45 Καταπληκτικά blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε

Τα καλύτερα ιστολόγια WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε

Ως λάτρεις του WordPress, θέλετε πάντα να παρακολουθείτε τα τελευταία γεγονότα στον κόσμο του WordPress και, σε κάποιο βαθμό, την ανάπτυξη ιστού. Θέλετε να μάθετε τι ποιος του WordPress πρέπει να πουν ανά πάσα στιγμή. Θέλετε να μείνετε μπροστά από την καμπύλη. παρακολουθήστε τις ειδήσεις του WordPress, τις τελευταίες τεχνικές, τα hacks, τα θέματα, τα πρόσθετα και τα άλλα. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να μείνετε ενημερωμένοι και ενημερωμένοι από την ανάγνωση ιστολογίων WordPress?


Στη σημερινή υπηρεσία, θα σας παρουσιάσουμε σε περισσότερους από 45 φοβερούς bloggers WordPress που πρέπει να γνωρίζετε. Και σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στους λογαριασμούς τους στο Twitter, οπότε προχωρήστε και πατήστε αυτό το κουμπί παρακολούθησης. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε.

1. WPExplorer

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPExplorer

Επισκεφτείτε το Ιστολόγιο WPExplorer    Ακολουθήστε @WPExplorer

Ίσως να είμαι λίγο προκατειλημμένος εδώ, αλλά το γεγονός παραμένει γεγονός. Το WPExplorer είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα ιστολόγια WordPress εκεί έξω. Θέλω να πω, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να μάθετε εδώ στο WPExplorer.

Αναρωτιέστε τι υπάρχει στο μενού; Από λεπτομερή σεμινάρια, κριτικές θέματος και προσθηκών έως συμβουλές και εξαιρετικούς οδηγούς οδηγιών, το WPExplorer είναι ένας πόρος που θέλετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη αυτή τη στιγμή. Μεταξύ των υπέροχων δημοσιεύσεων, δημοσιεύουμε επίσης δώρα και αποκλειστικές προσφορές που μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα ��

2. Κομψά θέματα

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Κομψά θέματα

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο Elegant Themes    Ακολουθήστε @elegantthemes

Το blog Elegant Themes προσφέρει εκπληκτικές συμβουλές, μαθήματα και ενημερώσεις για το WordPress σχετικά με τα νέα θέματα και προσθήκες του WordPress. Το blog διαθέτει αξιοσέβαστους bloggers WordPress όπως ο Kevin Muldoon, η Brenda Barron και η Jacqueline Thomas.

3. Chris Lema

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Chris Lema

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο του Chris Lema    Ακολουθήστε το @chrislema

Εκτός αν ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε το WordPress πρόσφατα, θα πρέπει να έχετε ακούσει ένα ή δύο πράγματα για τον Chris Lema – έναν κορυφαίο blogger WordPress που έχει κληθεί να συμβουλεύει τους WooThemes, iThemes, Reaktiv, WP101 και άλλα. Κάνει ιστολόγια για το ηλεκτρονικό εμπόριο, την ελεύθερη λειτουργία, τις συνδρομές, την ηλεκτρονική μάθηση και την παρουσίαση μεταξύ άλλων θεμάτων που σχετίζονται με το WordPress.

4. Ρύθμιση WP

Ρύθμιση WP

ΕΠΙΣΚΕΨΗ WPSETUP    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ @wp_setup

Αναζητάτε οδηγούς για την εγκατάσταση του WordPress; Επιλογή προγράμματος φιλοξενίας; Ή κάτι άλλο? Το WP Setup έχει τόνους εξαιρετικών άρθρων που μεταφέρουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων χρήσιμων σε οποιονδήποτε νέο χρήστη του WordPress για τη ρύθμιση του ιστότοπού του.

