Πώς θα μοιάζει το μέλλον του WordPress;

Το μέλλον του WordPress

Το μέλλον του WordPress είναι λαμπρό σαν χίλιους ήλιους λόγω έλλειψης καλύτερης προσομοίωσης. Μόλις εκτελεστεί η πλατφόρμα blogging του μύλου, το WordPress μεταμορφώνεται αποτελεσματικά σε ένα πλαίσιο εφαρμογών που προκαλεί ειδικούς και νέους σε όλο τον ιστό.


Πριν από λίγο καιρό, περιγράψαμε πώς δημιουργήθηκε το WordPress και πώς εξελίχθηκε σε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που τροφοδοτεί πάνω από 75 εκατομμύρια ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων επωνυμιών όπως CNN, Jay-Z και πολλά άλλα.

Τη στιγμή της σύνταξης, το WordPress είναι μια αρκετά ισχυρή πλατφόρμα με την άφιξη νέων τεχνολογιών που, ας το παραδεχτούμε, φαίνεται να προέρχονται από ταινίες Sci-Fi. Εάν αναρωτιέστε, απορρίπτουμε μερικούς όρους που μπορεί να σας γρέψουν το μυαλό, αλλά παρακαλώ μην φύγετε.

Αντ ‘αυτού, μείνετε ενημερωμένοι γιατί αυτό που παρατάξουμε σήμερα σημαίνει κάθε είδους σπουδαία πράγματα για την επιχείρησή σας που βασίζεται στο WordPress. Αν κοιτάξετε τριγύρω, είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε θερμές συζητήσεις για θηρία όπως το WordPress Rest API, WP-CLI, Calypso και συμβατότητα μεταξύ άλλων.

Το μέλλον του WordPress πέρα ​​από το 2017

Λοιπόν, αυτά είναι τα πράγματα που έχουν νόημα μόνο για προγραμματιστές. Heck, θέματα όπως το WordPress REST API συγχέουν το χάσμα και πολλών προγραμματιστών, οπότε θα σας απαλλάξουμε από αυτό το είδος βασανιστηρίων. Αυτό που μοιραζόμαστε σήμερα είναι πώς οι εν λόγω τεχνολογίες μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε περισσότερα με το WordPress.

Αυτή η υπόθεση ανοίγει τις πύλες για ένα μέλλον του WordPress που δεν έχει ξαναδεί. Τώρα, παρακαλώ πάρτε το χέρι μου και ας καλέσουμε Αχ Γουε, ο κινέζος διορατικός hipster που ζει μέσα σε κάθε κρυστάλλινη σφαίρα. Αστεία, ας το ξεπεράσουμε και να το ολοκληρώσουμε.

1. Βελτιώσεις στη διεπαφή χρήστη του WordPress

Όχι πολύ καιρό πριν, ο διαχειριστής του WordPress ήταν μια όραση. Αυτό το ξέρουμε από πρώτο χέρι γιατί πήγαμε στο μηχάνημα και βρήκαμε πώς έχει εξελιχθεί η διεπαφή χρήστη του WordPress. Και ενώ το περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI) δεν έχει τίποτα σε ένα εργαλείο όπως το Ghost, είναι πολύ βελτιωμένο.

Αλλά τι έχει το μέλλον του WordPress για εμάς όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη διαχειριστή; Μαντέψατε σωστά αν περιμένετε ότι ο διαχειριστής του WordPress θα αλλάξει προς το καλύτερο. Εάν το Calypso δεν είναι αρκετά στοιχεία, δεν ξέρω τι είναι.

Οι φίλοι μου από την Τζαμάικα θα ήταν, “Ο διάολος είναι ο Καλυψώ;” Εάν δεν έχετε επισκεφθεί το WordPress.com εδώ και λίγο καιρό, χάνετε την νέα διεπαφή Calypso. Δεν έχετε ιστολόγιο WordPress.com; Λοιπόν, η Calypso έδωσε στα blog του WordPress.com μια εξαιρετική αλλαγή όσον αφορά το UI διαχειριστή.

