Pregled spletnega e-trgovanja SiteGround (2020): Ali je dobro za gostovanje spletnih mest za nakupovanje? [Pridobite 70% kupon za popust]

Ali iščete podroben pregled načrta gostovanja spletnega e-trgovanja SiteGround in želite vedeti, kako dobro je v resnici gostovanje vaše spletne trgovine?
Pregled spletnega e-trgovine / gostovanje WooCommerce SiteGround (2020)

Ali SiteGround ponuja gostovanje e-trgovine? Da, če želite zagnati spletno nakupovalno spletno mesto ali preprosto preprosto trgovino za e-trgovino, ima SiteGround za vas posebne posebne ponudbe gostovanja e-trgovine! Lahko preprosto izberete enega od njihovih načrtov za skupno gostovanje in opremljeni bodo z dodatnimi e-trgovinami prijaznimi funkcijami.


Zdaj pa me vprašate, ali je to spletno mesto e-trgovina ali ne? Moj odgovor bi bil Ne! To ni spletno mesto za e-trgovino, ampak preprosto blog! Gostovanje e-trgovine je potrebno le, če je vaše spletno mesto vključeno v nakup in prodajo blaga ali tisto, ki se posebej ukvarja z internetnimi transakcijami, povezanimi z denarjem.

Dobite več e-trgovin prijaznih naprednih funkcij, kot so namestitev brezplačne spletne nakupovalne košarice, brezplačna potrdila Wildcard SSL in strežniki, ki ustrezajo PCI. Z GrowBig in GoGeek lahko gostite neomejeno spletna mesta / bloge in tudi ti načrti so privzeto naloženi z vrhunskimi strežniškimi viri in funkcijami. Ker StartUp ne dovoljuje gostovanja več spletnih mest, ampak samo eno.

�� SiteGround StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek: Hosting načrti za e-trgovino, cene, funkcije in primerjalna shema (2020)

Če si ogledate StartUp SiteGround proti GrowBig v primerjavi z GoGeek: Primerjalna shema gostovanja e-trgovine, boste lahko jasno spoznali vse navedene funkcije e-trgovine in razlike v načrtih..

�� Ali je spletno mesto dobro za gostovanje v e-trgovini in zakaj?

Obstaja nekaj drugih pomembnih funkcij in razlik, povezanih z e-trgovino, ki bodo opisane spodaj v tem pregledu gostovanja e-trgovine na spletnem mestu. Predvidevam, da ste pripravljeni na prijavo na spletno gostovanje v e-trgovanju SiteGround (kar bi morali biti takšni, kot so # 1 Ocenjeno gostiteljsko podjetje tudi za e-trgovino in gostovanje spletnih mest za spletno nakupovanje). Zdaj pa spoznajmo, kako dober je SiteGround za gostovanje vaših spletnih mest o e-trgovini …

1. Najbolj ocenjeno gostitelj e-trgovine / WooCommerce

Razen biti z oceno # 1 gostitelja WordPress, SiteGround je tudi najvišje ocenjeno gostovanje podjetja za e-trgovino / WooCommerce. Te ankete spodaj vam bodo sporočile, kako dobre so v resnici …

2. Najboljši čas za spletna mesta e-trgovine

Nadaljevanje delovanja spletnih strani je zelo pomembno in še posebej pomembno, če imate spletno trgovino ali trgovino za e-trgovino. Če vaša spletna trgovina prepogosto upada, boste verjetno izgubili veliko prodaje. Tako bi morali izbrati gostiteljsko podjetje za e-trgovino, ki ni samo priljubljeno, ampak ima tudi odlično dokazan čas obnavljanja.

99,99% garancija za nepravočasno s spletnimi e-trgovinami / gostovanjem na spletnem mestu WooCommerce

Če ne želite izgubiti svojih strank zaradi nepotrebnih izpadov, morate za ponudnika gostovanja v e-trgovini izbrati SiteGround za ponudnika gostovanja za e-trgovino. (kot pogosto zagotavlja 100-odstotno podaljšanje).

3. Super hiter čas nalaganja spletnega mesta

Hitrost gostovanja e-trgovine v e-trgovini SiteGround in čas nalaganja

Pri načrtu gostovanja za e-trgovino SiteGround pričakujte, da bo vaše spletno mesto naloži manj kot 1 sekundo (kateri je utripa velika hitrost). Ko se spletno mesto začne počasneje nalagati, stopnja obiskov povečuje (zlasti v primeru spletnih trgovin). Tako je manjša stopnja obiskov ene strani (možno, ko gostite v spletnem načrtu gostovanja spletnega mesta WooCommerce v Googlu), hitreje bo vaše spletno mesto za e-trgovino (kar vodi k višji stopnji konverzije prodaje).

4. Izolacija računa e-trgovine na gostovanju

Kupite Shared, e-trgovino ali strežnik v oblaku od SiteGround, 24/7 bodo zagotovili, da bo vaš račun izoliran od drugih računov gostovanja, kar pomaga, da vaše spletno mesto za e-trgovino, ki ga gostite z njimi, ostane vedno varno (tudi ko se kateri koli drug račun prekine na skupnem strežniku SiteGround).

5. Enostavne vaje za e-trgovino

SiteGround ima številne vadnice, ki pokrivajo temo ustvarjanja spletnega mesta e-trgovina in vam bodo tudi pomagale vedeti, kako enostavno namestiti svojo nakupovalno košarico.

