Acobot AI Chatbot Review & Οδηγός για WordPress

Acobot AI Chatbot Review & Οδηγός για WordPress

Πολλοί πελάτες δεν θέλουν να περιμένουν βοήθεια. Είτε έχουν ήδη αγοράσει ένα προϊόν, έναν υποψήφιο πελάτη ή έναν αναγνώστη για πρώτη φορά, πολλοί χρήστες αναμένουν γρήγορη βοήθεια. Δυστυχώς, πολλές επιχειρήσεις δεν μπορούν να έχουν μια ομάδα υποστήριξης 24/7. Αυτό είναι όπου το πρόσθετο Acobot AI Chatbot WordPress μπαίνει στο παιχνίδι.


Αξιοποιώντας ένα chatbot για on-site live chat, οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν βοήθεια ανά πάσα στιγμή – είτε το προσωπικό σας βρίσκεται στην πραγματικότητα είτε όχι. Σήμερα ρίχνουμε μια ματιά στο τι κάνει τα πρόσθετα συνομιλίας AI τόσο χρήσιμα και γιατί πιστεύουμε ότι το Acobot chatbot είναι μια εξαιρετική προσθήκη.

Γιατί χρειάζεστε μια προσθήκη συνομιλίας

Πρώτα ας δούμε γιατί είναι χρήσιμη μια προσθήκη συνομιλίας. Υπάρχουν πιθανώς πολλοί περισσότεροι, αλλά εδώ είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους που πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα plugins ζωντανής συνομιλίας WordPress στον ιστότοπό σας.

1. Δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες

Με απλά λόγια, η προσθήκη συνομιλίας μπορεί να δημιουργήσει δυνητικούς πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις. Μπορείτε να ενσωματώσετε τη συνομιλία σας με το σχέδιο μάρκετινγκ σε διοχετεύσεις χρηστών σε βασικές σελίδες. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει προϊόντα, ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξειδικευμένη σελίδα προορισμού κ.λπ..

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια συνομιλία για να ζητήσετε από τους χρήστες. Ρώτα τους “Βρήκατε αυτό που ψάχνετε?“Τότε … Ή ζητήστε να συμμετάσχουν σε μια έρευνα με μια ερώτηση όπως”Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας?Τότε μπορείτε να προσφέρετε έκπτωση ως ανταμοιβή για τη συμμετοχή.

2. Αποτροπή χαμένων πωλήσεων

Τα πρόσθετα συνομιλίας καθησυχάζουν τους αγοραστές στις πιο κρίσιμες στιγμές. Πολλές φορές χάνεται μια πώληση επειδή δεν υπάρχει κανείς να απαντήσει στην ερώτηση των αγοραστών. Τα πρόσθετα συνομιλίας σταματούν αυτό καθιστώντας τη βοήθεια άμεσα διαθέσιμη.

Μπόνους: Όταν οι επισκέπτες βρίσκουν αυτό που θέλουν στον ιστότοπό σας, καταλήγουν να μένουν περισσότερο στις ιστοσελίδες σας. Αυτό αυξάνει το χρόνο στις σελίδες σας και μειώνει το ποσοστό εγκατάλειψης, ενισχύοντας έτσι το SEO.

3. Παρέχετε γρήγορη υποστήριξη

Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να ενσωματωθεί με chatbots. Προσθέτοντας ένα chatbot στον ιστότοπο υποστήριξής σας, μπορείτε γρήγορα να κατευθύνετε τους χρήστες σε σχετικά έγγραφα βοήθειας ή συχνές ερωτήσεις προτού ζητήσετε να ανοίξουν ένα εισιτήριο. Τις περισσότερες φορές οι πελάτες έχουν

Γιατί να επιλέξετε το Acobot?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν πολλά υπέροχα πρόσθετα συνομιλίας για το WordPress. Γιατί όμως να επιλέξετε το Acobot συγκεκριμένα; Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί λόγοι, αλλά εδώ είναι μερικοί για να σας επισημάνω γιατί είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που το δοκιμάσαμε.

Ανετα

Πρώτα απ ‘όλα, το widget συνομιλίας είναι εύκολο στην εγκατάσταση και μπορεί να προσαρμοστεί για να μεταβείτε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να επιλέξετε το avatar (ή να το ανεβάσετε), να επιλέξετε ένα στυλ κουτιού συνομιλίας και να ορίσετε ένα χρώμα. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να τροποποιήσετε τη συνομιλία σας ώστε να ταιριάζει στον ιστότοπό σας.

