Έμπνευση WordPress: Υπέροχοι ιστότοποι πραγματικής ζωής που χρησιμοποιούν το συνολικό θέμα WordPress

Στο WPExplorer τρέχουμε ένα δημοφιλές blog με πολλά άρθρα, συμβουλές, σεμινάρια και οδηγούς για την εργασία με το WordPress, αλλά αναπτύσσουμε επίσης δωρεάν και premium θέματα WordPress. Το πιο δημοφιλές και καλύτερο θέμα όλων των εποχών είναι το θέμα Total WordPress που σε αυτό το σημείο έχει ήδη ξεπεράσει 24.500 πωλήσεις διατηρώντας ταυτόχρονα ένα Βαθμολογία 5 αστέρων και συνεπείς ενημερώσεις.


Το θέμα Total WordPress είναι πολύ ευέλικτο και με τα χρόνια έχουμε δει το θέμα να χρησιμοποιείται. Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν δημιουργήσει πραγματικά καταπληκτικούς ιστότοπους χρησιμοποιώντας το θέμα και αισθανθήκαμε ότι ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας ορισμένους από αυτούς τους ιστότοπους ως έμπνευση και επίσης, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια είναι η δυνατότητα του θέματος. Πρόκειται για λίγους μόνο επιλεγμένους ιστότοπους από τους πολλούς εκεί έξω που έχουμε σελιδοδείκτη με την πάροδο του χρόνου, αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ καταπληκτικοί ιστότοποι που κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας το Σύνολο. Εάν έχετε ενσωματωμένο, μοιραστείτε τα παρακάτω σχόλια! Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το θέμα μας, φροντίστε να δείτε τις ζωντανές εκδηλώσεις μας και να αγοράσετε το θέμα σήμερα.

Εφαρμογές κοινωνικής ροής

Εφαρμογές κοινωνικής ροής: Συνολικό θέμα WordPress

Γνωρίζατε ότι η Total λειτουργεί εκπληκτικά με το δημοφιλές plugin Flow-Flow social stream WordPress (σοβαρά το καλύτερο plugin κοινωνικής ροής που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα); Αυτά τα δύο συνεργάζονται τόσο καλά ώστε Φαίνεται υπέροχο (οι δημιουργοί του Flow-Flow) επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το Total για το live demo Flow-Flow! Πόσο φοβερό είναι αυτό?

Πανεπιστήμιο της Χαβάης

Πανεπιστήμιο της Χαβάης: Συνολικό θέμα WordPress

Το Πανεπιστήμιο της Χαβάης ιδρύθηκε το 1907 και αποτελείται από 10 πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την νησιωτική πολιτεία, με έμφαση στην έρευνα και τη βιωσιμότητα. Προσφέροντας μια ποικιλία προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων, αυτό το γραφικό κολέγιο διαθέτει μικρά μεγέθη τάξεων και αξιοσημείωτους αποφοίτους, όπως οι γονείς του πρώην Προέδρου Ομπάμα.

Ξεκίνησε

Sprung: Συνολικό θέμα WordPress

Ενώ ο ιστότοπος madebysprung.com είναι μια αρκετά απλή εφαρμογή του θέματος Total, το έχουμε συμπεριλάβει στην κορυφή, επειδή είναι μια εταιρεία που ανήκει στην Clay Johnston ένας από τους καλύτερους πελάτες θεμάτων Total με τόνους και τόνους αγορών. Η Sprung έχει δημιουργήσει πολλούς φοβερούς ιστότοπους χρησιμοποιώντας το Total και συνιστούμε ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες τους.

Διαχείριση δεδομένων Actian

Ηθοποιός: Συνολικό θέμα WordPress

Η Actian είναι μια εταιρεία διαχείρισης και ενσωμάτωσης υβριδικών δεδομένων που προσφέρει υπηρεσίες δεδομένων στις βιομηχανίες χρηματοοικονομικής, υγειονομικής περίθαλψης, SaaS / λογισμικού και πετρελαίου και φυσικού αερίου. Μεγάλα ονόματα όπως η Citi bank, Bloomberg, FICO, HSBC, Intuit και πολλά άλλα βασίζονται στο Actian για τη διαχείριση και την ανάλυση των δεδομένων τους.