μέλλον του wordpress calypso

Είναι όμορφο και εξαιρετικά γρήγορο να το πεις το λιγότερο (πίσω στο Ghost) και μπορείτε εύκολα και ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε το Calypso για να διαχειριστείτε τα ιστολόγια που φιλοξενούνται από μια κεντρική τοποθεσία. Η μόνη απαίτηση είναι να ενεργοποιήσετε το Jetpack και την εφαρμογή desktop WordPress.com. Και πάλι, μπορείτε να διαχειριστείτε τους ιστότοπους που φιλοξενούνται από τον λογαριασμό σας στο WordPress.com.

Με τον Matt να ψάχνει για μια πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, η Calypso είναι πιθανό να περάσει στο WordPress που φιλοξενείται στο μέλλον. Αυτό, ή η ομάδα σχεδιασμού του WordPress θα βρει μια καλύτερη διεπαφή χρήστη, αλλά γιατί να ανακαλύψετε ξανά τον τροχό όταν έχετε ήδη Αμερικανικοί αγώνες?

Σε κάθε περίπτωση, περιμένετε έναν βελτιωμένο διαχειριστή WordPress που είναι πιο δροσερός και πιο γρήγορος από αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να σημαίνει σπουδαία πράγματα για την επιχείρησή σας στο WordPress μόνο και μόνο επειδή η ταχύτητα είναι καλή. Υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή δυνατότητα προβολής προσαρμοσμένων πινάκων ελέγχου χάρη στο REST API.

2. Το WordPress ως πλαίσιο εφαρμογής

API ανάπαυσης WordPress

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι διεπαφές που βασίζονται σε JavaScript και API είναι το μέλλον όχι μόνο του WordPress αλλά και του ιστού. – Ματ Μόλενγκ

Αυτό, είπε ο Matt στο State of the Word το 2015. Σήμερα είναι πολύ πραγματικότητα, περισσότερο με το REST API να συγχωνεύεται στον πυρήνα του WordPress. Τι είναι με αυτές τις δύσκολες λέξεις hombre; Τι είναι το REST API; Και πώς, προσευχηθείτε πείτε, είναι σημαντικό?

Λοιπόν, στην πιο βασική του μορφή, το REST API είναι απλά κωδικός που σας επιτρέπει να στέλνετε και να ανακτάτε δεδομένα από το WordPress ανεξάρτητα από την εφαρμογή που έχετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress ως πλαίσιο για τη διαχείριση περιεχομένου για οποιαδήποτε εφαρμογή ιστού εκεί έξω.

Γεια σε όλες τις μεγάλες δυνατότητες για τον προγραμματιστή WordPress του μέλλοντος. Μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές για κινητά στο WordPress εξίσου εύκολα με τη δημιουργία ιστότοπων. Μπορείτε να έχετε εγγενείς εφαρμογές iPhone ή Android σε WordPress επειδή – REST API.

Αν δεν είχατε ιδέα, αυτό το ζώο Calypso που μόλις αναφέραμε είναι απλά μια προσαρμοσμένη διεπαφή που επικοινωνεί με το WordPress μέσω – περιμένετε για αυτό – το REST API!

3. Συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών

WordPress & Javascript

Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ προσαρμοσμένα θέματα WordPress και πολλά άλλα. Με απλά λόγια, το REST API φέρνει πολλές πιθανότητες στο τραπέζι, πράγμα που σημαίνει ότι το μέλλον του WordPress έγινε ακόμη πιο φωτεινό. Φανταστείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού και να χρησιμοποιήσετε το ισχυρό backend του WordPress για να οδηγήσετε τα πάντα. Ακούγεται υπέροχο, σωστά?

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι, ως προγραμματιστής WordPress, πρέπει να αυξήσετε τις δεξιότητές σας JavaScript για να επωφεληθείτε πλήρως από το REST API. Ναι, το WordPress θα εξακολουθεί να λειτουργεί με PHP στο μέλλον, αλλά μεγάλο μέρος της ανάπτυξης front-end θα εξαρτηθεί από τη JavaScript.

