WPEngine Review

8,5 Helhetsbetyg
WPEngine

WPEngine är en ledande WordPress-värdleverantör med olika värdplaner inriktade på ett brett spektrum av användare från personliga bloggar till uppdragskritiska webbplatser. Som en hanterad värdmiljö stöds engagemang runt WPEngine exklusivt av deras 24/7 kundsupport.

FÖRDELAR
 • Webbplatssäkerhet
 • E-handel och e-postmarknadsföring
 • Utmärkt Uptime
 • Kundservice
 • Pengar tillbaka garanti
NACKDELAR
 • Besökskappar
 • Relativt dyrt
 • Inget telefonsupport för personlig plan
 • Brist på webbhotell via e-post
9,2 Bloggbetyg

Pris
$ 35

När du letar efter att vara värd för din blogg eller webbplats är det mycket meningsfullt att samarbeta med ett företag som har betjänat över 60 000 kunder och vars fotavtryck finns i mer än 136 länder. WPEngine har utvecklat sin teknik inom hanterad WordPress-värd som är överlägset en av de överlägsna blogghotellplattformarna. Deras teknik är exceptionell och detta har gjort att deras plattformar är skalbara, snabba och säkra.

Blogghostnadsplaner

Oavsett dina värdbehov hittar du en plan som passar dig på WPEngine. De fem planerna de erbjuder är:

Personlig plan – Detta är för små webbplatser och nystartade företag. Det levereras med live support 24/7 och 10 GB lokal lagring. Det går för $ 29 per månad.

Professionell plan – Detta accepterar upp till 10 installationer och erbjuder 20 GB lokal lagring. Den trafikvolym den kan hantera är 100 000 besök i månaden och kostar 99 $ per månad.

Affärsplan – Om du har ett kluster av webbplatser som totalt upp till 400 000 besök i månaden, är detta planen att gå till. Du får 25 installationer och 30 GB lokal lagring till 249 $ per månad.

Premium Plan – Detta är en dedikerad arkitektur som ger dig hög prestanda och hanterad onboarding. Det rymmer över 1 miljon besök per månad och ger dig 150 installationer med en lokal lagring på upp till 300 GB.

Enterprise Grade Plan – Detta är den ultimata planen med kapacitet att hantera över 5 miljoner besök per månad i en dedikerad miljö. Lokal lagring sträcker sig till 1 TB och du får 24/7 biljettstöd, applikationsprestanda och strategisk kontohantering.

Vad gör WPEngine Blog Hosting Special

Tja, många faktorer spelar in när man överväger det unika med WPEngine blogghosting. Följande är en snabb höjdpunkt över vad det innebär att vara värd för din webbplats här:

 • Solid webbplatssäkerhet med SSL-certifikat, malware-skanningar och en brandvägg
 • Utmärkt drifttid
 • Exceptionell kundservice som inkluderar avgiftsfritt telefonsupport dygnet runt för alla planer utom Personligt som drar nytta av livechatt dygnet runt.
 • Pengar tillbaka-garanti – Du får upp till 60 dagar provperiod bara för att få tillgång till planernas lämplighet.

Nackdelen med WPEngine Blog Hosting

Följande faktorer undergräver WPEngines betyg:

 • Besökskappar speciellt för personliga och professionella planer
 • Dyrt relativt vissa konkurrenter
 • Brist på telefonstöd i den personliga planen

Sammantaget, med vikt och nackdelar, erbjuder WPEngine fortfarande utmärkta blogghostingstjänster som alla företag kanske vill överväga.

 • Solid webbplatssäkerhet
 • Utmärkt drifttid
 • Exceptionell kundservice
 • Pengar tillbaka garanti

.


Pengar tillbaka garanti
60 dagar
Disk utrymme
10 GB – 400 GB
Domän namn
N / A

Vi har ännu inte granskat ett dedikerat värdalternativ för WPEngine eftersom de inte verkar erbjuda den här typen av hosting.

Vi har ännu inte granskat ett VPS Hosting-alternativ för WPEngine eftersom de inte verkar erbjuda den här typen av hosting.