Απόλυτο μέλος

Ultimate Member: Σύνολο θέματος WordPress

Το Ultimate Member είναι ένα φοβερό plugin WordPress που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε εύκολα μια διαδικτυακή κοινότητα δωρεάν! Η προσθήκη είναι γεμάτη με εκπληκτικά χαρακτηριστικά και μπορείτε να αγοράσετε επεκτάσεις για να το κάνετε ακόμα καλύτερο!

WPPronto

WP Pronto: Συνολικό θέμα WordPress

Το WPPronto είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που επικεντρώνεται σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν WordPress. Το 2009 ξεκίνησαν το αρχικό δίκτυο CDN για WordPress μαζί με φιλοξενία υψηλής απόδοσης. Τώρα, με το όνομα WPPronto προσφέρουν προηγμένη φιλοξενία WP με ενσωματωμένο CloudFlare CDN και Railgun επιτάχυνση.

Γενναία φάλαινα

γενναία-φάλαινα

Το Brave Whale είναι ένα γραφείο σχεδιασμού και μάρκετινγκ ιστοσελίδων. Όχι μόνο έχουν χρησιμοποιήσει το θέμα Total στον ιστότοπό τους, αλλά το χρησιμοποιούν και για πολλούς από τους πελάτες τους για να δημιουργήσουν όμορφες τοποθεσίες. Είχαμε τη μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Brave Whale (Mark) σε πολλές περιπτώσεις, καθώς υπήρξε μεγάλη βοήθεια στην αναφορά σφαλμάτων θεμάτων και προτείνοντας βελτιώσεις και προσθήκες για τις ενημερώσεις του συνολικού θέματος. Επιπλέον, η Brave Whale προσφέρει ένα μοναδικό «Συνολική υπηρεσία ρύθμισης θέματος“Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το θέμα, αλλά δεν έχετε το χρόνο ή την εμπειρία για να ξεκινήσετε μόνοι σας.

kavyamanoharan.com

kavyamanoharan: Συνολικό θέμα WordPress

Ένα όμορφο και κομψό διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο. Αυτός ο ιστότοπος κάνει μεγάλη χρήση της λειτουργίας Total Overlay Header για την εμφάνιση μέσων κάτω από την κύρια κεφαλίδα με μοντέρνο τρόπο.

Γιόγκα υπό κατασκευή

Γιόγκα υπό κατασκευή: Συνολικό θέμα WordPress

Εξαιρετικά καθαρή και ελάχιστη εφαρμογή του συνολικού θέματος. Το Yoga Under Construction βρίσκεται στο Γκρόνινγκεν και προσφέρει μαθήματα γιόγκα και πιλάτες.

Συστήματα4Knees

Systems4Knees: Συνολικό θέμα WordPress

Στο Systems4knees.com μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα ανακούφισης πόνου στο γόνατο. Χρησιμοποιούν το WooCommerce για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και ενώ η τρέχουσα έκδοση του Total που χρησιμοποιούν είναι ελαφρώς ξεπερασμένη, ο ιστότοπος εξακολουθεί να φαίνεται φανταστικός!

Πέρα από τις προσδοκίες

Πέρα από τις προσδοκίες: Συνολικό θέμα WordPress

Το Beyond Expectations είναι μια εταιρεία σχεδιασμού εκδηλώσεων και γάμου που βρίσκεται στο Surrey και τη Νοτιοανατολική. Επικεντρώνονται στη δημιουργία κομψών και κομψών σχεδίων για γιορτές, γάμους και εταιρίες.