Εξυπνος

Αλλά η πραγματική ομορφιά του Acobot είναι στη συνομιλία AI. Το έξυπνο chatbot μαθαίνει γρήγορα τον ιστότοπό σας σαρώνοντας και «απομνημονεύοντας» το περιεχόμενό σας μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια ενημερώνεται καθώς κάνετε αλλαγές στον ιστότοπό σας, ώστε να παρέχετε πάντα στους επισκέπτες του ιστότοπού σας χρήσιμες, ακριβείς απαντήσεις.

Αποτελεσματικός

Acobot AI Chatbot: Έναρξη συνομιλίας

Το Acobot chatbot AI είναι επίσης ο πρώτος που ξεκίνησε μια συνομιλία. Παροχή άμεσης βοήθειας, σε πραγματικό χρόνο. Είτε ρωτά πώς μπορεί να βοηθήσει ή εάν ένας χρήστης θέλει να αφήσει ένα μήνυμα, το Acobot σπάει τον πάγο και σας κρατάει σε επαφή με δυνητικούς πελάτες. Εάν για κάποιο λόγο το Acobot δεν είναι σε θέση να βοηθήσει έναν χρήστη, το chatbot θα ζητήσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί να αναλάβει η ανάληψη ενός ανθρώπου. Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή για “Αυτόματη παρακολούθηση” με προσαρμόσιμο μήνυμα που αποστέλλεται για να επιβεβαιώσετε ότι ένα μέλος της ομάδας θα επικοινωνήσει σύντομα (ή ό, τι είναι αυτό που θέλετε να πει το email σας).

Εξοικονόμηση χρόνου

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι η προσθήκη έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ομαλά με άλλα μέρη του ιστότοπού σας, όπως το CRM, το γραφείο βοήθειας και ο διαχειριστής πωλήσεων. Η ενοποίηση με αυτές τις άλλες υπηρεσίες σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα (καθώς δεν θα χρειαστεί να εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία των πελατών με μη αυτόματο τρόπο). Επιπλέον, μπορείτε να εξατομικεύσετε τις συζητήσεις με την πάροδο του χρόνου, οπότε τελικά το Acobot μπορεί να μην ακούγεται καν σαν bot για νέους επισκέπτες.

Όμως, το Acobot βοηθά περισσότερο τους δυνητικούς πελάτες – το plugin διατηρεί συνομιλίες και μεταγραφές email για να βοηθήσει την ομάδα υποστήριξής σας όταν βρίσκονται στο γραφείο. Το προσωπικό μπορεί εύκολα να δει την πλήρη συνεδρία συνομιλίας, να παρακολουθήσει τους δυνητικούς πελάτες και να δει τις μετατροπές.

Acobot AI Chatbot: Analytics

Επιπλέον, υπάρχουν εύκολα να ερμηνεύονται γραφήματα για να αντιπροσωπεύουν τις συνεδρίες συνομιλίας, τους δυνητικούς πελάτες και τις μετατροπές που δημιουργούνται μέσω του Acobot. Έτσι, οι διαχειριστές μπορούν να δουν με μια ματιά την απόδοση του Acobot.

Κύρια χαρακτηριστικά του Acobot Plugin

Ακόμα δεν πωλείται; Ακολουθεί μια λίστα με πολλές από τις δυνατότητες του Acobot AI Chatbot.

 • Διαθέσιμο 24/7 για επισκέπτες στον ιστότοπό σας
 • Άμεση βοήθεια, σε πραγματικό χρόνο
 • Εκατοντάδες είδωλα για να διαλέξετε
 • Απεριόριστες επιλογές χρωμάτων στο πλαίσιο συνομιλίας
 • Σαρώνει / μαθαίνει τον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά
 • Εκ νέου μάθηση καθώς ενημερώνετε
 • Η πληκτρολόγηση είναι αμέσως ορατή
 • Ορίστε κανόνες για απόκρυψη ή εμφάνιση του παραθύρου συνομιλίας
 • Επιλέξτε συνέχεια μέσω email ή τηλεφώνου
 • Αποστολή αυτόματων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακολούθησης
 • Προσαρμόστε την παρακολούθηση email
 • Δημιουργεί αποδείξεις για περιόδους σύνδεσης και δυνητικούς πελάτες
 • Ρυθμίστε έως 5 παραλήπτες απόδειξης (όπως το κύριο email υποστήριξης ή έναν διαχειριστή)
 • Αρχεία καταγραφής συνομιλίας
 • Αναφορές για περιόδους σύνδεσης, δυνητικούς πελάτες και μετατροπές
 • Ηλεκτρονική τεκμηρίωση
 • Ζω Επίδειξη Acobot για να δοκιμάσετε τις δυνατότητες για τον εαυτό σας!

