Pregled gostovanja Magento SiteGround (2020): Je to tako dobro?


PROS GOSTOVANJA MAGENTO
1. Brezplačna namestitev Magento 2
2. Storitve registracije domenskih imen
3. E-trgovina prijazne funkcije za Magento gostovanje
4. Magento Optimized Server za združljivost
5. Brezplačna pomoč pri prenosu spletnega mesta za Magento
6. Brezplačne dnevne varnostne kopije (24/7)
7. Pogoni SSD za vse načrte gostovanja Magento
8. Brezplačen CDN z Railgun za hitrost
9. Podpora in pomoč, povezana z Magento (prek klepeta / telefona /Vstopnica)
PREDNOSTI GOSTOVANJA MAGENTO
1. Nekoliko višja cena obnove na Magento načrtih (še vedno zelo) cenovno dostopne)
MESTO MAGENTO NAJBOLJŠE OCENJE GOSTOVANJA
SiteGround Magento gostovanje
Čas in zanesljivost
5,0/5.0
SiteGround Magento gostovanje
Hitrost in zmogljivost
5,0/5.0
SiteGround Magento gostovanje
Cene in vrednost
4.5/5.0
SiteGround Magento gostovanje
Pomoč strankam
5,0/5.0
SKUPNA OCENA4.9/5.0
SITEGROUND MAGENTO HOSTING REVIEW POVZETEK
SiteGround enostavno premaga več drugih ponudnikov spletnih storitev Magento. Če ste že iskali najboljše podjetje za gostovanje Magento, potem ste naleteli na pravega iz vseh možnih razlogov. Načrti za gostovanje Magento SiteGround so na voljo s številnimi Magento bogatimi funkcijami, nadgradnjami in dodatki. Poleg tega je njihov vmesnik, ki je enostaven za uporabo, izjemno uporabniku prijazen, njihova podpora za stranke, ki je povezana z Magento, za kakršna koli tehnična vprašanja pa je veliko boljše od vseh drugih Magentovih spletnih gostiteljev, zaradi česar je SiteGround vaša možnost izbire za gostovanje vašega spletnega mesta Magento z nadstandardnim časom in neverjetno hitrost.

Z več 2 milijona domen je gostilo, SiteGround je tudi najboljši ponudnik spletnega gostovanja v Magentu, kjer se ponaša s podatkovnimi centri na treh celinah (združljivo s platformo Magento 2). Ker so njihovi načrti cenovno ugodni, začnete s storitvijo Magento za gostovanje SiteGround tudi z njihovo osnovno ponudbo.

SiteGround se ponaša z visokozmogljivimi vrhunskimi Magento rešitvami gostovanja po meri, s katerimi se lahko spletna mesta svojih strank naložijo veliko hitreje. Zato je SiteGround zanesljivo in robustno Magento prijazno podjetje za spletno gostovanje, ki ga potrebujete za gostovanje in zavarovanje vaše spletne trgovine.

Naš pregled o gostovanju SiteGround Magento vam bo pomagal pri izbiri najboljšega spletnega načrta gostovanja SiteGround za vaše spletno mesto v Magentu. Podrobno smo primerjali nekatere ključne značilnosti načrtov gostovanja Magento SiteGround med seboj spodaj.

Gostinski načrti SiteGround Magento in primerjava cen (2020)
Cene SiteGround MagentoSiteGround
StartUp (Magento)
SiteGround
GrowBig (Magento)
SiteGround
GoGeek (Magento)
Cena načrta Magento11,95 USD/ mo.5,95 dolarja/ mo.3,95 USD/ mo.
Politika vračil30-dnevni SiteGround Magento gostovanje načrti Garancija denarja
POPUSTI NAČINI GOSTINSKEGA NAČRTA MAGENTO
Gostovalni načrti SiteGround Magento (Primerjava lastnosti 2020)
Funkcije SiteGround MagentoSiteGround
StartUp (Magento)
SiteGround
GrowBig (Magento)
SiteGround
GoGeek (Magento)
Gostovane spletne strani MagentoEnoNeomejenoNeomejeno
Mesečni obiski~ 10.000
(Okvirna ocena)
~ 25.000
(Okvirna ocena)
~ 100.000
(Okvirna ocena)
Pasovna širinaBrez merjenjaBrez merjenjaBrez merjenja
Prostor za shranjevanje SSD10 GB20 GB30 GB
SG SuperCacher za Magento1. stopnjaVse ravniVse ravni
Brezplačni SSL 
Da
 