Απλώς επιβεβαιώστε

Απλώς Επιβεβαίωση: Συνολικό θέμα WordPress

Το Simply Confirm είναι μια ενοποιημένη διαχείριση επιχειρήσεων και μια ασφαλής εφαρμογή επικοινωνίας για να βοηθήσει τις ομάδες να λειτουργούν καλύτερα, μαζί. Το προϊόν περιλαμβάνει λογισμικό για αφοσίωση σε υπαλλήλους (παρακολούθηση αφοσίωσης υπαλλήλων σε πραγματικό χρόνο), έξυπνος διαχειριστής εργασιών για τη διαχείριση εργασιών εντός της επιχείρησής σας, ασφαλή συνομιλία, ώστε να έχετε ένα άμεσο μήνυμα εντός της εταιρείας σας, κρυπτογραφημένο χώρο αποθήκευσης cloud για αποθήκευση, διαχείριση και κοινή χρήση αρχείων εντός της ομάδας σας – και πολλα ΑΚΟΜΑ!

Κοιμηθείτε μωρό αγάπη

Sleep Baby Love: Συνολικό θέμα WordPress

Η Susie Parker ο ιδιοκτήτης του Sleep Baby Love είναι πιστοποιημένη από το “Family Sleep Institute” και εκπαιδεύεται για να βοηθήσει οικογένειες που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα ύπνου παιδιών ηλικίας από 0-5 ετών. Προσφέρει διάφορες υπηρεσίες διαβούλευσης και διαδικτυακά μαθήματα για να σας βοηθήσει.

Μητροπολιτικοί Κτηνιατρικοί Συνεργάτες

Metro Vets: Συνολικό θέμα WordPress

Το Metropolitan Veterinary Associates βρίσκεται στο Valley Forge της Πενσυλβανίας και προσφέρει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όλο το χρόνο για κτηνιατρική, χειρουργική και κρίσιμη φροντίδα για κατοικίδια.

Τζένιφερ Μέιρινγκ

Jennifer Mayering: Συνολικό θέμα WordPress

Η Jennifer διαχειρίζεται ένα φοβερό blog όπου μοιράζεται συνταγές, DIY, χειροτεχνίες, οδηγούς γυμναστικής και γενικές συμβουλές για τον τρόπο ζωής. Χρησιμοποίησε το θέμα Total με έναν πολύ μοναδικό τρόπο με πολλές προσαρμοσμένες διατάξεις τοιχοποιίας, προσαρμοσμένες φόρμες και ένα προσαρμοσμένο στυλ mega μενού.

Golden Village Palms

Golden Village Palms: Συνολικό θέμα WordPress

Ένας όμορφα κατασκευασμένος ιστότοπος για το Golden Village Palms RV Resort στο Hemet της Καλιφόρνια. Χαλαρώστε στον δικό σας ευρύχωρο χώρο με πλήρη σύνδεση, βουτήξτε σε οποιαδήποτε από τις 3 εξωτερικές πισίνες ή κάντε μια βόλτα στα γήπεδα τουρνουά σε επίπεδο τουρνουά, ελέγξτε το γυμναστήριο, την αίθουσα μπιλιάρδου, το πλυντήριο και πολλά άλλα!

Ανάπτυξη ιστού

Agency Growth Agency: Συνολικό θέμα WordPress

Το Webgrowth έχει τις ρίζες του στο εισερχόμενο μάρκετινγκ και βοηθά τους εταιρικούς πελάτες από το 2006. Προσφέρουν μαθήματα για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ που περιλαμβάνουν επί του παρόντος διαδικτυακό μάθημα «Ιδρύματα» 8 εβδομάδων και ένα «Προχωρημένο» διαδικτυακό μάθημα 1 έτους.

Πράσινα πρότυπα

Πράσινα πρότυπα: Συνολικό θέμα WordPress

Τα Green Standards βοηθούν την εταιρεία να απορρίψει σωστά τα επιπλέον έπιπλα και τον εξοπλισμό γραφείου τους υπεύθυνα στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Παρέχουν στρατηγικές δωρεάς, μεταπώλησης και ανακύκλωσης για τη μεγιστοποίηση της ανάκτησης περιουσιακών στοιχείων, τον εξορθολογισμό της κοινοτικής δωρεάς και συμβάλλουν στην εξάλειψη των αποβλήτων.