5. WPLift

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPLift

Επισκεφτείτε το wplift Blog    Ακολουθήστε @wplift

Το WPLift διαθέτει οδηγούς WordPress, σεμινάρια και συμβουλές από μερικούς από τους καλύτερους bloggers του WordPress. Επιπλέον, έχουν μερικές εξαιρετικές προσφορές για εκκίνηση. Αυτό το πλεονέκτημα στους χρήστες του entry level καθιστά το WPLift ένα εξαιρετικό blog για παρακολούθηση για γνώσεις WordPress.

6. WinningWP

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - InningWP

Επισκεφτείτε το WinningWP    Ακολουθήστε το @WinningWP

Το WinningWP διαχειρίζεται ο Brin Wilson και είναι ένας εξαιρετικός πόρος για το WordPress. Μάθετε για νέα θέματα WordPress, ελέγξτε μερικές κριτικές προσθηκών και μάθετε νέες δεξιότητες με χρήσιμα σεμινάρια.

7. Ταβέρνα WP

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPtavern

Επισκεφτείτε το wptavern    Ακολουθήστε το @wptavern

Ιδρύθηκε το 2009 από τον Jeff Chandler, το WP Tavern δημοσιεύει, μεταξύ άλλων, τις τελευταίες ειδήσεις, hacks, θέματα και plugin του WordPress. Το blog διαχειρίζονται οι Jeff Chandler και Sarah Gooding. Το ιστολόγιο ενημερώνεται τακτικά με τις τελευταίες ειδήσεις στο WordPress.

8. WPEka

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPeka

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο WPEka    Ακολουθήστε @wpekadotcom

Δεν ξέρω πώς βρήκαν το όνομα, αλλά σίγουρα θα σας μεγαλώσει μετά από λίγο. Αλλά το όνομα δεν είναι ο λόγος που το WPEka έφτασε σε αυτήν τη λίστα. το ιστολόγιο δημοσιεύει υπέροχες δημοσιεύσεις γνώμης, κριτικές για θέματα και προσθήκες, καθώς και σε βάθος μαθήματα αρκετές φορές την εβδομάδα.

9. WPKube

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPkube

Επισκεφτείτε το WPKube    Ακολουθήστε το @wpkube

Ο Devesh Sharma ίδρυσε το WPKube τον Ιούνιο του 2014 για «… παροχή ποιοτικών θεμάτων WordPress, προσθηκών, φροντιστηρίων, ειδήσεων και τροποποιήσεων …» Ο Dev, ένας επιτυχημένος webmaster από κάθε δικαίωμα, έκανε εξαιρετική δουλειά με το WPKube. Δημοσιεύει μια νέα ανάρτηση κάθε δύο ημέρες. Το WPKube διαθέτει μεταξύ άλλων διάσημους bloggers WordPress όπως Joe, Ashley και Sourav Kundu.

10. Ιστολόγιο WPMU DEV

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - wpmudev

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο wpmudev    Ακολουθήστε @wpmudev

Με έναν πρόσφατα ψημένο σχεδιασμό, πάνω από 360 χιλιάδες μέλη και μια ενότητα ιστολογίου που περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα σεμινάρια WordPress, συμβουλές και συμβουλές στον Ιστό, το WPMU DEV είναι ο πόρος του WordPress για πολλούς χρήστες – έμπειρους ή αλλιώς. Τα θέματα που καλύπτονται στο ιστολόγιο περιστρέφονται γύρω από WordPress, WordPress Multisite, BuddyPress και πολλά άλλα από την κοινότητα του WordPress.

11. BobWP

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - BobWP

Επισκεφθείτε το bobWP Blog & Podcast    Ακολουθήστε @bobWP

Είτε είστε αρχάριος είτε προηγμένος χρήστης του WordPress, μπορείτε πάντα να μάθετε κάτι από τον Bob Dunn. Είναι κάπως μεγάλη υπόθεση, οπότε καλύτερα να προσέχετε όταν πηγαίνει στη σκηνή. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το podcast του για ακόμη περισσότερη καλοσύνη στο WordPress.

