BAVOKO SEO Tools WordPress Plugin Review

BAVOKO SEO Tools WordPress Plugin Review

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που έρχονται στο μυαλό κατά τον έλεγχο μιας νέας προσθήκης SEO είναι η βιωσιμότητα. Χρειαζόμαστε πραγματικά ένα ακόμη πρόσθετο SEO στην αγορά WordPress; Ας ανακαλύψουμε.


Πριν ξεκινήσουμε, γνωρίζετε ότι ο σκοπός αυτής της αξιολόγησης δεν είναι να σας πείσει ότι αυτό το πρόσθετο είναι καλύτερο από τις καθιερωμένες λύσεις στην αγορά. Έχω περάσει λίγες μέρες για τη μελέτη των USP της προσθήκης. Αυτό που βρήκα μπορεί να είναι ενδιαφέρον για εσάς.

Βασίζεται σε αυτό – επικεντρώνεται η προσθήκη BAVOKO SEO Tools WordPress βελτίωση της ροής εργασίας SEO σας. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό το πρόσθετο διαθέτει όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν τα κορυφαία πρόσθετα SEO. Επιπλέον, αυτές οι λειτουργίες έχουν ρυθμιστεί ώστε να είναι περισσότερες διαισθητικό και πιο γρήγορο στη χρήση. Η προσθήκη σάς δίνει ένα κεντρική προβολή από όλους το SEO σας δεδομένα, που συλλέγονται από πολλούς πίνακες ελέγχου. Αυτές περιλαμβάνουν κατάταξη λέξεων-κλειδιών, όγκο αναζήτησης, CPC και δεδομένα κλικ από το Google Search Console. επισκεψιμότητα από το Google Analytics και δεδομένα backlink από το API BAVOKO.

ο Πρόσθετο BAVOKO SEO Tools WordPress έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το περιεχόμενο και τις ομάδες SEO εξορθολογισμός της δουλειάς τους. Με λίγα μόνο κλικ, η προσθήκη μπορεί να κάνει μαζικές αλλαγές στις περιγραφές SEO όλων των αναρτήσεων και σελίδων στον ιστότοπό σας. Ως αποτέλεσμα, εάν ο ιστότοπός σας έχει έναν τόνο περιεχομένου, τότε αυτή η προσθήκη θα σας βοηθήσει εξοικονομήστε πολύ χρόνο.

Πρακτορεία SEO, Ακούστε!

Οι περισσότερες εταιρείες SEO βλέπουν πολλούς ιστότοπους πελατών με πολύ βασικά λάθη SEO. Μπορεί να έχουν πολύ μεγάλο περιεχόμενο, αλλά δεν μπορούν να βελτιστοποιηθούν όλα γύρω από τις σωστές λέξεις-κλειδιά. Ορισμένα ενδέχεται να μην είναι σωστά συνδεδεμένα με το υπάρχον περιεχόμενο. Λίγοι μπορεί να έχουν βελτιστοποιήσει τις περιγραφές τους για κοινή χρήση κοινωνικών μέσων.

Μεμονωμένα, αυτοί οι παράγοντες μπορεί να μην φαίνονται πολύ σημαντικοί. Συνδυάστε τα και προσθέτουν ως τη ραχοκοκαλιά της στρατηγικής SEO σας.

Εάν είστε εταιρεία SEO, η προσθήκη BAVOKO SEO Tools μπορεί να εξοικονομήσει ώρες από έργα πελατών και βελτιώστε κατά πολύ τον χρόνο ανακύκλωσης.

Ένας οδηγός για την κριτική

Η ομάδα BAVOKO έχει αναλυτικό σεμινάριο σε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόσθετο BAVOKO SEO Tools. Δεδομένου ότι αυτό το πρόσθετο αναπτύσσεται ενεργά, θα συνιστούσα να το διαβάσετε – αφού διαβάσετε αυτήν την κριτική.

Ο στόχος μου για αυτήν την κριτική είναι να σας δώσω μια επισκόπηση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει το πρόσθετο BAVOKO SEO. Μερικά από τα στιγμιότυπα οθόνης έχουν ληφθεί από τον πίνακα ελέγχου επίδειξης, καθώς ήθελα να διατηρήσω το απόρρητο των όγκων αναζήτησης / επισκεψιμότητας του ιστότοπού μου. Επίσης, ένας ιστότοπος επίδειξης WordPress δεν θα λειτουργούσε εδώ, καθώς τα δεδομένα επίδειξης δεν ευρετηριάζονται από τις μηχανές αναζήτησης.