Παιδιά, το WordPress δεν είναι πλέον μόνο ένα CMS, είναι πλέον ένα πλήρες πλαίσιο εφαρμογής που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα. Ματ, σε ένα Reddit AMA, είπε:

Νομίζω ότι το (WordPress) είναι ένα εξαιρετικό πλαίσιο για οτιδήποτε βασίζεται στο περιεχόμενο. Για πράγματα όπως η ανταλλαγή μηνυμάτων που δεν αντιστοιχούν σωστά στο μοντέλο δεδομένων του WP, μπορείτε ακόμα να το κάνετε απλώς να φτιάξετε μερικούς νέους πίνακες, μην προσπαθήσετε να το κλέψετε στα τυπικά.

Στο τέλος της ημέρας, το REST API είναι μια καταπληκτική προσθήκη στον πυρήνα του WordPress που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάτε πουθενά σύντομα.

Προχωράμε γρήγορα…

4. Ένα μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας βάσης χρήστη

Ιοί ιστότοποι WordPress

Το WordPress τροφοδοτεί έναν τεράστιο αριθμό ιστότοπων. Είναι το πιο δημοφιλές πλαίσιο εφαρμογής (ναι, ακούγεται καλύτερα από το CMS) από εδώ στον Άρη και πέρα ​​από αυτό. Πολλές άλλες λύσεις θα χρειαστούν δεκαετίες ανάπτυξης για να καλύψουν τη διαφορά.

Και με όλες αυτές τις νέες ενημερώσεις να πέφτουν συνεχώς, μπορείτε να περιμένετε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να πηδούν στο συγκρότημα WordPress. Φυσικά, το μέλλον του WordPress σημαίνει μια πιο φιλική προς τους αρχάριους πλατφόρμα που ξυπνά όλους σε όλους. Το αποτέλεσμα? Συμμετέχουν περισσότεροι αρχάριοι.

Οι αρχάριοι δεν θα χωρίσουν τα μαλλιά τους στην επιβίβαση και οι προγραμματιστές σε ολόκληρο τον ιστό δεν θα πιστεύουν πλέον ότι το WordPress είναι απλώς μια πλατφόρμα blogging. Χάρη στο REST API, όλοι οι προγραμματιστές θα γνωρίζουν ότι η ανεξέλεγκτη ισχύς του WordPress είναι στο μυαλό τους και καλούν κάθε φορά. Το αποτέλεσμα? Συμμετέχουν προγραμματιστές από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Σύμφωνα με εικασίες από τους ειδικούς, το WordPress θα τροφοδοτήσει πάνω από το 35% του διαδικτύου έως το έτος 2020. Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσοστό, δεδομένου ότι το WordPress έχει ήδη 1 από τους 5 ιστότοπους το 2017. Χρειάζεστε να σας πούμε ποια βάση χρηστών αυτού του ποσοστού μέσα για την επιχείρησή σας που σχετίζεται με το WordPress?

Εάν θέλετε να κρατήσουμε τα χέρια σας σχετικά με αυτό, αυτό σημαίνει πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες, μια μεγαλύτερη και καλύτερη κοινότητα και πολλά άλλα. Η κοινότητα είναι ένα από τα ισχυρά κοστούμια του WordPress και η κινητήρια δύναμη πίσω από τα περισσότερα (αν όχι όλα) προϊόντα WordPress.

Το τεράστιο μέγεθος της αγοράς και η αναπτυξιακή κοινότητα γύρω από το WordPress είναι δύο λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να βασίζετε την επιχείρησή σας στο WordPress. – Μωάμεθ Χάρις

5. Σχεδιασμός περιεχομένου Front-End

Επεξεργαστής Frontend Visual Composer

Με την έλευση και τη δημοτικότητα των δημιουργών σελίδων WordPress όπως το Beaver Builder, το Visual Composer και το αυτά τα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων (μέσω Insider Builder ιστότοπου), είναι προφανές ότι υπάρχει μια ομάδα χρηστών του WordPress που ασχολούνται με τη σχεδίαση περιεχομένου front-end. Η τάση έχει μεταφερθεί σε θέματα WordPress με την καλύτερη αποστολή με δημιουργούς σελίδων.

