Popust za obnovo SiteGround 2020 (cena obnovitve 70% popusta)

Provizije za podaljšanje spletnega mesta na zemljevidu Kupon za popust (2020)

Kot novopečeni bloger se želite prijaviti s spletnim gostiteljem izjemne kakovosti in prav tako ne želite preveč porabiti za svoje prvo ali dve leti spletnega gostovanja. Zato mnogi iščejo poceni gostitelja, medtem ko je SiteGround gostitelj po ugodnih cenah in neverjetna storitev za stranke in delovanje. Strinjam se, da je cena obnovitve SiteGround v primerjavi s prvotno posebno promocijsko ceno precej draga.


Če se več let uspete prijaviti s SiteGround, dobite največji popust pri nakupu gostiteljev vrhunske kakovosti. Torej, preberite več, če želite izvedeti več o kodih kuponov s podaljšanjem SiteGround, promocijskih ponudbah in še več.

Povišanje cen SiteGround

Da, SiteGround je zvišal cene za obnovitev svoje storitve gostovanja v skupni rabi, vključno z WordPress gostovanje načrtov kar bi lahko na žalost povečalo stroške vašega spletnega gostovanja s SiteGroundom, še posebej ob obnovitvah!

Povišanje cen spletnega gostovanja SiteGround

Prej so bili stroški za obnovo načrta za zagon spletnega mesta SiteGround, GrowBig in GoGeek 9,95 USD, 14,95 USD, in 29,95 USD oziroma! Nedavno so se zaradi zvišanja pristojbin za obnovo spletnega mesta SiteGround začele nove stopnje obnavljanja načrta SiteGround StartUp, GrowBig in GoGeek. 11,95 USD (povečala za 2 USD), 19,95 USD (povečala za 5 USD), in 34,95 USD (povečala za 5 USD) oz!

Ali je obnova spletnega gostovalnega načrta SiteGround vredna cene?

Skoraj vsak spletni gostitelj (vključno z SiteGround) sledi višjemu triku s podaljšanjem cen, da bi pridobil več kupcev, tako da prikaže začetno cenejšo znižano ceno in kasneje zaračuna redno ceno brez popusta (ob podaljšanju). Lahko preverite en tak primer, ko je bloger v priljubljeni Facebook skupini zmeden zaradi obnavljanja njegovega SiteGround StartUp račun za gostovanje.

Prav tako lahko vidite več drugih uporabnikov, ki mu svetujejo, naj se kljub višjim stopnjam obnavljanja drži spletnega mesta SiteGround, saj menijo, da je SiteGround preprosto najboljši v gostujočem poslu.

Kako pridobiti kodo kupona za popust SiteGround za popust za svoje načrte spletnega gostovanja?

Z načrtom gostovanja v skupni uporabi StartUp v skupni rabi spletnega mesta SiteGround lahko preprosto prihranite kar 192 dolarjev, 336 dolarjev na načrtu Growbig Siteground in 552 dolarjev v načrtu GoGeek spletnega mesta SiteGround, če se prijavite s svojim 36-mesečni naročninski načrt.

36-mesečni popust na stran Ground GrowBig na nakup načrta

OPOMBA: SiteGround ne ponuja nobenih kod s kuponi za popust / promocijskih kod za njihove obnovitvene cene gostovanja, vendar kljub temu uživate v ugodnosti cen obnovitve SiteGround z 24 mesecev ali 36-mesečni načrt naročnina.

Kako lahko dobite poceni obnove SiteGround, ko so njihove cene za obnovitev drage?

Preden sploh govorimo o popustu in ceni za obnovo SiteGround, poiščimo, zakaj je SiteGround tako priljubljen in zakaj jih imajo ljudje radi in ne premišljujejo med obnavljanjem storitve spletnega gostovanja.

Pozabite na ceno za podaljšanje cene, SiteGround je ocenjen kot gostitelj številka 1!

Zdaj pa ugotovimo, kako natančno lahko prihranite denar brez kakršnih koli ponudb za gostovanje s obnovitvijo SiteGround ali popustov kode.

�� METODA-1: Kupite letni načrt gostovanja spletnega mesta in kasneje obnovite za 24 mesecev

12-mesečni popust na ceno načrta SiteGround StartUp

Če kupite 12-mesečni paket gostovanja za skupni / WordPress gostovanje SiteGround, vas bo to stalo …
3,95 $ x 12 mesecev = 47,40 USD
(Začetna cena s popustom SiteGround StartUp Account)

Kasneje, če obnovite ta isti načrt gostovanja za nadaljnja 24 mesecev, vas bo to stalo …
11,95 $ x 24 mesecev = 286,80 USD
(Redna cena zagonskega računa SiteGround brez popusta)

SKUPNI STROŠKI: (47,40 USD + 286,80 USD) = 334,20 USD
(Za 36 mesecev gostujočega načrta spletnega zagona SiteGround)

OPOMBA: Pristojbine za registracijo domen SiteGround = 15,95 USD / leto s podobnimi cenami obnove.

