Αυξήστε την αξιοπιστία του ιστότοπου με το McAfee SECURE για WordPress

Αυξήστε την αξιοπιστία του ιστότοπου με το McAfee SECURE για WordPress

Η αξιοπιστία του ιστότοπου είναι ένας σημαντικός παράγοντας που λαμβάνουν υπόψη οι αναγνώστες όταν επισκέπτονται το ιστολόγιο WordPress, τον ιστότοπο ή το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι αναγνώστες δεν θα αισθάνονται άνετα να κάνουν λήψη δωρεάν πόρων, να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας ή να παρέχουν προσωπικά στοιχεία για να πραγματοποιήσουν μια αγορά εάν ο ιστότοπός σας δεν φαίνεται αξιόπιστος. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να χαλαρώσετε το μυαλό των επισκεπτών σας είναι με το σήμα αξιοπιστίας McAfee SECURE.


Τι είναι το McAfee SECURE?

Τι είναι το McAfee SECURE;

Η McAfee είναι γνωστή για τα προϊόντα ασφαλείας στον ιστό που χρησιμοποιούν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο για να διατηρήσουν την περιήγησή τους ασφαλή. Αυτό περιλαμβάνει λογισμικό για προγράμματα προστασίας από ιούς, τείχος προστασίας, κρυπτογράφηση, ασφάλεια email και άλλα. Λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια ιστού των χρηστών, η McAfee διεύρυνε το καθένα και ανέπτυξε τη μάρκα McAfee SECURE. Αυτό περιλαμβάνει μια ποικιλία εργαλείων ασφάλειας ιστού που διατίθενται σε όλους που περιηγούνται στον Ιστό.

Αυτό το σύνολο εργαλείων περιλαμβάνει τρία κύρια τμήματα. ο Σήμα αξιοπιστίας McAfee SECURE ποιοι ιστότοποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πιστοποιήσουν ότι οι σελίδες τους είναι απαλλαγμένες από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και άλλο μη ασφαλή κώδικα. ο Επέκταση προγράμματος περιήγησης Chrome McAfee SECURE η οποία προσθέτει μια ασπίδα McAfee στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να σας ενημερώσει ότι περιηγείστε στον ιστό με ασφάλεια και θα σας ειδοποιεί για τυχόν ιστότοπους που επισκέπτεστε και ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο. Και τέλος το McAfee SECURE Προστασία ταυτότητας κάλυψη, η οποία παρέχει στους αγοραστές προστασία από κλοπή ταυτότητας έως 100.000 $ κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς σε έναν πιστοποιημένο ιστότοπο McAfee SECURE (οι χρήστες πρέπει απλώς να ακολουθήσουν τα βήματα σε ένα email ενεργοποίησης που ελήφθη μετά την ολοκλήρωση της αγοράς τους).

Αν και όλα αυτά είναι τεράστια περιουσιακά στοιχεία για τους χρήστες του διαδικτύου, το σήμα αξιοπιστίας McAfee SECURE παρέχει επιπλέον αξία στους κατόχους ιστότοπων ειδικά επειδή είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της αξιοπιστίας και της αξιοπιστίας του ιστότοπου.

Πρέπει να προσθέσετε το McAfee SECURE στον ιστότοπό σας WordPress?

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το McAfee SECURE, το χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας; Με απλά λόγια, οι περισσότεροι ιστότοποι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την προσθήκη ενός σήματος αξιοπιστίας για να εμφανιστούν στους αναγνώστες ότι ο ιστότοπος είναι στην πραγματικότητα ασφαλής.

Εάν εκτελείτε ιστολόγιο ή ιστότοπο τύπου επιχείρησης όπου δεν συλλέγετε δεδομένα χρήστη, ίσως θελήσετε να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν προσθέσετε κάτι επιπλέον στον ιστότοπό σας. Αλλά εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή εάν συλλέγετε δεδομένα χρηστών, τότε η προσθήκη του McAfee SECURE είναι πιθανώς καλή ιδέα. Η προσθήκη ενός σήματος αξιοπιστίας στον ιστότοπό σας θα διευκολύνει κάθε δισταγμό που μπορεί να έχει ένας χρήστης πριν από την παροχή προσωπικών πληροφοριών για εγγραφή. Και διαχειρίζεστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το πρόσθετο McAfee SECURE Identity Protection είναι μια δυνατότητα μπόνους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαφημίσετε στους πελάτες, ώστε να μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για την παροχή οικονομικών δεδομένων.

