SiteGround VPS Hosting Review 2020 (70% popust kupon)


PROS GOSTINSKEGA VPS GOSTOVANJA
1. 11,95 USD / mesec (Ugoden načrt VPS)
2. Priporočen VPS Host s strani Top 3 CMS-jev
3. Ocenjeno # 1 VPS in WordPress gostitelj v več FB anketah
4. 99,99-odstotno jamstvo za strežnik strežnika
5. Gostovalni strežniki z zelo gosto gostoto
6. Veliko večje omejitve pri izvajanju skriptov in CPU sekund
7. VPS strežniki na treh kontinentih
8. Popoln dostop do vseh naprednih orodij SiteGround, kot so SuperCacher, Staging, Git itd
9. Brezplačne varnostne kopije SSL in na zahtevo z in z enim klikom Obnovi
10. V celoti upravljate VPS s cPanel, Nadzor zlonamerne programske opreme, Varnost in posodobitve
11. 24/7 Napredna prednostna podpora
12. 30 dni VPS gostovalni načrt (GoGeek) Vrnitev denarja Garancija
PREDNOSTI GOSTOVANJA VPS
1. Omejitve programske opreme in aplikacij, ki jih lahko namestite
2. Deluje kot VPS, ni pa pravi program VPS gostovanja, saj nimate korenskega dostopa
3. Kljub temu, da je vaš račun gostovanja izoliran zaradi varnosti, še vedno viri strežnika v skupni rabi konec koncev
SITEGROUND VPS HOSTING RATING
Gostovanje VPS SiteGround
Čas in zanesljivost
5,0/5.0
Gostovanje VPS SiteGround
Hitrost in zmogljivost
5,0/5.0
Gostovanje VPS SiteGround
Viri strežnika
4.5/5.0
Gostovanje VPS SiteGround
Varnost in zaščita proti kraji
5,0/5.0
Gostovanje VPS SiteGround
Cene in vrednost
4.5/5.0
Gostovanje VPS SiteGround
Združljivost WordPress-a
5,0/5.0
Gostovanje VPS SiteGround
Stranka Podpora
5,0/5.0
SKUPNA OCENA4.9/5.0
SITEGROUND VPS HOSTING REVIEW POVZETEK
Gostovalni načrt VPS strani SiteGround (GoGeek) je dovolj dober, da lahko gosti svoje Spletna stran / blog / trgovina e-trgovine na platformi, kot je VPS. S tega načrta lahko kadar koli nadgradite njihove zmogljivejše + razširljive strežnike v oblaku za gostovanje. Vendar pa do tedaj gostiteljski načrt VPS SiteGround (GoGeek) bi vam moral dati vse, kar pričakujete od tipičnega VPS gostiteljskega strežnika (Hitrost, funkcije, usmerjene v VPS, zmogljivost, čas delovanja, prednostna podpora in še veliko več).

GoGeek je zelo lastni načrt za zagon VPS za zagon strani SiteGround, saj SiteGround to storitev trži posebej kot svojo Dvojni načrt gostovanja. Tako je edina resnična omejitev gostovanja VPS SiteGround (GoGeek) je, da ne gre za pravi paket VPS za gostovanje, vendar še ne dovolj zmogljivo rešitev, kot je VPS, po ugodnih cenah.

Medtem ko vam drugi ponudniki gostovanja VPS ponujajo načrt VPS s popolnim nadzorom dostopa do uporabnikov, SiteGround trdi, da lahko s posebnim načrtom GoGeek ugodno zadovolji vse potrebe strank, ki temeljijo na VPS. Trdno verjamemo, da je njihova ekipa Super Friendly + Skilled Support več kot sposobna zagotoviti odlične storitve za stranke z reševanjem katerega koli od težav, s katerimi se spopada vaše spletno mesto! Prav tako je SiteGround pogosto ocenjen kot # 1 gostitelj in se šteje kot NAJBOLJŠI tudi ko gre VPS gostovanje.

Še več, SiteGround strogo izolira vaš račun VPS gostovanja s preostalimi, ki se nahajajo na njegovih strežnikih, in tako zagotavlja, da uporabljajo edinstveno tehnologijo (kar imenujejo kot DUH). Zaradi tega je vsak od teh pol-namenskih računov gostovanja v bistvu ločen vsebnik, v katerem noben račun na strežniku ne more ravnati ali posegati v druge. Za razliko od večine drugih ponudnikov gostovanja VPS, SiteGround nima nobenih strogih pravil glede njihove uporabe strežniških virov. Tako boste lahko svoje spletno mesto / blog gostili v popolnoma upravljanem VPS okolju z uporabnikom prijaznim posebej oblikovanim cPanel (kliče Izboljšani cPanel).

