Πωλήσεις και προσφορές διακοπών WordPress 2019 – Θέματα, πρόσθετα, φιλοξενία και άλλα

Πωλήσεις διακοπών WordPress για θέματα, πρόσθετα, φιλοξενία και άλλα

Ολοκληρώστε τη χρονιά με όλες τις καλύτερες πωλήσεις, προσφορές, κουπόνια και κωδικούς προσφοράς για διακοπές στο WordPress. Το καλύτερο από όλα – τα βάζουμε όλα σε ένα μέρος μόνο για εσάς.


Το 2019 σίγουρα είχε τα σκαμπανεβάσματα, αλλά γιατί να μην το τελειώσουμε με ένα υψηλό νόημα; Περιποιηθείτε τον εαυτό σας (και τον ιστότοπό σας) σε ένα νέο θέμα ή ίσως καλύτερη φιλοξενία. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% ή έως και $ 100 σε premium θέματα WordPress, πρόσθετα WordPress, φιλοξενία ιστοσελίδων και πόρους σχεδιασμού ιστοσελίδων για όλους τους ιστότοπους και τα έργα σας.

Θυμηθείτε – οι περισσότερες από αυτές τις προσφορές λήγουν σύντομα (καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμπεριλάβουμε ημερομηνίες προσφοράς), ώστε να τις καταργήσετε όσο μπορείτε. Και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσουμε τη λίστα μας ενημερωμένη, οπότε αν βρείτε μια συμφωνία που χάσαμε ενημερώστε μας! Προς το παρόν, πάρτε μερικές διακοπές και ας πάμε στις καλύτερες προσφορές διακοπών και κλεψίματα του 2019!

Contents

Πωλήσεις θεμάτων WordPress

Πωλήσεις θεματικών διακοπών WordPress

Δώστε στον εαυτό σας το δώρο ενός ολοκαίνουργιου σχεδιασμού ιστοσελίδων! Αυτά τα θεματικά καταστήματα προσφέρουν όλα τα θέματα WordPress προς πώληση για τις διακοπές, οπότε ενεργήστε γρήγορα και κερδίστε αυτές τις προσφορές πριν τελειώσει το έτος.

Έκπτωση 30% στο συνολικό θέμα WordPress

Εξοικονομήστε 30% και κερδίστε το # 1 Σύνολο θέματος WordPress για μόλις 39 $. Υπάρχει δεν απαιτείται κωδικός – απλώς κάντε κλικ στον σύνδεσμο για αποθήκευση! Η προσφορά λήγει στις 10 Ιανουαρίου 2020.

Εξοικονομήστε 30% στο συνολικό θέμα

Έκπτωση 33% σε θεματικά θέματα

Όλα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο Imagely, και τώρα μπορείτε να εξοικονομήσετε 33% σε όλα τα θέματα Φωτογραφίας WordPress με κώδικα XMAS2019. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 33% στο Imagely

Έκπτωση 33% στο Photocrati

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να εξοικονομήσετε 33% στο χαρτοφυλάκιο και το θέμα της γκαλερί Photocrati Pro για φωτογράφους με κωδικό με κωδικό XMAS2019. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 33% στην Photocrati

Έκπτωση 20% στο θέμα Astra

Εξοικονομήστε 20% στο Astra Pro Theme και δημιουργήστε τον δικό σας όμορφο ιστότοπο με το WordPress. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣ 2019 να σώσω. Η προσφορά λήγει στις 25 Δεκεμβρίου 2019.

Εξοικονομήστε 20% στο Astra Theme

Έκπτωση 30% cssigniter

Εξοικονομήστε 30% σε premium θεματικές συνδρομές με τόνους όμορφων, εξειδικευμένων WordPress από το cssigniter. Δεν απαιτείται κωδικός. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 30% στο cssigniter

Έκπτωση 30% στους CyberChimps

Εξοικονομήστε 30% στο θέμα CyberChimps Responsive Pro με κωδικό προσφοράς XMAS30. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 30% στο CyberChimps

Θέματα Gorilla 15% έκπτωση

Εξοικονομήστε 15% στα Gorilla Themes αυτή τη σεζόν όταν χρησιμοποιείτε κώδικα ΔΙΑΚΟΠΕΣ στο ταμείο. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 15% στο Gorilla Themes

Έκπτωση 50% για HappyThemes

Το HappyThemes προσφέρει 50% όλα τα θέματα και τις συνδρομές με κωδικό SAVE50. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 50% στο HappyThemes

