20 φοβερά παραδείγματα ιστότοπων WordPress

Καταπληκτικοί ιστότοποι που δημιουργήθηκαν με WordPress

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει WordPress. Τότε έχουμε τα παιδιά που έχουν ακούσει για την πλατφόρμα αλλά δεν το δοκίμασαν ποτέ. Έχουμε αυτήν την άλλη ομάδα ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει το WordPress αλλά δεν το πήραν ποτέ μακριά. Και έπειτα έχουμε τον άλλο διαμετρητή παιδιών που λυγίζουν το WordPress με αδιανόητους τρόπους για να δημιουργήσουν ιστότοπους που είναι εκτός αυτού του κόσμου.


Ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκετε, η σημερινή ανάρτηση συγκεντρώνει 20 εκπληκτικά παραδείγματα ιστότοπων WordPress για τη δική σας ευχαρίστηση. Αυτή η ανάρτηση χρησιμεύει ως έμπνευση, αλλά περισσότερο ως απεικόνιση των απαράμιλλων δυνατοτήτων και ισχύος του WordPress CMS. Χωρίς να χάσουμε άλλο ένα δευτερόλεπτο, ας σκάσουμε.

Λα Πιέρ Κούι Τούρν

Φοβερά παραδείγματα WordPress: La Pierre Qui Tourne

Ας συσκευάσουμε αυτές τις τσάντες και πετάμε μέχρι τη Γαλλία, όπου συναντάμε την Isabelle και τον Benedict, τα φοβερά παιδιά πίσω από τα οργανικά μπισκότα La Pierre Qui Tourne. Η δική τους είναι μια υπερσύγχρονη λειτουργία και ο ιστότοπός τους σάς επιτρέπει να προβάλλετε ομαλά τη δράση σαν να ήσασταν εκεί σε ένα από τα σημεία τους de vente aka.

Με ρυθμιστικά πλήρους οθόνης, εκπληκτικές εικόνες, παράλλαξη, διακριτική διάταξη και δελεαστικά κινούμενα σχέδια CSS, αυτός ο ιστότοπος βαθμολογεί μια θέση σήμερα για τον απλό αλλά κομψό σχεδιασμό που σας αφήνει λαχτάρα για μερικά μπισκότα.

Τζέι Ζ

Φοβερά παραδείγματα WordPress: Jay Z

Οι διασημότητες έκαναν τις τάσεις και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα τάσεων στη μουσική βιομηχανία πρέπει να είναι ο Jay Z. Με μια μοναδική σχεδιαστική ιδέα και μια ισχυρή αίσθηση κατεύθυνσης περιεχομένου, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε γιατί ο Jay Ο ιστότοπος του Z κερδίζει τη 2η θέση μας. Εννοώ, δεν έχω δει ούτε καν φανταστώ ένα τέτοιο σχέδιο.

Το μοναδικό ρυθμιστικό γκαλερί αρχικής σελίδας, ο σχεδιασμός χωρίς προβλήματα και η εξαιρετική χρήση των o-embeds του WordPress (ελέγξτε αυτές τις λίστες αναπαραγωγής Soundcloud) κάνουν αυτόν τον ιστότοπο ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει το WordPress με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου προγραμματιστή.

Eginstill

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: Eginstill

Στη συνέχεια έχουμε την Ολλανδία, το σπίτι του Van Persie, τουλίπες, κανάλια και ποδηλάτες. Όλοι ξέρουμε για ποιο είναι το Άμστερνταμ, η πρωτεύουσα, είναι το πιο γνωστό για αυτό και δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Η Ολλανδία φιλοξενεί επίσης τον Eginstill, τους τύπους εσωτερικών σχεδιαστών που «… δεν κάνουν κουζίνες… αλλά… κάνουν χώρο για όλα τα πράγματα που θεωρείτε σημαντικά στη ζωή.»

Η τέλεια εικόνα είναι ένα σημαντικό πράγμα στην ανάπτυξη ιστού και οι σχεδιαστές πίσω από τον ιστότοπο Eginstill WordPress γνωρίζουν επίσης αυτό το γεγονός. Η κύλιση που ενεργοποιείται από το ποντίκι λειτουργεί εκπληκτικά καλά για αυτόν τον ιστότοπο, θα αναρωτιέστε γιατί δεν το δοκιμάσατε ποτέ στον δικό σας ιστότοπο.

