Cene spletnega mesta (2020) Koliko stane vsak načrt?

Pregled cen SiteGround (2020), ki je najboljši načrt spletnega gostovanja?

Zdi se, da vas zelo zanima prijava na SiteGround, zato želite izvedeti več o njegovih cenah in funkcijah. Mogoče pa ste rahlo zmedeni in želite nasvet o izbiri najboljšega načrta SiteGround za svoje spletno mesto ali blog.


Ne skrbi! V tem pregledu vas bom predstavil s podrobnostmi o cenah SiteGround in osnovami spletnega gostovanja. Prav tako bomo temeljito primerjali vsak načrt spletnega gostovanja SiteGround, da bomo zagotovili najboljši načrt za svoje spletno mesto.

Koliko stane spletno mesto?

SiteGround je veliko več kot tradicionalno podjetje za spletno gostovanje s ceno ceno svojih načrtov za spletno gostovanje, ki se začne od 3,95 USD mesečno. Poleg tega ponujajo široko paleto gostovalnih načrtov in paketov, ki so posebej optimizirani in dobro izdelani za WordPress, Magento, WooCommerce, Drupal, in Platforma Joomla.

Vsaka stranka bo imela različne zahteve glede gostovanja in proračun, zato je SiteGround predstavil različne cenovne plošče, načrte in funkcije s svojimi izdelki in storitvami za spletno gostovanje. To zagotavlja, da ne bodo razočarali nobenega od svojih uporabnikov, kar je glavni razlog, zakaj SiteGround velja za večnamenskega gostitelja s cenovno ugodnimi načrti spletnega gostovanja. Torej, podrobno opišite model cen vseh njihovih načrtov za spletno gostovanje, tako da vam bomo lahko pomagali pri izbiri pravega načrta za vaše posebne zahteve, čeprav upoštevamo proračun.

Price Cena načrti gostovanja v spletu v skupni rabi [StartUp, GrowBig & GoGeek]

SiteGround ima 3 načrte za skupno gostovanje, ki so najcenejše in najbolj osnovne rešitve spletnega gostovanja, ki jih lahko dobi vaše spletno mesto ali blog. Njihovi načrti segajo od 3,95 do 11,95 dolarja na mesec ki je znižana cena za vaš prvi nakupni rok, kot se pozneje uporabijo redne cene! To pomeni, da se morate za uporabo cenovnega modela SiteGround zavezati njihovim Eno, Dva, ali Triletni plačilni pogoji za izkoriščanje Največji prihranek.

Kar zadeva storitev gostovanja v skupni rabi, model cen SiteGround vključuje 3 različne pakete z različnim plačilom naročnine pogoji:

StartUp načrt SiteGround = Ponudbena cena 3,95 USD / mesec
(Redno po ceni 11,95 USD / mesec)
SiteGround GrowBig načrt = ponudbena cena 5,95 USD / mesec
(Redno po ceni 19,95 USD / mesec)
SiteGround GoGeek načrt = ponudbena cena 11,95 USD / mesec
(Redno po ceni 34,95 USD / mesec)

Cena paketov gostovanja v skupni rabi SiteGround se lahko nekoliko razlikuje glede na trajanje naročnine na spletno gostovanje, ker se bodo po zgoraj navedenem začetnem roku uveljavile redne cene za zgoraj omenjene načrte spletnega gostovanja SiteGround. Zato se cena naročnine storitve SiteGround v skupni rabi po obnovi na 11,95 USD / mesec za Začeti, 19,95 USD / mesec za GrowBig, in 34,95 USD / mesec za GoGeek načrt. Medtem ko redne cene spletnega gostovanja v oblaku SiteGround ostanejo enake po prenovi, z možnostjo mesečne naročnine pa boste lahko uporabljali tudi to storitev.

Cena obnovitve strani in podrobnosti o cenah

Tukaj je povzeti pregled in primerjava modela cen SiteGround, vključno z njihovimi stroški obnove za vsak od njihovih načrtov spletnega gostovanja, ki jih ponuja:

