Mesečno plačilo SiteGround (2020) Ali lahko mesečno plačujem za načrte gostovanja SiteGround?


Nekaj ​​uporabnikov se pritožuje, da je SiteGround nekoliko cenovno boljši v primerjavi z nekaterimi drugimi poceni gostitelji, ki so cenejši v skupni rabi. Zato se podpišejo s takšnimi patetičnimi gostiteljskimi podjetji samo zato, da prihranijo nekaj penijev, le da bi se na koncu opogumili in na koncu prešli na boljšega gostitelja. Resnično verjamem, da so načrti SiteGround zelo dostopni in da je tudi njihova mesečna cena za vsak njihov gostovalni načrt popolnoma upravičena s kakovostjo storitve, časom uptime, hitrostjo in pogosto ocenjenimi kot Najboljša ocenjena ponudnika gostovanja!

OPOMBA: Veliko spletnih ponudnikov gostovanja ne ponuja mesečnih načrtov in se odloči držati tradicionalnih letnih gostovalnih načrtov.

Nekatere stranke, ki se želijo prijaviti na mesečni načrt gostovanja spletnega mesta SiteGround, ker se jim zdi bolj priročno in cenovno ugodno v primerjavi z letnimi načrti SiteGround. V tej objavi bom odgovoril na nekaj najpogostejših vprašanj o plačilu mesečnega načrta SiteGround s poglobljenim pregledom, analizo in popolno razčlenitvijo stroškov in popustov mesečnega načrta spletnega gostovanja.

Ali Siteground ponuja mesečne načrte spletnega gostovanja? Ali lahko plačujem mesečno?

Da, na voljo so mesečni načrti Siteground, ki vam omogočajo, da mesečno plačujete za svoje potrebe po spletnem gostovanju Siteground. Moram pa povedati, da je mesečni načrt SiteGround bolj preizkusni načrt za preizkus njihove storitve gostovanja. Na žalost ni mogoče postaviti mesečnega modela plačila SiteGround, če želite uporabiti njihov Načrti za skupno gostovanje ali WordPress gostovanje načrtov vendar je takšen načrt plačil mesečno na voljo s Načrti gostovanja v oblaku.

Ti mesečni načrti spletnega gostovanja s strani SiteGround so zelo koristni, če imate v roki omejeno denar ali če niste prepričani o vlaganju v letne načrte gostovanja SiteGround nad njihovimi mesečnimi načrti. Toda glavna slabost mesečnega načrta SiteGround je ta, da vam bomo zaračunali znesek 14,95 USD (Enkratna provizija za aktivacijo načrta) medtem ko se prijavite z vpisom storitve skupne gostovanja in 24,95 USD (Enkratna provizija za aktivacijo načrta) za višje skupne gostovalne načrte.

Mesečni in letni obračunski cikli SiteGround

Pri spletnem mestu SiteGround obstajajo štirje različni cikli obračunavanja načrta gostovanja, ki jih lahko izberete glede na vaše potrebe, proračun in dolgoročne načrte:

1 mesec (Cikel obračunavanja za enomesečni preizkusni načrt spletnega mesta)
12 mesecev (Obračunski cikel letnega načrta spletnega mesta)
24 mesecev (Dvoletni cikel obračunavanja spletnega načrta)
36 mesecev (Triletni cikel obračunavanja spletnega načrta)

OPOMBA: Daljši cikel plačila za obračun, za katerega se odločite, najcenejši bo vaš Mesečni načrt z SiteGround, saj mesečni načrt obnove stane več.

Prepričan sem bil, da bom svoje bloge in spletna mesta še nekaj časa vzdrževal, razmišljal pa sem, da bi prihranil čim več denarja, zato sem na koncu plačal za SiteGround 3-letni načrt. Tako nisem šel po njihovem mesečnem načrtu ali kakšnem drugem obračunskem ciklu in zelo sem vesel, da sem to storil, saj sem zelo zadovoljen z njihovo kakovostjo gostovanja in storitvijo. Prav tako bi vam priporočil enako tudi vam ali vsaj plačal za njihove letne načrte in prihranil več.

Triletni gostiteljski načrt spletišča GrowGig (posebna prodaja v črni petek)

Ena stvar, ki mi je zelo všeč pri spletnem gostovanju SiteGround, je ta, da nimajo popolnega mesečnega načrta (razen njihovih Poskusni načrt), imajo 30-dnevno garancijo za denar, ki deluje kot glazura na torti, da preizkusite njihove mesečne ali letne načrte (brez tveganja).

Tu je podrobna analiza cen za mesečne, letne, dvoletne in triletne načrte SiteGround s popolno razčlenitvijo stroškov, popusti in prihranki (izračunano od načrta do načrta).

Mo Mesečni in letni načrt zagona spletnega mesta [Razčlenitev stroškov]

Mesečni načrt spletnega mesta za njihov startUp načrt gostovanja stane samo 3,95 USD na mesec plus vam bodo celo zaračunali dodatno pristojbino 14,95 USD kar je samo enkratna pristojbina za njihovo aktivacijo načrta. Zato je načrt spletnega mesta skupaj (Začetna mesečna cena + provizija za aktiviranje) bi bilo 18,90 USD. Po prvem mesecu vam bomo kasneje zaračunali 11,95 USD na mesec če pa plačate njihov letni ali daljši načrt trajanja StartUpa, lahko prihranite velik!