Κουτάλι & Σταθερό

Spoon & Stable: Συνολικό θέμα WordPress

Το Spoon and Stable είναι ένα εστιατόριο που βρισκόταν σε μια στάση αλόγων το 1900 στη Μινεάπολη της Μινεσότα. Το φαγητό επικεντρώνεται στην εποχικότητα του Midwest και εμπνέεται από τον Γάλλο σεφ.

Σχεδιασμός μόδας AliS

Alis Fashion: Συνολικό θέμα WordPress

Η Alis Fashion έχει εμφανιστεί σε διάφορους πόρους γάμου για νύφες. Ειδικεύονται σε διάφορες ανάγκες ένδυσης για γάμους, καθώς και σε νυφικές εναλλαγές υψηλής ποιότητας, προσαρμογή για ανδρικά ενδύματα και άλλα!

Masterstudio

Master Studio: Συνολικό θέμα WordPress

Το Masterstudio προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Προς το παρόν έχουν 2 διαφορετικές τιμές στον ιστότοπό τους (170 $ για τυπικό πακέτο και 240 $ για το πλήρες πακέτο). Ο ιστότοπός τους φαίνεται καταπληκτικός και έτσι λειτουργεί ο πελάτης του, οπότε φροντίστε να τους δείτε.

Mobkii

mobkii: Συνολικό θέμα WordPress

Το Mobkii είναι ένα γραφείο σχεδιασμού ιστού / γραφικών και εφαρμογών που βρίσκεται στο Μεξικό. Ο ιστότοπός τους παρουσιάζει μια πολύ καθαρή και κομψή εφαρμογή του θέματος Total WordPress. Εάν αναζητάτε βοήθεια με τον ιστότοπό σας και η κύρια γλώσσα σας είναι τα Ισπανικά, θα πρέπει να τους στείλετε ένα μήνυμα για να δείτε αν μπορούν να βοηθήσουν.

Μούλα

Μούλα: Συνολικό θέμα WordPress

Το Moula είναι πιθανώς μια από τις αγαπημένες μας υλοποιήσεις του θέματος Total λόγω του εξαιρετικά καθαρού σχεδιασμού και των προηγμένων προσαρμογών που πραγματοποίησε ο προγραμματιστής ιστού. Στη Moula μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για επιχειρηματικό δάνειο έως 250.000 $!

Ντένι Κάρχνερ

Karchner Western Art: Συνολικό θέμα WordPress

Ο Denny Karchner είναι ένας φοβερός καλλιτέχνης και η ιστοσελίδα του δημιουργήθηκε από την κόρη του pointeradvertising.com με τη βοήθεια του θέματος Total. Όχι μόνο είναι σπουδαίος καλλιτέχνης, αλλά ο προγραμματιστής Lindsay Michael από το PointerAdvertising είναι ένας από τους αγαπημένους μας πελάτες! Έχει αγοράσει πολλά αντίγραφα του θέματος Total και έχει δημιουργήσει μερικές καταπληκτικές ιστοσελίδες μαζί του. Εάν αναζητάτε κάποια επιπλέον βοήθεια με τον ιστότοπό σας ή θέλετε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί με το Total, φροντίστε να δείτε τον ιστότοπό του.

Ήμασταν επίσης αρκετά τυχεροί που λάβαμε μια εκτύπωση από τον Denny Karchner ως δώρο που έχει πλαισιωθεί και κρεμαστεί στο γραφείο – ευχαριστώ!

Elit Academy

Elit Academy: Συνολικό θέμα WordPress

Ένα πολύ λεπτό και μοντέρνο εταιρικό παράδειγμα του θέματος Total WordPress σε δράση, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να δημιουργήσετε έναν μοναδικό ιστότοπο που να ταιριάζει με την επωνυμία σας και να μεταφέρει το μήνυμά σας.

Λέει ότι κάνει

Λέει ότι κάνει: Συνολικό θέμα WordPress

Λάβετε συμβουλές για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας, να αναπτύξετε τα κοινωνικά σας μέσα, συμβουλές προσωπικής ανάπτυξης και πολλά άλλα! Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το επιχειρηματικό σας ταξίδι και λέει ότι θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε!