12. Διαχείριση ιστολογίου WP

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Διαχείριση WP

Επισκεφτείτε το Blog διαχείρισης    Ακολουθήστε @managewp

Το ManageWP σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους WordPress από έναν πίνακα ελέγχου, εξοικονομώντας πολύ χρόνο και προσπάθεια. Δεν προσπαθώ να τραβήξω το πόδι σου, είναι πραγματικά βολικό, ειδικά αν παλεύεις να διαχειριστείς τους ιστότοπούς σου. Διαθέτοντας συγγραφείς ανώτερου επιπέδου και προγραμματιστές όπως οι Vladimir Prelovac, Charnita Fance και Brenda Barron, μεταξύ άλλων, το blog ManageWP μοιράζεται σεμινάρια, συμβουλές, κριτικές, απόψεις, ειδήσεις, επιχειρηματικές συμβουλές, θέματα και προσθήκες μεταξύ άλλων..

13. Δήμαρχος WP

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPMayor

Επισκεφτείτε το wpmayor    Ακολουθήστε @wpmayor

Αν ψάχνετε για τις πιο καυτές και πιο πρόσφατες ειδήσεις, άρθρα, hacks και plugin για WordPress, για να αναφέρω μόνο λίγα, θέλετε να προσθέσετε το WP Mayor στη λίστα ανάγνωσής σας. Όπως τώρα. Ο Δήμαρχος του WP συντηρείται από τον κύριο και την κυρία Jean Galea με τη βοήθεια του Mark Zahra, ο οποίος είναι ξάδελφος της Galea. Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει μερικούς συντελεστές από όλα τα κοινωνικά στρώματα, δίνοντας στο περιεχόμενο μια παγκόσμια (πολυπολιτισμική) αίσθηση.

14. WPBeginner

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPBeginner

Επισκεφτείτε το wpbeginner    Ακολουθήστε το @wpbeginner

Με περισσότερους από 130 χιλιάδες χρήστες WordPress, το WPBeginner είναι ο απόλυτος πόρος για αρχάριους του WordPress. Μην με παρεξηγείτε όμως, μπορείτε να μάθετε πολλά στο WPBeginner ακόμα και ως έμπειρος χρήστης του WordPress. Μετά από όλα, η μάθηση δεν σταματά ποτέ καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής.

15. SitePoint

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - SitePoint

Επισκεφτείτε το Sitepoint για WordPress    Ακολουθήστε το @sitepointdotcom

Από το 1999, το SitePoint έχει εμπνεύσει αμέτρητους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ιστοσελίδες και εφαρμογές web υψηλής ποιότητας. Εκτός από τη δημοσίευση κορυφαίων οδηγών WordPress και συμβουλών κάθε εβδομάδα, προσφέρουν φανταστικά βιβλία και μαθήματα που περιστρέφονται γύρω από HTML, CSS και JavaScript. Το περιεχόμενο στο blog τους δημιουργείται από ένα τεράστιο ομάδα συγγραφέων και προγραμματιστών.

16. CodeinWP

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - CodeInWP

Επισκεφτείτε το COdeinWP Blog    Ακολουθήστε @codeinwp

Με πρωταγωνιστές τους Daniel Pataki, Tom Ewer (ορκίζομαι ότι δεν με έχει δωροδοκήσει για τις αναφορές), Adelina Tuca και Karol K ως τον εαυτό του, το blog CodeinWP είναι μια καλά διαχειριζόμενη συλλογή από τα καλύτερα σεμινάρια WordPress, κόλπα και συμβουλές . Οι δημοσιεύσεις στο CodeinWP είναι πραγματικά υπέροχες, δεν θα θέλετε να χάσετε καμία!

