20+ γυναίκες στο WordPress που πρέπει να ακολουθείτε

20+ γυναίκες στο WordPress που πρέπει να ακολουθείτε

Μετά την ανάρτησή μου που διάλεξα δέκα προσωπικότητες στο WordPress που θα έπρεπε να ακολουθείτε, έλαβα πολλά σχόλια και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ρωτούσαν γιατί δεν υπήρχαν γυναίκες στη λίστα.


Δεν υπήρχε συνειδητός λόγος για τον οποίο εγώ όχι Συμπεριλάβετε οποιεσδήποτε γυναίκες, αλλά θα ήμουν η πρώτη που παραδέχτηκε ότι ήταν κακή μορφή από την πλευρά μου. Υπάρχουν πολλές γυναίκες στον κόσμο του WordPress που αξίζει να αναφερθούν. Έχοντας αυτό κατά νου, ξεκίνησα να κάνω μια συνέχεια στη δημοσίευση των «δέκα προσωπικοτήτων» και να σας παρουσιάσω κάτω από 11 γυναίκες στο WordPress που πρέπει να ακολουθείτε. Απολαμβάνω!

Σάρα Γκούντινγκ (@PollyPlummer)

Σάρα ΓκούντινγκΗ Σάρα ήταν από τις πρώτες Ανθρωποι Γνώρισα στην κοινότητα του WordPress, πόσο μάλλον την πρώτη γυναίκα. Δουλέψαμε μαζί στο WPMU.org που ήταν η πρώτη μου διαδικτυακή συναυλία.

Εκείνη την εποχή η Σάρα παρουσιάστηκε με υπερηφάνεια στο blog ως βραβευμένη συγγραφέας, και με καλό λόγο. Γράφει για το WordPress περισσότερο από ό, τι πολλοί από εμάς το χρησιμοποιούσαν. Όχι μόνο αυτό, είναι συνεργάτης της Όχι, μια μπουτίκ εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ που ειδικεύεται στα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα και στην αρχιτεκτονική κοινωνικής δικτύωσης (για να δανειστεί απευθείας από τη σελίδα προφίλ της στο WPMU.org.

Σιούμπαν ΜακΚόουν (@SiobhanPMcKeown)

Σιούμπαν ΜακΚάουνΑκολούθησε στενά τα τακούνια της Sarah ήταν ο Siobhan – ένα άλλο παλιό μέλος της ομάδας μου στο WPMU.org. Όταν άρχισα να γράφω για τον ιστότοπο, φοβόμουν την επιτυχία ενός μόνο άρθρου που είχε γράψει ο Siobhan: Γιατί δεν πρέπει ποτέ να αναζητάτε δωρεάν θέματα WordPress. Παρεμπιπτόντως, το μήνυμα που περιέχεται σε αυτήν την ανάρτηση είναι τόσο σημαντικό σήμερα όσο ποτέ.

Ο Siobhan από τότε μετακόμισε από το WPMU.org, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται με το WordPress και φυσικά παρακολουθεί το WordCamps.

Ελένη Χου-Σάντι (@ HelenHouSandi)

Ελένη Χου-ΣάντιΓνωρίστε την Helen Hou-Sandi, τον ίδιο τον ορισμό του multitasker. Την ημέρα εργάζεται σε ειδικούς υλοποίησης του WordPress 10π ως Διευθυντής της Μηχανικής Διεπαφής Χρήστη, αλλά η συμμετοχή της στο WordPress πηγαίνει βαθύτερα. Συμμετείχε στον πρόσφατο κύκλο ανάπτυξης 3,6 ως φιλοξενούμενος φιλοξενούμενος και επικεφαλής δυνατοτήτων για το UI των μορφών μετά και βοηθά τακτικά με Τρακ εισιτήρια. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει πολλές προσθήκες.

Δεν εκπλήσσει, η Ελένη διατηρεί και τη δική της ιστολόγιο, όπου πρόσφατα ομολόγησε την αγάπη της (και το μίσος!) για το αγαπημένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο:

Λατρεύω το WordPress. Αναπτύσσομαι χρησιμοποιώντας το για τη δουλειά μου και για τα δικά μου έργα, το γράφω (περιστασιακά) χρησιμοποιώντας το και το προτείνω ως εργαλείο για ιστότοπους που βασίζονται σε περιεχόμενο όλη την ώρα. Το μισώ επίσης. Αν νόμιζα ότι το WordPress ήταν τέλειο όπως είναι, δεν θα λειτουργούσα στο επίκεντρο.