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Acobot AI Chatbot και έχετε μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε πώς να χρησιμοποιήσετε πραγματικά την προσθήκη.

Πώς να ξεκινήσετε με το Acobot

Τυχερός για εσάς, είναι εύκολο να ξεκινήσετε με το Acobot. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη, δημιουργήστε τον λογαριασμό σας και πιάστε ένα κλειδί API. Αυτό είναι! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Εγκαταστήστε την προσθήκη Acobot AI Chatbot

1. Εγκαταστήστε το Acobot AI Chatbot Plugin

Πρώτα θα πρέπει να εγκαταστήσετε την προσθήκη Acobot AI Chatbot. Αυτό διατίθεται δωρεάν στο WordPress.org ή απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Απλά πηγαίνετε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου και αναζητήστε το “Acobot”. Το πρώτο αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι το Acobot Lead Generation AI Chatbot, που ακριβώς ψάχνουμε. Απλώς κάντε κλικ για εγκατάσταση και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την προσθήκη.

2. Σελίδα ρύθμισης Acobot

Με την προσθήκη εγκατεστημένη, θα θέλετε τώρα να επισκεφθείτε τη σελίδα ρυθμίσεων. Αυτό βρίσκεται κάτω Ρυθμίσεις> Acobot. Θα πρέπει να δείτε μια οθόνη όπως η παραπάνω και αυτό δείχνει ότι θα χρειαστείτε ένα κλειδί API για να ρυθμίσετε την προσθήκη. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στον μπλε σύνδεσμο “εγγραφή”.

Δημιουργήστε τον λογαριασμό και το γραφικό σας Acobot

3. Εγγραφή λογαριασμού Acobot

Ο σύνδεσμος εγγραφής θα σας μεταφέρει απευθείας σε μια φόρμα εγγραφείτε για λογαριασμό Acobot. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email για να ξεκινήσετε. Μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία σας, θα δείτε μια σελίδα επιβεβαίωσης.

4. Δημιουργήθηκε λογαριασμός Acobot

Εδώ μπορείτε να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα ή να συνεχίσετε με τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών. Θα πάρουμε τις τιμές λίγο αργότερα, αλλά προς το παρόν η δωρεάν δοκιμή είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε στον οδηγό.

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε το widget σας (αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος).

5. Acobot Δημιουργήστε το Widget σας

Ο οδηγός εγκατάστασης του Acobot θα σας καθοδηγήσει σε τρεις κύριες επιλογές για το widget σας.

Επιλέξτε ένα Avatar Acobot

Το βήμα 1 είναι να επιλέξετε το είδωλό σας. Υπάρχουν εκατοντάδες εικονίδια μετοχών για να διαλέξετε ή μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας. Οι μορφές PNG και GIF υποστηρίζονται, οπότε μη διστάσετε να επιλέξετε ένα avatar που αντιπροσωπεύει καλύτερα την επωνυμία σας.

Επιλέξτε το στυλ συνομιλίας Acobot

Το βήμα 2 είναι να επιλέξετε ένα στυλ widget. Υπάρχουν ουσιαστικά τρεις επιλογές ακτίνας συνόρων – σύγχρονες (πλήρεις στρογγυλές γωνίες), αφρώδεις (στρογγυλεμένες γωνίες) και ορθογώνιο. Επιλέξτε το στυλ που ταιριάζει στην εμφάνιση του ιστότοπού σας.

Επιλέξτε ένα χρώμα συνομιλίας Acobot

Το βήμα 3 είναι να επιλέξετε ένα χρώμα για το widget σας. Απλώς χρησιμοποιήστε το εργαλείο επιλογής χρωμάτων για να βρείτε την τέλεια εξαγωνική τιμή.

5. Κλειδί API Acobot

Με το widget έτοιμο να ξεκινήσει μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κλειδί API. Ορίστε την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε (στην περίπτωσή μας, WordPress) και αντιγράψτε το API στην ενότητα “Παροχή κλειδιού” στη σελίδα.

Αποθήκευση ρυθμίσεων API Acobot

Τώρα επικολλήστε το κλειδί API σας πίσω στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τις αλλαγές σας. Βόιλα! Το Chatbot σας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει.

Acobot AI Chatbot: Ζωντανή συνομιλία

Σε λίγα λεπτά το Acobot θα σαρώσει τον ιστότοπό σας και θα μπορεί να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε ερωτήσεις πελατών!