Πώς να ρυθμίσετε το McAfee SECURE για WordPress

Εάν το McAfee SECURE ακούγεται κατάλληλο για εσάς, η εγκατάσταση θα πρέπει να είναι σχετικά εύκολη, καθώς όλα ξεκινούν με την εγκατάσταση του δωρεάν προσθήκη McAfee SECURE WordPress. Για να εγκαταστήσετε το αρχείο καταγραφής προσθηκών στον πίνακα ελέγχου του WordPress, μεταβείτε στην ενότητα Πρόσθετα> Προσθήκη νέου και, στη συνέχεια, αναζητήστε το “McAfee”.

Εγκατάσταση προσθήκης McAfee SECURE

Το McAfee SECURE πρέπει να είναι το πρώτο αποτέλεσμα. Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση τώρα» και μετά για «Ενεργοποίηση» της προσθήκης.

Ρύθμιση προσθηκών McAfee SECURE

Τώρα για να ρυθμίσετε την προσθήκη. Το McAfee το έκανε πολύ εύκολο αυτό προσθέτοντας μια ειδοποίηση στον πίνακα ελέγχου για να ενεργοποιήσετε την προσθήκη. Εάν για κάποιο λόγο δεν βλέπετε την ειδοποίηση, απλώς μεταβείτε στη σελίδα ενεργοποίησης της προσθήκης κάνοντας κλικ στο νέο στοιχείο μενού McAfee SECURE στον κύριο πίνακα ελέγχου του WordPress. Κάντε κλικ στο κουμπί για “Ενεργοποίηση τώρα”.

McAfee SECURE Δωρεάν λογαριασμός

Ακολουθώντας τις εύκολες τάσεις εγκατάστασης, θα πρέπει να ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο για να δημιουργήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας McAfee SECURE. Η φόρμα συμπληρώνεται αυτόματα με τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας και το email που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του λογαριασμού χρήστη WordPress. Απλώς επαληθεύστε τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο “Ενεργοποίηση τώρα”.

McAfee ΑΣΦΑΛΕΙΑ επιβεβαίωση

Αυτό θα ανοίξει μια επιβεβαίωση ότι ο ιστότοπός σας έχει προστεθεί, καθώς και να ανανεώσετε τον πίνακα ελέγχου WordPress για να εμφανίσετε τις ρυθμίσεις McAfee SECURE. Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε το προφίλ McAfee SECURE, κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί, διαφορετικά κλείστε το αναδυόμενο παράθυρο για να επιστρέψετε στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Δωρεάν πίνακας ελέγχου McAfee SECURE

Υποθέτοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής, θα πρέπει να δείτε μια πράσινη επιβεβαίωση για την Ασφάλεια ότι έχετε περάσει όλες τις δοκιμές (Ώρα!) Και ότι το σήμα αξιοπιστίας Πιστοποίησης είναι καλό. Τώρα, όταν επισκέπτεστε το μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας, θα πρέπει να είστε το σήμα αξιοπιστίας McAfee SECURE στην κάτω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησής σας. Αυτό ήταν εύκολο, σωστά?

Σήμα αξιοπιστίας McAfee SECURE

Με ένα McAfee SECURE Ελεύθερος προγραμματίστε το σήμα αξιοπιστίας να εμφανίζεται στους πρώτους 500 επισκέπτες σας κάθε μήνα, μπορείτε να συλλέξετε έως και 100 κριτικές TrustedSite (τις οποίες οι χρήστες μπορούν να κάνουν checkout μέσω του trustsite.com κατάλογο ή το παράθυρο επαλήθευσης ασφαλούς περιήγησης Chrome) και ο ιστότοπός σας θα παρακολουθείται τακτικά για κακόβουλο λογισμικό. Αυτό είναι αρκετό για μικρότερους ή ολοκαίνουργιους ιστότοπους, αλλά αν εκτελείτε ιστότοπο δημιουργίας με σημαντική επισκεψιμότητα ή έναν μεγάλο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που αναβαθμίζεται σε Υπέρ σχέδιο είναι απαραίτητο.

