Συνέντευξη με το ThemeFuse WordPress Theme Store

1. Πότε και πώς δημιουργήθηκε το ThemeFuse?

Ξεκινήσαμε το Themefuse πριν από περίπου δυόμισι χρόνια, όταν η βιομηχανία θεμάτων WordPress ήταν πολύ διαφορετική. Τότε, δεν είχαμε το δικό μας κατάστημα θεμάτων WordPress, αλλά δημοσιεύσαμε μόνο τα θέματα μας σε εξειδικευμένες αγορές, όπως το Themeforest. Κάναμε πολύ καλά εκεί, αλλά πάντα αισθανόμασταν ότι θέλαμε περισσότερα – το δικό μας μέρος όπου θα μπορούσαμε πραγματικά να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας. Λοιπόν, ξεκινήσαμε το δικό μας κατάστημα, Themefuse.com.


Επισκεφτείτε το ThemeFuse

2. Πόσα άτομα εργάζονται αυτή τη στιγμή στο ThemeFuse?

Προς το παρόν, η ομάδα μας έχει 12 μέλη, τα οποία μπορεί να φαίνονται αρκετά μεγάλα για την εκκίνηση, αλλά προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτόν τον αριθμό όσο το δυνατόν μικρότερο. Δεν θέλουμε να μεγαλώσουμε την ομάδα μας μόνο για τη φιλοσοφία «το μεγαλύτερο είναι καλύτερο». Πιστεύουμε ότι, μερικές φορές, η διατήρηση της ομάδας μάλλον μικρή είναι το σωστό. Προσλαμβάνουμε ανθρώπους μόνο όταν η κατάσταση το επιδοκιμάζει πραγματικά, και μας αρέσει το γεγονός ότι σε μικρότερες ομάδες όλοι αισθάνονται σαν μια μεγάλη οικογένεια.

3. Το Themefuse λειτουργεί πραγματικά στο WordPress; Γιατί ή γιατί όχι?

Ναι, φυσικά χρησιμοποιούμε το WordPress για τον ιστότοπό μας. Είναι απόλυτα κατάλληλο για ό, τι χρειαζόμαστε και είναι αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα. Αυτή ήταν λοιπόν η προφανής επιλογή για εμάς. Επιπλέον, όλο και περισσότεροι ιστότοποι από όλους τους κλάδους (όχι μόνο τα ιστολόγια) αρχίζουν να χρησιμοποιούν το WordPress ως βάση τους, καθιστώντας το το πιο χρησιμοποιημένο CMS εκεί έξω – έτσι αυτό σημαίνει πολλή ασφάλεια, δυνατότητες και επεκτασιμότητα του WordPress.

4. Ποια είναι τα κορυφαία 3 θέματα πώλησης?

Τα κορυφαία 3 θέματα πώλησης για εμάς είναι:

1. Welcome Inn, ένα θέμα WP για ξενοδοχεία, μοτέλ ή B&B

Welcome Inn Hotel

2. Medica, ένα πρότυπο για γιατρούς, οδοντίατροι και ιατρικό προσωπικό

Θέμα Medica WordPress

3. Envision, ένα θέμα WordPress για επιχειρήσεις, εταιρικές, διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Envision WordPress Θέμα

5. Υπάρχουν συνεχώς νέες δυνατότητες που προστίθενται στο WordPress. Προσπαθείτε πάντα και ενσωματώνετε νέες δυνατότητες στα θέματα σας, παρακαλούμε δώστε ένα παράδειγμα?

Προσπαθούμε πάντα να ενημερώνουμε τα θέματα μας για την πιο πρόσφατη έκδοση του WordPress το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε τα θέματα μας να υποστηρίζουν αμέσως τις νέες δυνατότητες που προσφέρει αυτόματα κάθε φορά που προσθέτουν κάτι. Επίσης, όταν μιλάμε για νέες δυνατότητες που προκύπτουν στον κλάδο του WordPress ή γενικά στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, όπως Shortcodes ή Responsive WD, θέλουμε να τα προσθέσουμε αρκετά γρήγορα στα θέματα μας, αλλά μόνο αν προσθέτει πραγματικά αξία σε αυτά. Έτσι, συνήθως προσπαθούμε να αναλύσουμε την ιδέα προτού αρχίσουμε πρώτα σε έναν σημαντικό κύκλο ανάπτυξης. Μερικές φορές, η προσθήκη λειτουργιών πολύ γρήγορα σημαίνει ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο δουλεύοντας σε πράγματα που δεν έχουν ακόμη αποδειχθεί ότι αξίζει τον κόπο, πέρα ​​από την αρχική διαφημιστική εκστρατεία, καθώς οι χρήστες δεν θα τις χρησιμοποιήσουν μακροπρόθεσμα.

