Najboljša britanska podjetja za spletno gostovanje (podpora in uspešnost)


Izbira najboljšega gostovanja spletnega mesta [Checklist]gostovanje kontrolnih seznamov

  • naredi seznam z zaupanja vrednimi podjetji spletnih ponudnikov, ki jih želite preveriti – lahko uporabite naše iz zgornje tabele.
  • lokacija spletnega gostovanja – želite imeti podatkovni center s sedežem v Združenem kraljestvu in Evropi (veliko hitrejša dobava podatkov) in interno podporo za angleško govoreči UK / Europe (so v vašem časovnem pasu in lahko hitreje rešijo vaše težave)
  • hitrost gostovanja spletnega mesta – hitrost je vse. Hitrejše je spletno mesto, več prometa in konverzij ter več dohodka za vaše podjetje. Zato potrebujete lokalno gostovanje in preizkusite njihov čas nalaganja Pinga in hitrosti strani, Google priporoča odzivni čas strežnika pod 200 ms. Spletna stran Hitrost je dejavnik razvrščanja tudi.
  • podpora – ena najpomembnejših lastnosti. Če ima gostovalno podjetje dobro strojno opremo, vaše spletno mesto bodisi deluje dobro ali pa sploh ne. In če se zgodi drugo, želite doseči nekoga s pristojnostmi, ki lahko reši vašo težavo. Podpora lastnim sistemom v Veliki Britaniji sysadmini s klepetom v živo ali telefonom je najboljša. Zelo pomembni so tudi odzivni časi, saj vsako minuto vašega spletnega mesta izgubite denar, promet in potencialno iskalne položaje.
  • varnost spletnega gostitelja – zagotavljajo izolirane račune, požarni zid in samodejne posodobitve CMS, kot sta WordPress in Joomla
  • varnostno kopiranje podatkov – vse se zgodi. Vaši podatki so najpomembnejši del vašega podjetja in lahko slučajno nekaj izbrišete ali se okužite z virusom. Vaša storitev spletnega gostovanja mora imeti varnostno kopijo!
  • preberite ocene o spletnem gostovanju s strani strokovnjakov (vpogled lahko razumete pri ljudeh z izkušnjami, vendar ne pozabite, da so tudi oni povezani s ponudniki gostovanja, zato pregleda ne upoštevajte 100%)
  • preberite ocene strank – brskajte po spletu in poiščite ocene strank izbranega podjetja spletnega gostitelja. Prav tako ne zaupajte 100%, ker obstajajo plačani pregledi in sovražni pregledi.

Najboljši pregledi spletnega gostovanja v Veliki Britaniji

Naši strokovnjaki so primerjali najboljše spletno gostovanje ponudniki v Veliki Britaniji za leto 2019. Preberite najboljše UK gostovanje pregledov in izberite najbolj zanesljivo podjetje za spletno gostovanje.

Glede na vaše potrebe obstajajo različne vrste storitev gostovanja spletnih strani. Zato poskušamo nenehno izboljševati svoje ocene z novimi primerjalnimi lestvicami, ki temeljijo na več potrebah. Splošni pregledniki v Združenem kraljestvu so v zgornji tabeli.

Tu je seznam najboljših 5 WordPress gostovalnih storitev. Natančnejši pregledi bodo kmalu na sporedu poceni spletno gostovanje podjetij, Ponudniki spletnih gostiteljev Joomla in seznam brezplačne storitve gostovanja spletnih strani v Veliki Britaniji.

V našem razdelku spletnega dnevnika imamo za vas nekaj osnovnih nasvetov, kako izbrati najboljše spletno gostovanje za vaše podjetje, katera rešitev za gostovanje vam bo ustrezala, osnove, ki jih morate vedeti pri upravljanju računa za gostovanje in več nasvetov, zato se prepričajte pogosto preverjate in ostajate na tekočem z novicami iz sveta spletnega gostovanja.

In za tiste, ki ste novi v temi, tukaj je nekaj dobrih povezav o tem, kaj je Storitev spletnega gostovanja in kaj je a Domena.

Obiščite našo Profil v storitvi Google+ ali Facebook stran da postavim kakršna koli vprašanja. Če ste preprosto netehnična oseba, je najcenejši in najhitrejši način izdelave lastnega spletnega mesta izbira najboljši graditelj spletnih strani na trgu in ga gradijo. Od leta 2019 smo sestavili svoj seznam najboljših graditeljev spletnih strani v Veliki Britaniji.

Naši strokovnjaki so primerjali najboljše ponudnike spletnega gostovanja v Veliki Britaniji za leto 2019. Preberite najboljše ocene spletnega gostovanja v Veliki Britaniji in izberite najbolj zanesljivo spletno gostovanje.

Gostovanje prek e-trgovine

Če imamo gostovanje v e-trgovini, je veliko vprašanj, če je gostovanje v e-trgovini drugačno kot gostovanje običajnega spletnega dnevnika ali spletnega mesta z informacijami. In odgovor je Da.

Spletne trgovine imajo običajno veliko izdelkov in strežnik nekaterih njihovih strani ne predpomni. Zato uporabljajo veliko več virov kot običajno spletno mesto.

Tudi hitrost se tukaj odraža na pretvorbah. Zato platforme za e-poslovanje uporabljajo posebne funkcije, kot so Redis (predpomnilnik baze podatkov) in Varnish (prednji predpomnilnik).

Prepričati se morate, da jih gostitelj spletnega mesta podpira.

Magento je trenutno najbolj strokovno razširjen CMS za e-trgovino, zato smo pripravili posebno stran, ki zajema vse, kar morate vedeti, da izberete najboljše Magento gostovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me