V tem pregledu gostovanja VPS SiteGround vam bom podrobno razložil njihov GoGeek načrt in zakaj je ravno ta poseben pol-namenski načrt gostovanja iz SiteGround dobra zamenjava za tradicionalni VPS Hosting Servers.

SiteGround VPS Gostovanje cen in značilnosti (pregled povzetka 2020)

Ali je SiteGround VPS račun gostovanja opremljen s funkcijami? Podrobneje se pozanimajmo s tem povzetkom pregledov funkcij in specifikacij načrta gostovanja VPS SiteGround …

Pregled funkcij gostovanja VG SiteGround (načrt GoGeek) 2020
Funkcije SiteGroundGostovanje VPS SiteGround
VPS Izhodiščna cena
11,95 USD / mesec
Politika vračil30-dnevni dnevni program VPS gostovanja VPS (GoGeek) garancija za vračilo denarja
PRIDOBITE POPUST VITESNIH VPS
Ocenjeni mesečni obiskovalciOkoli 100.000
Pasovna širinaNeomeren prenos podatkov
Spletni prostor30 GB
Dovoljena spletna mestaNeomejeno
Dovoljena spletna mestaNeomejeno
SuperCacherVse 3 stopnje
• statični predpomnilnik
• Dinamični predpomnilnik
• Napeto
Napredne varnostne kopije na zahtevo Da
Profesionalni prenos strani Da
Napredna prednostna podpora Da
PCI-združljivi strežniki Da
Git (predhodno nameščen) Da
Napredno uprizoritev spletnega mesta Da

Lokacije podatkovnega centra za gostovanje v SiteGround VPS (2020)

SiteGround je eden redkih ponudnikov gostovanja VPS, ki ima podatkovne centre po vsem svetu in ne samo v ZDA in Evropa.

SiteGround VPS gostovanje preizkusni mesečni načrt

SiteGround ponuja tudi mesečni načrt gostovanja VPS, kjer vam ne bo treba plačati celotnega zneska za njihov letni načrt GoGeek. Toda to bi vas potem stalo še dodatno Enkratna pristojbina za aktivacijo strežnika (Provizija za gostovanje v 1. mesecu SiteGround VPS + 24,95 USD Pristojbina za aktivacijo), ki je podrobno prikazana spodaj:

Ta enomesečni preskusni načrt gostovanja VPS, ki ga izvaja SiteGround, vključuje pristojbino za nastavitev in ceno s popustom za njihov VPS strežnik, ki velja samo prvi mesec. Zato to zagotovo ni idealen ali poceni način za preizkušanje načrta VPS gostovanja SiteGround (navsezadnje na koncu tega preizkusnega obdobja se redne cene začnejo samodejno uporabljati).

OPOMBA: Toplo bi vam priporočal, da kupite enoletni načrt gostovanja VPS SiteGround (GoGeek = Dvojna storitev gostovanja) ki bi lahko bil vsak dan odličen VPS Server Hosting Dvil!

Gostovalne funkcije SiteGround VPS (podroben pregled 2020)

SiteGround ponuja številne funkcije s svojo storitev gostovanja VPS, nekatere od njih so že opisane v našem povzetku pregledov. Tu je še nekaj posebnih VPS gostovanja funkcije, o katerih morate vedeti:

1. Edinstvena hitrostna platforma VPS

Arhitektura strežnika gostiteljskega strežnika VPS v SiteGround (načrt GoGeek) je osredotočena predvsem na hitrost. Njihovi načrti gostovanja VPS so naloženi s številnimi naprednimi funkcijami, kot so SSD Storage, NGINX Server, HTTP / 2 Enabled Server Support, SuperCacher (za WordPress in Joomla), Brezplačno CDN in še veliko več

2. Neomejeni obiski s 30 GB prostora na disku

Načrt gostovanja VPS strani SiteGround (GoGeek) ponuja neomejeno pasovno širino, skupaj s predvidenim številom obiskov približno sto tisoč. Vendar za to število obiskov ni nobene stroge omejitve (za razliko od večine gostiteljev VPS tam zunaj). Dobite tudi 30 GB prostora na disku SSD, kar bi moralo več kot zadostovati za katero koli spletno mesto velikost.

