Pokreće Besplatno Blogging WordPress tema

Cijena:Besplatno (licencirano pod GPL)
Dokumentacija:Tema Dok
Video:Video vodič
Github Repo:Github Repo
PreviewDownload

Trenutna verzija: 1.1.2


Želite bolji blog? Powered je potpuno besplatna tema u WordPress-u na blogu koju smo kodirali upravo na WPExplorer-u. Željeli smo stvoriti praktičnu temu koja bi mogla koristiti bilo koju vrstu bloga – posao, tehnologiju, ljepotu, stil života, putovanja, foodie i još mnogo toga. Čist i minimalan izgled ove teme olakšava navigaciju i čitanje. Da, postoji mnogo lijepih besplatnih tema za bloganje, ali Powered je dobro šifrirana tema koja koristi WordPress standarde za kodiranje, nudi neke vrhunske značajke (birajte između stotina Google fontova, prilagodite svoje širine, odaberite boje vašeg izbornika) ne znači imati bilo kakvu neželjenu vezu ili šifrirani kod, izuzetno je brz, jednostavan za upotrebu i dizajniran za moderno doba.

Minimalni, brzi i brzi dizajn

Tema Powered je šifrirana s minimalnim dizajnom stila rešetke koji vam omogućuje da prikažete svoje nedavne postove na vrlo lagan način za navigaciju, kao i mnogi popularni blogovi. Jednostavno prijeđite na WordPress Customizer za odabir između 1, 2, 3 ili 4 stupca za vašu mrežu. Također možete samostalno birati između bočne trake, lijeve bočne ili desne bočne trake za svoje arhive, postove i stranice. Opcijski “Featured Post” prikazuje prvi post vaše mreže u velikom formatu što dodaje dizajnu teme, ali će također povećati izloženost na vašim najnovijim člancima. A izborni odjeljak “Popular posts” prije vašeg widgetized footer-a omogućit će vam da prikažete neke od svojih najgledanijih postova.

Postavke i prilagodbe slika

Powered uključuje mnoge korisne postavke prilagoditelja, tako da možete promijeniti zadane širine web mjesta, točka prekida mobilnog izbornika, dodati prilagođeni logotip, promijeniti duljinu unosa unosa, omogućiti / onemogućiti različite dijelove teme, odabrati stupce sa mrežom (1,2,3 ili 4), odaberite svoj izgled (desna bočna traka, lijeva bočna traka, bez bočne trake), promijenite odnosne upite o postovima i odaberite koliko će se prikazati, odaberite željeni broj stupaca widgeta podnožja, unesite svoj prilagođeni tekst autorskih prava, odaberite zadani font teme- obitelj (odaberite između stotina Google fontovi), unesite svoje prilagođene veličine obrezivanja slika i još mnogo toga!

Veličine slika “Preporučene”

Sljedeće zapravo nisu “preporučene” veličine slike, ali su one koje se koriste u demo prikazu ako ih želite koristiti ili nešto slično:

 • Izdvojeni unos: 1100 x 480 x sredina
 • ulaz: 760 x 460 x sredina
 • Jedna pošta: 760 x 460 x sredina
 • Vezani: 760 x 460 x sredina
 • stranice: 760 x 460 x sredina
 • Popularan: 760 x 460 x sredina

Podrška prevodima i RTL-u

Powered by WordPress tema je u potpunosti lokalizirana za prijevod i uključuje datoteku Powered.pot u mapu jezika. Također uključuje dvije funkcije za dodavanje podrške WPML i Polylang za prevođenje nekih postavki Customizera, kao što je vaš prilagođeni logotip, ako želite različit logotip za svaki jezik web mjesta.

RTL CSS datoteka je također uključena za pružanje jezične podrške s desna na lijevo, a da ne morate ništa učiniti! Jednostavno odaberite svoj RTL jezik u postavkama WordPress-a i datoteka će se automatski učitati automatski pomičući različite elemente teme.

Nema više sukoba!

Zaboravite na sukobe s dodacima treće strane! Napajanje se kodira sa svakom pojedinačnom PHP funkcijom, klasom i HTML ID-ovima i klasama s jedinstvenom predponi kako bi se izbjegli mogući sukobi s drugim dodacima. Osim toga, koristimo samo osnovne WordPress funkcionalnosti, ne koristimo bilo kakve vanjske ploče tema ili skripte za promjenu veličine slike koje bi mogle usporiti ili pokvariti stvari.

Integracija društvenih medija

Samo zato što je dizajn jednostavan, što ne znači da ova besplatna tema nije prepuna vrhunskih premijskih značajki. Powered uključuje ugrađeno dijeljenje društvenih medija na svim vašim postovima za Facebook, Twitter i Google+. Sve što vaši čitatelji trebaju učiniti je kliknuti gumb za dijeljenje članaka (samo pripazite na postavljanje Otvori grafikon ispravno na vašoj web lokaciji putem dodatka).