Δεν έχω τις σωστές λέξεις για να περιγράψω γιατί ο Eginstill είναι τόσο φοβερός ένας ιστότοπος WordPress, πρέπει να το δείτε μόνοι σας. Ω, παρεμπιπτόντως, χρησιμοποιούν ένα πολύ απλό συνδυασμό χρωμάτων, αλλά τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά.

Cienne NY

Φοβερά παραδείγματα WordPress: Cienne NY

Εάν το κοινό-στόχο σας αποτελείται από νεαρές γυναίκες, τους εραστές τους και οποιονδήποτε άλλο που θα έκανε οτιδήποτε για να μείνει μπροστά από την καμπύλη μόδας, πρέπει να δανειστείτε ένα φύλλο από τον ιστότοπο WordPress της Cienne NY.

Αυτός ο ιστότοπος WordPress είναι απλός, ανταποκρίνεται 100%, διαθέτει εκπληκτικές εικόνες, σταθερό μενού και άφθονο κενό χώρο. Θα συγχέατε αυτήν την ομορφιά με ένα μοναδικό WordPress, αλλά είναι ένας ιστότοπος πολλαπλών σελίδων που φορτώνει τόσο γρήγορα και μπορεί να χάσετε τις όμορφες μεταβάσεις CSS. Αλλά αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι η Cienne NY προβάλλει περιεχόμενο από το CDN του Shopify. Προχωράω…

Fubiz Media

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: Fubiz Media

Ωχ, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να επιστρέψουμε στη Γαλλία. Και μπορείτε να μας κατηγορήσετε; Όσον αφορά τον όμορφο σχεδιασμό, οι Γάλλοι δεν χρειάζονται την έγκρισή σας για να εντυπωσιάσουν. Δεν κάνουν δικαιολογίες. απλά κάνουν τη δουλειά τους και είστε, καλά, πατωμένοι.

Εάν δεν πιστεύετε σε αυτές τις λέξεις, τι γίνεται με τον έλεγχο του ιστότοπου της Fubiz Media; Μεγάλα μενού, σταθερά μενού, κινούμενα λογότυπα, τεχνικές CSS3, όμορφα γραφικά και πολλά άλλα συνδυάζονται σε μια κορυφαία υπόθεση που είναι ο ιστότοπος της Fubiz Media.

Τι κάνουν ξανά; Εξετάζουν τις τέχνες. Είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό «… που προσφέρει όραμα και προοπτική σχετικά με τα τελευταία νέα σχετικά με τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και την ποπ κουλτούρα». Θα μπορούσαμε να τους δώσουμε το νούμερο 1, αλλά αυτό έχει ληφθεί, έτσι είναι η πέμπτη θέση. Προς το παρόν.

Προγραμματισμός αθλητικών ESPN

Φοβερά παραδείγματα WordPress: Προγραμματισμός αθλητικών ESPN

Η Awwwards δίνει σε αυτόν τον ιστότοπο μια μέση βαθμολογία 7,37 / 10,00. Ο σχεδιασμός έχει βαθμολογία 7,57, ποσοστά χρηστικότητας 7,29, δημιουργικότητα 7,14 και εκθέσεις περιεχομένου 7,29. Υπέροχα σκορ αν με ρωτήσετε, αλλά αυτό εκτός.

Κάθε χρόνο, το ESPN διανέμει 5.000+ ώρες “… ζωντανές εκδηλώσεις, προβολές, σειρές, στούντιο και σενάρια σε ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε ολόκληρο τον κόσμο.” Η αποστολή τους είναι να εξυπηρετούν τους λάτρεις των σπορ ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Αλλά πώς τραβούν αυτό το φαινομενικά τερατώδες κατόρθωμα; Κυρίες και κύριοι, καλωσορίστε ευρέως τον ιστότοπο ESPN Sports Programming που λειτουργεί στην πάντα αποτελεσματική πλατφόρμα WordPress. Με πάνω από 14 εκατομμύρια επισημάνσεις “μου αρέσει” μόνο στο Facebook, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αυτός ο ιστότοπος τραβάει πολύ χυμό. Ακόμα, το WordPress φέρνει την ημέρα για αυτούς τους ανθρώπους. Μωρό κλιμάκωσης. Επεκτασιμότητα.

