WooCommerce Hosting – Vad du behöver förstå?


Woocommerce-värd

Du kanske har sett många webbhotellföretag som erbjuder WooCommerce specialiserad webbhotell. I den här guiden vet du allt du behöver veta om WooCommerce Hosting, plus några viktiga punkter som hjälper dig att välja en WooCommerce specialiserad plan. Innan vi kommer in i WooCommerce Hosting är det viktigt att veta vad WooCommerce är.

Vad är WooCommerce?

Wocommerce

WooCommerce förvandlar din WordPress-webbplats till en fulladdad onlinebutik inom några få klick. Och det här är valet av nästan alla e-handelsägare, vare sig det är en nystart med mycket få produkter eller en detaljhandelswebbplats med fler produkter. Och det som gör detta plugin ännu mer populärt är att det här är ett plugin från Automattic, moderbolaget till WordPress.

WooCommerce är ett populärt plugin för e-handel med e-handel för WordPress och driver mer än 40% av onlinebutikerna och har banat vägen för nystartade företag och företagare att få sin verksamhet online utan att behöva bränna ett djupt hål i fickan. Och det är inte en överraskning att WooCommerce erkänns som det bästa gratis plugin för WordPress.

Förutom att sälja fysiska varor kan du också sälja digitala produkter som e-böcker, streaming media, licensnycklar osv. Och det finns ingen gräns för antalet produkter du kan lägga till på din webbplats. Men det finns chanser att webbhotellleverantören du väljer kan begränsa antalet produkter du lägger till. Låt oss prata mer om det senare.

Hur man förvandlar en WordPress-webbplats på WooCommerce-webbplats?

Allt du behöver göra är att ladda ner och installera WooCommerce-plugin på din WordPress-webbplats. Och inom några få klick kommer din WordPress-webbplats att förvandlas till en fullständig e-handelswebbplats eller onlinebutik.

WooCommerce levereras också med bäst alternativ för klasshantering. Olika betalningsportaler erbjuds också för att genomföra betalningarna på ett säkert sätt. Med WooCommerce får du full kontroll över dina data.

Och det finns flera tillägg tillgängliga för WooCommerce, som du kan använda för att lägga till fler funktioner i din onlinebutik. Dessa tillägg kan laddas ner och installeras från WordPress.Org-biblioteket eller WooCommerce-utvecklarwebbplatsen.

Du kan anpassa din WooCommerce-webbplats till det minsta elementet på din webbplats eftersom WooCommerce fint integreras med alla funktioner som redan finns på en WordPress-webbplats. Och din WordPress-webbplats kommer att vara fullt skalbar med WooCommerce-plugin. Därför behöver du inte tänka två gånger om att byta din WordPress-webbplats till en WooCommerce-webbplats.

Du kan skapa kuponger och rabatter för de produkter du väljer och du får också ett bra leveranssystem. Du kan enkelt få feedback från kunderna. Och en annan stor och påverkande funktion som kommer med WooCommerce är dess inbyggda analys- och SEO-verktyg. Du behöver inte längre bara lita på andra SEO-verktyg för att ranka högre och förbättra synligheten för din webbplats och dess produkter.

Varför krävs WooCommerce-värd?

WooCommerce körs på WordPress och du måste hitta hosting från en webbhotellleverantör för att vara värd för din eCommerce-webbplats. Ja, det finns ett alternativ att köpa värd från WordPress. Men du kommer inte att få specialiserad WooCommerce Hosting från WordPress.

Tillsammans med webbhotell behöver du också ett domännamn. Och ett SSL-certifikat är ett måste om du vill ha möjlighet att betala online på din webbplats och göra din webbplats säkrare. Det finns olika alternativ för webbhotell som du kan välja mellan om du vill vara värd för en vanlig webbplats. Och många webbhotellleverantörer erbjuder specialiserad WordPress-värd som är värd för WordPress-webbplatser.