Ρυθμίσεις λογαριασμού Acobot

Με το chatbot σας ζωντανά και διαδικτυακά, το Acobot μπορεί να αρχίσει να βοηθά τους χρήστες στον ιστότοπό σας. Αλλά υπάρχουν περισσότερα στο Acobot διαθέσιμα στον online λογαριασμό σας. Εάν επιστρέψετε στο Acobot.ai και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, αυτό θα βρείτε.

Κύριος πίνακας ελέγχου

Acobot AI Chatbot: Κύριος πίνακας ελέγχου

Ο κύριος πίνακας εργαλείων δίνει μια γρήγορη παράβλεψη του τι ακριβώς έκανε το Acobot για εσάς. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός πόρος για να δείτε πρόσφατες περιόδους σύνδεσης, νέους δυνητικούς πελάτες ή μετατροπές, ελέγξτε ξανά ότι το Acobot έχει ανιχνεύσει όλες τις σελίδες σας και για να δει αν το chatbot είναι σε λειτουργία.

ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ

Acobot AI Chatbot: Συνεδρίες συνομιλίας

Μεταβαίνοντας στην καρτέλα Αλληλεπίδραση θα βρείτε αναφορές και αρχεία καταγραφής για τα εξής:

Συνεδρίες: Δείτε τα πλήρη αρχεία καταγραφής συνομιλίας, δείτε ένα γράφημα αλληλεπιδράσεων συνεδρίας αυτήν την εβδομάδα και κατεβάστε ένα CSV για όλες τις συνεδρίες συνομιλίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αποδείξεων καταγραφής για να προσθέσετε έως και 5 διευθύνσεις email για να ενημερωθείτε για νέες συνεδρίες.

Οδηγεί: Χρησιμοποιήστε αυτήν τη σελίδα για να προβάλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή αριθμούς τηλεφώνων εάν ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή) που έχετε καταγράψει. Από εδώ μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε και να προσαρμόσετε την αυτόματη παρακολούθηση του email σας και να καθορίσετε ξανά τους παραλήπτες παραλαβών.

Μετατροπές: Προβολή ημερήσιων μετατροπών.

Δικτυακός τόπος

Στη συνέχεια βρίσκεται η καρτέλα Ιστότοπος, όπου υπάρχουν σημαντικές επιλογές για:

Σελίδες και θέματα: Δείτε τι έχει μάθει ο Acobot. Αυτό είναι σημαντικό για να βεβαιωθείτε ότι το Acobot ανιχνεύει τις απαραίτητες σελίδες για να παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

Τομείς: Προσθέστε όλους τους σχετικούς τομείς σας. Το Acobot ανιχνεύει με βάση την αρχική σας σελίδα – οπότε φροντίστε να συμπεριλάβετε σημαντικούς συνδέσμους στο μενού σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλούς τομείς. Επομένως, εάν έχετε το yourwebsite.com, το product.yourwebsite.com και το help.yourwebsite.com στο οποίο θέλετε να έχει πρόσβαση το Acobot, φροντίστε να τα προσθέσετε όλα στον λογαριασμό σας.

Acobot AI Chatbot: Εξαιρέσεις

Αποκλεισμός: Αυτό μοιάζει λίγο – προσθέστε εξαιρέσεις για να αποτρέψετε την ανίχνευση ή τη σύσταση αυτών των σελίδων από το acobot.

Acobot AI Chatbot: Προσαρμοσμένες συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις 2: Προσθέστε προσαρμοσμένες συχνές ερωτήσεις για το Acobot. Εισαγάγετε μια κοινή ερώτηση και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την ακριβή απάντηση που θα θέλατε να δώσει το Acobot.

Widget

Από αυτήν την καρτέλα πίνακα ελέγχου μπορείτε να τροποποιήσετε και να προσαρμόσετε το widget Acobot. Εδώ είναι οι περισσότερες από τις διαθέσιμες επιλογές:

 • Αλλαξε το Άβαταρ, Στυλ και Χρώμα επιλέξατε αρχικά
 • Ορατότητα για να αποκρύψετε το widget σε συγκεκριμένες σελίδες
 • Διακόπτης για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το Acobot ή να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα
 • Προσθέστε μια επιστροφή στην κορυφή Κουμπί στις ιστοσελίδες σας (εάν το θέμα του WordPress δεν το περιλαμβάνει ήδη)
 • Αποκτήστε πρόσβαση στο κλειδί API σας από Εγκατάσταση

Προχωρημένος

Το τελευταίο είναι οι επιλογές για προχωρημένους. Εδώ μπορείτε να ενημερώσετε το σχέδιό σας ή να προσθέσετε νέα μέλη (απλώς θυμηθείτε ότι τα νέα μέλη της ομάδας σας πρέπει να εγγραφούν πρώτα σε έναν λογαριασμό, ώστε να μπορείτε να τα προσθέσετε στην ομάδα σας).