17. Σούπερ σταρ WP

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPsuperstars

Επισκεφτείτε το WP SuperStars    Ακολουθήστε @WPSuperstars

Το WP Superstars είναι περισσότερο ένας ιστότοπος κριτικής παρά ένα blog. Ανεξάρτητα, προωθούν σπουδαία μαθήματα WordPress και δημοσιεύσεις που ωφελούν τόσο τους αρχάριους όσο και τους επαγγελματίες. Έτσι, όχι μόνο λαμβάνετε υπέροχες κριτικές για τα αγαπημένα σας προϊόντα WordPress (δηλαδή θέματα, προσθήκες, φιλοξενία κ.λπ.), αλλά και καλά ερευνημένες αναρτήσεις για να μάθετε ό, τι μπορείτε για το WordPress.

18. ThemeShaper

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - ThemeShaper

Επισκεφτείτε το ThemeShaper    Ακολουθήστε το @ThemeShaper

Ποιος βρίσκεται πίσω από το ιστολόγιο ThemeShaper WordPress που είναι πολύ φοβερό για να αντισταθεί; Οι Ian Stewart, Caroline Moore, Daniel Robert και δώδεκα (12) άλλοι λάτρεις του WordPress που ενδιαφέρονται πολύ για θέματα WordPress. Η ενότητα ιστολογίου είναι ένα τεράστιο αρχείο ειδήσεων, συμβουλών, έμπνευσης, κόλπων, hacks, αποσπασμάτων και σεμιναρίων WordPress.

19. Ροπή

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Torque Mag

Επισκεφτείτε το περιοδικό tOrgue    Ακολουθήστε το @TheTorquemag

Σας προσφέρθηκαν από τα παιδιά πίσω από το WPEngine, τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress της επιλογής για πολλούς, η Torque αφορά τα νέα του WordPress, τις ενημερώσεις και όλα τα τελευταία γεγονότα στον κόσμο του WordPress. Εκτός από τις ειδήσεις, έχουν κατηγορίες επιχειρήσεων, κοινότητας και ανάπτυξης που κάνουν το blog πιο πλούσιο. Το περιεχόμενο δημιουργείται από ειδικούς όπως οι Shaun Quarton, John Stewart και Josh Pollock.

20. Περικοπή+

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Tuts +

Επισκεφτείτε το tUts + για το WordPress    Ακολουθήστε @TutsPlus

Δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε μια ανάρτηση για τα καλύτερα ιστολόγια WordPress που πρέπει να ακολουθήσουμε και να μην αναφέρουμε το Tuts +, έναν μοναδικό πόρο κατάλληλο για αρχάριους και επαγγελματίες WordPress. Εάν με επιδοθείτε, έχω αναζητήσει έμπνευση για το Tuts+ ένα ζευγάρι αμέτρητες φορές πριν και κάθε φορά δεν ήμουν απογοητευμένος.

21. Γάτες που κωδικοποιούν

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Cats Who Code

Επισκεφτείτε το Cats Who Code    Ακολουθήστε @catswhocode

Το Cats Who Code επιμελείται από περισσότερους από 17 χιλιάδες οπαδούς, επιμέλεια του Jean, ενός blogger ηλικίας 30 ετών που εδρεύει στο Βέλγιο. Είναι ένα τεράστιο αρχείο εκπληκτικών συμβουλών για WordPress, hacks και WordPress coding tutorials. Η δουλειά του Jean έχει εμφανιστεί σε δημοφιλή ιστολόγια όπως το περιοδικό Smashing, το WPHacks και το Pro Blog Design.

22. WP Arena

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WP Arena

Επισκεφτείτε το WP Arena    Ακολουθήστε @wparena

Το WP Arena είναι ένα χρήσιμο blog που ειδικεύεται σε κριτικές, συγκρίσεις και συλλογές. Προσφέρουν επίσης μερικούς εκπληκτικούς οδηγούς για δημοφιλείς προσθήκες WordPress και εύκολες συμβουλές που κάθε χρήσιμος χρήστης θα έβρισκε χρήσιμες (όπως πώς να προσαρμόσετε το ιστολόγιό σας για να ταιριάζει στην επωνυμία σας).