�� METHOD-2: Kupite triletni načrt gostovanja spletnega mesta za največji popust

36-mesečni popust na ceno načrta SiteGround StartUp

Če kupite 36-mesečni načrt gostovanja SiteGround naenkrat, bi vas to stalo …
3,95 $ 36 = 142,20 USD
(Začetna cena s popustom SiteGround StartUp Account)

SKUPNI POPUST: (334,20 USD – 142,20 USD) = 192,00 USD

OPOMBA: Pristojbina za registracijo domene SiteGround = 15,95 USD / leto s podobnimi cenami obnove.

�� Popust za obnovo SiteGround GrowBig

SiteGround GrowBig 36-mesečni popust na ceno
Enoletna stran GroundGrowBig Cena: 71,40 $
(5,95 USD / mesec s popustom, ki se uporablja za prvih 12 mesecev)
Dveletna stran GroundGrowGig Cena: $ 142.80
(5,95 USD / mesec s popustom, ki se uporablja za prve 24 mesece)
3-letna stran GroundGrowBig Cena: 214,20 USD
(5,95 USD / mesec s popustom, ki se uporablja prvih 36 mesecev)
OPOMBA: Pristojbine za registracijo domen SiteGround = 15,95 USD / leto s podobnimi cenami obnove.

�� Popust za obnovitev GoGeek SiteGround

Popust na ceno na 36-mesečni načrt SiteGround GoGeek
1-letna stranGround GoGeek Cena: 143,40 USD
(11,95 USD / mesec s popustom, ki se uporablja za prvih 12 mesecev)
Dvoletna cena spletnega mesta GoGeek: 286,80 USD
(11,95 USD / mesec s popustom za prve 24 mesece)
3-letna stranGround GoGeek Cena: 430,20 USD
(11,95 USD / mesec s popustom, ki se uporablja prvih 36 mesecev)
OPOMBA: Pristojbine za registracijo domen SiteGround = 15,95 USD / leto s podobnimi cenami obnove.

ZAKLJUČEK

Potrdila o plačilu provizije za obnovitev spletnega mesta

Torej, preden izberete SiteGround ali katero koli drugo podjetje za spletno gostovanje, morate najprej preveriti njihove obnovitvene cenovne politike in popuste. Toplo vam priporočam, da podaljšate naročnino na SiteGround na morda 36 mesecev da bi izkoristili največji možni popust na svoje načrte za spletno gostovanje.

CENJENJE CENE IN KUPONSKE KODE (FAQ)

Koliko stane obnova SiteGround Domene?

Cena domene SiteGround se začne od 12,95 USD na leto s stroški domene .com 15,95 USD na leto. Stroški obnovitve domen SiteGround so bolj ali manj podobni za priljubljena in državna imena domen. Vendar so stroški obnove posebnih domen SiteGround nekoliko cenovno ugodnejši.

Kako izklopiti možnost samodejnega podaljšanja obračuna za naročnine na storitev SiteGround?

Privzeto vsi skupno gostovanje in gostovanje v oblačnem strežniku računi SiteGround so nastavljeni na način samodejne obnove obračuna. Računi kupcev SiteGround z več kot 12 mesečnimi gostovanji se samodejno obnovijo približno 15 dni pred datumom prenehanja veljavnosti.

Možnost samodejnega podaljšanja obračunavanja SiteGround SiteGround

Možnost samodejne obnove je Vključen privzeto samo zato, da bo postopek obračunavanja SiteGround udoben, tako da v resnici ne zamudite nobenega roka zapadlosti plačila SiteGround. Poleg tega se lahko izognete kakršnemu koli poteku storitve ali morebitnemu prekinitvi storitve (zlasti zaradi zamujenih / zamudnih plačil za obnovo).

OPOMBA: Preklic načina obračuna samodejne obnove SiteGround pomeni, da vam ne bo mogel samodejno zaračunati, ko se vaša storitev izteče in se zato ne bo obnovila (razen če tega ne storite sami ročno).

Če ste prepričani o preklicu načina zaračunavanja spletnega mesta za samodejno obnovo spletnega mesta SiteGround za naročnino na vaš načrt gostovanja, potem lahko odprete svoj Uporabniško območje SiteGround »Obračunavanje» Nastavitve obračunavanja. Nato morate izklopiti stikalo za samodejno obnovo (ki se nahaja tik ob storitvi naročnina).