9,4 WordPress Betyg

Pris
$ 35

Nästan 30% av webbplatserna online körs på WordPress och detta är en viktig statistik för att mäta populariteten för webbhotellplattformar. WPEngine erbjuder ett snabbare och säkrare sätt att växa ditt varumärke genom ett antal hanterade WordPress-plattformar. Utbudet av företag som omfattas av dessa planer är stort från personliga bloggsidor i nedre änden till uppdragskritiska webbplatser i högre ände.

WPEngine WordPress Hosting Plans

Värdplanerna som erbjuds av WPEngine har berömts för att ha den bästa klassens arkitektur och skalbarhet.

Personlig plan

Med en 60-dagars riskfri provperiod passar den personliga planen bäst för kunder med enkla webbplatser och minimala budgetar. Denna plan kommer med kraftfull teknik och en gedigen kundservice tillgänglig dygnet runt på livechatt. Det är en delad plan som innebär att din webbplats kommer att ligga på en plattform där många andra delar resurser. Av denna anledning kan den rymma upp till 25 000 besök per månad och det lokala lagringsutrymmet är 10 GB. Du får också ett gratis SSL-certifikat per prenumeration. Kostnaden för denna plan är $ 29 per månad.

Professionell plan

Denna plan riktar sig till företag med stadig trafik eller ett stort antal mindre webbplatser. Du kan vara värd för upp till 10 webbplatser så länge dina totala besök per månad inte överstiger 100 000. Den lokala lagringen är 20 GB och du får också ett gratis SSL-certifikat vid prenumerationen. Kostnaden för den professionella planen är $ 99 per månad, men det finns en provperiod på 60 dagar för att mäta planens lämplighet.

Affärs plan

Precis som de två ovan finns detta också på en delad plattform, men rymmer en mycket högre trafiknivå, 400 000 besök per månad. Det finns lokal lagring på upp till 30 GB och rymmer upp till 25 installationer. Med ett gratis SSL-certifikat kan du garantera dina kunder säkerhet för deras data och information när de interagerar med din webbplats. Kostnaden är $ 249 per månad och återigen får du 60 dagar riskfri provperiod.

Premiumplan

Detta är en hanterad WordPress-värdplan för företag som växer aktivt och som prioriterar optimal prestanda. Du får en dedikerad miljö där din webbplats är värd på en enda server där ett skräddarsytt kundtjänst team besöks. De maximala installationerna är upp till 150 och besöken per månad är över 1 miljon.

Enterprise Grade Plan

Om du har en trafik på över 5 miljoner per månad och vill ha en dedikerad miljö med lokal lagring på upp till 1 TB, är detta planen att gå till. Det är bara Enterprise Grade Plan och Premium Plan som inte har en provperiod eftersom allt förhandlas fram och anpassas.

Fördelarna med WPEngine WordPress Hosting

Bland fördelarna med denna värd inkluderar:

 • Avancerad teknik som rymmer hög trafik
 • Ett globalt nätverk med datacentra spridda i EMEA, USA och Asien och Stillahavsområdet.
 • Olika webbhotell planerar att tillgodose dina behov
 • Utmärkt kundservice
 • Skanning av skadlig programvara och dagliga säkerhetskopior
 • Exceptionell drifttid

Varför WPEngine WordPress Hosting kanske inte är för dig

 • Relativt dyrt
 • Inget telefonsupport för prenumeranter i den personliga planen
 • De säljer varken domäner eller tillhandahåller e-posthotell
 • Det finns ingen fönsterbaserad servermiljö
 • Besökskappar

Den som letar efter en medelhanterad WordPress-webbhotellleverantör, WPEngine står högt i denna nisch.

 • Toppmodern teknik
 • Ett globalt nätverk med strategiskt placerade datacenter
 • Olika planer för webbhotell Utmärkt kundservice
 • Skanning av skadlig programvara och dagliga säkerhetskopior
 • Exceptionell drifttid

.


Pengar tillbaka garanti
60 dagar
Disk utrymme
10 GB – 400 GB
Domän namn
N / A

I världen idag är varumärken mycket viktigare än de var för hundra år sedan. Varumärken samlar vetenskapen och psykologin för vad ditt företag erbjuder när det gäller produkter och till och med leverans av tjänster. Om du vill att ditt varumärke ska överleva dina produkter och förmedla trovärdighet, kvalitet och erfarenhet, måste du vårda dess digitala komponent. Det här är vad WPEngine handlar om. Som en hanterad WordPress-värdleverantör hjälper detta företag märken att driva sin digitala upplevelse genom en mängd olika planer.