23. Elementor

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Elementor

Επισκεφτείτε το Elementor Blog    Ακολουθήστε @elemntor

Σίγουρα έχετε ακούσει για το Elementor – είναι η καλύτερη προσθήκη δωρεάν δημιουργίας σελίδων για το WordPress. Αλλά ξέρατε ότι έτρεχαν επίσης ένα blog; Λοιπόν το κάνουν και είναι γεμάτο εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε έναν καλύτερο ιστότοπο με τη βοήθεια του Elementor, εκτός από έμπνευση και ενημερώσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων, συνεντεύξεις με ελεύθερους επαγγελματίες και άλλα.

24. 1stWebDesigner

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - 1stwebdesigner

Επισκεφτείτε το 1stWebDesigner    Ακολουθήστε @ 1stwebdesigner

Το 1stWebDesigner ήταν ένα από τα πρώτα blogs που δεν είχαν σκοπό να εμπνεύσει τους ιδρυτές μας να ξεκινήσουν το WPExplorer, οπότε φυσικά έπρεπε να συμπεριληφθούν σε αυτήν τη λίστα. εκατοντάδες χρήσιμες αναρτήσεις με συμβουλές σχεδιασμού ιστοσελίδων, cheatsheets, δωρεάν πόρους (θέματα, εργαλεία photoshop κ.λπ.), τις καλύτερες λίστες και πολλά άλλα, πρέπει να διαβάσετε για οποιονδήποτε σχεδιαστή ιστού – όχι μόνο για χρήστες WordPress.

25. Woorkup

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Woorkup

Επισκεφτείτε το Woorkup    Ακολουθήστε το @mywoorkup

Διευθύνεται από τον Brian Jackson (έναν σοβαρό γκουρού WordPress και SEO), το Woorkup είναι σίγουρα ένας ισχυρός πόρος WordPress. Εάν δεν είστε σίγουροι για μια προσθήκη, ή ψάχνετε κάποια έμπνευση δώστε στο blog του Brian μια ανάγνωση. Μοιράζεται επίσης συμβουλές freelancer για τη λειτουργία μιας επιχείρησης βάσει των προσωπικών του εμπειριών και διαθέτει μια εργαλειοθήκη προτεινόμενων προϊόντων για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

26. WPShout

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPShout

Επισκεφτείτε το WPShout    Ακολουθήστε το @WPShout

Το WPShout διευθύνεται από τους Fred Meyer και David Hayes, καθώς και από αυτούς που αντλούν με συνέπεια ένα εκπληκτικό περιεχόμενο, όπως εβδομαδιαία μαθήματα, προτάσεις πόρων, συμβουλές ανάπτυξης, οδηγοί ασφαλείας και άλλα. Ακολουθήστε τους στο twitter για τακτικές ενημερώσεις σχετικά με το τι σκάβουν κάθε εβδομάδα.

27. Κίνστα

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Kinsta

Επισκεφθείτε το Kinsta Blog    Ακολουθήστε @kinsta

Οι άνθρωποι διασκεδάζουν για την γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή φιλοξενία WordPress του Kinsta. Γιατί; Επειδή γνωρίζουν πραγματικά τα πράγματα τους! Και τυχεροί για εσάς, μοιράζονται αυτές τις γνώσεις μέσω του blog τους. Επισκεφτείτε το ιστολόγιό τους για να μάθετε σχετικά με τις προσθήκες, την ασφάλεια, τις επιχειρηματικές συμβουλές, το blogging και πολλά άλλα.

28. Colorlib

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Colorlib

Επισκεφτείτε το Colorlib    Ακολουθήστε το @colorlib

Αν έχετε ψάξει ποτέ για ένα συγκεκριμένο WordPress τη θέση, όπως “καλύτερα δημιουργικά θέματα WordPress” ή “καλύτερα θέματα WordPress για μικρές επιχειρήσεις”, τότε πιθανότατα έχετε δει μια λίστα Colorlib στο παρελθόν. Αλλά αυτό δεν έχει να προσφέρει μόνο το blog τους. Το Colorlib παρέχει επίσης οδηγούς προσθηκών, συμβουλές σχεδίασης και ακόμη και μερικά δωρεάν θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας.

