Namenski pregled SiteGround – pregled gostovanja 2020 [Get 70% OFF]


PRO PROIZVODNJE POSEBNEGA GOSTOVANJA
1. Ocenjen # 1 gostitelj strežnika v številnih Facebook anketah in velja tudi za najboljšega gostitelja
2. Veliko bolj zanesljiv v primerjavi s gostovanjem v skupni rabi in v oblaku
3. Gostite katero koli spletno mesto z namenskim okoljem gostovanja, dostopom do korenskega strežnika in brezplačnim cPanel & WHM
4. Premium 24/7 namenska VIP podpora z 99,99-odstotno garancijo
5. Obdeluje mesta z velikimi prometnimi vrtovi z dodatkom za povečanje zmogljivosti
6. Čas nalaganja strani s strelo z vrhunsko tehnologijo hitrosti strežnika SiteGround
7. Vaš namenski račun za gostovanje strežnika vključuje brezplačen namenski naslov IP in brezplačen zasebni DNS
8. Požarni zid po meri z namenskimi strežniki SiteGround vam lahko pomaga pri uveljavljanju politike nadzora dostopa
9. Višja raven fleksibilnosti in varnosti, ko gre za dodajanje / spreminjanje programske opreme in strežnika konfiguracije
PREDNOSTI DEDICIRANEGA GOSTOVANJA NA MESTU
1. Mnogo uporabnikov se bo morda zdelo, da bodo gostiteljski načrti SiteGround (cena 229 USD / mesec) precej dragi v primerjavi z načrti strežnika v oblaku
2. Enkratna pristojbina 99 evrov je zaračunava za nastavitev spletnega strežnika SiteGround
DOLOČENO OCENJE GOSTOVANJA NA MESTU
Gostovanje strežnika, namenjenega SiteGround
Čas in zanesljivost
5,0/5.0
Gostovanje strežnika, namenjenega SiteGround
Hitrost in zmogljivost
5,0/5.0
Gostovanje strežnika, namenjenega SiteGround
Funkcije in izravnava obremenitve
5,0/5.0
Gostovanje strežnika, namenjenega SiteGround
Varnost in zaščita proti kraji
5,0/5.0
Gostovanje strežnika, namenjenega SiteGround
Cene in vrednost
4.0/5.0
Gostovanje strežnika, namenjenega SiteGround
Pomoč strankam
5,0/5.0
SKUPNA OCENA4.8/5.0
DOLOČENO POVZETEK PREGLEDA GOSTOV
Namenski načrt gostovanja spletnega mesta SiteGround, ki ste ga včasih stali 229 dolarjev na mesec kar je drago, vendar je vredno stroškov, zlasti zaradi bogatih funkcij, učinkovitosti, kakovosti storitev, strele in VIP tehnične podpore, ki jo dobite. Če iščete kakovostnega upravljalskega namenskega ponudnika gostovanja za svoje spletno mesto, lahko brezskrbno preizkusite storitev gostovanja v Googlu SiteGround brez oklevanja, saj je SiteGround pred časom preklical svoje namenske ponudnike gostovanja. Poleg tega so njihovi načrti v oblaku proračunu prijazni, saj vas bodo samo stali 80 dolarjev mesečno in lahko povsem udobno ustreza vašim potrebam.

Iščete rešitev, namenjeno gostovanju strežnikov, ki vam ponuja platformo z viri strežnika za izdelavo spletnega mesta z visoko razpoložljivostjo in velikim prometnim obremenitvam?

OPOMBA: SiteGround je ukinil njihovo drago, a zmogljivo namensko rešitev za gostovanje in jo nadomestil s svojo cenejšo, a zelo razširljivo storitev gostovanja v oblaku in s svojo prilagojeno rešitev Enterprise Server Hosting.

LAHKO PREVERJETE NJIHOVE NAČRTOVE, KI SO BILO CENJE, VEČ FLEKSIBILNI & BOLJŠI ZBIRNI POLOŽAJ NA DOLOČENEM GOSTINSKEM ALTERNATIVU…

ALI LAHKO LAHKO PREVERITE NAŠO GOLO …

Potem vam moram povedati, da ste na pravem mestu, saj bomo pregledali namenske strežniške načrte SiteGround, da vas bomo seznanili, ali je vredno gostovati vaše spletno mesto na njihovih namenskih strežnikih oz. ne?

Namenski strežniški strežnik bi se moral osredotočiti predvsem na to, da bi vašemu spletnemu mestu zagotovili železne temelje, ki bi lahko zdržali velika količina prometa in trni, da bi vam omogočili popoln nadzor nad njegovimi dejavnostmi.

