Ali potrebujem SGG Scanner za spletno stran (Pregled 2020): Ali je vredno? Koliko stane?

SiteGround SG Pregledovalnik e-poštnih sporočil skenerja spletnih strani (2020)

SiteGround je zelo varno podjetje za upravljanje spletnega gostovanja, ki ga nenehno uvrščajo in priporočajo kot najboljšega spletnega gostitelja številni ljudje.


Obstajajo pa nekatere stvari, ki jih morate vedeti, preden se prijavite s katerim koli od načrtov in paketov spletnega gostovanja SiteGround. Vprašati se morate – Ali res potrebujete SGG Scanner za spletno stran? Ali je sploh vredno?? (Mislim vredna stroškov) drugače boste po nepotrebnem porabili svoj denar za nekaj, česar navsezadnje v resnici niste potrebovali!

Hitre opombe o varnostnih značilnostih SiteGround

Zdaj pa poglejmo malo o varnosti spletnega mesta, ki ga SiteGround svojim strankam ponuja račune za spletno gostovanje. Za razliko od številnih nekvalitetnih nezavarovanih spletnih ponudnikov gostovanja, ima SiteGround vrhunsko kakovost strežnika, ki je zelo varna, saj podjetje sprošča posodobitve programske opreme in tudi močno dela pri ustvarjanju varnostnih popravkov za vsako najdeno zlonamerno programsko opremo ali ranljivost..

Vaše spletno mesto z gostiteljskim programom SiteGround je že zelo varno in zato resnično ne potrebujete varnostne nadgradnje (v obliki SG SiteScanner).

Kaj je storitev spremljanja zlonamerne programske opreme SG-Scannerja SiteGround?

SG Site Scanner se nanaša na storitev odkrivanja in nadzorovanja zlonamerne programske opreme SiteGround ali sistem zgodnjega opozarjanja, ki ga poganja njihov varnostni partner Sucuri (eden največjih ponudnikov storitev nadzora nad zlonamerno programsko opremo in pregledovanje črnih seznamov). SG Site Scanner vsakodnevno pregleda vse povezave, ki so dostopne na domači strani vašega spletnega mesta (ko je enkrat aktiviran).

Pregled poročila o nadzorovanju kramp spletnega mesta za skeniranje strani SiteGround SG

Prav tako bo preveril vašo spletno stran na priljubljenih verodostojnih spletnih mestih, ki temeljijo na varnosti, in ugotovil, ali je bilo katero od njih na črnem seznamu. Če SG Site Scanner zazna kakršno koli takšno težavo, vam takoj pošlje obvestilo po e-pošti. Tako vam to pomaga, da ukrepate skoraj takoj in hitro odpravite težavo, da zaščitite svoj poslovni ugled, stranke in prihodke.

�� Kaj je dobro pri optičnem bralniku SG?

1. Učinkovit sistem za skeniranje in poročanje o zlonamerni programski opremi
2. Dober partner za spremljanje zlonamerne programske opreme, kot je Sucuri
3. Lažji in prijaznejši vmesnik za skeniranje groženj
4. Takoj obveščanje in posodobitve po e-pošti
5. Enostavno upravljanje poročil na teden

Kaj je slabo v optičnem bralniku SG?

Tako kot vsi drugi ponudniki spletnih gostovanj tudi SiteGround sodeluje z drugimi tretjimi storitvami, da bi preprodajal njihove načrte in hkrati pomagal svojim strankam pri zaščiti njihovih spletnih strani. Po mojem mnenju mora biti SG Site Scanner brezplačen in ga ne bi smeli plačevati! Potem je to plačljiva storitev, ko gre za SiteGround ali katerega koli drugega ponudnika spletnega gostovanja, ki ponuja takšno varnostno in nadzorno spletno stran kot dodatno plačano prilogo.

Ali naj torej dobim optični bralnik SG? Ali ga je sploh potrebno kupiti?

KRATEK ODGOVOR: NE, NI POTREBEN!

Poiščite varnostni vtičnik Free Wordfence, ki lahko skenira vaše strežnike 24/7 in lahko očisti tudi morebitne grožnje na spletnem mestu, namesto da bi naročil drago drago storitev spremljanja zlonamerne programske opreme SGG Scanner. SGG Scanner za spletno stran SiteGround ponuja podobno storitev spremljanja zlonamerne programske opreme, kot je Bluehost’s SiteLock Security ali iPage’s Security Suite, ki deluje bolj ali manj na enak način. Začetniki se vam zdijo dodatni dodatni servisi uporabni in jih kupujejo med prijavo. Medtem ko jih večina drugih pametno popolnoma zanemarja in se odloči za brezplačen WordPress vtičnik, kot je Wordfence.