Έχω δοκιμάσει τόσο την δωρεάν όσο και την premium έκδοση της προσθήκης για αυτήν την κριτική. Ωστόσο, καθ ‘όλη τη διάρκεια της αξιολόγησης, ανέφερα ρητά εάν ένα χαρακτηριστικό είναι εξαιρετικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να υποθέσετε ότι, εκτός αν αναφέρεται, οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες στη δωρεάν έκδοση της προσθήκης.

Ξεκινώντας με το BAVOKO SEO Tools WordPress Plugin

Η δωρεάν έκδοση του πρόσθετου BAVOKO SEO Tools μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας από τον πίνακα ελέγχου WordPress. Προχωρήστε προς Προσθήκες> Προσθήκη νέου. Αναζήτηση για BAVOKO και εγκατάσταση και ενεργοποίηση της προσθήκης.

Εάν έχετε αγοράσει την premium έκδοση της προσθήκης, θα λάβετε ένα αρχείο ZIP της προσθήκης. Προχωρήστε προς Πίνακας ελέγχου WordPress> Πρόσθετα> Προσθήκη νέου> Μεταφόρτωση. Ανεβάστε το αρχείο για εγκατάσταση και ενεργοποίηση της προσθήκης.

Μόλις εγκαταστήσετε την προσθήκη, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη διαδικασία εγκατάστασης.

bavoko wordpress seo pro αρχική ρύθμιση 1

Διαδικασία εγκατάστασης της premium έκδοσης των εργαλείων SEO BAVOKO

Για να ξεκινήσουμε τα πράγματα, πρέπει να συνδέσουμε το API BAVOKO, το Google Search Console API και το Google Analytics API στην προσθήκη. Αυτό θα επιτρέψει στην προσθήκη να διαβάσει τα δεδομένα SEO από τα αντίστοιχα εργαλεία και να τα εμφανίσει σε κεντρικό ταμπλό. Ωστόσο, στη δωρεάν έκδοση της προσθήκης, μπορείτε να συνδέσετε μόνο το Google Search Console API.

Επιπλέον, εάν έχετε εγκαταστήσει μια προηγούμενη προσθήκη SEO, το BAVOKO μπορεί να εισαγάγει τα δεδομένα SEO από αυτήν την προσθήκη.

Στο τελικό βήμα, πρέπει να επιλέξετε τις αναρτήσεις και τις σελίδες που θέλετε να επιθεωρηθούν για SEO στη σελίδα. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της διαδικασίας ρύθμισης για τη δωρεάν έκδοση της προσθήκης.

bavoko wordpress seo δωρεάν αρχική ρύθμιση 1

Διαδικασία εγκατάστασης για τη δωρεάν έκδοση του πρόσθετου BAVOKO SEO

Λεπτομερής ανάλυση SEO

bavoko wordpress seo ταμπλό pro

Ο πίνακας εργαλείων BAVOKO SEO Tools (Premium έκδοση)

Μετά την αρχική διαδικασία εγκατάστασης, η προσθήκη σαρώνει το υπάρχον περιεχόμενό σας και αντλεί δεδομένα από το Google Search Console, το Google Analytics και το BAVOKO API. Το αποτέλεσμα είναι ένας πίνακας ελέγχου που σας δίνει μια γενική επισκόπηση της κατάστασης SEO του ιστότοπού σας στο WordPress.

Μπορείτε να φιλτράρετε τον πίνακα ελέγχου για να εμφανίσετε μετρήσεις επισκόπησης από αναζήτηση, SEO στη σελίδα, συνδέσμους επιστροφής ή απόδοση – για μια δεδομένη χρονική περίοδο. Η δωρεάν έκδοση της προσθήκης περιορίζεται στις μετρήσεις αναζήτησης και στη σελίδα. Οι οπίσθιοι σύνδεσμοι και οι επιδόσεις προορίζονται για την premium έκδοση της προσθήκης.