29. Νάρροουμ

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Narrowem

Επισκεφτείτε το Narrowem    Ακολουθήστε @narrowthem

Το Narrowem είναι γνωστό για το σε βάθος θέμα και τις κριτικές και τους οδηγούς προσθηκών. Εάν προσπαθείτε να αποφασίσετε μεταξύ θεμάτων (ή προσθηκών), θα θέλατε να μεταβείτε στο ιστολόγιό τους για να δείτε εάν μπορείτε να συγκρίνετε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες. Ή ρίξτε μια ματιά στις περιπτωσιολογικές μελέτες τους για να μάθετε από παραδείγματα σχεδιασμού ιστοσελίδων πραγματικής ζωής.

30. Cloudways

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Cloudways

Επισκεφτείτε το Blog Cloudways    Ακολουθήστε το @Cloudways

Το Cloudways είναι μια εξαιρετική επιλογή διαχείρισης φιλοξενίας cloud, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό ιστολόγιο που μπορείτε να ακολουθήσετε. Αν και δεν είναι απαραίτητα επικεντρωμένα μόνο στο WordPress, προσφέρουν κριτικές θεμάτων, οδηγούς ρύθμισης ιστότοπων και τόνους επιχειρηματικών συμβουλών (για GDPR, σχεδιασμό, ηλεκτρονικό εμπόριο κ.λπ.) που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα ανάγνωσής σας.

31. Yoast SEO

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Yoast SEO

Επισκεφτείτε το Yoast SEO    Ακολουθήστε @yoast

Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε το Yoast SEO από τη λίστα μας, επειδή είναι πραγματικά τα καλύτερα στο biz όταν πρόκειται για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Ακολουθήστε το ιστολόγιό τους για ενημερωμένες στρατηγικές SEO WordPress, συμβουλές SEO επί τόπου, οδηγούς κοινωνικών μέσων και ενημερώσεις προσθηκών (γιατί εάν δεν χρησιμοποιείτε την προσθήκη SEO θα πρέπει να είστε).

32. Κάρι Ντίλς

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Carrie Dils

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο της Carrie Dils    Ακολουθήστε @cdils

Η Carrie Dils είναι ειδική στο WordPress και οι αναρτήσεις της είναι μια συνεχής ευχαρίστηση να διαβάζετε. Είστε σίγουροι ότι θα μάθετε κάτι – είτε πρόκειται για WordPress, Genesis, WooCommerce ή για κάτι άλλο. Μην ξεχάσετε επίσης να ακολουθήσετε το Twitter της – κάνει tweet τακτικά και ανάλογα με την ημέρα που είναι εντελώς ξεκαρδιστική.

33. Envato

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Envato

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο Envato    Ακολουθήστε @envato

Όταν σκέφτεστε το Envato πιθανότατα να σκεφτείτε αμέσως για premium θέματα, πρόσθετα, εικόνες κ.λπ. Αν μοιράζεστε συμβουλές και πληροφορίες για σχεδόν κάθε θέση, το ιστολόγιό τους είναι ένας εξαιρετικός πόρος για ελεύθερους επαγγελματίες που εργάζονται σε διαφημίσεις εργασίας πελατών, καθώς και DIY-ers που αναζητούν λίγη βοήθεια ή έμπνευση.

34. Ναός μέσων

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Media Temple

Επισκεφτείτε το Ιστολόγιο του Temple Temple    Ακολουθήστε @mediatemple

Το Media Temple είναι ένας άλλος φοβερός οικοδεσπότης με ένα εξίσου θεαματικό blog. Κάντε check in κατά καιρούς για να μάθετε σχετικά με θέματα που κυμαίνονται από προβολείς πελατών, συμβουλές βελτιστοποίησης φιλοξενίας, επεξεργαστές εικόνων, φροντιστήρια WordPress και άλλα.