Primerjava cen skupnega gostovanja na spletnem mestu (2020)
StartUp proti GrowBig vs GoGeek
Cene spletnega načrta SiteGroundZačetiGrowBigGoGeek
Začetne cene s popustom
(Za 12 mesečno pogodbo)
47,40 USD
(12 x 3,95 USD)
71,40 USD
(12 x 5,95 USD)
143,40 USD
(12 x 11,95 USD)
Začetne cene s popustom
(Za 24 mesečno pogodbo)
94,80 dolarja
(24 x 3,95 USD)
142,80 USD
(24 x 5,95 USD)
286,80 USD
(24 x 11,95 USD)
Začetne cene s popustom
(Za 36 mesečno pogodbo)
142,20 USD
(36 x 3,95 USD)
214,20 USD
(36 x 5,95 USD)
430,20 USD
(36 x 11,95 USD)
Enomesečna preizkusna cena
(Prva pogodba)
3,95 USD
(+ 14,95 $ enkratna pristojbina za namestitev)
5,95 dolarja
(+ 24,95 $ enkratna pristojbina za nastavitev)
11,95 USD
(+ 24,95 $ enkratna pristojbina za nastavitev)
Mesečne cene za podaljšanje11,95 USD19,95 USD34,95 USD
Mesečni popust pri cenah
(Za načrt 12, 24 ali 36 mesecev)
8,00 USD14,00 USD23,00 USD
Letna cena za registracijo domen15,95 USD15,95 USD15,95 USD
Politika vračil30-dnevna garancija povratne cene na spletnem mestu
SITEGROUND CENE IN VEČ PODROBNOSTI

OPOMBA: Cena obnavljanja višjih gostovalnih načrtov SiteGround, kot sta gostovanje v oblaku in Enterprise gostovanje, ostaja enaka, kot je začetna znižana ponudbena cena ponujena samo za spletno gostovanje načrtov SiteGround Shared!

�� SiteGround Cena za načrte gostovanja v oblaku

Prilagodljivost in zmogljivost sta najpomembnejši prednosti računa gostovanja spletnega gostovanja SiteGround, saj lahko dodate dodatna sredstva in izboljšate zmogljivosti in konfiguracijo strežnika v oblaku za dodatno ceno (po potrebi).

Cena gostovanja v oblaku SiteGround z možnostjo možnosti samodejnega obsega strežnika

SiteGround ponuja 4 osnovne pakete gostovanja v strežniku v oblaku s ceno od 80 do 240 dolarjev na mesec poleg tega pa vam omogoča tudi ustvarjanje lastnega paketa za gostovanje po meri v oblaku z vrhunskimi specifikacijami in konfiguracijami po meri, ki vas lahko celo stanejo do ogromnih 2.100 dolarjev na mesec (ni resnično potrebno). Vendar pa bodo v večini primerov osnovni načrti za gostovanje v oblaku SiteGround več kot zadostni za ravnanje s katerim koli večjim spletnim mestom, ki raste.

Price Cena gostujočih strežniških načrtov SiteGround

Nekaj ​​velikih spletnih mest bo morda zahtevalo posamične rešitve gostovanja strežnikov, kar je takrat, ko načrtujete izbiro namenskega gostovanja strežnika SiteGround. S ceno, ki se začne od 269 ​​USD / mesec, Namenska strežniška storitev gostovanja strežnika SiteGround lahko z lahkoto upravlja s prometom in vam tako nudi zelo učinkovito spletno gostovanje za izjemno priljubljeno spletno mesto.

OPOMBA: SiteGround je pred kratkim ukinil svoje načrte za namenski strežnik!

Price Cena gostovalnih načrtov SiteGround WordPress (upravljano)

SiteGround ponuja načrte gostovanja, izdelane in prilagojene vašim projektom WordPress. Cene načrtov gostovanja v programu WordGress za WordPress (StartUp, GrowBig & GoGeek) so enake kot pri cenah načrta skupnega gostovanja. Poleg osnovnih funkcij strežnika v skupni rabi bodo imele številne funkcije, usmerjene v WordPress, z vašimi spletnimi mesti, ki jih gostijo na platformi WordPress CMS SiteGround, in bodo posebej optimizirane za boljšo hitrost in izjemno hitro podporo WordPressu.

�� Gostovalni načrti SiteGround WooCommerce Cena za spletna mesta e-trgovine

SiteGround ponuja tudi načrte gostovanja, oblikovane tako, da ustrezajo vašim projektom e-trgovine, pri čemer so cene enake kot pri cenah načrta skupnega gostovanja. Kljub temu je načrt GoGeek SiteGround najbolj primeren in posebej zasnovan za gostovanje spletnih mest, povezanih z e-trgovino, saj vključuje dodatne funkcije, povezane z e-trgovino, z razpoložljivostjo PCI-jevih strežnikov.