Βελτιστοποίηση περιεχομένου SEO

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το καλό περιεχόμενο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του SEO. Ωστόσο, όταν έχετε πολύ περιεχόμενο για διαχείριση, τα πράγματα τείνουν να γίνουν ακατάστατα. Εκεί αρχίζει να λάμπει το πρόσθετο BAVOKO SEO. Προσφέρει μια εκτενή λίστα επιλογών βελτιστοποίησης περιεχομένου για κάθε ανάρτηση και σελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε μαζικά αυτά τα πεδία βελτιστοποίησης για να εξοικονομήσετε χρόνο (περισσότερα για αυτό αργότερα).

bavoko wordpress seo περιεχόμενο σκορ υπέρ

Επιλογές βελτιστοποίησης περιεχομένου

Η προσθήκη BAVOKO SEO Tools εκχωρεί ένα βαθμολογία περιεχομένου (ονομάζεται CS) σε κάθε ανάρτηση και σελίδα με βάση τις πληροφορίες SEO. Περιλαμβάνει παραμέτρους περιεχομένου όπως ετικέτες H1-H6, μήκος τίτλου, περιγραφή meta και αποσπάσματος και πυκνότητα λέξεων-κλειδιών.

Αναζητήστε αποσπάσματα Meta και Social Media

bavoko wordpress seo βελτιστοποίηση περιεχομένου κοινωνικό απόσπασμα

Αναζήτηση και απόσπασμα κοινωνικών μέσων

Εκτός από τους μετα-τίτλους και την περιγραφή για τις μηχανές αναζήτησης, μπορείτε να ορίσετε τον τίτλο του αποσπάσματος, την περιγραφή και την εικόνα για το Facebook και το Twitter. Όπως τα περισσότερα πρόσθετα SEO, χρησιμοποιεί ουσιαστικά τα μεταδεδομένα Open Graph και τις κάρτες Twitter, επιτρέποντας την απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά δίκτυα κοινωνικών μέσων. Η προεπισκόπηση αποσπάσματος σάς δείχνει ακριβώς πώς θα εμφανίζεται η ανάρτησή σας όταν κοινοποιείται σε κοινωνικά μέσα.

Ανάλυση κατάταξης λέξεων-κλειδιών και ανακάλυψη

λέξεις-κλειδιά βελτιστοποίησης περιεχομένου bavoko wordpress seo

Ανάλυση λέξεων-κλειδιών και ιστορικό κατάταξης

Το εργαλείο βελτιστοποίησης περιεχομένου προσφέρει επίσης ανάλυση λέξεων-κλειδιών για τη συγκεκριμένη ανάρτηση ή σελίδα. Σας δίνει την τρέχουσα κατάταξη λέξεων-κλειδιών και το ιστορικό κατάταξης – συμπεριλαμβανομένων των κλικ, του CTR, της θέσης και των εμφανίσεων. Αυτά τα δεδομένα αντλούνται από το Google Search Console. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε έρευνα λέξεων-κλειδιών απευθείας από αυτό το γραφικό στοιχείο και να ανακαλύψετε νέες λέξεις-κλειδιά, συμπεριλαμβανομένων παρόμοιων και σχετικών λέξεων-κλειδιών.

Εσωτερικοί σύνδεσμοι

bavoko wordpress seo εσωτερικοί σύνδεσμοι βελτιστοποίησης περιεχομένου (pro)

Δεδομένα εσωτερικών συνδέσμων (δυνατότητα Premium)

Ένας σημαντικός παράγοντας στην απόδοση του SEO σας είναι οι εσωτερικοί σύνδεσμοι. Η προσθήκη BAVOKO SEO Tools ομαδοποιεί όλους τους εσωτερικούς συνδέσμους βάσει λέξεων-κλειδιών και προτείνει νέους εσωτερικούς συνδέσμους με βάση το περιεχόμενό σας. Δείχνει επίσης μια ιστορική λίστα όλων των εισερχόμενων και εξερχόμενων συνδέσμων (εντός του ιστότοπού σας) για αυτήν την ανάρτηση / σελίδα.

bavoko wordpress seo περιεχόμενο βελτιστοποίηση πρόσθετες επιλογές

Προηγμένες επιλογές SEO

Εκτός από τα αποσπάσματα κοινωνικών μέσων, μπορείτε να αλλάξετε σύνθετες επιλογές όπως κανονικές ετικέτες, ανακατεύθυνση ή συμπερίληψη χάρτη ιστότοπου.