35. Σχεδιασμός Anariel

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Anariel Design

Επισκεφτείτε το Anariel Design    Ακολουθήστε @Ana_Segota

Το Anariel Design διευθύνεται από τον εκπληκτικό προγραμματιστή Ana Segota. Ακολουθήστε το ιστολόγιό της για να διαβάσετε μία σε μία συνεντεύξεις στο WordPress, ακολουθήστε μαζί με χρήσιμους οδηγούς (και οδηγούς βίντεο), μάθετε νέες συμβουλές SEO και πολλά άλλα. Προσφέρει επίσης μερικά όμορφα premium θέματα που δεν θα θέλατε να χάσετε.

36. MonsterPost

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - MonsterPost

Επισκεφτείτε το MonsterPost    Ακολουθήστε @templatemonster

Το TemplateMonster είναι μια τεράστια αγορά με χιλιάδες εκπληκτικά θέματα και πρότυπα για να διαλέξετε και το blog τους MonsterPost προσφέρει χιλιάδες χρήσιμα άρθρα (καθώς και δωρεάν ebooks και θέματα για εκκίνηση). Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στο σχεδιασμό, μάθετε σχετικά με τις εύκολες βελτιστοποιήσεις περιεχομένου ιστότοπου, θεωρήστε την καλύτερη φιλοξενία για εσάς και πολλά άλλα.

37. WordPress.org

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WordPress.org

Επισκεφτείτε το WordPress News    Ακολουθήστε το @WordPress

Φυσικά έπρεπε να συμπεριλάβουμε το ιστολόγιο ειδήσεων του WordPress σε αυτήν τη λίστα. Μείνετε ενημερωμένοι για τις βασικές ενημερώσεις του WordPress, τις βελτιώσεις λειτουργιών, τις εκδηλώσεις κοινότητας και τις σημειώσεις από τους προγραμματιστές.

38. WPBlog

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPBlog

Επισκεφτείτε το WPBlog    Ακολουθήστε @wpblogdottcom

Το WPBlog είναι ένα άλλο σε όλο το blog του WordPress, όπου μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις του WordPress ή να ερευνήσετε ένα προϊόν πριν αγοράσετε. Αρχική σελίδα με συμβουλές, σεμινάρια και κριτικές για το WordPress είναι ένας καλός ιστότοπος για προσθήκη στη λίστα ανάγνωσής σας.

39. Το WP Chick

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Το WP Chick

Επισκεφτείτε το The WP Chick    Ακολουθήστε @kimdoyal

Η Kim Doyal είναι επαγγελματίας WordPress που μοιράζεται τόνους γνώσεων στο blog της WP Chick (αν και έχει επίσης ένα podcast που σίγουρα θα πρέπει να αγοράσετε). Μοιράζεται εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να τρέχετε καλύτερα το blog ή την επιχείρησή σας στο WordPress.

40. Ιστολόγιο Rich Tabor

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Rich Tabor

Επισκεφτείτε το Ιστολόγιο του Rich Tabor    Ακολουθήστε @richard_tabor

Ο Rich είναι ένας αστρικός προγραμματιστής WordPress (ίσως έχετε δει τη δουλειά του ThemeBeans) ο οποίος διαχειρίζεται επίσης ένα προσωπικό ιστολόγιο. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε τόσους οδηγούς Gutenberg, επισημάνσεις WordCamp και τόνους συμβουλών WordPress.

41. WPLeaders

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPLeaders

Επισκεφτείτε το WPLeaders    Ακολουθήστε το @thewpleaders

Το WPLeaders είναι ένα αυτόνομο κέντρο πληροφοριών WordPress και πρέπει να συμφωνήσουμε. Δημιουργήθηκε από τον Istiak Rayhan, το WPLeaders είναι σίγουρα ένας άλλος μεγάλος πόρος συλλογών WordPress για προσθήκη στους σελιδοδείκτες σας. Ό, τι ψάχνετε – είτε πρόκειται για προσθήκη Click to Tweet, θέματα συμβατά με το Gutenberg ή ακόμη και επιρροή που πρέπει να ακολουθήσετε.