Αλέξανδρος Έντζελ

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: Engzell

Μπείτε στο engzell.me, τον ιστότοπο χαρτοφυλακίου του Alexander Engzell – δημιουργικού διευθυντή από τη Σουηδία – και μπορείτε να νιώσετε την εξαιρετική συνέργεια του WordPress να γεμίζει το δωμάτιο.

Εντάξει, δεν υπερβάλλουμε, αυτός είναι ένας ιστότοπος WordPress που έχει συμβεί τόσο πολύ σε σύγκριση με το ένα-pager όσο και τα multi-pager. Τα γραφικά και η τυπογραφία είναι στο σημείο. Οι κινούμενες εικόνες CSS3 είναι εξαιρετικές. Δεν έχετε δει ποτέ ένα χαρτοφυλάκιο τόσο απλό, αλλά τόσο απίστευτα κομψό και ισχυρό. Μέχρι τώρα.

Γεια σας

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: HelloGiggles

Σίγουρα έχετε σκοντάψει στο HelloGiggles στο παρελθόν – φιλοξενούν τόσα νέα για τον πολιτισμό, το φαγητό, τη διασκέδαση, την εργασία, την αγάπη, το στυλ και πολλά άλλα. Και εμφανίζονται σχεδόν στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν κάνετε Google σχεδόν οτιδήποτε.

Με μια ενδιαφέρουσα διάταξη στυλ περιοδικού, απρόσκοπτη ενοποίηση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, έξυπνη τοποθέτηση διαφημίσεων και χαριτωμένες λεπτομέρειες (όπως το “We Love You” στο υποσέλιδο) καθιστούν αυτόν τον ιστότοπο ένα ξεχωριστό παράδειγμα όλων των πραγμάτων που μπορεί να κάνει το WordPress!

Bloomberg: Επαγγελματίας

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: Bloomberg

Παρακαλώ ψέμα για λίγο και πες μου ότι δεν είδατε αυτό να προέρχεται πολύ μακριά. Φυσικά, το Bloomberg κερδίζει μια αναφορά σε αυτήν τη λίστα, επειδή είναι εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο μπορείτε να επιτύχετε με το WordPress.

Το Bloomberg Professional, το Terminal, είναι (σύμφωνα με αυτούς) «η πιο ισχυρή και ευέλικτη πλατφόρμα για επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα που χρειάζονται δεδομένα, νέα και αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για να κάνουν πιο έξυπνες, ταχύτερες και πιο ενημερωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις». Και επέλεξαν το WordPress για τις σελίδες προώθησης προϊόντων, τις συχνές ερωτήσεις και το ιστολόγιό τους. Τρόπος να πάτε Bloomberg, τρόπος να πάτε.

Κέιτι Πέρι

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: Katy Perry

Είμαστε ήδη στον αριθμό δέκα; Συγγνώμη, δεν συνειδητοποίησα ότι βιαστούμε τη λίστα με όλους αυτούς τους υπέροχους ιστότοπους WordPress. Αλλά ας επιβραδυνθεί λίγο σε αυτό το ταξίδι και ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο της Katy Perry που υποστηρίζεται από WordPress.

Θέλετε έναν ιστότοπο πλήρως προσαρμοσμένο και 100% εσείς; Κοιτάξτε όχι περισσότερο από το WordPress. Ρίξτε μια ματιά στο Katy’s. Αναβοσβήνει φόντα εικόνων πλήρους οθόνης, τριγωνοποιημένες εικόνες ιστολογίου, προσαρμοσμένες κινούμενες εικόνες, μια φανταστική ροή twitter διπλής κύλισης, εκπληκτικές γκαλερί lightbox εικόνας και πολλά άλλα. Ένας πολύ φοβερός ιστότοπος WordPress αν μας ρωτήσετε.

Τον πυροβόλησα

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: Τον πυροβόλησα

Δεν υπάρχουν όρια στα όσα μπορείτε να επιτύχετε με το WordPress μόλις βάλετε την καρδιά και το μυαλό σας σε αυτό. Τον πυροβόλησα είναι αρκετά στοιχεία.

Με λίγα λόγια, το I Shot Him είναι ένα στούντιο σχεδιασμού με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. «Πιστεύουν ότι ο σχεδιασμός έχει τη δύναμη να κάνει περισσότερα από το να πουλάει ένα προϊόν, αλλά ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσω της αλλαγής των αντιλήψεων, των συναισθημάτων και των ενεργειών για το καλό όλων μας».