Παρακολούθηση απόδοσης SEO

λέξη-κλειδί αναζήτησης bavoko wordpress seo ταμπλό

Δεδομένα κατάταξης λέξεων-κλειδιών από το Google Search Console

Η βελτιστοποίηση περιεχομένου αποτελεί σημαντικό μέρος μιας επιτυχημένης στρατηγικής SEO. Η παρακολούθηση του αντίκτυπου των προσπαθειών SEO σας είναι εξίσου σημαντική. Η προσθήκη BAVOKO SEO WordPress διαθέτει εργαλεία που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε την απόδοση του SEO σας, απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, έχουμε μια επισκόπηση των δεδομένων λέξεων-κλειδιών που αντλήθηκαν από το Google Search Console.

Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών

παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών αναζήτησης bavoko wordpress seo ταμπλό

Χρησιμοποιώντας την Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών δυνατότητα, μπορούμε να ομαδοποιήσουμε τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά κατάταξης για την παρακολούθηση κλικ, εμφανίσεων, CTR και τη μέση θέση της μηχανής αναζήτησης σε μια επισκόπηση.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών και Ανάλυση ανταγωνιστών

bavoko wordpress seo ταμπλό ανταγωνιστές αναζήτησης 2 επαγγελματίες

Παρακολούθηση ανταγωνιστών

Με την επαγγελματική έκδοση της προσθήκης, μπορείτε να κάνετε πρόσθετα πράγματα όπως παρακολούθηση των ανταγωνιστών σας, διεξαγωγή έρευνας λέξεων-κλειδιών και ανάλυση της επισκεψιμότητας αναζήτησης ανά χώρα και συσκευές.

bavoko wordpress seo ταμπλό αναζήτηση λέξεων-κλειδιών έρευνα υπέρ

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, αν και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό «καλό να το έχετε», δεν σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε μια επιτυχημένη στρατηγική έρευνας λέξεων-κλειδιών. Εργαλεία όπως το Ahrefs ή το Majestic SEO σάς παρέχουν πλουσιότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη των λέξεων-κλειδιών και τον τρόπο βελτίωσής τους.

Όπως είδαμε προηγουμένως, το BAVOKO SEO Tools παρουσιάζει πληροφορίες από διάφορες πηγές δεδομένων όπως το Google Analytics ή το Google Search Console. Ωστόσο, δεν πρέπει να υπονομεύουμε τη σημασία της καλής έρευνας λέξεων-κλειδιών και την εφαρμογή τους στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Λειτουργίες βελτιστοποίησης SEO στη σελίδα

bavoko wordpress seo onpage τίτλοι meta

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη του BAVOKO SEO Tools. Μπορείτε να λάβετε μια αναφορά “Υγεία SEO” για όλο το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας από έναν πίνακα ελέγχου. Αυτό περιλαμβάνει μετα-τίτλους, μετα-περιγραφές, επικεφαλίδες και μήκος περιεχομένου, μεταξύ άλλων. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε κάθε ανάρτηση και να τις διορθώσετε μία προς μία στην ίδια προβολή.

Επισκόπηση για λέξεις-κλειδιά προτεραιότητας και κοινωνικά αποσπάσματα μπορεί να εξαλείψει τις ανεπαρκώς βελτιστοποιημένες αναρτήσεις, ώστε να μπορείτε να τις βελτιστοποιήσετε για καλύτερη κατάταξη μηχανών αναζήτησης.

bavoko wordpress seo onpage λέξεις-κλειδιά προτεραιότητας

Αναφορά λέξεων-κλειδιών προτεραιότητας

Για παράδειγμα, η αναφορά λέξεων-κλειδιών SEO δεν σας δίνει μόνο μια επισκόπηση των εκχωρημένων λέξεων-κλειδιών σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να καταλάβετε τις σελίδες όπου λείπουν.

bavoko wordpress seo onpage indexability pro

Αναφορά ευρετηρίασης

Η premium έκδοση του πρόσθετου σάς παρέχει επιπλέον υγειονομικούς ελέγχους όπως κανονικά, ευρετηριασμό και κωδικούς κατάστασης. Το εργαλείο ευρετηρίασης παραθέτει αναρτήσεις που μπορούν να ευρετηριαστούν ή να μην ευρετηριαστούν από την Google. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία κανονικών για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress δεν τιμωρείται για διπλό περιεχόμενο, ορίζοντας κανονικά για πανομοιότυπες ή πολύ παρόμοιες σελίδες.