Τώρα, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε μια γραμμή κώδικα για να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια σαν αφεντικό. Τι λέει αυτό για το μέλλον του WordPress; Μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερους κατασκευαστές front-end στην αγορά. Αυτά θα μπορούσαν να είναι αυτόνομα plugins ή builders που είναι ενσωματωμένα σε θέματα.

Εκτός αυτού, είναι δύσκολο να σχεδιάσετε σελίδες μέσα στον εγγενή επεξεργαστή WordPress. Αυτό δεν αλλάζει εάν χρησιμοποιείτε τον οπτικό επεξεργαστή ή κάνετε εναλλαγή στον επεξεργαστή κειμένου, με τον τελευταίο να απαιτεί κάποιες δεξιότητες κωδικοποίησης. Με το πώς φαίνονται τα πράγματα και για να κρατήσει τους περισσότερους αρχάριους υγιείς, το WordPress μπορεί να αποσταλεί με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων στο μέλλον.

Λοιπόν, δεν θα έσπαζε να δημιουργούμε εκπληκτικές σελίδες απευθείας από το WordPress. Και καθώς περισσότεροι προγραμματιστές προσαρμόζουν το REST API και συνειδητοποιούν όλα τα φοβερά πράγματα που σημαίνει JavaScript για το front-end, μεγάλο μέρος της σχεδιαστικής εργασίας θα αλλάξει από το backend.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξοδέψετε ώρες πάνω από ώρες εκπαίδευσης των πελατών πώς να αλλάξετε μια γραμματοσειρά εδώ και κάποιο χρώμα εκεί. Είναι όλα καλά αρκεί να τηρούμε τα καλύτερα πρότυπα και να κάνουμε τον κώδικα να φουσκώνει στο παρελθόν. Η δημιουργία περιεχομένου μεταφοράς και απόθεσης δεν είναι μόδα, είναι εδώ για να μείνετε.

6. Επικεντρωθείτε στην ανταπόκριση και την απόδοση των κινητών

WordPress Mobile Ready

Όταν ρωτήθηκε για τη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει το WordPress, ο Matt είπε ότι το να γίνει το WordPress πιο φιλικό για κινητά είναι υψίστης σημασίας. Τα ακριβή του λόγια ήταν:

Νομίζω ότι το κινητό είναι πολύ δύσκολο, διότι είναι βασικά σε κλειστές πλατφόρμες.

Ο πρώτος σχεδιασμός ιστοσελίδων που ανταποκρίθηκε σε κινητές συσκευές δεν είχε ακούσει πριν από μερικά χρόνια. Σε έναν κόσμο όπου η πλειοψηφία των ατόμων περιηγείται σε κινητές συσκευές, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε έναν άκαμπτο ιστότοπο. Ωστόσο, υπάρχουν επιχειρήσεις με ιστότοπους που είναι τόσο άκαμπτοι όσο και άκαμπτοι.

Οι προγραμματιστές του WordPress δημιουργούν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις μέρες μας και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Η πρόσβαση στο διαχειριστή WordPress από κινητό τηλέφωνο δεν είναι ακριβώς ομαλή. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε σε μια κινητή συσκευή.

Απαιτείται περισσότερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα, και όσο περισσότερο ανταποκρίνεται το WordPress (ειδικά στους τομείς που έχουν σημασία), τόσο υψηλότερο είναι το ποσοστό υιοθέτησης μεταξύ των χρηστών κινητών. Μπορούμε να περιμένουμε το WordPress να γίνει πιο ανταποκρινόμενο στο μέλλον.