Έκπτωση 33% σε θεματικά θέματα

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το ShowThemes σας προσφέρει έκπτωση 33% σε όλα τα φοβερά θέματα διαχείρισης εκδηλώσεων WordPress με κώδικα XMAS2019. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 33% στο ShowThemes

Έκπτωση 30% στο Solwin Infotech

Εξοικονομήστε 30% σε κάθε θέμα και προσθήκες WordPress στο Solwin Infotech. ΝΑπαιτείται κωδικός o. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 30% στο Solwin Infotech

Έκπτωση 33% στα θέματα Tesla

Κερδίστε 33% έκπτωση σε οποιοδήποτε θέμα WordPress ή πακέτο συνδρομής με κωδικό XMAS2019. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 33% στο TeslaThemes

Έκπτωση 30% στο ThemeTrust

Εξοικονομήστε 30% σε οποιοδήποτε θέμα WordPress για την επιχείρηση ή το blog σας από το ThemeTrust με κώδικα ΧΕΙΜΩΝΑΣ30. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 30% στο ThemeTrust

Έκπτωση 30% για θέματα Themify

Έκπτωση 30% σε όλα τα θέματα Themify, πρόσθετα, πρόσθετα, θεματικά αρχεία PSD, αναβαθμίσεις συνδρομής και ανανεώσεις με κωδικό προσφοράς XMAS19. Η προσφορά ισχύει έως τις 3 Ιανουαρίου 2020.

Εξοικονομήστε 30% στο Themify

Έκπτωση 50 $ στο Themify Lifetime Club

Εξοικονομήστε 50 $ για τις συνδρομές Themify Lifetime Club με κωδικό XMASLIFE19 για να έχουν πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα, τις ενημερώσεις και την υποστήριξή τους σε όλη τη ζωή σε πολύ χαμηλή τιμή. Η προσφορά ισχύει έως τις 3 Ιανουαρίου 2020.

Εξοικονομήστε 50 $ στο Themify

Προσφορές προσθηκών WordPress

Πωλήσεις διακοπών WordPress Plugin

Σκέφτηκες να προσθέσεις μια νέα κοινωνική ροή; Προσθήκη ζωντανής συνομιλίας; Ή ίσως ένα νέο ρυθμιστικό; Τόνοι προσθηκών προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές για να σας βοηθήσουν να ενημερώσετε τον ιστότοπό σας με εκπληκτικές νέες δυνατότητες. Κοίτα!

Έκπτωση 25% στο BuddyBoss

Εξοικονομήστε 25% στο πλήρες BuddyBoss, τα θέματα και το Social Learner με κώδικα XMAS19. Η προσφορά ισχύει από 21 Δεκεμβρίου 2019 έως 2 Ιανουαρίου 2020.

Εξοικονομήστε 25% στο BuddyBoss

Έκπτωση 25% στο WisdmLabs

Εξοικονομήστε 25% σε ΟΛΑ τα προϊόντα WisdmLabs και τα πρόσθετα premium με κωδικό ΔΙΑΚΟΠΗ 25. Η προσφορά ισχύει από 23 Δεκεμβρίου 2019 έως 2 Ιανουαρίου 2020.

Εξοικονομήστε 25% στο WisdmLabs

Έκπτωση 20% για Ultimate Addons για το Beaver Builder

Προσθέστε 60+ νέες λειτουργικές μονάδες στο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων σας με το πρόσθετο Ultimate Addons για το Beaver Builder. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣ 2019 για εξοικονόμηση 20%. Η προσφορά λήγει στις 25 Δεκεμβρίου 2019.

Εξοικονομήστε χρήματα στο Ultimate Addons για το Beaver Builder

Έκπτωση 20% για Ultimate Addons για το Elementor

Το Ultimate Addons για το Elementor είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε 35 ισχυρές λειτουργικές μονάδες στο αγαπημένο σας δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Και μπορείτε να εξοικονομήσετε 20% με κωδικό ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣ 2019. Η προσφορά λήγει στις 25 Δεκεμβρίου 2019.

Εξοικονομήστε χρήματα στο Ultimate Addons για το Elementor

Έκπτωση 20% για μετατροπή Pro

Εξοικονομήστε 20% στην επιλογή Convert Pro optin και ξεκινήστε να δημιουργείτε τις δικές σας προσαρμοσμένες τοποθεσίες optins με κωδικό ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣ 2019. Η προσφορά λήγει στις 25 Δεκεμβρίου 2019.