Διαθέτοντας σταθερά μενού, παράλλαξη, κινούμενα σχέδια CSS3 και εκπληκτική τυπογραφία μεταξύ άλλων λειτουργιών, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε σκληρά για να δείτε γιατί το I Shot Him έφτιαξε τη λίστα.

Σίδερο έως Σίδερο

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: Iron to Iron

Μας έφερε ο σχεδιαστής Kevin και ο προγραμματιστής Jonathan, το Iron to Iron είναι ένας ιστότοπος WordPress που αξίζει να δείτε.

Η εγκατάσταση είναι σχεδόν απλή, αλλά η επίπεδη σχεδίαση, η φοβερή τυπογραφία, τα τρελά κινούμενα σχέδια και οι υπέροχες εικόνες μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών καθιστούν το Iron to Iron αρκετά τον τρομερό ιστότοπο του WordPress.

Το Iron to Iron βρίσκεται στην οδό 409 River Street, Troy, NY σε περίπτωση που θέλετε να τους επισκεφτείτε μια γρήγορη επίσκεψη.

GG Music & Audio Productions

Φοβερά παραδείγματα WordPress: GG Music & Audio Productions

Το WordPress δεν προορίζεται μόνο για σχεδιαστές, προγραμματιστές, δημιουργικούς σκηνοθέτες και για άλλους επαγγελματίες με γνώσεις τεχνολογίας, είναι για όλους και για όσους αναζητούν ένα κομψό και ισχυρό CMS.

Η πλατφόρμα είναι αρκετά ευέλικτη και η GG Music & Audio Productions το γνωρίζει πολύ καλά. Το δικό τους είναι ένας πολύπλευρος ιστότοπος WordPress που εστιάζει την προσοχή του αναγνώστη στο περιεχόμενο.

«Μετά από αρκετούς πόρους και πειραματισμό με το Joomla, το Drupal και το WordPress, έφτασα στο τελευταίο για το δικό μου εταιρικό blog, το Tinderbox. Η πρόοδος στη χρήση του WordPress ως CMS μετά από αυτό ήταν μια φυσική κίνηση. Κατά τη γνώμη μου, όπου το WordPress υπερέχει πραγματικά είναι το γεγονός ότι ο πελάτης μου το θεωρεί τόσο εύκολο στη χρήση. ” – Adam Alloway, σχεδιαστής.

Κορίτσι με μια κάμερα

Φοβερά παραδείγματα WordPress: Κορίτσι με κάμερα

Το Girl With A Camera είναι ο ιστότοπος χαρτοφυλακίου του φωτογράφου Ashley Baxter, ο οποίος εξηγεί τις εκπληκτικές φωτογραφίες που σίγουρα θα λατρέψετε.

Ξεκίνησε στο Tumblr, αλλά οι συνεχείς (και απογοητευτικοί) χρόνοι διακοπής που ήρθε με την υπηρεσία την έστειλαν αναζητώντας ένα καλύτερο CMS. Βρήκε το WordPress, το οποίο ήταν απίστευτα εύκολο να προσαρμοστεί και ποτέ δεν κοίταξε πίσω.

Τώρα πρέπει απλώς να επικεντρωθεί στο Canon της και το WordPress κάνει τα υπόλοιπα. Μπορεί εύκολα να προσαρμόσει μεμονωμένα υπόβαθρα σελίδας / δημοσιεύσεων για να δημιουργήσει την τέλεια διάθεση για να συγχαρώ τα έργα της.

Λοιπόν, εάν εδρεύετε στη Γλασκόβη της Σκωτίας και αναζητάτε έναν όμορφο και αξιοπρεπή φωτογράφο γάμου, ξέρετε πού να ψάξετε. BTW, έχει ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο και μερικά καταπληκτικά βιβλία αναζήτησης που ίσως θέλετε να δείτε.

Vogue Ινδία

Φοβερά παραδείγματα WordPress: Vogue India

Ως παγκοσμίου φήμης περιοδικό μόδας, η Vogue τραβάει κάποια σοβαρή κίνηση στην τακτική. Αλλά πώς εξυπηρετείτε ένα τεράστιο όγκο περιεχομένου πολυμέσων σε ένα παγκόσμιο κοινό χωρίς να σπάσετε τον ιστότοπό σας; Βάζετε τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες CMS – το WordPress.