7. Απόδοση

Ταχύτητα WordPress

Όσον αφορά την απόδοση, η ομάδα του WordPress επικεντρώνεται έντονα στη σταθερότητα, τη χρηστικότητα και την ταχύτητα. Ή όπως το λέει ο Matt:

Πρώτα απ ‘όλα τα πιο σημαντικά πράγματα για μια πλατφόρμα είναι η σταθερότητα, η ταχύτητα και η ασφάλεια. Για να τα κάνετε καλά, χρειάζεστε τη δυνατότητα προώθησης ενημερώσεων και επιδιορθώσεων όσο πιο κοντά γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Και πρέπει να εργαστεί σε κάθε γλώσσα. Έλεγχος ταυτότητας χρήστη, αφαίρεση δεδομένων και προσωρινής αποθήκευσης.

Έχει κάποιες συμβουλές για επίδοξους προγραμματιστές θεμάτων και προσθηκών:

Ο σχεδιασμός και η χρηστικότητα είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Παρακολουθήστε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την προσθήκη σας από την αρχή έως το τέλος και θα σας δώσει πολλές ιδέες για το πώς να το βελτιώσετε.

Επιπλέον, το WordPress χρησιμοποιεί ανάπτυξη που βασίζεται σε προσθήκες υπό την έννοια ότι οι νέες δυνατότητες δοκιμάζονται ως πρόσθετα για να συγκεντρώσουν σχόλια από τους χρήστες. Αυτό παρέχει άφθονο χώρο για αναβαθμίσεις απόδοσης που σημαίνει μόνο σπουδαία πράγματα για το μέλλον του WordPress.

Όταν όλα έχουν ειπωθεί και ολοκληρωθεί, η κύρια εστίαση του WordPress είναι να κάνει την πλατφόρμα χρήσιμη για τον μέσο Joe, προσφέροντας στους χρήστες ενέργειας τα εργαλεία που χρειάζονται για να κάμψουν το πλαίσιο όσο επιθυμούν. Είναι δύσκολο, οπότε κάντε τη συμβολή σας ήδη.

8. Το WordPress θα υποστηρίζει περισσότερες γλώσσες

Μεταφράσεις WordPress

Τα WordPress polyglots εργάζονται σκληρά για να μεταφράσουν την πλατφόρμα σε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες και αυτό συνεχίζεται στο μέλλον. Περισσότερα θέματα και προσθήκες γίνονται έτοιμα για μετάφραση στο μέλλον αυτού του WordPress Αχ Γουε βλέπει ��

Εάν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το WordPress στη δική σας γλώσσα, αυτή θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε το WordPress, θα είστε περήφανοι να δείξετε στα παιδιά σας. Καλύψαμε τη μετάφραση του WordPress σχετικά με το πώς να συνεισφέρετε στο WordPress, οπότε μην το κάνετε πίσω.

9. Περισσότερη προσβασιμότητα

Προσβασιμότητα WP

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας με αίσθηση αδυναμίας, καθώς συνθέτουν και το μέλλον του WordPress. Χάρη στις διεπαφές που βασίζονται σε API, οι προγραμματιστές έχουν περισσότερη ελευθερία να δημιουργήσουν ένα WordPress που να λειτουργεί για χρήστες “… Με αισθητηριακές διαταραχές, με την επιλογή ενεργοποίησης και απενεργοποίησης συγκεκριμένων λειτουργιών προσβασιμότητας χρησιμοποιώντας JavaScript“- wpmudev.

Το WordPress έχει κυκλοφορήσει το δικό του Εγχειρίδιο προσβασιμότητας αλλά υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι πόροι ανοιχτού κώδικα για προγραμματιστές στον ιστό (όπως το δωρεάν Πρόσθετο προσβασιμότητας WP). Με αυτά τα εργαλεία οι προγραμματιστές μπορούν να ακονίσουν τα προϊόντα τους για να βεβαιωθούν ότι τα θέματα και οι προσθήκες τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα εάν το θέμα Total WordPress, το οποίο ενσωματώνει νέες δυνατότητες προσβασιμότητας με κάθε ενημέρωση (ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το Πανεπιστήμιο της Χαβάης επιλέγει να χρησιμοποιήσει Σύνολο).