Εξοικονομήστε στο Convert Pro

Έκπτωση 20% WP Schema

Βελτιώστε και αυτοματοποιήστε τη σήμανση σχήματος με το Schema Pro – τώρα έκπτωση 20% με κωδικό ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣ 2019. Η προσφορά λήγει στις 25 Δεκεμβρίου 2019.

Εξοικονομήστε στο WP Schema

Έκπτωση 20% στο χαρτοφυλάκιο WP

Snag WP Portfolio (ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας online) για 20% με κωδικό ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣ 2019. Η προσφορά λήγει στις 25 Δεκεμβρίου 2019.

Εξοικονομήστε στο χαρτοφυλάκιο WP

Έκπτωση 30 $ aMember

Μπορείτε να εξοικονομήσετε 30 $ σε άδειες ζωής από την aMember με κωδικό 76ΕΚ9090. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Αποθηκεύστε στο aMember

Έκπτωση 10% στο Envira Gallery

Εξοικονομήστε 10% για την αγορά της premium προσθήκης Envira Gallery WordPress όταν χρησιμοποιείτε κώδικα SAVE10 στο ταμείο. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 10% στο Envira Gallery

Έκπτωση 40% στα iThemes

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού ΔΙΑΚΟΠΗ40 στα iThemes για να εξοικονομήσετε 40% από οποιοδήποτε πρόσθετο WordPress, θέμα, εκπαίδευση, υπηρεσία ή ακόμα και Εργαλειοθήκη στον ιστότοπό τους. Η προσφορά λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Εξοικονομήστε 40% στα iThemes

Έκπτωση 25% στο MotoPress

Εξοικονομήστε 25% για την αγορά οποιασδήποτε συνδρομής, θέματος ή πρόσθετου MotoPress όταν χρησιμοποιείτε κωδικό XMAS2019. Η προσφορά λήγει στις 27 Δεκεμβρίου 2019.

Εξοικονομήστε 25% στο MotoPress

Έκπτωση 10% Soliloquy

Εξοικονομήστε 10% στην προσθήκη Soliloquy WordPress με κωδικό SAVE10. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 20% στο Soliloquy

Έκπτωση 35% στο TemplateMonster

Γιορτάστε με 35% οποιοδήποτε θέμα WordPress από το TemplateMonster. Δεν απαιτείται κωδικός. Η προσφορά λήγει στις 19 Δεκεμβρίου 2019.

Εξοικονομήστε 35% στο TemplateMonster

Έκπτωση 50% σε WPForms

Φέτος μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% όταν αγοράζετε το WPForms εύκολο πρόγραμμα δημιουργίας φόρμας WordPress με κωδικό SAVE50. Η προσφορά λήγει σύντομα.

Εξοικονομήστε 50% στο WPForms

Εκπτώσεις φιλοξενίας WordPress

Πωλήσεις διακοπών φιλοξενίας WordPress

Τα καλύτερα δώρα συνεχίζουν να δίνουν και η φιλοξενία WordPress δεν σταματά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε καλύτερη φιλοξενία για να βελτιώσετε την ταχύτητα και την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Εδώ είναι οι καλύτερες προσφορές φιλοξενίας WordPress που βρήκαμε ότι μπορείτε να λάβετε για τις διακοπές.

Προσφορές Web Design

Πωλήσεις Διακοπών Σχεδιασμού Ιστού

Κάθε ιστότοπος χρειάζεται λίγο κάτι παραπάνω (όπως το τόξο σε ένα δώρο, στολίδια σε ένα δέντρο ή κερασάκι στα cookies) και αυτές οι προσφορές είναι ακριβώς το πράγμα για να προσθέσετε λίγο οπτικό ενδιαφέρον στον ιστότοπό σας. Λάβετε premium γραμματοσειρές, συνδρομές βίντεο, φωτογραφίες αποθεμάτων και πολλά άλλα με έκπτωση!

Προσφορές Creative Market

Υπάρχουν εκατοντάδες premium θέματα, γραμματοσειρές, φωτογραφίες αποθεμάτων, ενέργειες, πρότυπα ιστού και πολλά άλλα προς πώληση στο Creative Market. Ανακαλύψτε κάτι νέο για τον ιστότοπό σας! Ελέγξτε μεμονωμένες προσφορές για ημερομηνίες λήξης.

Εξοικονομήστε προϊόντα Creative Market

Έχετε άλλη συμφωνία?

Θέλουμε να είμαστε σε θέση να μοιραστούμε τη μεγαλύτερη δυνατή συλλογή συμφωνιών, οπότε αν χάσαμε κάτι, ενημερώστε μας! Θα θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους τους αναγνώστες μας. Καλές διακοπές!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map