναι κάτι που σημαίνει. Θα χρειαστεί λίγη εμπειρία για να εξοικειωθείτε με τις επιλογές που προσφέρει κάθε τύπος ενότητας, αλλά μόλις το κάνετε, θα βρείτε τον εαυτό σας να προσθέτει στο δικό σας περιεχόμενο σε χρόνο μηδέν.

Βήμα 4: Προσαρμόστε την οργάνωση και τη διάταξη του περιεχομένου σας

Μαζί με την πραγματοποίηση αλλαγών σε μεμονωμένες ενότητες, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη σελίδα σας στο σύνολό της. Ένας από τους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με την προσθήκη και αφαίρεση ενοτήτων. Για να προσθέσετε μια ενότητα, απλώς επιλέξτε ένα από το κύριο μενού του προγράμματος επεξεργασίας και σύρετέ το στη θέση του στη σελίδα:

Ενότητα Φόρμας Επικοινωνίας Beaver Builder

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αφαιρέσετε τις ενότητες πατώντας το Χ που εμφανίζεται όταν τα τοποθετείτε πάνω από αυτά. Μπορείτε επίσης να σύρετε τις ενότητες προς τα πάνω ή προς τα κάτω ή πλάι-πλάι, για να τις αναδιατάξετε κατά βούληση.

Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τη συνολική διάταξη της σελίδας σας. Για να δείτε ένα παράδειγμα αυτού σε δράση, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια ενότητα και πατήστε Επεξεργασία στήλης> Ρυθμίσεις στήλης:

Στήλες Buver Builder

Εδώ, μπορείτε να βρείτε επιλογές που αφορούν όλες τις ενότητες στη συγκεκριμένη στήλη. Για παράδειγμα, μπορείτε να τροποποιήσετε το χρώμα και το διάστιχο του φόντου της στήλης και ακόμη και να προσθέσετε ένα περίγραμμα.

Τώρα τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού στο φόντο της σελίδας και επιλέξτε Ρυθμίσεις σειράς στην επάνω δεξιά γωνία:

Σειρές Buver Builder

Θα δείτε ένα παρόμοιο μενού, αλλά αυτή τη φορά οι επιλογές ισχύουν για τη σχετική σειρά ενοτήτων. Μπορείτε να ορίσετε τη σειρά σε σταθερό ή πλήρες πλάτος, να προσαρμόσετε τα χρώματα και να κάνετε πολλές από τις ίδιες αλλαγές που έχετε διαθέσιμες με τις στήλες.

Τέλος, επιλέξτε ξανά το κύριο μενού του προγράμματος επεξεργασίας και μεταβείτε στο Σειρές αυτί:

Επιλογές στήλης Beaver Builder

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε νέες σειρές και στήλες στη σελίδα σας, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε τη διάταξή της δραματικά. Επιπλέον, αυτό είναι το πρώτο μέρος που θέλετε να πάτε αν δημιουργείτε μια σελίδα ή μια ανάρτηση από το μηδέν. Μπορείτε να προσδιορίσετε πρώτα τη διάταξη του περιεχομένου σας και, στη συνέχεια, να προσθέσετε ενότητες όπου θέλετε.

Βήμα 5: Αναπτύξτε το σύνολο δυνατοτήτων του Εργαλείου δημιουργίας σελίδων (προαιρετικό)

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες και επιλογές στο Beaver Builder – έχουμε γρατσουνίσει μόνο την επιφάνεια εδώ. Ωστόσο, ακολουθήσαμε τη βασική λειτουργικότητα που θα πρέπει να κατανοήσετε για να ξεκινήσετε. Μετά, η πρακτική προσέγγιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τα σχοινιά.

Πριν ολοκληρώσουμε, ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε περισσότερο αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Πρώτον, υπάρχει ένας επίσημος Θέμα Beaver Builder, που παίρνετε δωρεάν με τα δύο κορυφαία επίπεδα αδειοδότησης:

Θέμα πλαισίου Beaver Builder

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Beaver Builder με όποιο θέμα θέλετε. Ωστόσο, αυτό είναι κατασκευασμένο από το μηδέν προς τα πάνω για να λειτουργεί παράλληλα με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Παρέχει ένα βασικό πλαίσιο που μπορείτε να διαμορφώσετε σε πολλούς διαφορετικούς τύπους και στυλ ιστοσελίδων.

Υπάρχει επίσης ένα προαιρετικό πρόσθετο, το Beaver Themer:

Beaver Themer Addon

Με αυτήν την επιπλέον προσθήκη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης του Beaver Builder στις κεφαλίδες και τα υποσέλιδα του ιστότοπού σας, τις σελίδες αρχειοθέτησης, τις σελίδες 404 και τις σελίδες αναζήτησης και άλλα. Αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάσετε σχεδόν ολόκληρο τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα.

Με 147 $ μπορεί να μην ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό, αλλά είναι μια χρήσιμη προσθήκη για έναν ιστότοπο που σκοπεύετε να δημιουργήσετε έσοδα ή για προγραμματιστές και σχεδιαστές που εργάζονται σε πολλούς ιστότοπους.


Η επιλογή ενός δημιουργού σελίδων για τον ιστότοπό σας είναι μεγάλη δέσμευση. Η αλλαγή του τρόπου δημιουργίας και σχεδίασης περιεχομένου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα συμβατότητας, επομένως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με ένα εργαλείο που γνωρίζετε ότι θα είστε ευτυχείς να χρησιμοποιήσετε μακροπρόθεσμα.

Ευτυχώς, Κατασκευαστής Beaver είναι μια σταθερή επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους χρήστες. Επιπλέον, είναι εύκολο να ξεκινήσετε όπως έχετε δει παραπάνω.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Beaver Builder και πώς ήταν η εμπειρία σας; Μοιραστείτε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me