Εκτός της κοινότητας, η Ελένη είναι ένας ταλαντούχος συνεργάτης πιανίστας, που παίζει σε πολλές εκδηλώσεις στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

Τζεν Μύλο (@ Τζεν Μύλο)

Τζεν ΜύλοΗ Jen Mylo είναι μία από τις πιο γνωστές γυναίκες της λίστας, εν μέρει για την δουλειά της στο UX Automattic, αλλά πιο πρόσφατα ανέλαβε το ρόλο της ενθάρρυνσης περισσότερων γυναικών και ποικιλομορφίας στην κοινότητα του WordPress.

«Όταν ο Matt με έπεισε να αναλάβω τη δουλειά στο Automattic, ένα από τα πράγματα που με έβαλε ήταν ότι είπε ότι θα μπορούσα να δουλέψω σε προγράμματα για να φέρω γυναίκες και κορίτσια στην κοινότητα του WordPress, ειδικά γύρω από τον προγραμματισμό», λέει ο Mylo..

Ξεκίνησε μια σειρά εργαστηρίων μόνο για γυναίκες, αλλά δεν πιστεύει πάντα ότι η θετική διάκριση είναι ο δρόμος προς τα εμπρός, όπως αποδεικνύεται από σχόλια στο ιστολόγιό της σχετικά με το νέο Doctor Who:

Η αρνητική, πικρή αντίδραση από τους ακτιβιστές της ποικιλομορφίας (και τους μη ακτιβιστές που κυρίως απλώς έκαναν retweet πράγματα) όταν ανακοινώθηκε ότι ο Peter Capaldi – ένας Βρετανός λευκός άντρας 50-κάτι – θα έπαιζε τον ρόλο ήταν αρκετά χάλια. Δεν έχουμε το δικαίωμα να καθορίσουμε τις δημιουργικές αποφάσεις των καλλιτεχνών με βάση τις δικές μας κοινωνικοπολιτικές ατζέντες. Είναι καλλιτέχνες για έναν λόγο… έχουν ιδέες που θέλουν να εκφράσουν.

Τάμι Λιστέρ (@Karmatosed)

Τάμι Λιστέρ

Με την πάροδο του χρόνου, περισσότερα άτομα πειραματίζονται με πρόσθετα κοινότητας όπως BuddyPress. Ο Tammie Lister (ακόμη ένας απόφοιτος του WPMU.org) είναι γνωστός ως ειδικός του BuddyPress. Το μάντρα της είναι «σχεδιασμός για ανθρώπους», με ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή λογικών διαδρομών μέσω ιστότοπων. Η εστίασή της στην εμπειρία χρήστη κάνει την Tammie δημοφιλή ομιλητή στο WordCamps, συμπεριλαμβανομένου του ξεπουλημένου BuddyCamp στο Μαϊάμι.

«Πιστεύω σταθερά στα πράγματα που αγαπάς και αυτό δείχνει. Είμαι παθιασμένος με τις κοινότητες, το περιεχόμενο και τους χρήστες. Είμαι ελαφρώς εμμονή που φέρνω μια ανθρώπινη αφή πίσω σε ιστότοπους και δημιουργώ συναισθηματικές και προσωπικές ψηφιακές εμπειρίες. Δεν πιστεύω ότι ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους », λέει.

Νωρίτερα φέτος, ξεκίνησε το Buddy Design Labs, ένα ιστολόγιο που εξερευνά τι μπορεί να γίνει με το περιβάλλον εργασίας χρήστη BuddyPress, όπως έναν πίνακα ελέγχου στατιστικών στοιχείων και ένα χρονοδιάγραμμα ροής δραστηριοτήτων. Θα πρέπει να το προσθέσετε σελιδοδείκτη εάν ενδιαφέρεστε ακόμη και να δείτε τι μπορεί να γίνει με το BuddyPress.

Λίζα Σαμπίν-Γουίλσον (@LisaSabinWilson)

Λίζα Σαμπίν ΓουίλσονΗ Lisa Sabin-Wilson, κάτοικος του Ουισκόνσιν, είναι μια αφίσα για το ανεξάρτητο όνειρο. Άφησε τη δεκαετή καριέρα της ως εγγεγραμμένη νοσοκόμα για να ξεκινήσει μια επιχείρηση σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων. Οκτώ χρόνια αργότερα δέχτηκε μια συμφωνία συγχώνευσης WebDevStudios, όπου είναι πλέον συνιδιοκτήτης και συνεργάτης.