Visste du att varje sekund av försening i din webbplats laddningstid kan orsaka över 7% av förlusten i konverteringar? Och en försening på 2 sekunder kan resultera i att 87% överges? Om du inte gjorde det, vet du det nu. Det är därför det är viktigt att välja en plattform som ger dig rätt blandning av teknik och service för att driva ditt företags prestanda.

En översikt över WPEngine

WordPress är den överlägset mest pålitliga ryggraden som stöder miljontals webbplatser runt om i världen. Det är just därför vissa webbhotelltjänster som WPEngine har beslutat att uteslutande fokusera på hosting på detta innehållshanteringssystem. WPEngine har utvärderats av flera aktörer på marknaden inklusive stora varumärken som en mer än kompetent webbhotellleverantör på grund av deras utmärkta drifttid, obegränsade månatliga dataöverföringar, WordPress-fokuserad säkerhet bland andra utmärkta funktioner.

Som en hanterad värdmiljö stöds engagemang kring WPEngine exklusivt av deras 24/7 kundtjänst. Miljön är specifikt utformad med WordPress-installationer och plug-ins i åtanke. Faktum är att med WPEngine behöver du inte installera WordPress som du gör med andra webbhotell. Varje WPEngine-plan du köper levereras förinstallerat med innehållshanteringssystemet. Föreställ dig att öppna din inledande e-post för att se dina inloggningsuppgifter och upptäck att du inte behöver någon extra installation för att du ska komma igång.

När det gäller innehållsskapande frambringar WPEngine fördelarna med WordPress-värd för att ge dig en kundvänlig miljö där du kan skapa sidor, inlägg och gallerier med mycket lätthet. Inte varje WordPress-plugin som du kommer att stöta på är automatiskt kompatibel med WPEngine. Detta beror på att företaget utvärderar plug-ins innan de integreras i deras plattform. Negativa utförande plug-ins och de som duplicerar vad WPEngine redan har är uteslutna.

WPEngine Managed WordPress Hosting Plans

Om du letar efter ett företag med en mängd olika värdpaket hittar du inte ett i WPEngine. Detta beror på att detta företag har ägnat sin forskning, innovation och produktskapande kring WordPress-värd. För vissa människor kan detta låta som en nackdel, men på baksidan har det hjälpt WPEngine att vara en myndighet i denna nisch.

Därför, om du letar efter att skapa en personlig blogg eller till och med en komplex och komplicerad webbplats för ditt varumärke, är WordPress en av de plattformar du kanske vill överväga och i förlängningen WPEngine som din värdpartner. Oavsett dina krav har denna webbhotellleverantör en plan som kan hjälpa dig att uppfylla dina mål. Nedan följer en kort översikt av vad var och en av planerna erbjuder.

Personlig plan

Om du har en enda webbplats du vill köra, till exempel en personlig blogg eller en enkel butikswebbplats, passar detta paket dig. Människor som vill lansera ett större projekt, men av någon anledning vill börja litet och testa upplevelsen hos flera webbhotellföretag och planer innan de slår sig till ett, det är också en bra startplattform. En av de saker som är enastående med en personlig plan är att den drivs av innovativ teknik och kundservice dygnet runt.

När det gäller lokal lagring ger denna plan dig upp till 10 GB utrymme som tekniskt skulle kunna rymma dina uppladdningar och webbplatsfunktioner utan att bromsa ner det. Skönheten med gott om lokalt lagringsutrymme är att det gör att du kan lagra stora mängder data på ett säkert sätt endast relevant för din domän och ditt protokoll. Du delar inte denna lagring med någon.

Denna plan ger dig också gratis SSL-certifikat för att säkra anslutningar från din webbläsare till din server. Om du driver en liten e-handelswebbplats är detta säkert en extra fördel eftersom dina kunder lätt kommer att anförtro dig sin information medveten om att den är säker och ingen kan manipulera med den. Vanligtvis rymmer denna plan webbplatser som har i genomsnitt 25 000 besök per månad.

Professionell plan

Den här hanterade WordPress-värdplanen av WPEngine är att tillhandahålla kunder som hanterar webbplatser som har en stadig trafik som stora e-handelssajter, verktygssidor och till och med medelstora nyhetssajter. Den verkliga affären i professionella planer är deras flexibilitet. Det låter dig installera upp till tio webbplatser vilket innebär att du kan ha alla dina domäner på samma plattform för enkel hantering.