McAfee SECURE Pro

Το McAfee SECURE Pro παρέχει απεριόριστη χρήση αξιοπιστίας και απεριόριστες κριτικές TrustedSite για τον ιστότοπό σας, καθώς και πρόσθετες λειτουργίες όπως υποβολή μηχανής αναζήτησης, διαγνωστικά ιστοτόπου κι αλλα. Μεγάλες μάρκες όπως PartyCity, Tory Burch, FootLocker, Jelly Belly, Armani Exchange, LegalZoom, National Geographic, GameStop και πολλά άλλα εμπιστεύονται το McAfee SECURE. Γιατί; Επειδή προσφέρει απλώς μερικά από τα καλύτερα εργαλεία στον Ιστό για να διατηρεί τους ιστότοπούς τους ασφαλείς και τους πελάτες τους να αισθάνονται ασφαλείς.

Επισήμανση αναζήτησης McAfee SECURE

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό γνώρισμα των εμπορικών σημάτων είναι ότι όταν κάνετε αναβάθμιση σε Pro, η ασπίδα McAfee SECURE δεν εμφανίζεται μόνο στον ιστότοπό σας αλλά και σε επισημασμένη αναζήτηση αποτελέσματα για χρήστες του SiteAdvisor. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένα άτομο που χρησιμοποιεί το SiteAdvisor (και υπάρχουν πάνω από 50+ εκατομμύρια από αυτά) βλέπει τον ιστότοπό σας σε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης στο Google, το Yahoo ή το Bing, θα βλέπει επίσης το σήμα αξιοπιστίας McAfee SECURE δίπλα του.

Τα μέλη Pro έχουν επίσης την επιλογή να προσθέσουν ένα McAfee SECURE Engagement Trustmark οπουδήποτε, όχι μόνο στο κάτω μέρος του προγράμματος περιήγησης. Αυτό είναι χρήσιμο για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλουν να εμφανίσουν το σήμα εμπιστοσύνης δίπλα στο κουμπί “Προσθήκη στο καλάθι” στις σελίδες προϊόντων ή για ιστότοπους που θέλουν να αγκυρώσουν το σήμα στο υποσέλιδο αντί να το ευθυγραμμίσουν με το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

McAfee SECURE Προστασία ταυτότητας

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η McAfee SECURE προσφέρει επίσης Προστασία ταυτότητας έως 100.000 $. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του προγράμματος Pro που πρέπει να ενθουσιαστεί κάθε ιστότοπος που βασίζεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο ή σε premium συνδρομές. Με αυτό, εσείς και οι πελάτες σας λαμβάνετε πλήρη προστασία κλοπής ταυτότητας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε λίγο κώδικα στη σελίδα επιβεβαίωσης αγοράς, ώστε οι πελάτες σας να λάβουν ένα email κάλυψης μετά την επεξεργασία της πληρωμής τους. Εάν το κατάστημά σας χρησιμοποιεί το WooCommerce, αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο – ο κώδικας προστίθεται αυτόματα για εσάς. Απλώς ενεργοποιήστε την επιλογή από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού McAfee.

Είμαι βέβαιος ότι αφού έβλεπα όλα όσα έχει να σας προσφέρει πρέπει να αναρωτιέστε, πόσο κάνει Κόστος McAfee SECURE Pro; Επί του παρόντος, το πρόγραμμα πιστοποίησης Pro ξεκινά από 19 $ ανά μήνα (και αυξάνεται ανάλογα με την επισκεψιμότητά σας), αλλά αν επιλέξετε να πληρώνετε ετησίως, θα λάβετε 2 μήνες δωρεάν και εάν είστε ένας φιλανθρωπικός οργανισμός 501 (c) 3 μπορείτε να επικοινωνήσετε πωλήσεις και για ειδική έκπτωση. Μόνο οι δυνατότητες προστασίας ταυτότητας αξίζουν την τιμή, οπότε είναι σίγουρα μια αξιόλογη επένδυση για τον ιστότοπό σας.