OPOMBA: Cena s popustom pri StartUpu velja samo prvi mesec, ko greš z mesečnim načrtom SiteGround (ki je poskusni načrt). Enako velja tudi za mesečni načrt GrowBig in GoGeek SiteGround.

Enomesečni preizkusni načrt » 3,95 USD Mesečno ” 24,95 USD (Pristojbina za nastavitev enkratnega načrta)
12-mesečni načrt » 3,95 USD Mesečno ” 47,40 USD Letno (Brez nastavitvene pristojbine)
24-mesečni načrt » 3,95 USD Mesečno ” 94,80 dolarja Letno (Brez nastavitvene pristojbine)
36-mesečni načrt » 3,95 USD Mesečno ” 142,20 USD Letno (Brez nastavitvene pristojbine)
* Prijavnina za registracijo domene ni vključena *

�� Mesečni letni in letni načrt rasti greznic na terenu ([Razčlenitev stroškov])

Če se prijavite z mesečnim načrtom GrowBig SiteGround, bi bili skupni stroški za prvi mesec 5,95 dolarja (Mesečna pristojbina) plus 24,95 USD (Enkratna provizija za aktivacijo načrta). Velika vsota bi bila 30,90 USD za mesečni načrt GrowBig Siteground in nato naprej 19,95 USD na mesec. Če pa plačate njihov letni ali daljši načrt GrowBig, lahko prihranite velik!

Enomesečni preizkusni načrt » 5,95 dolarja Mesečno ” 24,95 USD (Pristojbina za nastavitev enkratnega načrta)
12-mesečni načrt » 5,95 dolarja Mesečno ” 71,40 USD Letno (Brez nastavitvene pristojbine)
24-mesečni načrt » 5,95 dolarja Mesečno ” 142,80 USD Letno (Brez nastavitvene pristojbine)
36-mesečni načrt » 5,95 dolarja Mesečno ” 214,20 USD Letno (Brez nastavitvene pristojbine)
* Prijavnina za registracijo domene ni vključena *

�� Mesečni in letni načrt GoGeek na spletnem mestu [Razčlenitev stroškov]

Če se prijavite z mesečnim načrtom GoGeek SiteGround, bi bil skupni plačljivi znesek za prvi mesec 11,95 USD plus približno 24,95 USD (enkratna provizija za aktiviranje načrta). Tako bi bila velika vsota 36,90 USD Mesečni načrt GoGeek SiteGround in 34,95 USD nato mesečno v mesec. Če pa plačate njihov letni ali daljši načrt za GoGeek, lahko prihranite velik!

Enomesečni preizkusni načrt » 11,95 USD Mesečno ” 24,95 USD (Pristojbina za nastavitev enkratnega načrta)
12-mesečni načrt » 11,95 USD Mesečno ” 143,40 USD Letno (Brez nastavitvene pristojbine)
24-mesečni načrt » 11,95 USD Mesečno ” 286,80 USD Letno (Brez nastavitvene pristojbine)
36-mesečni načrt » 11,95 USD Mesečno ” 430,20 USD Letno (Brez nastavitvene pristojbine)
* Prijavnina za registracijo domene ni vključena *

Ali ima spletno gostovanje v oblaku SiteGround in podjetniško gostovanje strežnikov kakršen koli mesečni plačilni načrt?

Da, SiteGround ponuja mesečne plačilne načrte s storitvijo gostovanja v oblaku, kjer se njihovi načrti cenovno merijo 80 USD / mesec (za njihov načrt vstopa v oblak). SiteGround je Namenski načrti za gostovanje strežnikov (prej model mesečnega plačilnega načrta) so pred kratkim ukinjeni, medtem ko boste lahko plačevali mesečno za svoje Enterprise hosting načrte.

�� Zaključek: Ali je mesečni načrt SiteGround vreden? Bi morali iti za to?

Moj kratek odgovor na to vprašanje je velik ne! Naša podrobna analiza stroškov za mesečne, letne, dvoletne in triletne načrte gostovanja SiteGround, omenjene zgoraj v našem pregledu, vam bo jasno povedala, koliko natančno lahko prihranite z izbiro letnih ali višjih naročninskih načrtov SiteGround v njihovem enomesečnem Poskusni načrt.

Poleg vsega drugega je samo izjemna in vedno dostopna storitev za stranke iz strani SiteGround z vsemi njihovimi gostovalnimi načrti tisto, kar SiteGround pomaga izstopati pred njihovimi konkurenti. To je glavni razlog, zakaj močno priporočam spletno gostovanje načrtov SiteGround, tudi če iščete gostitelja, ki ponuja mesečne načrte.

Upamo, da bomo ta pregled nadaljevali Mesečno plačilo spletnega gostovanja na spletnem mestu (2020) bilo vam je v pomoč! Še vedno bi vam priporočil, da se prijavite na letni načrt gostovanja SiteGround prek njihovega mesečnega načrta, ki je bolj preizkusni načrt in v resnici ne mesečni načrt zaračunavanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map