Τι θα ήθελαν οι χρήστες του WordPress να δουν σε μελλοντικές εκδόσεις?

Κοιτάξαμε γύρω και βρήκαμε μερικές ενδιαφέρουσες συνομιλίες σχετικά με το μέλλον του WordPress. Κάθε χρήστης που συναντήσαμε είναι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον του WordPress. Εδώ είναι ένα ζευγάρι:

Νομίζω ότι το wordpress είναι φοβερό, αλλά αυτό που απαιτείται για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επιβίωσης είναι ένας ενσωματωμένος σχεδιαστής επεξεργασίας παρόμοιος με μερικά από τα πρόσθετα – όπως το vc – για να γίνει μέρος της πλατφόρμας. Το wix / ss wagon είναι μια εξαιρετικά κερδοφόρα επιχείρηση και το wp απειλεί την βασική τους ύπαρξη. – ακτίνες

Τότε έχουμε…

Πολύ καλύτερη εμπειρία χρήστη, κυρίως για τους αρχάριους, καθώς και πολύ καλύτερη διαλειτουργικότητα μεταξύ των πρόσθετων / θεμάτων / του ίδιου του WordPress, οπότε δεν αντιμετωπίζουμε συχνές διακοπές των ιστότοπων μετά από ενημερώσεις ιστότοπων. – Ivica Delic

Και τελικά…

Οι δεξιότητες ανάπτυξης του WordPress γίνονται γρήγορα μία από αυτές τις δεξιότητες σε υψηλή ζήτηση, όχι μόνο από πελάτες, αλλά και από υποψήφιους εργοδότες. Όλο και περισσότερο, οι άνθρωποι βλέπουν τη μεγάλη ευκαιρία να χρησιμοποιούν το WordPress ως ένα πραγματικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. – Ed Nailor

Στο μέλλον του WordPress, ο Matt λέει:

Ξέρετε, αυτό που συνεχίζω να επιστρέφω και είναι λίγο τυροειδές και λίγο αφηρημένο, αλλά το WordPress μπορεί πραγματικά να είναι ένα λειτουργικό σύστημα, όχι μόνο για τον ιστό, αλλά για τον ανοιχτό ιστό. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν καθώς μεγαλώνουμε, και καθώς γινόμαστε πιο επιτυχημένοι, και κερδίζουμε περισσότερο από αυτό το μερίδιο αγοράς, είναι ότι μετατοπίζουμε τον Ιστό για να είμαστε πιο ανοιχτοί, απλώς από τα πράγματα που είναι ενσωματωμένα στο WordPress. Τα APIs, ο τρόπος που κάνουμε τα πάντα, τροφοδοτούνται. – Ματ, WCEU, 2016

Κάτι που πρέπει να θυμάστε

Απλά το ρίχνω εκεί έξω…

Κατά την έρευνα αυτής της ανάρτησης, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλά να μάθω για το πώς λειτουργεί το WordPress. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βελτιώσω τις δεξιότητές μου στην κωδικοποίηση και σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο εάν θέλετε να ερευνήσετε βαθύτερα το WordPress.

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, μάθετε βασικό HTML και CSS. Επιπλέον, βρείτε ένα μάθημα JavaScript και σχολιάστε τον εαυτό σας. Γεια, μην ξεχνάτε επίσης την PHP, γιατί αυτό είναι που οδηγεί το WordPress. Εάν χρειάζεστε απλώς ένα θέμα WordPress για να ρυθμίσετε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, προτείνουμε το δικό μας θέμα Total WordPress.

Πάνω σε εσάς…

Αυτά είναι μόνο τα 2 σεντ μου. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις σκέψεις σας για το μέλλον του WordPress. Πού βλέπετε το WordPress τα επόμενα 5 χρόνια; Ακόμα καλύτερα, τι θα θέλατε να δείτε στην επόμενη έκδοση του WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me