Vadnice in vodniki za gostovanje v e-trgovini o SiteGround
OPOMBA: Pri tem vam bo pomagala tudi prijazna ekipa za podporo SiteGround (če ne želite pregledati njihovih vadnic za e-trgovino).

6. Brezplačna namestitev nakupovalnih vozičkov

SiteGround podpira številne nakupovalne vozičke in ponuja tudi programe spletnega gostovanja, specifične za e-trgovino, ki so edinstveni za vsako podprto nakupovalno košarico (vendar so še vedno bolj ali manj podobni).

Brezplačne aplikacije za samodejno namestitev SiteGround eCommerce

Poleg tega ponujajo brezplačno namestitev takšnih nakupovalnih vozičkov ali jih v nekaterih primerih SiteGround samodejno namesti, medtem ko kupite katerega koli od njihovih načrtov gostovanja e-trgovine. Seznam nakupovalnih vozičkov, ki jih podpira SiteGround, najdete spodaj in kliknite tukaj, če želite izvedeti več o pogostih vprašanjih o nakupovalni košarici SiteGround..

Brezplačni pregled namestitve nakupovalne košarice SiteGround

• gostovanje WooCommerce • gostovanje VirtueMart • gostovanje PrestaShop • gostovanje Zen Cart • Magento gostovanje • gostovanje OsCommerce • gostovanje WP eCommerce • gostovanje avtocest • CubeCart hosting • gostovanje CS-Cart

7. Brezplačna SSL potrdila za spletna mesta e-trgovine

Tu je seznam SSL certifikatov, ki jih ponuja SiteGround, s pomočjo katerih lahko vaše spletno mesto za e-trgovino postane dovolj varno, a podrobno preučimo vsako od njih:

Brezplačna SSL potrdila za pregled gostovanja spletnega eCommerce SiteGround (2020)
Šifriraj SSL za gostovanje e-trgovine, spletnega mesta SiteGround: prost v vseh načrtih gostovanja SiteGround in jih je mogoče omogočiti prek cPanel. Prav tako ponujajo Let’s Encrypt Wildcard SSL za poddomene.
Wildcard SSL spletnega mesta SiteGround za gostovanje e-trgovine: Stroški 82 dolarjev na leto in zavaruje tudi poddomene (brezplačno eno leto z GrowBig & GoGeek).
EV SSL SiteLround za gostovanje e-trgovine: Stroški 499 dolarjev na leto in vam nudi omarico zelene barve na vašem https in tudi varuje informacije (s šifriranjem).

NEOBVEZNO: Prav tako lahko namestite SSL potrdila drugih proizvajalcev (če še vedno želite) prek SiteGround cPanel.

8. Hitra in prijazna podpora strankam

Naslednji pomemben vidik popolnega podjetja za e-trgovino je, da ima koristno in profesionalno ekipo za podporo strankam. Podporno osebje SiteGround je dobro seznanjeno in dobro usposobljeno o vidikih e-trgovine in enako prijazno (na voljo 24/7/365 dni).

9. PCI-kompatibilni strežniki za e-trgovino

Če imate veliko rastoče spletno mesto za e-trgovino, morate zagotoviti, da so vaši strežniki skladni s PCI. To je poseben varnostni ukrep, sprejet za varovanje spletnih nakupov / plačilnih transakcij (običajno plačljiva storitev). Na srečo SiteGround ponuja svoj brezplačni strežnik PCI za spletno mesto e-trgovine s svojim načrtom GoGeek.

10. Brezplačen prenos spletnega mesta e-trgovine

Če že imate spletno mesto za e-trgovino ali mini spletno trgovino, bi morali imeti srečo, ker vam ni treba začeti znova. SiteGround bo prevzel ključno odgovornost za selitev vašega prejšnjega spletnega mesta o e-trgovini, vključno z vso njegovo vsebino (kot je).

Brezplačni pregled migracij spletnega mesta eCommerce (2020)

OPOMBA: Če želite brezplačen prenos spletnega mesta e-trgovine, morate poiskati GrowBig ali GoGeek načrt gostovanja SiteGround.

11. Priporočljivi trgovci za zbiranje plačil na spletnem mestu e-trgovina

SiteGround gostovanje vsebuje seznam priporočenih trgovcev za zbiranje plačil za vaše spletno mesto e-trgovine. Na splošno, PayPal in 2 Izjava so dovolj dobri za manjše količine in ko boste rasli, se lahko kasneje z njimi dogovarjate za manjši znesek.

Brezplačni pregled in primerjava plačilnih trgovcev eCommerce / WooCommerce (2020)

�� Zaključek: SiteGround je najboljši ponudnik gostovanja v e-trgovini za vaše spletno nakupovalno mesto?

Kadarkoli smo iskali Popoln ponudnik spletnega gostovanja za e-trgovino, ves čas smo se vrnili na SiteGround, zato priporočamo bralcem isto spletno mesto za e-trgovino. Poiščete lahko rešitev gostovanja za e-trgovino SiteGround (brez težav) saj vaše spletno mesto za e-trgovino omogoča, da se hitreje naložijo ikavice, pri čemer se strani izdelkov v spletni trgovini hitreje nalagajo in s tem daje temeljni temelj bogatih funkcij spletnega e-trgovanja SiteGround, zanesljive varnosti, podaljšanega časa delovanja v industriji in podpore premium.

Upam, da vam je bila naša všeč Pregled spletnega e-trgovanja SiteGround (2020) in gostovanje primerjave. Če imate dodatna vprašanja o funkcijah gostovanja v e-trgovanju SiteGround, se obrnite na podporo za SiteGround 24/7.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me