SiteGround je priljubljen samostojni izvajalec namenskih ponudnikov gostovanja, v katerega sodeluje 24/7 spremljanje vaš stroj in takoj reagira (v primeru kakršnih koli težav). Njihovi namenski gostovalni načrti so v celoti upravlja kar pomeni, da bo SiteGround vedno ohranil svoje programska oprema posodobljena.

Na voljo je toliko vrst gostovalnih možnosti, da postane precej nejasno in težko izbrati pravo rešitev za vaše podjetje. Torej, pojdimo v podrobnosti o namenskih storitvah gostovanja, ki jih ponuja SiteGround.

Kaj je namensko gostovanje spletnega mesta SiteGround?

Namenska storitev gostovanja s strani SiteGround (popularno znan tudi kot namenski strežnik ali storitev upravljanega strežnika za gostovanje) je vrsta možnosti gostovanja, kjer bo podjetje lahko najelo celoten strežnik (ponavadi se nahaja v podatkovnem centru). Spletni gostitelj ne ponuja samo orodij za gostovanje strežnikov, ampak lahko ponudi tudi administracijo in druge napredne storitve.

Za razliko od aranžmajev za skupno gostovanje strežnikov je storitev gostovanja namenskih strežnikov zelo prilagodljiva oblika razporeditve strežnikov, saj strankam / organizaciji zagotavlja popoln nadzor nad strežnikom, programsko opremo in varnostnimi sistemi. Zato je namenjeno gostovanje strežnikov precej drago, saj je opremljeno s pakiranim in vrhunskim gostovanjem tip.

Zakaj izbrati gostovanje spletnega mesta prek skupnega gostovanja strežnikov?

SiteGround Dedicirano gostovanje prednosti pred deljenimi strežniki gostovanja

Trenutno je na trgu preveč namenskih ponudnikov gostovanja, vendar pa vsi ne ponujajo tako bogatih funkcionalnosti strežnika po dostopni ceni. Če razmišljate o nakupu novega namenskega gostiteljskega načrta ali o spremembi vrste gostovanja iz osnovnega skupnega strežnika ali poceni strežnika v oblaku v namenskega strežnika, je namensko gostovanje strežnika SiteGround odlična izbira! Tu lahko tudi kliknete, če želite preveriti načrte gostovanja spletnega strežnika v strežniku CloudGround.

1. Popolnoma upravljano gostovanje Premium Server

SiteGround vam bo pomagal pri postavljanju lastni namenski strežnik kjer boste lahko gostili svoje spletno mesto na vrhunskem namenskem stroju, ki ga upravlja in postavlja tudi njihova strokovna ekipa. Z namenskim gostovanjem strežnika SiteGround vam bomo zagotovili veliko inovativne lastniške programske opreme za izboljšanje delovanja strežnika in večjo funkcionalnost na ravni strežnika kot kdor koli drug.

2. Namenski strežniki na treh kontinentih

SiteGround je sprožil lokacije strežnikov zunaj ZDA z dodajanjem številnih strežnikov v Evropa in končno v Azijsko-pacifiški regija. Ne samo strežnik, ki gostuje od uporabnikov SiteGround, ampak tudi njihovi pol-namenski uporabniki v oblaku in namenske storitve gostovanja lahko zdaj kupijo strežnik na kateri koli od teh lokacij.

3. Lastniško povečanje zmogljivosti

Namenski strežnik SiteGround lahko izboljšate le tako, da dodate povečanje zmogljivosti ki ima a posebna namestitev strežnika. Ta deluje kot izbirno zmogljiva in stroškovno učinkovita programska oprema za doseganje višjih zmogljivosti (sicer večinoma samo na dragi strojni opremi).

4. Geeky programska oprema brez dodatnih stroškov

Vsak namenski račun strežnika lahko brezplačno vključuje edinstvena orodja SiteGround, kot smo jih razvili Joomla & WordPress Autoupdates, Postopno strežniško okolje strežnika Joomla & WordPress, Cloudflare CDN, SSH & WP-CLI, Git Integrated in veliko več. Edini pogoj za brezplačno ponudbo je, da ko uporabnik prejme takšno lastniško programsko opremo, se prekliče njegov korenski dostop.

5. 24/7 VIP podpora

SiteGround svojim strankam vedno ponuja hitro VIP podporo s svojimi namenskimi načrti gostovanja s strani dobro usposobljenih strokovnjakov. Z brez čakanja na klepetu ali telefonu za njihove namenske gostiteljske stranke in manj kot 10 minut odzivnega časa na vozovnicah, ne morete zahtevati ničesar več. Ali lahko?