Στην πορεία, η Λίζα υπέγραψε η Wiley Publishing για να συντάξει την πρώτη έκδοση του WordPress για ανδρείκελα, και άλλες πέντε εκδόσεις μετά από αυτό. Το βιβλίο ήταν τεράστια επιτυχία και την οδήγησε να γράψει BuddyPress For Dummies, WordPress Όλα σε Ένα για Ανδρείκελα και Σχεδιασμός Ιστού WordPress για Ανδρείκελα.

Ξέρει το δρόμο της γύρω από το Multisite και μίλησε πέρυσι στο WordCamp Las Vegas σχετικά με το θέμα. Ήταν μια δημοφιλής ομιλία, ιδιαίτερα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Για να μάθετε γιατί, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο στο ιστολόγιό της.

Mika Ariela Epstein (@Ipstenu)

IpstenuΠιο γνωστή ως Ipstenu, η Mika Ariela Epstein είναι ο απατεώνας του Half-Elf. Εργάζεται στο DreamHost ως ειδικός υποστήριξης του WordPress, αλλά όπως και πολλοί άλλοι που συμμετέχουν στην κοινότητα, η δουλειά της υπερβαίνει την καθημερινή της δουλειά. Είναι μια τακτική επίλυση προβλημάτων στο WordPress.org φόρουμ, και είναι επίσης χονδροειδής στην ανάπτυξη plugin.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της είναι το Multisite, ένα θέμα στο οποίο έχει συντάξει δύο eBooks.

Ο Mika είναι τακτικός ομιλητής στο WordCamps. Ιδιαίτερη σημασία έχει η παρουσίασή της στο Πόρτλαντ, όπου συνδύασε την αγάπη της για την υποστήριξη του WordPress με την προφανή αγάπη της για παιχνίδια ρόλων στο “Rolling Your WordPress Support Character”. Μπορείς δείτε τις διαφάνειες της εδώ.

Σούζετ Φράνκ (@suzette_franck)

Suzette Franck

Η Suzette εργάζεται σε ειδικούς φιλοξενίας ιστοσελίδων Media Temple, όπου εκπαιδεύει και υποστηρίζει το WordPress. Η διαφορά μεταξύ του χρόνου εργασίας και του ελεύθερου χρόνου της είναι θολή, καθώς παρακολουθεί έναν εκπληκτικό αριθμό συναντήσεων WordPress και WordCamps.

Αυτήν ιστολόγιο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε ό, τι ασχολείται, αλλά και να αποκτήσετε μια αίσθηση για το τι πραγματικά είναι η κοινότητα του WordPress, με πρώτους λογαριασμούς από τη Suzette στην εκδήλωση που παρευρίσκεται. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι επίσης τακτική επισκέπτης στο WPWatercooler podcast βίντεο.

Kathy Drewien (@kdrewien)

Kathy DrewienΗ Kathy Drewien είναι ένας αυτοαποκαλούμενος διασώστης «εγκαταλελειμμένων, άσχημων, ορφανών, σπασμένων και μη παραγωγικών» ιστότοπων WordPress. Η εστίασή της είναι να διδάξει στους ανθρώπους πόσο διασκεδαστικό (και κερδοφόρο) μπορεί να είναι το WordPress. Συμμετέχει στην κοινότητα για αρκετό καιρό, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας στην ομάδα διοργανωτών του Atlanta WordCamp για επτά χρόνια, καθοδήγηση νεότερων διοργανωτών του WordCamp και ανάληψη μιας μεγάλης ποικιλίας άλλων εθελοντικών ρόλων.

Διά μέσου την ιστοσελίδα της, Η Kathy προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την κατάρτιση και πολλά άλλα. Εμπνέει επίσης συνεχώς τους χρήστες του WordCamps. Μπορείτε επίσης να μάθετε για τις επερχόμενες εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει, να διαβάσετε περιεχόμενο από προηγούμενες εκδηλώσεις και να επικοινωνήσετε με την ίδια την Kathy.

Κάρι Ντίλς (@ cdils)

Κάρι ΝτιλςΗ Carrie Dils είναι ανεξάρτητος προγραμματιστής WordPress και σύμβουλος, η οποία δραστηριοποιείται στην κοινότητα με διάφορους τρόπους και χρησιμοποιεί τις γνώσεις της για να εμπνεύσει άλλους να επενδύσουν στην οικοδόμηση των δικών τους επιχειρήσεων. Μέσω του ιστολογίου της, προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για freelancing, WordPress και διάφορα σχετικά θέματα. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος προγραμματιστής, η Carrie έχει τη σοφία να μοιραστεί την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε.

