Kinsta politika vračila in garancija za vračilo denarja (2020): Kako preklicati račun za gostovanje v Kinsta WordPress in pridobiti vračilo?

Kakšna je politika Kinsta za vračilo denarja?


Kinsta s ponosom ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja brez dolgoročnih pogodb za spletno gostovanje, saj je njihov glavni cilj zagotoviti storitev svojim strankam, s katerimi bodo lahko zadovoljni in v celoti zadovoljni. Če prekličete svoj račun za spletno gostovanje Kinsta v prvih 30 dneh aktiviranja storitve, vam bomo prejeli celotno povračilo v skladu s Kinstanovimi pravilniki o vračilu. To pomeni, da lahko preizkusite načrte gostovanja Kinsta brez tveganja do 30 dni!

Jamstvo za vračilo denarja Kinsta krije stroške katerega koli od vnaprej izdelanih načrtov gostovanja WordPress (od zelo osnovne Kinsta STARTER do PRO do POSLOVNO do višjega cenovnega razreda PODJETJE 4 paket gostovanja). Če se uporabnik Kinsta odloči za uporabo katerega koli od svojih dodatkov za gostovanje v začetnem obdobju 30 dni in nato zahteva vračilo, bo podjetje povrnilo tudi stroške vseh tistih gostovalnih dodatkov..

Ali obstaja kakšna dolgoročna pogodba za spletno gostovanje s podjetjem Kinsta?

Noben uporabnik ne mara dolgoročne pogodbe o spletnem gostovanju in Kinsta to dejstvo zelo dobro pozna! Tako ni takšnih dolgoročnih pogodb, saj boste lahko naročila na spletno gostovanje kadar koli preklicali in Kinsta vam bo ponudil vračilo za neizkoriščen del vašega gostovalnega načrta. Če želite več informacij, si lahko preberete stran Kinstaove politike o vračilu.

Izjeme pri garanciji vračila denarja Kinsta

V Kinstajevi politiki vračil je nekaj izključitev, ki velja za njihovo garancijo za vračilo denarja:

1. Ta 30-dnevna garancija za vračilo denarja je na voljo samo prvotnim strankam. Medtem ko so Kinsta-ove stranke, ki se vračajo, upravičene le do delnega povračila neporabljenih gostovanj.
2. Kinstova garancija za vračilo denarja velja za račun gostujočega računa stranke v prvih 30 dneh po prijavi na popolnoma nov račun spletnega gostovanja pri njih. Medtem lahko nadgradite ali znižate načrt spletnega gostovanja in njihova garancija za vračilo denarja bo še vedno veljala. Toda obdobje vračila traja 30 dni od datuma prvotne prijave in se ne začne, ko zamenjate načrte.
3. Za dodatke, kupljene pri Kinstu, krije ta garancija za vračilo denarja samo, če prekličete svoj račun za spletno gostovanje in vse dodatne storitve v prvih 30 dneh aktiviranja storitve. Kinsta garancija za vračilo denarja velja samo za njihove standardne načrte spletnega gostovanja in če se odločite za kateri koli načrt gostovanja po meri, velja običajna politika vračila Kinsta.
4. Če kupec v prvih 30 dneh vračila zaračuna stroške prekomernega odplačila, se odštete od zneska nadomestila. Če nadomestni stroški presegajo vrednost kupnine kupca, bodo odgovorni za takšne dodatne pristojbine za presežne stroške, ki jih nadomestilo ne krije..
5. V nekaterih primerih se lahko stranke Kinsta enkratno plačajo in vse takšne enkratne pristojbine, ki jih plačajo stranke, se ne povrnejo. Nekateri primeri takšne enkratne pristojbine vključujejo plačljivo selitev spletnega mesta ali spletnega dnevnika, nadgradnjo infrastrukture za gostovanje, da bi lahko upravljali velik obseg prometa ali nadomestilo za odstranitev zlonamerne programske opreme.