Η τελική μας βαθμολογία

Βαθμολογία αστεριών

Συνολικά, μας αρέσει το McAfee SECURE για WordPress. Ήμασταν εντυπωσιασμένοι με την ευκολία εγκατάστασης (είναι κυριολεκτικά έτοιμος να βγούμε έξω από το κουτί), καθώς και η ολοκληρωμένη λίστα δυνατοτήτων που διατίθεται στα μέλη του Pro. Δίνουμε σε αυτό το πρόσθετο 5 στα 5 αστέρια. Τα ίδια τα εργαλεία plugin και McAfee SECURE είναι τέλεια και είναι τόσο εύκολα στη χρήση. Σαρώνει κακόβουλο λογισμικό. Λέει στους αναγνώστες σας ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής. Και έρχεται ακόμη και με προστασία ταυτότητας. Αυτό είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο!

Απλές συμβουλές αξιοπιστίας ιστότοπου

Εκτός από την εμφάνιση του σήματος αξιοπιστίας McAfee SECURE στον ιστότοπό σας για την επαλήθευση της ασφάλειας του ιστότοπου, υπάρχουν και άλλα απλά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την αξιοπιστία σας με τους αναγνώστες σας και να αυξήσετε την εμπιστοσύνη τους στον ιστότοπό σας.

Πρώτα παρέχει πραγματικό και χρήσιμο περιεχόμενο για τους αναγνώστες σας και δημοσιεύετε τακτικά. Όχι μόνο έχει το δικό σας μοναδικό περιεχόμενο καλό για τις μηχανές αναζήτησης, αλλά το να έχετε ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε δημοσιεύετε είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας βάσης αναγνωστών που θα επιστρέψει στον ιστότοπό σας, καθώς πιστεύουν ότι θα δημοσιεύσετε νέο περιεχόμενο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σελίδα όρων και προϋποθέσεων. Αυτό είναι σημαντικό για νομικούς λόγους όπως ιδιοκτησία εμπορικού σήματος, συνθήκες απορρήτου, ενημερώσεις περιεχομένου, περιγραφή των παρεχόμενων υπηρεσιών και άλλα. Επιπλέον, δείχνει στους αναγνώστες ότι είστε πραγματική εταιρεία (ή μοναδικός ιδιοκτήτης) που ακολουθεί τους κανόνες (+1 για αξιοπιστία).

Επίσης, εάν ο ιστότοπός σας ή το προϊόν σας έχουν εμφανιστεί οπουδήποτε μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας. Το να μπορείτε να πείτε ότι ήσασταν “εμφανισμένοι στο Forbes top this” ή μέρος του “BusinessWeek’s top που” προχωρεί πολύ για να αποδείξει την αξιοπιστία της επωνυμίας σας. Το ίδιο ισχύει για τυχόν βραβεία που μπορεί να έχετε κερδίσει. Δημιουργήστε μια σελίδα ή προσθέστε μια σημείωση στο υποσέλιδο που μοιράζεται τα επιτεύγματά σας με τους αναγνώστες σας.

Σε σένα

Ας ελπίσουμε ότι βρήκατε χρήσιμη αυτήν την κριτική και οδηγό! Για να ανακεφαλαιώσετε, το McAfee SECURE είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αξιοπιστία του ιστότοπού σας προσθέτοντας ένα σήμα αξιοπιστίας στις αναρτήσεις, τις σελίδες και τα προϊόντα σας. Η δωρεάν έκδοση είναι ιδανική για μικρότερους ιστότοπους, ενώ η έκδοση Pro είναι αρκετά ανθεκτική για καθιερωμένες μάρκες. Συνολικά, λατρεύουμε το plugin και ελπίζουμε να το δοκιμάσετε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το δωρεάν πρόσθετο WordPress McAfee SECURE ή οτιδήποτε άλλο να προσθέσετε στον οδηγό μας, απλώς αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me