Εκτός από το ιστολόγιο και το λογαριασμό της στο Twitter, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ακολουθήσετε την Carrie και να μάθετε από αυτήν. Μπορείτε να ακούσετε το εβδομαδιαίο podcast της, OfficeHours.FM, και ρίξτε μια ματιά το σχετικό ηλεκτρονικό βιβλίο του. Δημιουργήθηκε επίσης μια ειδική πορεία για νέους ελεύθερους επαγγελματίες, για να τους βοηθήσετε να ξεκινήσουν με το δεξί πόδι. Σας συνιστούμε να εξερευνήσετε διεξοδικά τον ιστότοπο της Carrie, καθώς υπάρχουν πολλά που προσφέρονται.

Kim Doyal (@kimdoyal)

Kim DoyalKim Doyal τρέχει ένα σύνολο με τίτλο ιστότοπο επικεντρωμένο στο μάρκετινγκ περιεχομένου και την επιχειρηματική στρατηγική. Μεταξύ άλλων, είναι podcaster, προπονητής και γενικός οδηγός WordPress. Περνά το χρόνο της διδάσκοντας σε άλλους πώς να χτίσουν και να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους δικα τους όρους, ή όπως το θέτει, χωρίς να «θολώνει τη λάμψη σας». Η τεχνογνωσία της προέρχεται από πολλά χρόνια λειτουργίας της δικής της επιχείρησης, εργασίας στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, καθοδήγηση και πολλά άλλα.

Εάν σας ενδιαφέρει να ακούσετε τον Kim, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε. Μπορείς ρίξτε μια ματιά στο podcast της, που εστιάζει στο να σας βοηθήσει να μάθετε να δημιουργείτε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το WordPress. Διατηρεί επίσης ένα ενεργό ιστολόγιο, καλύπτοντας μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, το WordPress, την ανάπτυξη και ούτω καθεξής. Επιπλέον, προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για όσους αναζητούν σταθερή καθοδήγηση σε όλα τα είδη διαδικτυακών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Κριστίν Ροντάου (@bluelimemedia)

Κριστίν ΡοντάουΗ Christine Rondeau είναι προγραμματιστής WordPress και θεματική, που ασχολείται με την πλατφόρμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από το 2004. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη front-end, και μάλιστα δίδαξε μαθήματα στο WordPress για αρκετά χρόνια. Η επιχείρησή της, Μέσα Bluelime, επικεντρώνεται στο να βοηθάει τους ανθρώπους να δημιουργούν φοβερούς ιστότοπους, είτε είναι κυρίως δημιουργοί περιεχομένου είτε γραφίστας. Συγκεντρώνει άτομα με διαφορετικά σετ δεξιοτήτων, ώστε να μπορούν να συνεργαστούν για να κάνουν τα οράματά τους πραγματικότητα.

Εκτός από το Twitter, η Christine διαχειρίζεται ένα blog στον ιστότοπό της που αξίζει να το διαβάσετε. Μοιράζεται πολύτιμες συμβουλές και πόρους και γράφει για τα πιο πρόσφατα θέματα ανάπτυξης και εργαλεία. Τέλος, συχνά εθελοντικά για την ομάδα Κωδικός εκμάθησης του Καναδά (παλαιότερα γνωστό ως Ladies Learning Code), ο οποίος διδάσκει τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την εκμάθηση της κωδικοποίησης, και εστιάζει στην παροχή βοήθειας σε μειονεκτούσες ομάδες.

Σάρα Ρόσο (@rosso)

Σάρα ΡόσοΩς Διευθυντής Μάρκετινγκ για Automattic, ξέρει το WordPress μέσα και έξω. Εργάζεται σε διάφορες εταιρείες τεχνολογίας από το 1996, συμπεριλαμβανομένων των Hewlett-Packard και Ogilvy, και έχει έντονη γνώση επιχειρηματικών και ψηφιακών στρατηγικών μάρκετινγκ. Δημοσιεύει περιεχόμενο σε πολλούς ιστούς και εκτυπώνει δημοσιεύσεις για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και μιλά συχνά για την τεχνολογία, το WordPress, την προσωπική επωνυμία, τη γραφή και πολλά άλλα.