Da
 
Da
Brezplačni e-poštni računi
Da

Da

Da
Brezplačna namestitev Magento CMS
Da

Da

Da
Prilagojena namestitev strežnika (Magento Optimized)
Da

Da

Da
Brezplačna namestitev nakupovalne košarice za Magento
Da

Da

Da
Magento optimizirani strežniki, združljivi s PCI
Ne

Ne

Da
Brezplačen prenos spletnega mesta Magento
Ne

Da

Da
Napredna varnost Magento
Da

Da

Da
Git je nameščen za enostavno ustvarjanje Magento odlagališča
Ne

Ne

Da
Pošlji stranki Magento stran
Da

Da

Da
Dodajte sodelavce na spletna mesta Magento
Ne

Da

Da
Upravljanje strank in gostovanje z belimi etiketami
Ne

Ne

Da
24/7 SiteGround Magento Live Chat Podpora
Da

Da

Da
24/7 Podpora za telefon Magento SiteGround
Da

Da

Da
24/7 SiteGround Magento Podpora za e-pošto / vstopnice
Da

Da

Da
Vadnice za Magento SiteGround
Da

Da

Da
24/7 prednostna podpora SiteGround za Magento
Ne

Ne

Da

# 1 Ocenjeno gostitelj + najboljše za spletne strani za e-trgovino

SiteGround Načrti in paketi za skupno gostovanje v Magentu

Poleg storitev gostovanja Magento v skupni rabi SiteGround ponuja tudi gostovanje v oblaku Magento in prilagojene rešitve za gostovanje strežnika Enterprise Magento, da zadovolji naraščajoče potrebe svojih strank (še posebej, če se njihovo spletno mesto na Magentu mesečno spopada s številnimi obiskovalci, da bi se spopadli z nenadnim prometom trni).

Funkcije gostovanja SiteGround Magento

Če ste se odločili, da uporabite Magento Community Edition pri gradnji spletne trgovine za e-trgovino, lahko s strokovno podporo in pomočjo popolnoma računate na edinstveno prilagojeno rešitev za gostovanje Magento SiteGround. SiteGround vlaga pomemben čas in vire za uporabo tehnologij nove generacije, da bi povečali hitrost in zmogljivosti prodajaln s sedežem v Magentu, tudi če ste na svojih cenovno dostopnih strežnikih v skupni rabi s podporo za platformo Magento.

SiteGround ponuja Cloudflare CDN brezplačno, skupaj s posebno tehnologijo Railgun za povečanje zmogljivosti, s katero boste zagotovili, da je izkušnja vašega spletnega kupca s platformo Magento nedvomno hitra in temeljito prijetna. Poleg tega se SiteGround tudi dovolj trudi, da zaščiti vaše spletno mesto Magento, tako da boste pokriti (24/7) in dobili boljšo podporo za svojo spletno trgovino kot kjerkoli drugje!

1. Orodja in zaščita za kraje v hiši: Trgovine Magento, ki jih gostijo strežniki spletnega gostovanja SiteGround, so med seboj izolirane in uporabljajo posebne nastavitve strežnika po meri, da zagotovite, da en prekaljeni račun ne vpliva na preostala spletna mesta Magento.

2. Brezplačna namestitev Magento 2: Magento 2 lahko enostavno in hitro namestite tako, da uporabite Softaculous samodejni namestitev SiteGround ali pa preprosto postavite zahtevo njihovim strokovnjakom, ki vam bodo 24/7 z veseljem pomagali pri namestitvi Magento.

3. Izboljšane varnostne posodobitve in popravki na ravni strežnika: Strokovnjaki SiteGround nenehno pazijo na kakršne koli ranljivosti, povezane s programsko opremo Magento, in bodo takoj odpravili vse varnostne težave na ravni strežnika (pogosto veliko pred izdajo kakršnih koli uradnih posodobitev in popravkov za razvoj).