Bling κοσμήματα νυχιών

Nail Jewelry Bling: Συνολικό θέμα WordPress

Το Nail Jewelry Bling είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου μπορείτε να αγοράσετε μικρά βερνίκια νυχιών, διάτρητα και άλλα εργαλεία για να δημιουργήσετε αντάξια μανικιούρ Instagram. Αυτό το χαριτωμένο κατάστημα χρησιμοποιεί το Σύνολο για ολόκληρο το κατάστημα, το ιστολόγιο και τις προσαρμοσμένες παραγγελίες τους. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς να κάνετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Marley Coffee

Marley Coffee: Συνολικό θέμα WordPress

Ο Marley Coffee ιδρύθηκε από τον Rohan Marley (έναν από τους γιους του Bob Marley) όταν αγόρασε μια φάρμα 52 στρεμμάτων στην Τζαμάικα για να καλλιεργήσει βιώσιμο, οργανικό και νόστιμο καφέ. Το Total ήταν τέλειο αφού τα ενσωματωμένα ρυθμιστικά, οι επιλογές χρωμάτων, οι προσαρμογές της τυπογραφίας και η υποστήριξη του WooCommerce διευκόλυναν το Marley Coffee να δημιουργήσει έναν όμορφο ιστότοπο και να λειτουργήσει σε χρόνο μηδέν.

Εκπαίδευση eStore

eStore Coaching: Συνολικό θέμα WordPress

Το eStore Coaching είναι εδώ για να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε την εμπορική σας επιχείρηση με τους 3 πυλώνες του εμπορίου, μια πρόκληση 30 ημερών και πολλά άλλα. Αυτοί οι ειδικοί επέλεξαν το Total επειδή γνωρίζουν ότι στην καρδιά κάθε επιτυχημένης διαδικτυακής επιχείρησης είναι ένας ποιοτικός ιστότοπος (και το Total είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα).

Οργανικά φυτά Laurel

Laurel: Συνολικό θέμα WordPress

Η Laurel χρησιμοποιεί ολόκληρα φυτικά οργανικά για να δημιουργήσει ποιοτικά είδη περιποίησης δέρματος για όλες τις ηλικίες. Χρησιμοποιούν μόνο τα υψηλότερα ποιοτικά συστατικά, έτσι φυσικά ήθελαν το καλύτερο θέμα WordPress για να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους. Με το Total κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα καθαρό και ελάχιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που ενισχύει την καθαρότητα και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Ελικόπτερα Paradise

Paradise Helicopters: Συνολικό θέμα WordPress

Το Paradise Helicopters προσφέρει περιηγήσεις και μοναδικές εμπειρίες στα νησιά της Χαβάης. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν checkout ζωντανά βίντεο από προηγούμενες περιηγήσεις με ελικόπτερο και να κάνουν κράτηση πακέτων, όλα από έναν εκπληκτικό προσαρμοσμένο ιστότοπο που βασίστηκε στο θέμα Total WordPress. Εάν η διάταξη του ιστότοπου δεν αποπνέει τα όμορφα γραφικά βίντεο.

Good & Co

Good.co: Συνολικό θέμα WordPress

Το Good.co είναι ένα δίκτυο που συνδέει επαγγελματίες με χώρους εργασίας. Σας έχουν ζητήσει να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων για να βρείτε τα βασικά πλεονεκτήματά σας και, στη συνέχεια, να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με καλές εταιρείες για το επίπεδο προσόντων σας. Έκαναν εξαιρετική δουλειά χρησιμοποιώντας το Total για να εμφανίσουν και να εξηγήσουν την εφαρμογή τους, καθώς και την ομάδα και την επιστήμη που κρύβεται πίσω από αυτήν.