6. Τι ακολουθεί λοιπόν; Τυχόν κρυφές κορυφές μπορείτε να δώσετε στους αναγνώστες μας?

Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε για μια δυνατότητα μέλους στο Club για το θεματικό μας κατάστημα, το οποίο θα κάνει τους τακτικούς πελάτες μας πολύ χαρούμενους, επιτρέποντάς τους να πληρώνουν μόνο μερικά δολάρια το μήνα για πλήρη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη θεμάτων μας. Αυτή η ενημέρωση στον ιστότοπό μας θα φέρει επίσης πολλές νέες εξαιρετικές δυνατότητες για τους χρήστες μας – είτε πρόκειται για πελάτες, συνεργάτες είτε για επισκέπτες. Έρχεται πολύ σύντομα!

Επίσης, το επόμενο προς πώληση είναι το πιο περίπλοκο θέμα μας μέχρι σήμερα – HomeQuest Real Estate. Αυτό το θέμα σχεδιάστηκε ειδικά για τη βιομηχανία ακινήτων, με πολλά δροσερά χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη ζωή των μεσιτών πολύ εύκολη κατά την προώθηση των ακινήτων τους. Πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτός ο τύπος έργου, με τις δυνατότητες και τις επιλογές που κάνουμε, δεν έχει γίνει στο παρελθόν στη βιομηχανία θεμάτων WordPress. Ναι, είναι πραγματικά τόσο καλό… [Μπορείτε να δείτε μερικές κορυφές στο Dribbble]

Προεπισκόπηση ακινήτων

7. Υπάρχουν πολλά καταστήματα θεμάτων εκεί έξω, αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε και γιατί οι άνθρωποι πρέπει να επιλέξουν το θέμα σας από άλλους?

Το Themefuse αφορά πρωτότυπα σχέδια και εξειδικευμένες ιδέες. Για παράδειγμα, προσπαθούμε να καλύψουμε εξειδικευμένα πρότυπα όπως Ξενοδοχεία, Καφετέριες, Ιατρικός, Αθλητικά περιοδικά ή Γραφεία δικηγόρων Θέματα αντί να κάνετε τα ίδια γενικά πρότυπα με το γεύμα που βλέπετε σε πολλά ανταγωνιστικά καταστήματα.

Το πρόβλημα με τα γενικά θέματα είναι ότι, αν και ισχυρό και ευέλικτο, δεν προσελκύουν αγοραστές με την πρώτη ματιά, επειδή δεν μοιάζουν με αυτό που θέλει ή περιμένει να δει ο πελάτης. Αλλά όταν οι άνθρωποι βλέπουν τα εξειδικευμένα θέματα μας, βλέπουν ήδη τον μελλοντικό τους ιστότοπο εκεί, επειδή τα πρότυπά μας έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για τις ακριβείς ανάγκες αυτών των πελατών σε αυτόν τον κλάδο.

8. Έχετε κάποιες συμβουλές / συμβουλές για άλλα άτομα που θέλουν να ανοίξουν το δικό τους θεματικό κατάστημα?

Ναι, μόνο ένα: ΜΗΝ. Αστειευόμενος, αυτός ο κλάδος συσσωρεύεται πολύ γρήγορα και αν δεν έχετε τον ενθουσιασμό και τη γνώση να δημιουργήσετε κάτι που αφήνει όλα τα άλλα θεματικά καταστήματα στη σκόνη, τότε μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.

9. Οποιεσδήποτε άλλες σκέψεις ή πράγματα που θέλετε να αναφέρετε?

Απλώς ήθελα να πω γεια σε αναγνώστες και θαυμαστές του WPExplorer εκεί έξω. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το WordPress, παιδιά! Στην υγειά σας!

Δείτε το ThemeFuse

Εάν δεν έχετε επισκεφθεί τον ιστότοπό τους ακόμα, ίσως θελήσετε να κατευθυνθείτε στο Themefuse και να δείτε όλα τα υπέροχα θέματα που έχουν να προσφέρουν, ποιος ξέρει, ίσως να βρείτε το «θέμα των ονείρων» σας. Απολαμβάνω!

Themefuse

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map