Είναι δύσκολο να συνοψίσουμε όλα τα έργα στα οποία συμμετείχε η Sara, εντός της κοινότητας του WordPress και αλλού. Είναι μία από τις ιδρυτές του Κορίτσι Geek Δείπνα, για παράδειγμα, που είναι ένας οργανισμός που προωθεί τις γυναίκες στη βιομηχανία τεχνολογίας που εκτείνεται σε 23 κεφάλαια τη στιγμή αυτής της γραφής. Ίδρυσε ακόμη και ένα Παγκόσμια Ημέρα Nutella, την οποία παρέδωσε στην εταιρεία Ferrero το 2015. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε από τη Sara και να ακούσετε για τις πολλές περιπέτειες της, γράφει τακτικά για επιχειρήσεις, WordPress και άλλα θέματα στο blog της.

Άννα Σεγκότα (@Ana_Segota)

Άννα ΣεγκόταΗ Άννα ήταν πάντα παθιασμένη με το σχεδιασμό, αλλά μετά από λίγη ενθάρρυνση από τον άντρα της δίδαξε HTML / CSS και έγινε προγραμματιστής. Το 2012 βρήκε το WordPress και άρχισε να επιμελείται μια συλλογή από όμορφα θέματα WordPress στον δικό της ιστότοπο Σχεδιασμός Anariel, και όταν δεν κάνει tweet για θέματα ή WordCamps, παρακολουθεί, μοιράζεται νόστιμες φωτογραφίες με φυτικές συνταγές στην άλλη λαβή της @easyvegkitchen.

Λίζα Εργασία (@Lisa_Work)

Λίζα ΕργασίαΗ Λίζα είναι ένας ταλαντούχος ειδικός του WordPress που όχι μόνο συνεργάζεται με το WordPress αλλά το διδάσκει επίσης! Η Λίζα τρέχει το Be Bright Studio όπου είναι αφιερωμένη στο να επιτρέπει σε οποιονδήποτε (ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιότητάς του) να δημιουργήσει τη δική του εκπληκτική ιστοσελίδα με το WordPress. Συνδέεται απευθείας με χρήστες του WordPress μέσω των μαθημάτων και των εργαστηρίων της, αλλά επίσης δίνει πίσω στην κοινότητα με κιτ με δυνατότητα λήψης και δωρεάν οδηγούς πόρων για να βοηθήσει τους DIYers να ξεκινήσουν.

Σας προτείνουμε επίσης Το ιστολόγιο της Λίζας όπου μοιράζεται συμβουλές σχετικά με την επωνυμία, το σχεδιασμό ιστοσελίδων, το μάρκετινγκ και πολλά άλλα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

Κλερ Μπόθερτον (@brightclearweb)

Κλερ ΜπόθερτονΗ Claire είναι ανεξάρτητος προγραμματιστής ιστού που άρχισε να εργάζεται με το WordPress το 2012. Προς το παρόν προσφέρει σχεδιασμό ιστοσελίδων, τροποποιήσεις, συντήρηση και εκπαίδευση one-on-one. Εκτός όμως από τη δουλειά της με την WP, υποστηρίζει την προσβασιμότητα στον ιστό.

Στην πραγματικότητα η Claire ειδικεύεται στην ανταπόκριση και # α11ε φιλικός σχεδιασμός ιστοσελίδων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσβασιμότητα, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και άλλα νέα στο WordPress, το blog της Claire στο Ένας φωτεινός καθαρός ιστός.

Μέγκαν Τζόουνς (@ jonesblogs)

Μέγκαν ΤζόουνςΗ Μέγκαν είναι αυτοαποκαλούμενη λάτρης του καφέ που ζει στο Μπράιτον και τυχαίνει να γνωρίζει πολλά για το WordPress. Χρησιμοποίησε αυτήν τη γνώση για να γίνει ταλαντούχος συγγραφέας που τυχαίνει να γράφει για το WPExplorer (δείτε το έργο της στο ιστολόγιό μας), καθώς και ορισμένα άλλα αξιόπιστα ιστολόγια όπως PremiumWP, Elegant Themes, WPLift και άλλα. Κάνει συχνά tweets για όλα τα πράγματα με το WordPress

Μπρέντα Μπάρον (@digitalinkwell)

Μπρέντα ΜπάρονΗ Brenda έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της γράφοντας για Envato, Torque, WPMU και φυσικά WPExplorer (δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις της στο blog μας). Κάνει τακτικά tweets επιχειρηματικές συμβουλές (με πολλές σχετικές με το WordPress) και μοιράζεται το Digital Inkwell Digest που είναι μια ενημέρωση ή ενδιαφέροντα παγκόσμια νέα / εκδηλώσεις. Για περισσότερα φροντίστε να κατευθυνθείτε προς Το blog της Brenda όπου μοιράζεται ανεξάρτητους οδηγούς, συμβουλές κοινωνικών μέσων, infographics, γενικές επιχειρηματικές συμβουλές και πολλά άλλα.