Και αυτό ακριβώς έκανε η Vogue India και τώρα καταφέρνουν να διατηρούν μια ορδή από τους λάτρεις της μόδας διασκεδασμένες με τα καλύτερα βίντεο μόδας, ιστορίες, ειδήσεις, εικόνες και πολλά άλλα. Έχουν τόσο μεγάλη ισχύ CMS για να διαθέσουν, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν και μεγαλοφυείς διαφημίσεις.

Justin Bieber

Φοβερά παραδείγματα WordPress: Justin Bieber

Δεδομένου ότι το WordPress χρησιμοποιείται από σχεδόν το 1/4 των ιστότοπων στο Διαδίκτυο, είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι οι Biebs είναι ένας από αυτούς; Όποια εταιρεία σχεδίασης προσέλαβε έκανε μια φοβερή δουλειά δημιουργώντας μια μοναδική διάταξη σε κουτί που φαίνεται να είναι ιδανική για τον τραγουδιστή.

Πρόσθεσαν μια μπάρα πλούσια σε χαρακτηριστικά (πλήρης με ενημερωτικό δελτίο και κοινωνικούς συνδέσμους), κύριο ρυθμιστικό με συνδέσμους στο iTunes και πρόσφατα μουσικά βίντεο και φυσικά ένα πλήρες blog όπου οι fangirls (και τα αγόρια) μπορούν να βρουν τι άλλο κάνει ο Justin. Επιπλέον, ο ιστότοπός του διαθέτει ενότητες φωτογραφιών και επερχόμενων εκδηλώσεων που είναι εξαιρετικά μοναδικές, αλλά είναι πολύ απαραίτητες για κάθε ποπ σταρ. Καλύτερα να το αγοράσεις.

TechCrunch

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: TechCrunch

Στη συνέχεια, έχουμε το TechCrunch, ένα από τα πιο δημοφιλή τεχνολογικά blog και μια αξιόπιστη πηγή ειδήσεων και πληροφοριών για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Αυτός ο ιστότοπος WordPress που ανταποκρίνεται 100% εξυπηρετεί πολλές πληροφορίες σε λιγότερο από 2,9 δευτερόλεπτα, κάτι που είναι εκπληκτικό για έναν ιστότοπο του μεγέθους του. Είτε πρόκειται για το σχεδιασμό, τις ταχύτητες φόρτωσης, την εξαιρετική παρουσίαση του περιεχομένου και τα πολλά widget μεταξύ άλλων γλυκών χαρακτηριστικών, το TechCrunch σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε το WordPress στα καλύτερά του.

Ταχύτητα, επεκτασιμότητα, παρουσίαση, ισχύ και πολλά περισσότερα σε ένα CMS – WordPress.

Κέντρο Ειδήσεων της Microsoft

Φοβερά παραδείγματα WordPress: Microsoft

Έχετε ακούσει ποτέ για μια μικρή εταιρεία που ονομάζεται Microsoft; Ναι, αυτή η Microsoft. Χρησιμοποιούν το WordPress για το κέντρο ειδήσεών τους. Γιατί; Επειδή το WordPress είναι μια αξιόπιστη, προσαρμόσιμη και εύχρηστη πλατφόρμα.

Έχουν εκμεταλλευτεί την ισχυρή ικανότητα του WordPress να προβάλλει μια σειρά μορφών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο. Ο καθαρός και φωτεινός σχεδιασμός είναι επαγγελματικός, εντυπωσιακός και εύχρηστος, καθιστώντας το ιδανικό για τους πελάτες να περιηγηθούν και να χρησιμοποιήσουν.

Sony Music

Φοβερά παραδείγματα WordPress: Sony Music

Η Sony Music έχει υπογράψει μερικές από τις καλύτερες μουσικές πράξεις της εποχής μας. Από τους Whitney Houston, Brad Paisley, Bob Dylan, Elvis Presley έως Future και Travis Scott, μεταξύ άλλων, η Sony Music δεν είναι αστείο για την καλή μουσική.

Ξέρουν ότι έχουν τους μουσικούς να ευχαριστήσουν για την επιτυχία τους, γι ‘αυτό και μάλιστα έκαναν τον ιστότοπο για τους καλλιτέχνες. Η μισή αρχική σελίδα διαθέτει ένα εντυπωσιακό ρυθμιστικό που προβάλλει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από διάφορες πράξεις.