�� Načrti gostovanja prodajalca SiteGround Cena

Pred tem je storitev gostovanja prodajalcev SiteGround včasih delovala na drugačen način, kjer bi morali kupiti Krediti (več ali manj enakovredno enemu letu njihovega načrta skupnega gostovanja) ki bi jo lahko mesečno plačali tudi drugim strankam.

Vendar je Siteground pred kratkim prenovil storitev gostovanja za preprodajalce in trenutno ponuja samo GoGeek načrt (cena na 11,95 USD / mesec) kot njihove rešitve za gostovanje pri prodajalcih za svoje stranke.

Price Cena gostiteljskega načrta SiteGround Enterprise

Storitev gostovanja podjetja SiteGround je zasnovana vi (kot stranka) kje se lahko odločite, kako bo vaše spletno mesto gostovalo in katere strežniške vire potrebujete za vaše spletno mesto, tako da SiteGround upravlja vse za vas! Zaradi vaših potreb po meri za načrte EnterpriseGround Enterprise ni določenih cen, saj se spreminja glede na število virov, ki jih bo vaše spletno mesto uporabljalo, in zapletenosti.

Ali SiteGround ponuja mesečni načrt?

Mesečni načrt cene gostovanja spletnega gostovanja + enkratna pristojbina za nastavitev

Na žalost SiteGround ne ponuja možnosti mesečnega obračuna za svoje storitve gostovanja v skupni rabi / WordPress, vendar je mesečno obračunavanje na voljo za njihove strežnike v oblaku gostovanja.

Zasebnost domene, potrdilo SSL, optični bralnik spletnih strani, namenski IP, prenos domene, CDN in še več
Cene storitev dodatkov SiteGround

Storitve dodatkov SiteGround se nanašajo na izbirne funkcije izboljšav za vaš trenutni račun za spletno gostovanje. Dodate jih lahko kadarkoli! Mogoče med prijavo s SiteGround ali celo pozneje (če je potrebno). Tu je kratek povzetek cen nekaterih priljubljenih dodatnih storitev, ki jih ponuja SiteGround poleg njihovih načrtov za spletno gostovanje.

Cenik dodatnih storitev za spletno gostovanje SiteGround
Storitve SiteGround AddonCene spletnega mesta
Zaščita zasebnosti domene1,00 USD na mesec (12,00 USD na leto)
SG Site Scanner1,65 USD na mesec (19,80 USD na leto)
Omogoči šifriranje SSD certifikata Wildcard0,00 USD na leto (brezplačno)
NEOBVEZNO: Premium SSL potrdilo SiteGround bi vas lahko stalo približno 90,00 USD na leto in več
Povlecite in spustite Builder spletnih strani0,00 USD na leto (brezplačno)
NEOBVEZNO: Pro različica SiteGround Builder spletnega mesta vas lahko stane približno 7,42 USD na leto in več
Namenski IP4,50 USD na mesec
Za načrt gostovanja v oblaku SiteGround lahko naročite kar 10 namenskih IP-jev
SiteGround Zasebni DNS99,00 USD na leto
Cloudflare CDN0,00 USD na leto (brezplačno)
NEOBVEZNO: Načrt Cloudflare Plus SiteGround bi vas lahko stal približno 11,95 USD na mesec, kar je še vedno manj kot Pro-račun Cloudflare, ki stane 20 USD na mesec
Prenos domene15,95 USD (enkratna pristojbina)
NEOBVEZNO: Ime domene lahko hitro prenesete od drugih ponudnikov spletnega gostovanja na SiteGround, tako da lahko upravljate svojo domeno in spletno gostovanje z enega mesta. Enkratna pristojbina vam bo zaračunana 15,95 USD
Migracije spletnih strani0,00 USD (brezplačno)
NEOBVEZNO: Svoje spletno mesto lahko brezplačno preselite z vsemi načrti gostovanja SiteGround, razen z načrtom StartUp SiteGround, ki ne vključuje funkcije BREZPLAČNEGA prenosa spletnega mesta. Kljub temu lahko kljub temu uporabljate vtičnik Free Site Migrator SiteGround, medtem ko stanejo plačani servisi 30 USD.

Ali so načrti spletnega gostovanja SiteGround cenovno ugodni?