Men för att dra full nytta av funktionerna och funktionerna i WooCommerce rekommenderas du starkt att gå efter WooCommerce Hosting. Denna typ av hosting kan hantera en WooCommerce-webbplats utanför rutan och du kommer att vägledas av WooCommerce-experter om du får WooCommerce specialiserad kundsupport. Men det är alltid bättre att få hjälp av individer med djup kunskap om WooCommerce och med expertis för att lösa problemen relaterade till WooCommerce webbplatser.

Och när det gäller säkerhet är WooCommerce inte den bästa på marknaden. Och en e-handelswebbplats måste vara mycket bankbar när det gäller säkerhet. Eftersom det är där användarinformation och viktiga data som kreditkortsinformation och mer lagras. Och du skulle inte vilja skada de transaktioner som sker på din webbplats. En lösning för denna nackdel med WooCommerce skulle vara att köpa WooCommerce Hosting från en säker webbhotellleverantör.

Aktivera SSL-certifikat för att lägga till extra säkerhet på din e-handelswebbplats för att utföra transaktioner. Köp därför denna extra SSL-funktion tillsammans med din värdplan. Du vill inte att dina besökare, som också kan vara dina potentiella kunder, hamnar på en webbplats som inte är tillgänglig. Jämför därför olika webbhotellleverantörer och se till att du väljer den som har den högsta levererade uppetiden.

När du köper delad hosting istället för att köpa WooCommerce Hosting får du en begränsad mängd lagringsutrymme och bandbredd. Och jag hoppas att du fortfarande kommer ihåg vad jag sa tidigare att WooCommerce låter dig lägga till ett obegränsat antal produkter på din webbplats. Och chansen är mycket mindre att du får tillräckligt med resurser för att komplettera det “obegränsade” alternativet som erbjuds med WooCommerce om du köper traditionell delad värd. Genom att köpa WooCommerce-värd får du obegränsad bandbredd, stort hårddiskutrymme, e-postkonton och mer bortsett från vanliga värdfunktioner.

WooCommerce-webbplats betyder en e-handelswebbplats. Och när vi pratar om e-handelswebbplats, är allt vi kan tänka på massor av produkter, produktbilder, andra detaljer och mycket mer. Och på en eCommerce-webbplats sker växling mellan sidor oftare än på traditionella bloggwebbplatser. Därför är hastigheten och prestandan på din webbplats den faktor som du aldrig bör undvika att uppmärksamma. Och eftersom du redan vet effekterna av en webbplats med långsam laddning, se till att du väljer en snabb webbhotellleverantör.

Vem är den bästa WooCommerce-webbhotellleverantören?

Efter att ha känt till alla dessa viktiga punkter om WooCommerce Hosting, är en fråga som kan vara i ditt huvud: ska jag byta till WooCommerce Hosting? Låt mig göra saker klart för dig.

Det finns e-handelswebbplatser som används för att sälja bara mycket få produkter. Till exempel har en författare sin webbplats för att sälja de två böckerna som han har skrivit. I sådana fall är WooCommerce Hosting inte nödvändigt. En sådan webbplats kan fungera bra med en delad WordPress-värdplan. Men om syftet med din webbplats är att sälja fler produkter och om säkerhet och prestanda är dina främsta prioriteringar, måste du gå till WooCommerce Hosting.

Det kan bli lite svårt när du har många alternativ att välja mellan och du är inte helt säker på vilken som är den bästa WooCommerce Hosting-leverantören för din WooCommerce-webbplats. Och nu när du vet allt om WooCommerce-värd är det nu dags att välja WooCommerce-webbhotell.

Därför har vi listat de 5 bästa webbhotellleverantörerna som tillhandahåller WooCommerce-värd som kan hantera en WooCommerce-webbplats ut ur lådan.

Bluehost

Bluehost bästa Woocommerce-värd

Bluehost är en av marknadsledarna och rankas som nr 1 för småföretagens webbhotellbehov. Och en märkbar fjäder i locket på Bluehost är den som officiellt rekommenderas av WordPress och WooCommerce. De är också de mest pålitliga leverantörerna av webbhotell när det gäller kundsupport eftersom de erbjuder experttjänster dygnet runt.