Ο υπόλοιπος ιστότοπος μεταφέρει μουσικά βίντεο, δημοσιεύσεις ιστολογίου, ειδήσεις και περιεχόμενο κοινωνικών μέσων. Είναι ένας απλός ιστότοπος που διαθέτει αρκετά ισχυρή γροθιά. Ή είναι κτύπημα; Μια ισχυρή έκρηξη; Boom twaff; Οχι?

WPExplorer

Φοβερά παραδείγματα του WordPress: WPExplorer

Πώς μπορούμε να αποσυνδεθούμε χωρίς να αναφέρουμε τον δικό μας WPExplorer. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το WordPress για να προσφέρει το καλύτερο περιεχόμενο σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το WordPress. Τα πάντα, από τα σεμινάρια, τις εμπνευσμένες δημοσιεύσεις έως τις αναρτήσεις και τα τελευταία νέα, το WPExplorer καλύπτει την πλάτη σας.

Επιπλέον, προσφέρουμε μερικά από τα καλύτερα θέματα και προσθήκες WordPress, συμπεριλαμβανομένου του θέματος Total WordPress και της προσθήκης Symple Shortcodes. Ο σχεδιασμός είναι καθαρός και αφού χρησιμοποιούμε το WPEngine, μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικές ταχύτητες φόρτωσης σελίδας. Δεν θα αναφερθώ στις λεπτομέρειες, θα σας πω μόνο αυτό: Σκεφτείτε το WordPress, σκεφτείτε το WPExplorer.

Τελικές λέξεις…

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η συλλογή σας ενέπνευσε να εγγραφείτε για εκπληκτική φιλοξενία WordPress, να αποκτήσετε το καλύτερο θέμα WordPress για εσάς και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το δικό σας σούπερ ιστότοπο που υποστηρίζεται από το WordPress! Δεν είναι μυστικό το WordPress είναι το δημοφιλές CMS σήμερα – ο μεγάλος και δυνατός λατρεύει την πλατφόρμα, όπως και οι αρχάριοι. Όλοι πηγαίνουν gaga για το WordPress. Προκαλεί. Είναι μια επανάσταση.

Και αυτό γιατί είναι απίστευτα ισχυρό, αλλά τόσο εύκολο να το μάθετε, να το ρυθμίσετε και να το χρησιμοποιήσετε. Πολλοί από τους ιστότοπους που έχουμε ελέγξει εδώ είναι απλοί σχεδιασμοί αλλά ισχυροί χαρακτηριστικοί, οι οποίοι θα πρέπει να ενημερώνουν τη διαδικασία σχεδιασμού σας στο μέλλον. Σε τελική ανάλυση, η απλότητα είναι η επιτομή της πολυπλοκότητας. Ή όπως το λέει ο Νικ:

Δεν υπάρχει πιο εύκολο στη χρήση CMS από το WordPress. Είναι δωρεάν, εγκατάσταση με ένα κλικ και προσφέρει μια τεράστια συλλογή θεμάτων και σχεδιασμού για να διαλέξετε για να συνδεθείτε στο νέο σας ιστότοπο σε λίγα λεπτά. – Νικ Άντερσον, Καθημερινή φιλοξενία.

Εκτός από αυτό, λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους σχεδιάστηκαν, όχι από τους ιδιοκτήτες τους, αλλά από έμπειρους σχεδιαστές με σύμβαση. Αυτό έγινε, θα ήθελα να αναφέρω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι σπουδαίοι ιστότοποι WordPress εκεί έξω που δημιουργήθηκαν από προγραμματιστές και από τακτικούς ανθρώπους. Είναι πάρα πολύ κακό που δεν μπορούμε να τα συμπιέσουμε σε μια μόνο ανάρτηση.

Ως εκ τούτου, ενδέχεται να έχουμε χάσει τον αγαπημένο σας ιστότοπο WordPress. Μπορεί επίσης να πιστεύετε ότι ένας συγκεκριμένος ιστότοπος δεν ταιριάζει σε αυτήν τη σύντομη λίστα. Λοιπόν, μην καθυστερείτε. Εάν εγκαταλείψαμε τον αγαπημένο σας ιστότοπο WordPress ή έχετε προτάσεις, παρακαλούμε ρίξτε μας μια γραμμή στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me