De professionella planerna för trafiknivå rymmer dem för en majoritet av kunderna. De kan hantera upp till 100 000 besök i månaden vilket är enormt för alla företag som har en ordentlig konverteringsplan. När det gäller lokal lagring har denna plan dubbelt så stor som den personliga planen, 20 GB. Det finns också fördelen med ett gratis SSL-certifikat som översätts till webbplatssäkerhet.

Affärs plan

Denna plan låter dig ha upp till 25 installationer. Detta kan tyckas ganska mycket, men om du är ett företag som har olika webbplatser för dina olika produkter eller om du verkar i mer än en region, kommer du att hitta detta användbart. Trafikgränsen för denna plan är 4 gånger den för den professionella planen med 400 000 besök per månad. Detta innebär att genomsnittet per dag är cirka 13 000 vilket är ett bra antal för varje upptagen webbplats. Den lokala lagring ger dig upp till 30 GB förutom gratis SSL-certifikat.

En framstående funktion i denna plan är GeoIP. Detta är i grunden en avancerad teknik som hjälper till att identifiera den geografiska platsen för en datorterminal med sin IP-adress. När du skapar innehåll och du vill rikta in eller skräddarsy det till en specifik plats kommer den här tekniken att vara praktiskt. Även riktad annonsering, förebyggande av skräppost och begränsad åtkomst baserat på plats kan utföras väl med GeoIP.

Premiumplan

Det finns organisationer vars prioritering är att optimera deras webbplatser optimalt. Kort sagt, du kan inte tillåta att ens en sekund för din webbplats att sakta ner eller gå under. Om du är en sådan kund är premiumplanen det du exakt behöver. Det som är så speciellt med denna plan är att den kombinerar de unika funktionerna i en enda servermiljö. Faktum är att denna plan ger dig din egen dedikerade miljö komplett med målinriktad kundservice och massor av innovationer som gör att du kan uppleva högpresterande upplevelser.

Av denna anledning är denna plan mycket anpassad och kan ordnas när WPEngine förstår dina unika behov. Till skillnad från de andra som har ett fast belopp per månad har denna plan inte någon uttrycklig siffra. Med hanterad onboarding, som en av nyckelfunktionerna i premiumplanen, kan du enkelt flytta dina webbplatser utan att uppleva drifttider.

Enterprise Grade Plan

Detta är den ultimata planen när det gäller upptid, prestanda och skalbarhet som WPEngine har. Detta är en plan reserverad för uppdragskritiska sajter och de som upplever extremt hög trafik. Det finns en dedikerad klustermiljö inom vilken dina webbplatser är säkrade. Den kundtjänst som är tillägnad denna plan är av högsta kvalitet.

Precis som premiumplanen har företagsklassplanen lyckats ombord för att underlätta förflyttning av webbplatser. Men något som verkligen är unikt för denna plan är lastbalanseringstekniken. Tekniskt sett är lastbalansering en teknik som gör att du kan distribuera arbetsbelastningar över ett antal resurser, t.ex. ett datorkluster. Fördelen med detta är att din resursanvändning är mycket optimerad och din kapacitet maximeras. Varje kund som besöker din webbplats kommer att uppskatta den minimerade responstiden och webbplatshastigheten. Det är också den enda planen som har strategisk kontohantering, biljettstöd dygnet runt och applikationsprestanda.

WPEngine Advantage

Enligt statistik från WPEngine har företaget erfarenhet av att vara värd för över 60 000 kunder spridda över 136 länder runt om i världen. Deras datacenter finns i EMEA, USA och Asien-Stillahavsområdet. Detta säkerställer att kundplatsernas hastighet alltid är hög oavsett placering. För att bygga vidare på denna upplevelse har WPEngine följande viktiga fördelar.

Webbplatssäkerhet

Om du är ett företag som syftar till att sälja produkter via din webbplats är en av de saker du bör leta efter och ha en garanti på ett SSL-certifikat (Secure Socket Layer). Fördelen med detta certifikat är att det skyddar informationsflödet från din kund till dina servrar. Förtroendet detta ger dig hjälper dig att få ett rykte som lätt kan översättas till omvandlingar. Till fördel för WPEngine-kunder finns det ett gratis SSL-certifikat för varje värdabonnemang från personlig till företagsklass.