Λεπτομέρειες τιμολόγησης

Τιμολόγηση προγράμματος Acobot

Το Acobot ξεκινά από 29 $ ανά μήνα για ένα μικρό πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα του chatbot να μάθει 50 σελίδες και να παρέχει απεριόριστες αλληλεπιδράσεις με έως 500 χρήστες ανά μήνα. Αυτό ταιριάζει απόλυτα στις περισσότερες επιχειρήσεις, σε μικρά καταστήματα σε απευθείας σύνδεση ή σε απλούς ιστότοπους εξυπηρέτησης πελατών. Από εκεί μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε μεσαίο ή μεγάλο σχέδιο, όπως απαιτείται.

Σημείωση: Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα Acobot στο οποίο μπορείτε να αφήσετε τον λογαριασμό σας μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου των 15 ημερών. Το δωρεάν πακέτο είναι ακριβώς όπως το μικρό πακέτο, ωστόσο εάν το chatbot ζητήσει από έναν χρήστη να αφήσει μια διεύθυνση email ή έναν αριθμό τηλεφώνου, αυτές οι πληροφορίες θα καλυφθούν στον πίνακα ελέγχου σας. Θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή για να ξεκλειδώσετε αυτές τις εξαιρετικά σημαντικές δυνατότητες.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές δωρεάν προσθήκες συνομιλίας, δεν προσφέρουν την ίδια ανθρώπινη εμπειρία που θα βρείτε με το Acobot. Και αν μειώσετε τους αριθμούς, ακόμη και το μεγάλο σχέδιο είναι πολύ φθηνότερο από την προσθήκη ενός νέου ατόμου στην ομάδα υποστήριξής σας. Αυτό καθιστά το Acobot μια επιλογή φιλική προς τον πελάτη και τον προϋπολογισμό.

Τελικές σκέψεις στο Acobot Chatbot για WordPress

Για να ολοκληρώσετε το Acobot AI, το chatbot προσφέρει έναν μοναδικό και οικονομικό τρόπο να προσφέρει 24/7 βοήθεια στους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Αλλά αξίζει τον κόπο; Εδώ είναι οι προσωπικές μου τελικές σκέψεις σχετικά με αυτό που σκέφτηκα για την προσθήκη.

Το καλό: Το Acobot είναι μια γρήγορη, προσιτή λύση υποστήριξης. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χρήσιμο chatbot μέσω του AI στον ιστότοπό σας σε λιγότερο από μισή ώρα. Το βλέπω να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την ανάπτυξη επιχειρήσεων που δεν έχουν τον προϋπολογισμό για μια πλήρη ομάδα προσωπικού υποστήριξης και ως μια εξαιρετική προσθήκη σε ιστότοπους που δέχονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών που χρειάζονται καθοδήγηση (όπως ιστότοποι LMS). Τα διαδικτυακά αναλυτικά στοιχεία και αναφορές διευκολύνουν επίσης την παρακολούθηση της απόδοσης του Acobot, ώστε να μπορείτε να δείτε εάν το chatbot λειτουργεί σωστά.

Το κακό: Προς το παρόν το Acobot είναι διαθέσιμο μόνο στα Αγγλικά. Έτσι, τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής (2018) εάν ο ιστότοπός σας είναι σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, είναι ασύμβατο. Εκτός από αυτό, το μόνο άλλο παράπονο είναι ότι το «δωρεάν πρόγραμμα» είναι τόσο περιορισμένο και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Συλλέγει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (καταπληκτικές), αλλά δεν μπορείτε να τις δείτε (όχι τόσο μεγάλες). Μόλις τελειώσει η φοβερή δοκιμαστική περίοδο των 15 ημερών, πρέπει να αποφασίσετε αμέσως εάν είστε έτοιμοι να επενδύσετε στην επιχείρησή σας.

Αλλά όταν το καταλαβαίνω, θα πρότεινα προσωπικά το Acobot; Ναι (αρκεί ο ιστότοπός σας να είναι στα Αγγλικά).

Έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με το Acobot AI Chatbot που δεν εξετάστηκαν σε αυτό το άρθρο; Ή δοκιμάσατε μόνοι σας την προσθήκη και θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω – Θα ήθελα πολύ να σας ακούσω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me