4. Enostavna integracija Git za učinkovito nadziranje različic Magento: Načrt gostovanja GoGeek Magento SiteGround ima vnaprej nameščen Git, ki je njihov vmesnik po meri, ki se uporablja za ustvarjanje Gittovega repozitorija na osnovi Magento.

Podporne storitve SiteGround Magento

Po čem se SiteGround in njihovi načrti za gostovanje v Magentu ločijo med ostalimi predvajalniki spletnega gostovanja? Odgovor je zlahka fenomenalna storitev za stranke SiteGround, ki sega tudi v vprašanja, povezana z Magento. Sistem za klepet in vstopnice / e-poštni naslov SiteGround je morda najboljši v industriji, saj so stranke vedno zadovoljne s potrebno podporo, kadar koli prejmejo kakršno koli poizvedbo ali pritožbo. Super hitri sistem za podporo strankam SiteGround je njihov največji dejavnik.

Tukaj je nekaj pregledov, povezanih s podporo, za SiteGround uporabnikov.

Drugi napredno spletno gostovanje Magento gostovanje Perks

Funkcije gostovanja SiteGround Magento in primerjava načrtov (2020)

Na srečo dobite veliko ugodnosti z nakupom gostovanja računa Magento SiteGround. Njihove osnovne tehnične potrebe za gostovanje v Magentu so sestavljene iz vrhunskega sistema predpomnjenja za Magento (nivo 1 in 3) in vsakodnevnih avtomatiziranih varnostnih kopij vaših Magento spletnih strani. Poleg tega kupci SiteGround Magento dobijo brezplačna potrdila SSL, e-poštne račune, shrambo SSD, namestitev nakupovalnih vozičkov in CDN, da bo vaše spletno mesto e-trgovina prijazna in s tem tudi v kratkem času z impresivno hitrostjo in odzivom pomagati pri postavitvi spletnega mesta s sedežem v Magentu krat.

Enostavna namestitev Magento z enim klikom SiteGround

Namestitev SiteGround Magento prek Softaculous Auto-Installerja

SiteGround svojim strankam omogoča, da ustanovijo Magento s samo enim klikom s cPanela in dobijo tudi svoje strokovnjake, da vam pomagajo pri namestitvi Magento (če imate dvome).

Kategorija Magento na levi strani Sitefround Softaculous Installer

Ko kliknete na SiteGround Zmogljiv avtoinštalater, nato lahko razširite Kategorija e-trgovine ki se nahaja na levem meniju in nato kliknite na Magento povezava, ki vas bo pripeljala do Stran za namestitev Magento.

Namestitev SiteGround Magento je končana

Če gostujete na svojem spletnem mestu z drugim gostiteljem Magento, lahko dobite tudi strokovnjaka SiteGround Magento, ki vam bo pomagal pri prenosu spletnega mesta za prost.

�� Zaključek: Gostovanje SiteGround Magento je najboljše za vaše spletno mesto za e-poslovanje?

SiteGround enostavno premaga več drugih ponudnikov spletnih storitev Magento, ki so odlična izbira za gostovanje vaše spletne trgovine. Če ste že bili v napovedi za najboljše Magento gostovanje podjetje, potem bo SiteGround služil svojemu namenu iz vseh dobrih razlogov, navedenih zgoraj v tem pregledu.

Načrti za gostovanje Magento SiteGround so na voljo s številnimi Magento bogatimi funkcijami, nadgradnjami in dodatki. Poleg tega je njihov vmesnik, ki ga je enostavno krmariti, izredno uporabniku prijazen, njihova podpora strankam, povezana s Magento, za kakršna koli tehnična vprašanja pa je veliko boljša od drugih Magentovih spletnih gostiteljev, zaradi česar je SiteGround vaša možnost izbire za gostovanje vašega spletnega mesta Magento s prijavo do e-trgovine. funkcije, vrhunsko podaljšanje časa in neverjetna hitrost.

Upam, da ste to našli Pregled naprej Gostovalni načrti SiteGround Magento (2020) koristno in če imate kakršne koli dvome v zvezi z Magento hostingom, se lahko 24/7 obrnete na specializirano podporno ekipo Magento SiteGround.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me