Kinsta politika vračila gostov po 30 dneh

Če prekličete naročnino na Kinsta po prvih 30 dneh, vam bomo vrnili neizkoriščen del naročnine spletnega gostovanja, ki velja tako za mesečne kot tudi za letne pristojbine za gostovanje.

OPOMBA: Tu izračuni temeljijo na dnevni ceni standardnih načrtov in paketov spletnega gostovanja Kinsta (in ne diskontirana 2 meseca izven letne cene).

Kinsta zahteva vračilo denarja s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja?

Če želite preklicati svoj račun za spletno gostovanje Kinsta, če želite zahtevati polno vračilo v začetnem roku 30 dni ali pozneje (kadar koli) zahtevati delno vračilo, morate iti na nadzorno ploščo MyKinsta (pod Obračunavanje poglavje) in sledite navodilom po korakih, navedenim spodaj:

Kako prekličem račun za gostovanje v Kinsta in zahtevam vračilo od Kinsta?

Če imate težave s spletnim mestom WordPress, ki gostuje na Kinstu, lahko vozovnico vedno odprete pri njihovi skupini za podporo, saj so na voljo 24 × 7 in z veseljem vam bodo pomagali!

Če želite preklicati načrt gostovanja Kinsta, sledite tem korakom:

❉ KORAK 1 ❉

Ko greš na svoje Nadzorna plošča MyKinsta, in lahko nato preidejo na svoje Obračunavanje odsek, ki je na voljo na levi strani in nato kliknite na Prekliči načrt gumb.

KORAK 2 ❉

Zdaj boste morali izbrati vse te potrditvena polja spodaj, da se prepričate, da jih razumete in nato lahko kliknete Naslednji gumb.

OPOMBA: Pomembno je razumeti, da bodo vsi podatki trajno izbrisani in jih ni mogoče obnoviti! Izbrisani podatki vključujejo oboje V živo in Odmevna mesta gostovali na Kinsti, vsi vaši Kinsta DNS Records, in Konfiguracije in nastavitve CDN pri Kinsti.

KORAK 3 ❉

Po preklicu bo Kinsta samodejno izračunala vaš končni račun, ki ga je treba povrniti po njihovem 30 dni garancije za vračilo denarja. Ta izračun lahko vključuje povračila ali neporavnane stroške (če kateri) ste upravičeni do. In tako kliknite na Naslednji gumb.

KORAK 4 ❉

Zdaj boste morali potrditi preklic računa Kinsta z vnosom svojega Geslo za račun MyKinsta in nato kliknite na Prekliči načrt gumb.

KORAK 5 ❉

Končno bo vaš program gostovanja Kinsta preklican, pozvani pa boste, da pošljete povratne informacije ali razlog za preklic računa za gostovanje v Kinsta in potem boste KONČANO! Kinsta uporablja te povratne informacije za izboljšanje svoje platforme za vse.

OPOMBA: Če trenutno uporabljate Kinstin načrt gostovanja po meri ali imate morda dodatne storitve, kot so urne varnostne kopije, Redis itd., Trenutno ne boste mogli preklicati računa za spletno gostovanje Kinsta. Razvojna skupina Kinsta si prizadeva izboljšati to zadevo. Kljub temu imate še vedno možnost, da dokončate zgoraj navedene korake in ekipa Kinsta bo prejela zahtevo za preklic vašega računa gostovanja in ročno preklicala vaš načrt.

Upam, da bomo ta pregled nadaljevali Kinstaova 30-dnevna garancija za vračilo denarja in povračilo denarja (2020) bilo vam je v pomoč! Če imate dodatna vprašanja, se lahko vedno obrnete na Kinsta podporo 24 × 7 in vedno vam bodo z veseljem pomagali.!

Tudi, če iščete Cenejša rešitev za gostovanje WordPress razen Kinsta po postopku preklica vašega gostiteljskega načrta, toplo priporočam, da se lotite spletnega mesta, ki ima tudi skoraj podobno kakovostno podporo in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me