Pilates Fusion

Pilates Fusion: Συνολικό θέμα WordPress

Το Pilates Fusion είναι ένα αδειοδοτημένο εκπαιδευτικό στούντιο για το Stott Pilates, το οποίο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την αναπνοή, τη στάση του σώματος, την πέψη, την πυκνότητα των οστών, την αντοχή και τη συνολική ευεξία. Χρησιμοποίησαν το Total για να δημιουργήσουν έναν υπέροχο ιστότοπο για να παρουσιάσουν τα μαθήματά τους, την τοποθεσία τους, τις πραγματικές μαρτυρίες πελατών, ένα blog και ακόμη και μια περιοχή μόνο για μέλη.

Πλαίσια τώρα

Frames Now: Συνολικό θέμα WordPress

Το Frames Now είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του Total που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος. Χρησιμοποίησαν το WooCommerce για να πουλήσουν τα προσαρμοσμένα καρέ τους, καθώς και πολλές άλλες ενσωματωμένες συνολικές επιλογές (όπως το χαρτοφυλάκιο, προσαρμοσμένες κινούμενες εικόνες, κοινωνικοί σύνδεσμοι, προσαρμοσμένο ιστολόγιο και άλλα).

Η κυλιόμενη καταιγίδα

Rolling Storm: Συνολικό θέμα WordPress

Το Rolling Storm είναι το προσωπικό blog του Jason που αναδεικνύει έναν συνδυασμό όμορφων φωτογραφιών, πολιτιστικών αναφορών, νόστιμου φαγητού και ενδιαφέρων χαρακτήρων καθώς πηγαίνει στη ζωή. Έχει πάρει το Total και δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα αρχεία καταγραφής στον ιστό (σοβαρά – μόλις αρχίσετε να διαβάζετε, πηγαίνετε στην πόλη για να θέλετε να κάνετε παρέα μαζί του).

Απώλεια βάρους διάρκειας ζωής: Πρόκληση 60 ημερών

Lifetime 60 Day Challenge: Συνολικό θέμα WordPress

Το Life Time είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα γυμναστικής στις ΗΠΑ και τον Καναδά, με φανταστικές ανέσεις όπως σπα, σαλόνια, τένις, πισίνες ολυμπιακού μεγέθους (καθώς και υδάτινο πάρκο όπως υπαίθριες εγκαταστάσεις), διατροφολόγους και φοβερούς προσωπικούς εκπαιδευτές. Προσφέρουν επίσης αποκλειστικά διαδικτυακά προγράμματα χωρίς βάρος, όπως το 60 Day Challenge και χρησιμοποιούν το θέμα Total για να μοιράζονται νέα, συνταγές και άλλους πόρους με τα μέλη τους.

Εστιατόριο Barrio και μπαρ Tequila

Barrio: Συνολικό θέμα WordPress

Το Barrio είναι μια κουζίνα λατινικού στιλ και ένα μπαρ τεκίλα που χρησιμοποιεί το Total για τη διαχείριση της διαδικτυακής τους παρουσίας. Έχουν προσθέσει γκαλερί, τοποθεσίες, μενού, κρατήσεις, τροφοδοσία και κοινωνικούς συνδέσμους, χρησιμοποιώντας όλες τις ενσωματωμένες ενότητες συνολικής σελίδας.

Vista Εξωτερική

Vista Outdoor: Συνολικό θέμα WordPress

Το Vista Outdoor είναι ένας σχεδιαστής, κατασκευαστής και έμπορος που κυκλοφορεί στο εμπόριο κορυφαίων προϊόντων αθλητισμού και αναψυχής. Με έδρα το Farmington, Utah, συνεργάζονται με γνωστές μάρκες όπως Bushnell, Weaver, Champion, Camelbak και Redfield μεταξύ πολλών άλλων. Η Vista επιλέγει να μοιραστεί όλες τις ειδήσεις, τις πληροφορίες SEC, τα προγράμματα προσέγγισης της κοινότητας και πολλά άλλα μέσω του φοβερού προσαρμοσμένου ιστότοπου που έχει δημιουργηθεί με το θέμα Total WordPress.