Skoraj vsak ponudnik spletnega gostovanja oglašuje nižje mesečne cene (pametni marketinški trik), vendar jih večina v resnici ne zaračunava mesečno v mesec. Običajno vam pokažejo znižano ponudbeno ceno, ki je precej nižja od njihove dejanske cene. Poleg tega bi vam v nekaterih primerih na koncu zaračunali letno ali celo več let hkrati. Iskreno povedano, tudi ta praksa se mi zdi precej moteča! Toda takšna strategija vnaprejšnjih cen je preveč pogosta v industriji spletnega gostovanja, za katero se sploh ni vredno boriti!

Določil sem to cenovno strukturo SiteGround ali katerega koli drugega gostitelja (za to zadevo) samo zato, ker bi bil moj pregled cen SiteGround nepopoln in pristranski, če tega ne bi omenil! Zanimivo je, da je tak način oblikovanja cen SiteGround in drugih spletnih gostiteljev zelo koristen, saj zmanjšuje vaše težave s plačevanjem računa mesečno.

OPOMBA: Če ne plačate računa v roku, vodi do prenehanja storitve. Tako vas plačilo z letnim računom SiteGround prepreči nenamerno izgubo gostovalnega računa!

Začetni načrt SiteGround stane samo 47 USD letno

Če samo načrtujete gostovanje enega spletnega mesta, tako da začnete z SiteGround in niste prepričani niti v kontinuiteto spletnega mesta, potem lahko dobite načrt zagona SiteGround (tako kot sem). S tem začetniškim načrtom SiteGround bi vam zaračunali samo račun 47 USD letno da bi spletno mesto gostilo s tem fenomenalnim gostiteljem. To je še vedno zelo poceni! Ni to?

Cene domen SiteGround in stroški varovanja zasebnosti domene

Razširitev domenskega imenaLetni stroški registracije
.com Priljubljeno15,95 USD / leto
(Cena za podaljšanje 15,95 USD / leto)
.mreža Priljubljeno17,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 17,95 USD / leto)
.org Priljubljeno17,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 17,95 USD / leto)
.co29,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 29,95 USD / leto)
.info17,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 17,95 USD / leto)
.biz17,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 17,95 USD / leto)
.klub14,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 14,95 USD / leto)
.xyz12,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 12,95 USD / leto)
.guru25,95 USD / leto
(Cena obnovitve 25,95 USD / leto)
.nas Združene države17,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 17,95 USD / leto)
.co.uk Združeno kraljestvo19,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 19,95 USD / leto)
.eu Evropa14,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 14,95 USD / leto)
.ca Kanada19,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 19,95 USD / leto)
.com.au Avstralija14,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 14,95 USD / leto)
.co.nz Nova Zelandija29,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 29,95 USD / leto)
.v Indija14,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 14,95 USD / leto)
.co.za Južna Afrika14,95 USD / leto
(Cena podaljšanja 14,95 USD / leto)

Če omogočite zaščito zasebnosti domene SiteGround, če vaši podatki niso javno dostopni, je samo dodaten strošek 1 $ vsak mesec.

Zakaj je SiteGround tako drag ali je cenejši od drugih spletnih gostiteljev?

Nekateri uporabniki menijo, da je SiteGround precej drag in cenovno ugodnejši od svojih konkurentov. A dejstvo je, da SiteGround ni gostitelj poceni cen, ki ponuja poceni kakovostne izdelke za spletno gostovanje, ampak namesto tega, njihovi načrti so cenovno tako konkurenčni, da preprosto ne boste mogli najti boljšega upravljanega ponudnika spletnega gostovanja po tako ugodni ceni.

Vendar pa so njihove cene za podaljšanje nekoliko na višji strani, zato bi na koncu plačali več kot običajno. Zato zelo priporočam strankam SiteGround, naj vsaj obiščejo svoj enoletni naročninski načrt (2-letni naročninski načrt bi bil odlična odločitev) da dobite najvišjo ceno s popustom z zajamčenimi ogromnimi prihranki predhodno.

Ali obstaja kakšen pravilnik o vračilu z načrti gostovanja SiteGround?

Seveda boste dobili 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in preizkusili gostovanje SiteGround in preverili, ali so dobri ali ne. Če se odločite, da ne boste nadaljevali z SiteGround, lahko v tem roku 30 dni zahtevate takojšnjo preklic in denar boste povrnili s strani SiteGround brez vprašanj. vprašal!

Kateri načrt tlorisa izberete glede na ceno?