Kako obnovim svoj račun gostovanja SiteGround?

Obnovitev računa spletnega gostovanja na spletnem mestu

Vsako storitev SiteGround lahko enostavno in hitro obnovite s svojim uporabniškim območjem SiteGround, do nje Obračunavanje odsek in končno kliknite na Obnovi gumb, ki se nahaja na vsaki storitvi SiteGround, ki ste jo naročili.

Če bo plačilo za obnovo spletnega mesta uspešno, boste takoj prejeli potrditveno e-poštno sporočilo in če ne bo uspelo, vas bodo kontaktirali po e-pošti, da bi zahtevali nadaljnjo pomoč pri obnovi plačila na vašem del.

Če obnovim svoj račun za spletno gostovanje SiteGround, še preden se izteče, kdaj se bo upošteval datum obnove? Ali gre od datuma podaljšanja ali od datuma poteka?

Kadarkoli obnavljate svoj račun gostovanja SiteGround, v resnici ni pomembno, kdaj (tudi če ga obnovite točno na dan prenehanja veljavnosti ali nekaj tednov / mesecev / dni pred datumom poteka), obnova računa se bo vedno štela od datuma poteka.

PRIMER: Če vaš račun SiteGround poteče 31. avgusta 2020 in ga želite 5. avgusta 2020 obnoviti za eno leto, potem bo nov datum veljavnosti vašega računa SiteGround 31. avgusta 2021 in ne 5. avgusta 2021.

Kdaj bo moj spletni račun SiteGround deloval, ko bom plačal pristojbine za obnovo?

Če po izteku računa spletnega gostovanja SiteGround začasno ukinete, ga bodo znova aktivirali takoj, ko obnovite svoj SiteGround plačilo.

Kako lahko obnovim svoje ime domene, ki ga je registriral SiteGround?

Ime domene SiteGround, registrirano prek SiteGround, lahko obnovite tako, da greste na svoje Uporabniško območje SiteGround »Moji računi» Imena domen.

Obnovite svojo domeno, registrirano s spletnim mestom SiteGround.com

Vse storitve spletnega gostovanja SiteGround, vključno z domenami, so privzeto nastavljene pri samodejnem podaljšanju obračunavanja, kar pomeni, da vam bo SiteGround samodejno poskušal zaračunati, kadar je treba obnoviti vašo naročnino..

Če je vaše ime domene, registrirano v SiteGround, tudi potečelo, morate to omogočiti do 24 ur da se postopek razmnoževanja konča, preden se bo vaše ime domene SiteGround ponovno aktiviralo in bo vaše spletno mesto zagnano.

Imena vaših domen, registrirana pri spletnem mestu SiteGround, so potekla več kot več kot 45 dni samodejno vnesite Obdobje izplačila kjer svojih domen ne boste mogli samodejno obnoviti. Vstopnico lahko objavite pri svojem Uporabniško območje SiteGround, in nato pojdi na Podpora in nazadnje Obračunavanje oddelku, kjer bo pomagala ekipa za podporo SiteGround ti.

Kako bom vedel, kdaj je moja naročnina na spletno gostovanje SiteGround obnovljena?

Vsi računi spletnega gostovanja SiteGround so privzeto nastavljeni na samodejni način letne obnove predvsem zato, ker je veliko bolj priročna praksa, ko kupci SiteGround raje vsako leto obnavljajo svoje načrte spletnega gostovanja. Zato jim ni treba skrbeti zaradi izteka računa in morebitne zaustavitve / ukinitve storitve.

Obstoječi kupci SiteGround prejmejo zamrznitev cen za svoje pristojbine za obnovo gostovanja in v času podaljšanja tudi do 30% popusta na redne cene. Večletna obnova (več kot eno leto) so na voljo tudi za skupne račune gostovanja SiteGround. Poleg tega kupci SiteGround prej dobijo opomnike o prihajajočem načrtu spletnega gostovanja obnove.

Ali je obnovitev moje primarne domene SiteGround vključena s podaljšanjem mojega računa SiteGround?

Pristojbine za obnovo domen SiteGround niso vključene v obnovitve spletnega gostovanja. To je bilo prej, ko je prej SiteGround izvajal določene posebne promocijske prodaje s Free Domain. Vendar so trenutno ustavili takšno prodajo, zato se vaše obnovitve domene Siteground izračunajo ločeno, razen pristojbin za spletno gostovanje SiteGround..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map