Αντρέα Μπάντλεϊ (@andreabadgley)

Αντρέα ΜπάντλεϊΗ Αντρέα μπήκε στο WordPress για πρώτη φορά στο blog σχετικά με την καθημερινή ζωή και τις σκέψεις της (στις οποίες μπορείτε να συνεχίσετε το blog της). Τώρα είναι μια Μηχανική Ευτυχίας στο Automattic, πράγμα που σημαίνει ότι ξοδεύει έναν τόνο χρόνου της βοηθώντας τους άλλους να χρησιμοποιούν το WordPress.

Η Αντρέα έδωσε παρουσιάσεις σε διάφορα WordCamps σχετικά με τις δεξιότητες γραφής, πιο πρόσφατα στο WordCamp Europe το 2016 σχετικά με τον τρόπο δημοσίευσης σε 10 λεπτά την ημέρα (μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της παρουσίασής της στο WordPressTV). Αλλά είναι επίσης πολύ δραστήρια στο Twitter που μοιράζεται προσωπικές, καλές διαβάσεις και φυσικά λίγα νέα για το WordPress.

Josepha Haden (@JosephaHaden)

Josepha HadenΗ Josepha είναι Community Wrangler στο Automattic, που σημαίνει ότι εργάζεται με το WordPress και συναντήσεις σε όλο τον κόσμο.

Βρήκε για πρώτη φορά το WordPress το 2010 μέσω της μαμάς της, η οποία είχε ένα επιπλέον εισιτήριο για ένα τοπικό WordCamp. Για την Josepha ήταν αγάπη στην πρώτη συνάντηση, και τώρα το πάθος της για την πλατφόρμα ξεχειλίζει από τη δουλειά της, την κοινότητα και φυσικά στα κοινωνικά μέσα.

Λέσλι Μπέρναλ (@agirlandhermac)

Λέσλι ΜπέρναλΗ Leslie λατρεύει τα κουτάβια, τις εκπληκτικές παραστάσεις, το μπέικον και το WordPress (duh!). Έχει BFA στη γραφιστική, μάτι για το UX και εκτεταμένη γνώση του θέματος Divi. Στην πραγματικότητα αναπτύσσει παιδικά θέματα Divi στο Ένα κορίτσι και ο Mac της . Οι πιθανότητες είναι εάν έχετε μια ερώτηση σχετικά με το Divi ή το WordPress Η Leslie θα έχει απάντηση. Εκτός από την καθημερινή δουλειά της με το WordPress, αφιερώνει επίσης χρόνο με την συμμετοχή του στο WordCamps και μοιράζοντας εξαιρετικές συμβουλές και εργαλεία στο Twitter.

Θέλετε να δείτε περισσότερα από τη Leslie; Συντονιστείτε την Τρίτη για Συνομιλία Divi όπου η Leslie και μια ομάδα άλλων επαγγελματιών μιλά για θέματα WordPress.

Ποιος άλλος?

Οι γυναίκες είναι παντού στην τεχνολογία. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για αναζήτηση μέσα στη θέση του WordPress, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν αυτές και οι μοναδικές φωνές τους. Ευτυχώς, συνεχίζουν να δουλεύουν τη μαγεία τους ούτως ή άλλως, καθιστώντας πιο δύσκολο να τους αγνοούμε κάθε μέρα.

Σε αυτήν την ανάρτηση, σας παρουσιάσαμε 21 εκπληκτικές γυναίκες που εργάζονται στο WordPress. Μιλήσαμε για το τι κάνουν για την πλατφόρμα και την κοινότητα και σας ενημερώνουμε πώς μπορείτε να τα ακολουθήσετε στο διαδίκτυο. Όλοι τους έχουν ανεκτίμητη γνώση, εξειδίκευση και πληροφορίες για κοινή χρήση και σας ενθαρρύνουμε να τα ακολουθήσετε στο Twitter και να δείτε τους ιστότοπους, τα ιστολόγια και τα podcast τους.

Υπάρχει μια γυναικεία φωνή στο WordPress που πιστεύετε ότι πρέπει να προστεθεί σε αυτήν τη λίστα; Πείτε μας όλα για τη δουλειά της στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me