Koliko stane SGS Scanner za spletno stran? [Podrobnosti o ceni]

Informacije o cenah SGG za spletno stran SGG
Začetna cena19,80 USD na leto (1,65 USD mesečno)
Cena za podaljšanje19,80 USD na leto (1,65 USD mesečno)
(Isti stroški obnove)

Stroški SGG za spletno branje stroškov 19,80 USD na leto ali 1,65 USD na mesec z enako ceno podaljšanja. Ta neobvezna dodatna storitev dodatka za spremljanje varnosti s strani SiteGround (poganja Sucuri) ga lahko kadar koli dodate ali odstranite iz spletnega paketa spletnega gostovanja SiteGround.

Tako lahko storitev SGG za spletno skeniranje spletnega mesta SiteGround vsako leto plačujete neposredno vnaprej med postopkom prijave.

Dodatek za optični bralnik spletnih strani SiteGround prek uporabniškega območja

Lahko pa to orodje za pregledovanje groženj in zlonamerno programsko opremo celo naročite kadar koli pozneje (popolnoma odvisno od vas).

Wordfence vs SG Site Scanner (Powered by Sucuri): Pregled in primerjava (2020)

SiteGround SG Site Scanner vs Wordfence (pregled in primerjava 2020)

Wordfence je vrhunski ponudnik varnostnih storitev (z obema brezplačnima in plačanima načrtoma) za uporabnike WordPress-a, posebej pa jih poganja njihov vir Threat Defense, ki se nenehno posodablja. Osnovna različica Wordfence WordPress Plugin je brezplačna in svojim uporabnikom ponuja široko paleto varnostnih funkcij (ko je omogočeno). Z uporabo orodja za skeniranje strani, kot je Wordfence, lahko sprostite različne varnostne mehanizme, ki bodo vaše spletno mesto v celoti zaščitili pred hekerji in morebitnimi zlonamernimi kodami.

Prav tako je požarni zid Wordfence dovolj močan, da zaščiti vaše spletno mesto in prepreči kakršno koli obliko napada. Uporablja najbolj posodobljena pravila požarnega zidu, preprečuje zlonamerne IP-je in nudi zanesljivo in zadostno zaščito spletnemu mestu WordPress. Poleg tega Wordfence prevzema ključno varnostno odgovornost za popolno skrbnost, preden dovoli kakršen koli promet na vašem spletnem dnevniku ali spletnem mestu.

OPOMBA: Za razliko od Wordfence-a SGG Scanner Site Site ni nobena aplikacija, ki bi vam zagotovila popolno zaščito vašega spletnega mesta pred napadom. To je samo izbirno plačljivo spremljanje kramp / zlonamerna koda preverjanje varnostnega dodatka iz SiteGround.

Zaključek: Ali je potreben optični bralnik spletnih strani? Ali potrebujete ta plačani dodatek za varnost spletnega mesta za vaše spletno mesto?

Medtem ko se odjavljate med nakupom načrta spletnega gostovanja SiteGround, vam bodo ponudili možnost, da dodate SG Site Scanner za doplačilo (kar je dodatna funkcija dodatka). Če vprašate mene ali katero koli drugo WordPress tehnologijo, je najpogostejši odgovor, kaj bi dobili – NE, NI TREBA POTREBLJATI SG-SCANERA SITE, KER NAKUPITE NJIHOVO STORITEV GOSTOVANJA! Na voljo so številne druge brezplačne varnostne aplikacije, ki bodo vaše spletno mesto pregledale zlonamerno programsko opremo (Wordfence je brezplačna alternativa, ki jo uporabljam tudi jaz).

Torej se lahko prijavite na SiteGround.com, izberete načrt gostovanja za svoje spletno mesto in nato izberete njihov Zaščita zasebnosti domene funkcija (ponovno neobvezno), in na koncu počistite polje SG Site Scanner storitev.


Kliknite tukaj, če želite vedeti, ali potrebujete zaščito zasebnosti domene SiteGround (Domain ID Protect) ali ne?

Ali priporočate gostovanje na spletnem mestu? Ja, absolutno! Njihovi napredni varnostni paketi na ravni strežnika, vrhunska podpora za stranke in najboljša strojna in programska oprema na ravni podjetja so brez dvoma SiteGround najvarnejše okolje za gostovanje vašega spletnega dnevnika ali spletnega mesta. Upam, da bo naš pregled dne Potrebujete optični bralnik spletnih strani SiteGround? Ali je vredno stroškov? vam je bilo v pomoč.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me