Διάτρηση πίτσας

Punch: Συνολικό θέμα WordPress

Η Punch Pizza (που φιλοξενεί μια νόστιμη αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα στη μεγάλη πολιτεία της Μινεσότα) εμπιστεύεται το Total για τη σελίδα απασχόλησής τους. Μπορείτε να ελέγξετε το προσαρμοσμένο ρυθμιστικό, τις ανοιχτές θέσεις, το διάγραμμα διαδρομής καριέρας και πολλά άλλα με το Total (συν μπορείτε ακόμη και να υποβάλετε αίτηση για εργασία εάν βρίσκεστε στην αγορά).

Κατάρτιση διάρκειας ζωής: Core 3

Lifetime Core3: Συνολικό θέμα WordPress

Το Life Time (όπως αναφέραμε) είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα γυμναστικής στη Βόρεια Αμερική και επέλεξαν το Total για το πρόγραμμα Core 3 Training. Χρησιμοποίησαν το Total για να δημιουργήσουν μια εκπληκτική σελίδα προορισμού για τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα με υπέροχα φόντα πλήρους πλάτους, προσαρμοσμένη τυπογραφία, προσαρμοσμένο ιστολόγιο και άλλα.

Γκάβιν Κάιζεν

Gavin Kaysen: Συνολικό θέμα WordPress

Γνωρίστε τον Gavin Kaysen – έναν βραβευμένο σεφ που έχει ό, τι χρειάζεται για να διευθύνει γκουρμέ εστιατόρια, επικεφαλής της Team USA στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής Bocuse d’Or και είναι ημιτελικός για το βραβείο Best New Restaurant του James Beard Foundation.

Kendall Commercial

Kendall Commercial: Συνολικό θέμα WordPress

Η Kendall Commercial είναι μια τοπική εμπορική εταιρεία ακινήτων στις δίδυμες πόλεις της Μινεάπολης – Αγίου Παύλου. Έχουν αξιοποιήσει πλήρως τις λειτουργικές μονάδες του Total, το προσαρμόσιμο υποσέλιδο, την υποστήριξη φόρμας επικοινωνίας και τον προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης χαρτοφυλακίου.

Μαζίνα

Mazina: Συνολικό θέμα WordPress

Η Mazina είναι μια εταιρεία παραγωγής άλμπουμ φωτογραφιών που χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία FlexBind για τη δημιουργία καλύτερων άλμπουμ για την προβολή των φωτογραφιών σας. Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση επέλεξε το Total για να προωθήσει τα προϊόντα τους και να αναπτύξει την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο.

Μουβ

muve: Συνολικό θέμα WordPress

Η Muve είναι μια εταιρεία διαχείρισης υγειονομικής περίθαλψης που επικεντρώνεται στις ανάγκες των ασθενών με αντικατάσταση αρθρώσεων. Συνεργάζονται με χειρουργούς, ιατρικές εγκαταστάσεις και ασθενείς για τον εξορθολογισμό και τη βελτιστοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας. Δεδομένου ότι είναι τόσο επικεντρωμένοι στην προσφορά των καλύτερων σε ασθενείς, φυσικά χρησιμοποιούν το πανίσχυρο θέμα για τον ιστότοπό τους.

Abdo Zoom

Abdozoom: Συνολικό θέμα WordPress

Το Abdo Zoom είναι ένας διαδικτυακός πόρος για τα παιδιά που μαθαίνουν να διαβάζουν τους εκπαιδευτικούς που τους διδάσκουν. Πρόκειται για μια εξαιρετικά προσαρμοσμένη έκδοση του θέματος Total WordPress και είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει ένας ταλαντούχος προγραμματιστής με λίγο προσαρμοσμένο κώδικα (δείτε αυτούς τους προσαρμοσμένους καρτέλες).

Και αυτό είναι μόνο μια χούφτα από τους φοβερούς ιστότοπους που χρησιμοποιούν το θέμα Total WordPress! Δημιουργήσατε έναν καταπληκτικό ιστότοπο με το θέμα μας που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Αφήστε έναν σύνδεσμο στα παρακάτω σχόλια. Θα θέλαμε να τα δούμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me