3. Prednostna storitev za stranke (24/7)

Vse težave, o katerih poročajo stranke SiteGround VPS, ki gostijo stranke, se rešijo veliko hitreje s prednostjo (od načrtov StartUp in GrowBig). Poleg tega računi VPS gostovanja prejmejo prednost, tudi če gre za dnevne varnostne kopije, ki so sestavljene iz brezplačne ročne možnosti za obnovitev varnostne kopije z enim klikom in možnosti za varnostno kopiranje. (do 30 izvodov).

Že leta osebno uporabljam rešitev za gostovanje v VPS-u SiteGround za gostovanje na več spletnih mestih in njihov odzivni čas za podporo usmerjen v VPS je bil vedno fenomenalen. Kakovostna podpora strankam za storitev gostovanja VPS je bila od nekdaj draga zadeva skoraj vsakega podjetja za spletno gostovanje, vendar so načrti za VPS gostovanje v SiteGround zelo smiselni. Poleg tega je bila njihova 24/7 prednostna podpora za VPS vrhunska, saj so bili celo njihovi podporni zastopniki prve stopnje zelo dobro poznani in izredno dobro obveščen.

4. SiteGround SuperCacher za VPS platformo

SuperCacher SiteGround, ki ima privzete načrte gostovanja VPS, privzeto izvaja Dynamic Caching na ravni strežnika. (za razliko od vstopnega načrta StartUp). Tako lahko izločite ročno uporabo vseh aplikacij tretjih strank za prikazovanje statičnih strani na svojem spletnem mestu obiskovalcev.

5. Manj uporabnikov zaradi strežnikov z nizko gostoto

V strežniških strežnikih VPS SiteGround je dovoljeno le omejeno število uporabnikov (Načrt GoGeek) zato boste imeli več virov strežnika kot kateri koli v skupni rabi gostovanje načrt (to je do 4-krat več virov).

6. Odmevno okolje za strežnike VPS

Resnična prednost storitve VPS za gostovanje SiteGround je njegova Geeky perks, imenovana SiteGround Staging, ki svojim strankam VPS omogoča kopiranje podvojenega spletnega mesta. Zato se lahko testiranje izvede z vašim računom za gostovanje SiteGround VPS in tudi kopija mesta se shrani v strežnik kot popoln varnostni ukrep! Na tem trdnem VPS-ju, kot je strežnik, lahko uporabnik naredi toliko kopij in z njim preizkusi novo temo ali vtičnik lahkotnost.

7. Spletna mesta, pripravljena na e-trgovino (strežniki, skladni s PCI + brezplačni SSL certifikati)

VPS strežniki SiteGround, ki sprejmejo svoje uporabnike GoGeek, strogo ustrezajo PCI, poleg tega pa vam ponujajo tudi brezplačne šifrirane SSL certifikate. Zato je VPS gostovanje SiteGround dobro za spletna mesta e-trgovine, saj nameščajo tudi nakupovalno košarico e-trgovine. (brez napolniti).

Če želite izvedeti več, preberite našo spletno stran e-trgovine o gostovanju e-trgovine

8. Varnost prek tehnologije za izoliranje računa HIVE SiteGround

SiteGround jemlje varnost zelo resno za svoje VPS Server gostovanje ali skupne strežnike načrtov s pomočjo naslednjega gene LXC (Linux Containers) in z varno izolacijo računa (prek HIVE Technology). To pomeni, da gostovanje VPS SiteGround tehnično predstavlja platformo gostovanja v skupnem strežniku in deluje bolj kot rešitev VPS, kjer vaš račun gostovanja v načrtu GoGeek ne vpliva na druge vdrte / zlonamerne račune njihovih strank. (če kateri) ki se nahaja na istem strežnik.

Ali lahko nadgradim ali nadgradim svoj gostovni načrt VPS SiteGround?

Ker je storitev gostovanja VPS SiteGround v osnovi njihov načrt GoGeek, ne morete zares znižati paketa VPS, zaradi česar boste prešli na načrte skupnega strežnika SiteGound. Vendar ga lahko nadgradite neposredno na njihove strežnike gostovanja v oblaku (kadarkoli želiš).

Če želite nadgraditi načrt gostovanja VPS SiteGround v oblak, se morate le prijaviti na uporabniško ploščo in narediti spremembe. Poleg tega se med postopkom nadgradnje načrta SiteGround VPS ne boste soočali z izpadi.

Ali dobim kakršen koli korenski dostop s storitvijo gostovanja VPS SiteGround?

OPOMBA: Ne boste dobili popolnega korenskega dostopa do svojih namestitev, dokler ne kupite Enterprise Hosting Server SiteGround.