To je odvisno predvsem od vašega proračuna, vrste podjetja in vaših zahtev, tako da boste lahko izbrali pravi paket SiteGround, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Dovolite mi, da poenostavim stvari za vas tako, da kategorizirate spletno gostovanje SiteGround glede na njihove cene, da vas seznanimo, za kakšen načrt je vredno iti:

1. Za spletna mesta za začetnike in začetnike? StartUp ali GrowBig Shared načrt gostovanja bo vsak dan odlična izbira.

2. Za spletna mesta za mala podjetja? Načrt zagon, GrowBig ali GoGeek spletnega mesta SiteGround (kar bi naredili glede na vaš proračun) saj so cene teh gostovalnih načrtov poceni in odlične za vaše podjetje.

3. Za gostovanje več domen / spletnih mest? Načrti gostovanja spletnega mesta GroundBig ali GoGeek v skupni rabi SiteGround so dobri in najboljši.

4. Za VPS, kot je gostovanje storitev z naprednimi funkcijami v okviru vašega proračuna? Načrt gostovanja GoGeek v skupni rabi SiteGround je po ugodnih cenah in bi ga morali izbrati!

5. Za uporabnike WordPress-a? Pojdite s katerim koli od WordPress načrta gostovanja SiteGround (Načrti StartUp, GrowBig ali GoGeek za platformo WordPress).

6. Za podjetja, prodajalce in agencije za spletno gostovanje? Načrt gostovanja v oblaku SiteHround ali gostovanje prodajalcev se zdi ravno prav!

7. Za uspešno vodenje podjetja ali spletno mesto, ki je že priljubljeno? Izberite storitev gostovanja v oblaku SiteGround.

8. Za spletno mesto, ki ustvarja velik promet ali velika dobičkonosna podjetja? Strežniki za gostovanje v oblaku SiteGround bi bili odlična izbira za ti!

Zaključek: Ali so načrti gostovanja spletnega mesta vredni stroškov?

Glede na pogoje za določanje cen in plačil spletnega gostovalnega načrta SiteGround je jasno, da niso predragi, vendar spadajo v kategorijo cenovno ugodnih ponudnikov vrhunskega spletnega gostovanja z odličnimi storitvami za stranke, ki zlahka ustrezajo različnim proračunom in potrebam. Poleg tega je SiteGround eno redkih spletnih ponudnikov gostovanja po ugodnih cenah, ki ponuja Insane Speed, Solid Uptime in 24 × 7 odzivno podporo strankam po tako nizki ceni. Zato so načrti gostovanja SiteGround popolni in idealni za naslednje vrste projektov:

Blogerji za začetnike in spletna mesta za mala podjetja
Spletni oblikovalci, spletni razvijalci, SEO strokovnjaki in agencije
Spletna mesta, ki jih gosti in poganja WordPress / Drupal / Joomla / Magento
Uspešni spletni dnevniki in spletna mesta z veliko prometa
Zahteva za gostovanje, varno in cenovno ugodno gostovanje
Podjetja, ki potrebujejo profesionalnega ponudnika spletnega gostovanja
Visokozmogljive, hitre, brez kolcanja SSD potrebe po gostovanju
Spletne trgovine in spletna mesta za e-trgovino z zahtevami strežnika PCI Compatiant Server
Strokovnjaki s potrebami preprodajalcev gostovanja

ZAVIJANJE: Najboljši del SiteGround je, da če vaš projekt / spletno mesto postane noro, vam ni treba skrbeti, da bi spremenili svojega gostitelja, saj SiteGround že ima široko paleto večjih spletnih gostovalnih rešitev, ki lahko enostavno podpirajo večje potrebe vašega spletnega mesta. Njihova napredna gostovalna infrastruktura bo udobno podprla vašo spletno stran in jo obdržala, ne da bi se morali osebno prepustiti nepotrebnim prenašanjem svojega spletnega mesta / projekta drugam. Uporabite lahko gostovanje v oblaku SiteGround (izklicna cena 80 USD / mesec) ali celo njihovo prilagojeno rešitev za gostovanje v podjetju (z Citat po meri).

Upam, da vam je bil naš pregled všeč Cene spletnega mesta (2020) in resnično verjamemo, da so vsi njihovi načrti za spletno gostovanje cenovno razumni, saj lahko postanejo prepričani zmagovalci, saj se lahko ujemajo z naraščajočimi potrebami svojih strank in se lahko udobno ujemajo s kakršnim koli proračunom ali zahtevami. Torej, pripravljeni ste, da začnete s SiteGround?

ALI LAHKO VSTAVITE …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me