6 συμβουλές για την ασφάλεια του ιστότοπού σας στο WooCommerce

6 συμβουλές για την ασφάλεια του ιστότοπού σας στο WooCommerce

Εδώ είναι κάτι που γνωρίζετε ήδη: Η διατήρηση της ασφάλειας του ηλεκτρονικού εμπορίου σας είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της διαδικτυακής επιχείρησής σας. Εάν δεν διατηρείτε τα δεδομένα πελατών ασφαλή κατά τη διάρκεια και μετά τη συναλλαγή, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να συνεργαστούν ξανά μαζί σας.


Αλλά η τεχνολογία, ειδικά η τεχνολογία ασφάλειας, αλλάζει συνεχώς, γεγονός που μπορεί να δυσκολεύει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να συνεχίσουν.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για την προστασία του ιστότοπού σας – και των πελατών σας – εάν χρησιμοποιείτε το WooCommerce. Υπάρχουν απλά βήματα που αξίζει να ακολουθήσετε για οποιονδήποτε κάτοχο του ιστότοπου WooCommerce.

Παρόλο που η προστασία του ιστότοπού σας είναι μια διαδικασία πολλών βημάτων, δεν χρειάζεται να είναι υπερβολική αν ακολουθήσετε τα απλά μας βήματα.

1. Χρησιμοποιήστε έναν κεντρικό υπολογιστή που λειτουργεί σωστά για εσάς

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω (όχι εσείς) των οποίων η δουλειά είναι να γνωρίζει τις επιπτώσεις της ασφάλειας. Και πολλοί από αυτούς εργάζονται σε εταιρείες φιλοξενίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας απλός και εύκολος τρόπος για να προστατέψετε τον ιστότοπό σας είναι να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή που κάνει την ασφάλεια προτεραιότητα.

Όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού, αναζητήστε αυτούς που προσφέρουν:

  • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας: αυτά θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στο διαδίκτυο γρήγορα σε περίπτωση επίθεσης.
  • Αυτόματες ενημερώσεις: Αυτά βοηθούν στην επιδιόρθωση τρυπών ασφαλείας μόλις ανακαλυφθούν, διατηρώντας τα δεδομένα σας ασφαλή.
  • Υπηρεσίες αποκατάστασης: μαζί με τα αντίγραφα ασφαλείας, αυτά σας βοηθούν να επιστρέψετε στο διαδίκτυο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

2. Αποτροπή Brute Force Attacks

Ακόμα ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να μπείτε σε ιστότοπους, οι βίαιες επιθέσεις αναφέρονται σε μια απλή αλλά αποτελεσματική μέθοδο απλής μαντέωσης συνδυασμών για κωδικούς πρόσβασης ή κλειδιά ασφαλείας έως ότου συμβεί κάποιος στη σωστή σειρά χαρακτήρων.

Ευτυχώς, καθώς η μέθοδος είναι σχετικά απλή, υπάρχουν σχετικά απλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τους αποτρέψετε.

  • Περιορίστε τις προσπάθειες σύνδεσης: Το Brute force λειτουργεί μόνο εάν οι κακοί (ή πραγματικά οι υπολογιστές τους) μπορούν να προσπαθήσουν να συνδεθούν εκατομμύρια και εκατομμύρια φορές. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πρόσθετα WP εκεί που περιορίζουν αυτές τις προσπάθειες. Για τον ιστότοπό σας στο WooCommerce, μας αρέσουν: Προσπάθειες σύνδεσης ορίου WP και Κλείδωμα σύνδεσης

  • Χρησιμοποιήστε έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης: Οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης αρέσουν LastPass συμβάλλετε στη δημιουργία εξαιρετικά δύσκολων κωδικών πρόσβασης για εσάς και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τους αυτόματα όταν βρίσκεστε στον κατάλληλο ιστότοπο, υπό τον όρο ότι γνωρίζετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε κωδικούς πρόσβασης που ακόμη και εξελιγμένοι εισβολείς θα δυσκολευτούν να σπάσουν.
  • Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων: Ο έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων είναι ένας άλλος έξυπνος τρόπος για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή. Με έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων, ακόμη και αν οι κακοί έχουν μαντέψει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, θα πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση σε άλλο κωδικό πρόσβασης σε άλλη συσκευή (συνήθως περιέχεται σε SMS που αποστέλλεται σε προσωπικό κελί) για να ξεπεράσουν το δεύτερο επίπεδο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Είμαστε προσωπικά οπαδοί του miniOrange’s Πρόσθετο 2 παραγόντων.