Kliknite tukaj, da se obrnete na spletno stran za skrb za stranke

Cene, načrti in značilnosti gostovanja za spletno mesto, namenjeno gostovanju

S 3 vrstami namenskih strežniških gostovalnih načrtov vam SiteGround olajša nakup namenskega strežnika glede na vaše poslovne potrebe in proračun. Tu je nekaj glavnih značilnosti in specifikacij vseh načrtov gostovanja, namenjenih SiteGround:

1. Načrt za vstop v strežnik (cena 229,00 USD / mesec)

»Prostor na disku 960 GB SSD
»5 TB pasovne širine
»4 GB DDR3 RAM-a
»Procesor Intel Xeon E3-1230
»Hitrost CPU-ja 3,20 GHz
»4 CPU jedra
»8 niti CPU-ja
»8 MB predpomnilnika procesorja

2. Načrt napajalnega strežnika (cena 329,00 USD / mesec)

»Prostor na disku 960 GB SSD
»5 TB pasovne širine
»16 GB DDR3 RAM-a
»Procesor Intel Xeon E3-1270
»Hitrost CPU-ja 3,50 GHz
»4 CPU jedra
»8 niti CPU-ja
»8 MB predpomnilnika procesorja

3. Super Power Server načrt (cena 429,00 USD / mesec)

»2 x 960 GB SSD prostora na disku v RAID 1
»5 TB pasovne širine
»16 GB DDR3 RAM-a
»2 x procesor Intel Xeon E5-2620
»Hitrost CPU-ja 2,00 GHz
»2 x 6 CPU jedra
»2 x 12 CPU niti
»15 MB predpomnilnika procesorja

OPOMBA: Cene SiteGround se lahko nekoliko razlikujejo glede na izbrano lokacijo strežnika. Prav tako pristojbine SiteGround 99 dolarjev kot enkratna pristojbina za nastavitev računa za gostovanje strežnika SiteGround. Vendar je zasebni DNS brezplačno vključen z vsem njihovim namenskim strežnikom račune.

Namenski popust za gostovanje spletnega mesta (kuponi in promocijske kode)

Na žalost SiteGround ne ponuja nobenih kod kuponov s svojimi programi namenskega gostovanja. Lahko pa dobite majhen popust, če vnaprej kupite več kot en mesec njihove naročnine za namensko gostovanje. Za razliko od njihovega namenskega strežnika (zdaj ukinjeno) in gostovanje strežniških načrtov v oblaku, boste prejeli velik popust na načrte gostovanja v skupnem strežniku SiteGround.

SiteGround Cloud v primerjavi z namenskim strežnikom: Ali naj izberem načrt za gostovanje SiteGround ali za gostovanje v oblaku?

Gostovanje strežnikov v oblaku SiteGround vs gostovanje namenskega strežnika (pregled in primerjava 2020)

Cloud gostovanje in gostovanje namenskega strežnika SiteGround sta precej različni gostovalni rešitvi, ko gre za nastavitev in upravljanje strežnika. Namensko gostovanje strežnika SiteGround vam daje veliko več svobode, zato ga boste lahko naročili pri korenski dostop na svoje račune gostovanja SiteGround in WHM. cPanel’s WHM ki je vključen v namenski strežniški načrt SiteGround, vam lahko pomaga, da sami ustvarite, odstranite ali upravljate svoje račune gostovanja in to tudi na ravni strežnika..

Njihov namenski načrt gostovanja strežnika vam omogoča tudi, da spremenite vse konfiguracije strežnika gostovanja. Poleg tega je namensko gostovanje strežnika SiteGround veliko zmogljivejše od gostovanja v oblaku in ponuja tudi veliko strežniških virov za gostovanje vašega spletnega mesta.

Če strežniškega vira vašega spletnega mesta ne more izpolniti skupni strežnik SiteGround in nimate niti dovolj sredstev za nakup njihovega namenskega načrta gostovanja strežnika, potem so njihovi načrti gostovanja v oblaku lahko tudi zelo smiselna rešitev. Načrti gostovanja strežnika SiteGround so odlični za začetnike ali spletna mesta z omejenim prometom. Toda za spletna mesta z velikim prometom je potrebnih več virov strežnika, zato je na podlagi vašega proračuna smiselno, da se lotite Gostovanje v oblaku SiteGround ali namenski načrti za gostovanje strežnikov. Torej, končno morate poklicati med obema (Oblak ali namenski strežnik) z upoštevanjem proračuna kot odločilnega dejavnika.

Torej, to je vse približno Namenski pregled spletnega gostovanja (2020) ki je zdaj ukinjena, zato lahko uporabljate njihovo storitev gostovanja v oblaku, saj je enako močna in razširljiva, da ustreza rastočim potrebam vašega podjetja. Če imate kakršne koli dvome ali poizvedbe, povezane s strežnikom, namenjenimi / oblakom / podjetjem, se lahko obrnete na skupino za podporo VIPG SiteGround 24/7.

ALI LAHKO LAHKO PREBERITE …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map