42. WPBuffs

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WPBuffs

Επισκεφθείτε το WPBuffs Blog    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ @THEWPBUFFS

Ίσως έχετε ακούσει για τα WPBuffs στο παρελθόν. Προσφέρουν κατά παραγγελία βοήθεια με όλα τα είδη προσαρμογών WordPress, ασφάλειας, ενημερώσεων και άλλων. Αλλά ίσως να μην γνωρίζετε ότι έχουν επίσης έναν τόνο χρήσιμων πόρων όπως διαδικτυακά σεμινάρια, οδηγοί, κριτικές και πληροφορίες στο ιστολόγιό τους!

43. Συλλεκτική ακτίνα

Συλλογικό Ιστολόγιο

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΚΤΙΝΗ    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ @CollectiveRay

Ψάχνετε για συμβουλές WordPress, καθώς και λίγο Joomla στο πλάι; Προχωρήστε για να διαβάσετε το blog του David Attard στο CollectiveRay. Μετά από 12 χρόνια στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, εκεί είναι που μοιράζεται τις γνώσεις του με άλλους ιδιοκτήτες ιστότοπων. Το CollectiveRay ειδικεύεται σε οδηγούς, σχόλια φιλοξενίας και συμβουλές σχεδιασμού ιστοσελίδων για WordPress και άλλα.

44. WebCreate.Me

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - WebCreate.Me

Επισκεφτείτε το WebCreate.me    Ακολουθήστε το @webcreateme

Προσαρμοσμένη στις μικρές επιχειρήσεις, το WebCreate.Me είναι ένας φανταστικός πόρος για να διατηρήσετε την ιστοσελίδα σας WordPress ομαλή. Λάβετε συμβουλές για copywriting, κοινωνική κοινή χρήση, προγραμματισμό, μάρκετινγκ μέσω email και άλλα. Αναζητάτε μια προσαρμοσμένη κατασκευή ιστότοπου WordPress; Ή συμβουλευτείτε έναν SEO; Το κάνουν και αυτό – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτάσετε σε μια προσφορά.

45. Ma.tt

Blogs WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε - Ma.tt

Επισκεφτείτε το Ma.tt    Ακολουθήστε το @photomatt

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό μπορεί να θέλετε να επισκεφτείτε το προσωπικό blog του Matt Mullenweg. Δημοσιεύει συχνά πληροφορίες για το WordPress, συντάκτες που σχετίζονται με επιχειρήσεις, συνεντεύξεις, ειδήσεις Automattic και περιστασιακά κοιτάζει διάφορα WordCamps ή Meetups.

Σε εσάς…

Το WordPress συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά. Οι προγραμματιστές συνεχίζουν να δεσμεύουν κώδικα και προσθέτουν νέες δυνατότητες, προωθώντας την πλατφόρμα πέρα ​​από τα όρια της φαντασίας. Είναι ισχυρό τώρα περισσότερο από ποτέ και μπορούμε μόνο να περιμένουμε να αυξηθεί αυτή η τάση. Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις αλλαγές, τις ειδήσεις και τις ενημερώσεις του WordPress ακολουθώντας τα αγαπημένα σας ιστολόγια ή προσωπικά συμβάλλοντας στο έργο.

Με αυτήν την εκλεκτή λίστα ιστολογίων WordPress, θα πρέπει να έχετε πολλές επιλογές στη διάθεσή σας. Προφανώς, υπάρχουν πολλά άλλα ιστολόγια WordPress εκεί έξω, οπότε αν χάσαμε το αγαπημένο σας, φροντίστε να το αναφέρετε στα σχόλια για να συνεχίσετε να αυξάνετε τη λίστα. Εκτός από αυτό, ενημερώστε μας τις σκέψεις σας και την πορεία του 2018 σας. Ciao!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map