3. Αποκτήστε ένα πιστοποιητικό SSL

Αυτό είναι το εξής: εάν δέχεστε πιστωτικές κάρτες, χρειάζεστε πιστοποιητικό SSL. Κρυπτογραφούν τα δεδομένα των πελατών σας – συνήθως τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας – όταν οι άνθρωποι σάς στέλνουν πληροφορίες μέσω του Διαδικτύου.

Εάν είστε μπερδεμένοι με το SSL, συνθέτουμε μια εύχρηστη απόλυτη λίστα ελέγχου SSL δύο μερών που μπορείτε να ρίξετε μια ματιά Λίστα ελέγχου McAfee Ultimate SSL Μέρος 1 και Μέρος 2ο.

4. Διατηρείτε πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας

Κοίτα, ξέρουμε ότι μόλις είπαμε επιλέξτε έναν οικοδεσπότη που παρέχει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και αυτό είναι όλα καλά και καλά. Αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν έχετε καμία εγγύηση ότι ο οικοδεσπότης σας θα δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά για εσάς. Μόνο εσείς μπορείτε να εγγυηθείτε ότι διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αντιγράφων ασφαλείας, εάν θέλετε!

Υπάρχει ένας καλός αριθμός πρόσθετων αντιγράφων ασφαλείας WordPress που το προσφέρουν ανεκτίμητη εξυπηρέτηση (αλήθεια, μην το κάνεις αυτό!)!

5. A.B.U. (Να ενημερώνεστε πάντα)

Θυμηθείτε παραπάνω όταν μιλήσαμε για το πώς υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι των οποίων η δουλειά είναι να ξέρει για την ασφάλεια; Ένα άλλο καλό κομμάτι αυτών των ανθρώπων εργάζεται σε μέρη όπως το WordPress και βγαίνουν συνεχώς με νέες εκδόσεις WordPress που έχουν διορθώσει τρύπες ασφαλείας που δεν έχουν ανακαλυφθεί προηγουμένως.

Και όταν συνδέεστε στο WooCommerce και σας ζητείται να κάνετε ενημέρωση, ίσως να σκεφτείτε, “Ω, ξανά;” αλλά πραγματικά, αυτό είναι για το καλό σας και της επιχείρησής σας.

Εάν ο οικοδεσπότης Ιστού σας έχει αυτόματη ενημέρωση, ίσως να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Αλλά αν δεν συμβαίνει αυτό, πρέπει να ενημερώνεστε όποτε σας ζητηθεί.

6. Ενημερώστε τους πελάτες σας ότι είναι ασφαλείς

Ενώ είναι ένα πράγμα να προστατεύσετε τους πελάτες σας (και την επιχείρησή σας), είναι άλλο ένα πράγμα να τους ενημερώσετε ότι έχετε την πλάτη τους.

Γιατί θα θέλατε να το κάνετε αυτό; Επειδή οι πελάτες που αισθάνονται ασφαλείς είναι πιο πιθανό να αγοράσουν και να προτείνουν τον ιστότοπό σας στους φίλους τους, αυξάνοντας την κατώτατη γραμμή σας και αναπτύσσοντας την επιχείρησή σας.

Έτσι, θέλουμε να επιδείξουμε την ασφάλειά μας με το McAfee ΑΣΦΑΛΕΙΑ συνδέω. Επιτρέπει στους επισκέπτες να γνωρίζουν ότι ο ιστότοπός σας περνά μια εξωτερική σάρωση ασφαλείας και τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς όταν αγοράζουν από τον ιστότοπό σας.

Το McAfee SECURE δεν είναι μόνο ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε την αξιοπιστία του ιστότοπού σας, αλλά παρέχει επίσης μια σειρά από άλλες υπηρεσίες για μέλη premium, όπως κριτικές ιστότοπου, διαγνωστικά, sitempas, επισήμανση αναζήτησης, προστασία αναγνωριστικού αγοραστή και άλλα.

συμπέρασμα

Τα περισσότερα από αυτά τα βήματα είναι τόσο εύκολα όσο η εγκατάσταση ενός πρόσθετου στον ιστότοπό σας στο WooCommerce. Δεν απαιτούν πολλή τεχνική γνώση και αξίζει πέραν του χρόνου σας να αφιερώσετε μια ώρα περίπου για να ολοκληρώσετε όλα αυτά και στη συνέχεια να συνεχίσετε με ό, τι κάνετε καλύτερα – πωλήσεις.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me