SiteGround poskuša vse upravljati sam za stranke, ki gostijo VPS, in to predvsem zato, ker so prepričani, da tega ne bi potrebovali Korenski dostop dokler se vaša spletna mesta gostijo na njihovih strežnikih. In to omogoča njihova izjemno usposobljena ekipa, ki je opremljena z vsemi bistvenimi orodji za izvajanje zapletenih nalog brez uporabe Root Accessa.

REŠITEV: Dostop do lupine SSH lahko dobite z VG Hosting računom SiteGround in ustvarjanje javnega in zasebnega ključa je veliko bolj preprosto. Kombinacije.

Ali SiteGround ponuja gostovanje v operacijskih sistemih Windows s svojim VPS računom za gostovanje?

Vse storitve gostovanja SiteGround delujejo naprej Linux OS vključno s svojim VPS gostovanjem, zato v resnici nimajo načrta gostovanja sistema Windows. To pomeni, da če potrebujete gostovanje Windows za platformo VPS, potem SiteGround ne bo primeren. Prav tako Windows gostovanje ni primerno za kompleksno platformo gostovanja, kot je Virtualni zasebni strežniki (VPS)!

Ali Docker pravilno deluje na spletnem mestu VPS gostiteljske storitve SiteGround?

Ne, Docker ne more učinkovito delovati z VGS spletnimi programi VG gostovanja, saj gre za popolnoma upravljano storitev, vendar lahko še vedno dobite dostop do SSH in se poskusite povezati na daljavo (prek školjke). Na žalost Docker potrebuje napredna dovoljenja, ki jih VGS ponudba gostovanja v SiteGround ne ponuja, vendar to morda ni tako pri njihovih podjetniško gostujočih načrtih po meri.

Kakšen je SLA SiteGround za svoje VPS načrte gostovanja?

SiteGround VPS Gostovanje garancije za nenadno poslovanje in SLA
VPS garancija za nepravočasno99,9% Počasi
Med (99% in 99,99%)Enomesečno brezplačno gostovanje v SiteGround VPS
Dodatna kompenzacija SLA
(za 1% izgube nadure)
Enomesečno brezplačno gostovanje v SiteGround VPS

OPOMBA: Prekinitve strežnika SiteGround ne vključujejo načrtovanega vzdrževanja strežnika in kakršnih koli napak po krivdi stranke VPS., DDoS Napad itd.

Ali lahko dobim vračilo na spletnem računu za gostovanje VPS SiteGround?

SiteGround ponuja 30-dnevno politiko MoneyBacka v svojem načrtu gostovanja VPS (GoGeek) in tudi z drugimi paketi gostovanja v skupnem strežniku. Poleg tega so na voljo tudi načrti gostovanja v CloudGardu SiteGround s 14-dnevno jamstvo za vračilo.

Zaključek: Ali je spletno mesto dobro za VPS gostovanje?

Gostovanje z VPS v okolju spletnega mesta (Načrt GoGeek) ki je prav tako preimenovan v znamko Semi-Namenska rešitev za gostovanje je dovolj dober, da lahko vaše spletno mesto gostuje na platformi, kot je VPS. Iz tega načrta lahko kadar koli nadgradite njihovo gostovanje v oblaku s svojo naraščajočo potrebo, saj bodo upravljali vse za vas! Torej do tedaj načrt gostovanja VPS v SiteGround (GoGeek) bi vam moral dati vse, kar pričakujete od strežnika VPS, kot je strežnik (Hitrost, funkcije, usmerjene v VPS, zmogljivost, Uptime in še veliko več).

Večina ljudi potrebuje VPS gostovanje, da dobijo to dodatno moč za svoja spletna mesta, da lahko upravljajo z večjim dotokom prometa in ne v resnici, ker potrebujejo kakršen koli korenski dostop. V zvezi s tem je načrt gostovanja VGS-a SiteGround (GoGeek) več kot dovolj dober, saj sam že dlje časa vodim več spletnih mest z velikim prometom na enem samem načrtu gostovanja SiteGround VPS. Najboljši del pa je, da sem še vedno pod mejo strežniških virov. Zdaj je to v redu?

Če potrebujete cenovno ugoden VPS gostovanje, kot Power?
Načrt GoGeek spletnega mesta SiteGround je prava izbira za vas!
Če potrebujete korenski dostop za gostovalni načrt VPS?
Lahko nadgradite na spletno gostovanje v oblaku SiteGround (njihov pravi načrt gostovanja VPS).

Upam, da ste našli ta pregled dne Gostovalni načrt VPS SiteGround (2020) koristno. Za dodatne informacije se obrnite na prednostno podporo VPS SiteGround.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me