Utöver detta utför WPEngine skanningar av skadlig programvara dagligen och har en stark brandvägg utformad för att blockera alla hot. De har ett löfte om att varje webbplats som hackas kommer att repareras gratis av deras team.

E-handel och e-postmarknadsföring

Specialiseringen av WPEngine inom WordPress-värdutrymmet har kommit med många andra fördelar som kunder enkelt kan utnyttja för att växa sina online-företag. En av dessa skatter är det enorma biblioteket för plugin-program för innehållshanteringssystem som är utformade specifikt för e-handel. Några av plug-ins inkluderar WooCommerce och Shopify.

För att lägga till detta finns det många e-postmarknadsföringstekniker som Mailflow, Drip och DirectIQ. Även med den lilla avgift som debiteras av e-postmarknadsföring och e-handelsföretag, har du det bättre att arbeta inom detta utrymme.

Utmärkt Uptime

Varje värdtjänst som är värt sitt salt måste prioritera upptidens webbplats. Detta beror bara på att webbplatser som har oförutsägbara drifttider frustrerar kunderna och till stor del undergräver tillgängligheten för de produkter och tjänster som erbjuds. Du kan bokstavligen testa WPEngines drifttid med hjälp av ett webbplatsövervakningsverktyg och bevisa deras otroliga stabilitet. Uptime bidrar i större utsträckning till kundernas webbupplevelse.

Kundservice

Det spelar ingen roll hur bra en produkt är eller marknadsförs, om det inte finns ett bunnsolid kundserviceteam för att säkerhetskopiera den kommer slutresultatet inte att vara betydande. När hon insåg att inte alla är en guru online, WPEngine skapade en av de mest hjälpsamma kundsupporten för att tillgodose olika frågor från hela världen. De har en dedikerad telefonlinje som är öppen dygnet runt och gratis.

Dessutom har de en online livechattplattform som återigen är öppen dygnet runt för kunder att dela sin erfarenhet, ställa frågor och söka förtydligande. Denna plattform är särskilt fördelaktig för personliga planabonnenter eftersom dessa inte tillgodoses i det avgiftsfria telefonstödet.

Pengar tillbaka garanti

En webbhotellleverantör som är säker på de produkter de erbjuder kan inte undvika att ge sina kunder en bit av pajen innan de gör ett köpåtagande. WPEngine överträffar överlägset vad de flesta av deras konkurrenter erbjuder som testfönstret. De ger en 60-dagars pengarna tillbaka garanti för den personliga planen, professionella planen och affärsplanen. Detta gäller dock inte för webbhotellplanerna Premium och Enterprise Grade.

Nackdelen med WPEngine

De utmärkta funktionerna och den innovativa tekniken åt sidan, känner vissa kunder utelämnade från WPEngine på grund av vissa faktorer bland dem:

 • Besökskappar – Gränsen för antalet besökare som en webbplats kan rymma är en hinder särskilt för företag som startar företag som vill dra fördel av de billiga paketen.
 • Relativt dyra – Även med deras personliga plan som är prissatt till $ 29 per månad är WPEngine fortfarande dyra jämfört med några av deras konkurrenter. På ett år betalar kunder på denna plan 348 $, vilket är en ganska enorm summa för att bara ha en blogg igång.
 • Inget telefonsupport för personlig plan – Det här är en av de viktigaste nedgångarna för prenumeranter i denna kategori eftersom de förväntar sig mer till det priset. Detta gör att abonnenterna beror bara på supporten för livechatt.
 • Brist på webbhotell via e-post – Kunderna förväntar sig att ha webbhotell via e-post som en del av paketen som erbjuds av WPEngine. Detta är dock inte fallet och till viss del har det frustrerat vissa prenumeranter som måste leta efter webbhotell någon annanstans.

Slutsats

När du tittar på både fördelar och nackdelar erbjuder WPEngine viktiga funktioner som är laddade med användbara funktioner som kan ge dig en mjuk landning när du vill etablera ditt fotavtryck online. De WordPress-vänliga funktionerna gör din upplevelse värdefull, särskilt med hjälp av kundservicerepresentanter som alltid är online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map