Pridobite 60 $ popusta brez Kinsta kuponske kode (ponudba 2020): Kako uveljaviti to ponudbo gostovanja za Kinsta WordPress?

Kinsta je fantastično vrhunsko WordPress gostovanje, ki je tudi znano spletno gostiteljico v oblaku Google, ki svojim kupcem ponuja peščico bogatih funkcij WordPressa in neverjetno kakovostno podporo. Uporabniki Kinsta lahko izbirajo programe gostovanja WordPress v skladu s svojim proračunom in zahtevami. Preberite več o gostovanju Kinsta in njihovih najnovejših ponudbah …


Contents

Pridobite 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje s Letni načrti Kinsta

* Vključuje 30-dnevno garancijo za vračilo denarja od Kinsta!

Kako in kje pridobiti kino kuponov Kinsta, da pridobite velik popust na načrte gostovanja WordPress Kinsta brez posebne prodaje?

Biti morate tu, če želite vedeti, kako lahko s kuponskimi kodami Kinsta pridobite ogromne popuste, tako da lahko prihranite velik del načrtov spletnega gostovanja. Žal pa vas želim obvestiti, da Kinsta resnično ne ponuja nobenih takšnih kod kuponov (posebne promocijske kode) svojim uporabnikom. Vendar to ne pomeni, da preprosto ne morete prihraniti denarja, ko se prijavite s Kinsta.

DOBRE NOVICE so – Še vedno lahko dobite 2 meseca BREZPLAČNEGA gostovanja s spletnim mestom Kinsta za svoja WordPress spletna mesta! Sliši se super! Kajne?

Če se boste s Kinsta namenili letnemu naročninskemu načrtu gostovanja WordPress, namesto da bi se prijavili na mesečni načrt spletnega gostovanja, lahko dejansko pričakujete velik popust na vsak Kinstinov načrt gostovanja WordPressa.

ZA PRIMER: Načrt gostovanja Kinsta Starter WordPress vam omogoča, da to storite prihranite do 60 USD če naročite a enoletna naročnina z njimi gosti vaše spletno mesto / ime domene. Podobno lahko sklenete letno naročnino za Kinstin program za WordPress gostovanje prihranite še več do 120 USD in tako naprej. Nazadnje lahko prihranite kar 1800 dolarjev z gostujočim načrtom Enterprise WordPress Kinsta, če gre za letni naročninski načrt (plačano vnaprej).

Nasveti za varčevanje z cenami z gostovalnimi načrti in paketi Kinsta WordPress

Tu so kratke povezave s popusti za načrte gostovanja Kinsta, tako da lahko preverite njihove lastnosti in podrobno primerjate vsak WordPress načrt …

1. Pridobite Kinsta STARTER načrt ponudbe po ceni 30 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

2. Pridobite ponudbo načrta Kinsta PRO po ceni 60 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

3. Pridobite Kinsta BUSINESS 1 ponudbo po ceni 100 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

4. Pridobite ponudbo Kinsta BUSINESS 2 po ceni 200 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

5. Pridobite ponudbo Kinsta BUSINESS 3 po ceni 300 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

6. Pridobite ponudbo Kinsta BUSINESS 4 po ceni 400 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

7. Pridobite Kinsta ENTERPRISE 1 načrt ponudbe po ceni 600 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

8. Pridobite načrt ponudbe podjetja Kinsta ENTERPRISE 2 po ceni 900 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

9. Pridobite načrt ponudbe Kinsta ENTERPRISE 3 po ceni 1200 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

10. Pridobite Kinsta ENTERPRISE 4 načrt ponudbe po ceni 1500 USD na mesec. 2 meseca BREZPLAČNO gostovanje

Kupon ali promocijska koda nista potrebna

Zakaj Kinsta ne ponuja kuponov s popustjo ali promocijskih kod?

Kuponi Kinsta, promocijske kode, popusti na cene, posebne ponudbe in ponudbe
Tu je nekaj glavnih razlogov, zakaj Kinsta prepoveduje uporabo takšnih kuponskih kod ali posebnih promocijskih kod svojim strankam:
1. Kinstajev moto je ponuditi kakovostne storitve spletnega gostovanja brez lažnih ali skritih zahtevkov. Kinsta želi zaračunati zgolj za kakovost storitev, ki jih nudi strankam, zato ne verjame v diskontne kupone / promocijske kode, kot jih ima večina njegovih konkurentov. Zato Kinsta strogo verjame v kakovost storitev in ne v trženje.
2. Kinsta verjame, da lahko sistem kuponov povzroči nezaželeno pošiljanje rezultatov iskalnikov, ki jih nadzor nad hitrim nadzorom lahko privede do takojšnjih ukrepov za njegovo kakovost. Tudi kuponski popusti / promocijske kode gostovanja Kinsta so lahko ali ne bodo vedno natančni zaradi pomanjkljivega posodabljanja, kar bi lahko povzročilo frustracije med kupci. Za razliko od več drugih spletnih gostiteljev Kinsta svojo blagovno znamko in ugled jemlje zelo resno, zato na tisoče lastnikov spletnih strani in začetnikov gostuje svoje spletne strani na strežnikih Kinsta.
3. Kinsta je morda eden od dragih gostiteljev programa WordPress, vendar so njihove pristojbine za spletno gostovanje upravičene za kakovost storitev, neverjetno podporo in v celoti upravljano gostovanje. Njihovi načrti so še vedno vedno v proračunu in so primerni za vse poslovne lestvice. Na primer, Kinsta ponuja načrt zaganjalnika, ki se začne s samo 30 dolarji na mesec, kar je veliko ceneje od upravljanega gostitelja WordPress, kot je WP Engine, in enakovredno z več drugimi vrhunskimi ponudniki gostovanja WordPress. Vendar lahko z letnim naročninskim načrtom Kinsta zlahka prihranite do najmanj 60 dolarjev ali dva meseca brezplačnega spletnega gostovanja Kinsta na katerem koli njihovem načrtu.
4. Nekatera spletna mesta, ki oglašujejo Kinsta, lahko predstavljajo napačne ponudbe za popust ali neobstoječe promocijske kode / kupone samo zato, da bi pritegnili obiskovalce za lastno korist. To bi lahko pokvarilo duh Kinsta in tudi razjezilo njegove stranke. Prav tako Kinsta ne dovoljuje, da bi spletna mesta, ki temeljijo na kuponih, pod nobenim pogojem ne širila tako napačnih ali zavajajočih informacij.

Zaključek: Ali je gostovanje Kinsta vredno? Naj grem z njihovimi ponudbami in ponudbami za gostovanje v WordPressu?

KRATEK ODGOVOR: Da, Kinsta je ena izmed najboljši upravljani gostitelji WordPress ponuja 2 meseca brezplačnega gostovanja, zato se je vredno prijaviti s Kinsta!

Upam, da bomo ta pregled nadaljevali Kako doseči največji popust na gostovanju Kinsta WordPress brez uporabe kuponov (2020) zagotovo vam je zagotovo pomagala in do zdaj ste gotovo tudi vi ugotovili, da a Premium WordPress gostitelj kot Kinsta ne ponuja nobenih posebnih kuponov ali posebnih promocijskih kod in prodaje. Vendar lahko uporabniki še vedno izkoristijo nakup letnih načrtov gostovanja Kinsta, da dobijo ekskluzivno ponudbo, ki vam omogoča do dva meseca brezplačnega gostovanja na katerem koli od njihovih načrtov spletnega gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me