Εργαλείο Ανάλυσης, Παρακολούθησης και Απόρριψης Backlink

bavoko wordpress seo backlinks dashbord pro

Η οικοδόμηση και η διατήρηση των backlinks σας είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη μακροπρόθεσμη στρατηγική SEO. Η δημιουργία backlinks, αλλιώς γνωστή ως link building είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα το οποίο δεν θα συζητήσουμε εδώ. Αντ ‘αυτού, θα επικεντρωθούμε στη συντήρηση.

Η premium έκδοση του πρόσθετου BAVOKO SEO Tools έρχεται με ένα εργαλείο παρακολούθησης, ανάλυσης και απόρριψης backlink. Ας το εξερευνήσουμε εδώ.

bavoko wordpress seo backlinks εργαλείο απόρριψης pro

Εργαλείο απόρριψης με ένα κλικ

Για αρχάριους, είναι πολύ σημαντικό απορρίψτε τις επιστροφές κακής ποιότητας στον ιστότοπό σας. Με το εργαλείο απόρριψης της προσθήκης, καταργείτε οποιονδήποτε τομέα με ένα μόνο κλικ. Όλοι οι πίσω σύνδεσμοι από τον απορριφθέντα τομέα θα αντιμετωπίζονται ως σύνδεσμοι NoFollow μετά την υποβολή τους στο Google Search Console.

bavoko wordpress seo backlinks domains analysis pro

Ανάλυση και παρακολούθηση τομέα Backlinking (χαρακτηριστικό Premium)

Η προσθήκη BAVOKO SEO Tools συνοδεύεται από εργαλεία ανάλυσης και παρακολούθησης backlink που σας βοηθούν να ελέγχετε τους backlinks σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε να αναλύσετε backlinks ομαδοποιημένους κατά τομείς ή μεμονωμένες σελίδες.

Άλλα εργαλεία SEO από την BAVOKO

bavoko wordpress seo εργαλεία μετα περιγραφές

Δυναμικές μετα-περιγραφές

Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το BAVOKO SEO Tools διαθέτει μια χούφτα εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία SEO, που εξοικονομεί πολύ χρόνο στο SEO. Θα τα καλύψουμε γρήγορα κάτω από τα εξής:

 • Δυναμικοί μετα τίτλοι και περιγραφές: Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να αλλάξετε τους μετα-τίτλους και την περιγραφή ολόκληρων τύπων δημοσιεύσεων (όπως δημοσιεύσεις και σελίδες) επιλέγοντας τα επιθυμητά χαρακτηριστικά σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε metas χρησιμοποιώντας το όνομα και το απόσπασμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα πεδία για να δημιουργήσετε τους μετα-τίτλους και τις περιγραφές σας με μεγαλύτερη ευελιξία!
 • Μαζικός επεξεργαστής Metas: Αυτό είναι ένα από τα εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου στο κιτ της προσθήκης. Σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε γρήγορα τα metas για όλες τις αναρτήσεις σας, χειροκίνητα, χωρίς να ανοίξετε κάθε ανάρτηση σε νέα καρτέλα / παράθυρο.
 • Διαχείριση ανακατεύθυνσης: Αυτό το εργαλείο σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε φιλική προς το SEO ανακατεύθυνση για μεμονωμένες σελίδες και καταλόγους, για να διατηρήσετε το χυμό SEO τους.
 • Δημιουργία Χάρτη ιστοτόπου XML: Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο χάρτη ιστότοπου για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Μπορείτε εύκολα να συμπεριλάβετε συγκεκριμένες σελίδες, κατηγορίες ετικετών και άλλα. Μόλις αποθηκευτεί, υποβάλλει αυτόματα τον χάρτη ιστότοπου σε μεγάλες μηχανές αναζήτησης και τους ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 • .Επεξεργαστής htaccess & robots.txt: Ενώ μπορείτε να τροποποιήσετε αυτά τα αρχεία μέσω διαχειριστή αρχείων ή μέσω FTP, η προσθήκη σάς παρέχει άμεση πρόσβαση σε αυτά. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις με εξαιρετική προσοχή, καθώς οποιοδήποτε σφάλμα θα μπορούσε να βυθίσει τις βαθμολογίες SEO σας.