Tema također uključuje prilagođeni widget za društvene medije koji možete koristiti na bočnoj traci ili u podnožju. Jednostavno dodajte widget na područje widgeta bočne trake, zalijepite ga na veze na društvenim mrežama i spremite. Možete jednostavno povući i ispustiti kako biste ponovno naložili veze na društvenim mrežama, kao i odlučiti otvoriti veze na istoj ili novoj kartici.

Snažno bloganje

Ono što je najvažnije, Powered olakšava bloganje. Nema nikakvih trikova, jednostavno objavite svoje postove kao što to obično radite u WordPressu, a ako želite možete umetnuti kompatibilan video ili audio URL. Vaši će postovi automatski prikazati istaknutu sliku na vrhu (ili video / audio), a vaš sadržaj ispod. Objave također prikazuju neobavezni autorski okvir s biološkim i društvenim vezama (unesite svoje društvene veze putem korisničkih postavki), sljedećim i prethodnim vezama članaka, kao i srodnim odjeljkom članaka koji prikazuje druge postove iz iste kategorije ili nasumično (na temelju vaše postavke prilagoditelja).

Powered je sjajna opcija za bilo koji blog i nadamo se da ćete ga isprobati! Možete pogledati više značajki tema dolje ili samo preuzmite temu kako bi vaš blog danas bio sjajan!

Omogućen značajkama WordPress teme

 • Potpuno BESPLATNA GPL tema!
 • Osjetljivi dizajn
 • 1-4 Izgled stupaca za vaše unose
 • Opcije lijeve, desne ili ne bočne trake
 • Čista i minimalna rešetka – odaberite između zidova ili odgovarajućih redova
 • Prijenos logotipa prilagođene slike
 • Neke postavke oblikovanja i tipografije
 • Prilagođeni widget za društvene medije
 • Prilagođeni nedavni postovi s widgetom umanjenih sličica
 • Autorska kutija stila s društvenim vezama
 • Standardni, audio i video postovi
 • Povezane objave
 • Odjeljak s popularnim postovima
 • Navojni komentari
 • Numerirana stranica
 • Prilagođeni tekst autorskih prava u podnožju
 • Strelica natrag na vrh
 • Čist i važeći kod
 • I više!

Dokumentacija teme WordPress

Početak s temom Powered WordPress trebao bi biti prilično jednostavan, ali evo nekoliko savjeta za uporabu teme.

Montaža: Instalirajte ovu temu baš kao i bilo koju drugu WordPress temu. Jednostavno preuzmite zip datoteku. Zatim koristite WordPress uvoznik da biste instalirali i aktivirali temu.

Customizer opcije: Opcije vašeg prilagođenog logotipa, širine web mjesta, stupaca, prilagođenih boja i više mogu se pronaći u programu WordPress Customizer. Dođite do Izgled> Prilagodi> Opće postavke teme za promjenu zadanih postavki teme. Postoje i neke ugrađene opcije stylinga / boja kojima možete pristupiti Izgled> Prilagodi> stil.

pogon-stil

Veličine slika: Po zadanom tema Powered ne obrezuje i ne mijenja veličinu slika, ali možete definirati svoje prilagođeno obrezivanje na Izgled> Prilagodi> Veličine slike. Ovdje možete unijeti širinu, visinu i mjesto obrezivanja različitih slika na web mjestu. Kada završite, obavezno pokrenite a obnoviti dodatak umanjenih sličica.

pogon-image-veličine

Postovi na blogu: Stvarajte blogovske postove kao i obično odabirom Postovi> Dodaj novo. Ova tema podržava i istaknute slike, video i audio zapise u stilu. Jednostavno unesite oEmbed kompatibilne veze u trenutna meta polja prikazana u uređivaču postova.

Odjeljak o popularnim postovima: Neobvezni odjeljak popularnih postova prikazuje se neposredno prije područja podnožja i može ga se onemogućiti u programu za prilagodbu oglasa na kartici “podnožje”. Prema zadanim postavkama prikazuje se redoslijedom komentara s većinom komentara, ali možete instalirati i Dodatak Counter Views Views umjesto toga prikazati vaše najgledanije postove.

Nadopune: Ažuriranja se pružaju automatski. Ako postoji ažuriranje teme, ono bi se trebalo prikazati na vašoj WordPress nadzornoj ploči. Ako primijetite da je dostupno ažuriranje, ali ne vidite obavijest o ažuriranju, uvijek možete ponovo preuzeti temu i ažurirati je putem FTP-a.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me