Η premium έκδοση του πρόσθετου BAVOKO SEO Tools WordPress έρχεται επίσης με μια λειτουργία βελτιστοποίησης και παρακολούθησης απόδοσης ιστότοπου. Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για το SEO και το έχουμε καλύψει εις βαθος στο δικό μας Βελτιστοποίηση απόδοσης WordPress και Σειρά βελτιστοποίησης εικόνας WordPress. Σας προτείνω να τα διαβάσετε για καλύτερη κατανόηση.

Επισκόπηση των χαρακτηριστικών BAVOKO Premium

Το BAVOKO SEO Tools διαθέτει πολλές εξαιρετικές δωρεάν και premium δυνατότητες. Ακολουθούν οι λειτουργίες αποκλειστικά premium που προσφέρονται από την προσθήκη:

 1. Περισσότερα δεδομένα SEO: Για αρχάριους, μπορείτε να συνδέσετε το Google Analytics και το API BAVOKO στην προσθήκη. Αυτό σας επιτρέπει να αντλείτε περισσότερα δεδομένα και να τα βλέπετε απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress.
 2. Έρευνα λέξεων-κλειδιών: Με το εργαλείο εύρεσης λέξεων-κλειδιών, μπορείτε να δείτε τους όγκους αναζήτησης και το μέσο CPC για σχετικές λέξεις-κλειδιά. Ωστόσο, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα προηγμένα εργαλεία όπως το Ahrefs ή το Majestic SEO για σε βάθος έρευνα λέξεων-κλειδιών.
 3. Εσωτερικοί σύνδεσμοι: Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό premium που σας βοηθά να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο στη διασύνδεση σχετικών άρθρων.
 4. Επιστροφή συνδέσμων: Και πάλι, εργαλεία όπως το Ahrefs μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερα δεδομένα backlink. Ωστόσο, το εργαλείο απόρριψης με ένα κλικ είναι πολύ χρήσιμο για την αφαίρεση κακής ποιότητας ή ανεπιθύμητων συνδέσμων.
 5. Ευρετήριο και Canonical Εργαλείο: Αυτά είναι εργαλεία στη σελίδα που σας δίνουν μια αναφορά κατάστασης σχετικά με την απόδοση του περιεχομένου του ιστότοπού σας σε σχέση με αυτές τις μετρήσεις. Αυτά είναι υπέροχα για τη διατήρηση της υγιεινής SEO.
 6. Εκτέλεση: Το εργαλείο απόδοσης σάς παρέχει πληροφορίες ταχύτητας σελίδας για όλες τις σελίδες στον ιστότοπό σας, καθώς και λεπτομερή δεδομένα αιτημάτων για αρχεία CSS, JS και εικόνας.
 7. Αναφορά SEO: Εάν είστε εταιρεία SEO, το εργαλείο δημιουργίας αναφορών μπορεί να στέλνει απευθείας αναφορές SEO στους πελάτες σας μέσω email σε εβδομαδιαία ή μηνιαία διαστήματα.

Τυλίγοντας

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μια επιτυχημένη στρατηγική SEO είναι ένα μακροπρόθεσμο παιχνίδι. Απαιτεί πολλή υπομονή και δομημένη συντήρηση. Αλλά αξιοποιώντας ένα πρόσθετο SEO προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας παραμένει σε καλό δρόμο.

Νομίζω ότι το ΜΠΑΒΟΚΟ είναι πιο χρήσιμο όταν πρέπει να διαχειριστείτε πολύ περιεχόμενο. Η premium έκδοση της προσθήκης δεν είναι απαραίτητη μόλις ξεκινήσετε. Σε αυτό το σημείο, είστε πολύ καλύτερα να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, μόλις έχετε ένα σωστό περιεχόμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο για να παρακολουθείτε και να διατηρείτε την υγεία σας SEO στη σελίδα.

Με λίγα λόγια, το BAVOKO SEO Tools for WordPress είναι μια εξαιρετική προσθήκη για bloggers και εταιρείες SEO – ειδικά για όσους διαχειρίζονται πολύ και πολύ περιεχόμενο.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με το πρόσθετο BAVOKO SEO Tools; Έχετε μια πρόταση χαρακτηριστικών; Ενημερώστε μας εάν τα σχόλια παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map