Bluehost WooCommerce Hosting börjar på $ 6,95 / månad och går hela vägen upp till $ 12,95 / månad. Du kommer att få en säker betalningsport för att utföra alla onlinetransaktioner på din webbplats. Bluehost WooCommerce Hosting kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Du får också gratis, helt anpassningsbara teman. Du får också hjälp av en WooCommerce-expert via telefon, som låter dig ställa in din WooCommerce-butik inom två timmar.

HostSoch

Hostsoch Billig Woocommerce-värd

HostSoch är ett av de mest trendiga webbhotellföretagen i Indien. HostSoch är känd för pålitlighet och förstklassig webbhotell till mycket överkomliga priser. Detta är också ett av de högst rankade webbhotellföretag när det gäller hostinghastighet, drifttid och support. HostSoch WooCommerce Hosting-planer börjar på bara rupier 99 / mo. Priserna går hela vägen upp till rupier 329 / mo. Du kan välja mellan något av de fyra paketen, nämligen Starter, Advanced, Business och Pro. Du får 99,9% drifttid, gratis Cloudflare-skydd och högpresterande servrar.

Du kan få handen på gratis domännamn om du köper webbhotell från HostSoch. Du får också ett gratis SSL-certifikat för att göra dina webbplatser säkrare. Det dedikerade supporten dygnet runt är alltid till din tjänst, vilket säkert kommer att förbättra din värdupplevelse.

Hostinger

Hostinger's Woocommerce-värdplaner

Hostinger tillhandahåller förstklassig WooCommerce-värd för överlägsen prestanda på din WooCommerce-webbplats. Hostinger webbhotellplaner kommer med 30 dagars tillbaka-garanti. Hostinger har varit ledande inom webbhotellbranschen över hela världen och är känd som den bästa när det gäller kvaliteten på webbhotell. De har ett expertteam som är dedikerat till att servera dig dygnet runt. Priserna på WooCommerce Hosting börjar på så låga som rupier 45 / mo., Går hela vägen upp till rupier 189 / mo. Du får också gratis domännamn med The Hostinger premium och webbhotellplaner för företag.

Hostpapa

Hostpapa Woocommerce värdleverantör

HostPapa är en av de ledande webbhotellleverantörerna när det gäller förbättrad hastighet och prestanda. Detta är också en av de högst rankade webbhotellleverantörerna. De har gjort det möjligt för många småskaliga företag att lämna ett märke på internet med sin service-för-pengar-tjänst. De har ett rimligt prisintervall för sina WooCommerce webbhotellplaner, som börjar från rupier 199 / mo. går hela vägen upp till rupier 699 / mo. Prisintervallet är en indikation på flexibiliteten i prissättningen och funktionerna i deras planer. För att göra din WooCommerce webbhotellupplevelse säker och säker har de inbyggda säkerhets- och övervakningsfunktioner. Du kommer också att få live expertstöd när du behöver det dygnet runt.

A2Hosting

A2hosting Woocommerce-värd

Ren hastighet är vad A2 Hosting är känt för. De erbjuder också upp till 20X snabbare server. Därför kan man utan tvekan förvänta sig toppresultat från A2 Hosting-servrar. Du får också fördelen med oöverträffad support 24/7/365 från ‘Guru Crew’, som är ett team av vänliga och experter. A2 Hosting kommer också med återbetalningsgaranti när som helst. A2 Hosting WooCommerce planer börjar på rupier 269,28 / mo., Går hela vägen upp till rupier 824,36 / månad. Den billigaste planen kommer att köpa dig fullt optimerad och hanterad webbhotell, vilket är perfekt för WooCommerce-webbplatser i stor skala.

Slutsats

Även om WooCommerce-värd kan kosta dig marginellt mer än den vanliga webbhotell, motiverar fördelarna och funktionerna som erbjuds av WooCommerce premiumpriset. Därför är WooCommerce Hosting verkligen värt att prova. Om du vill komma igång utan krångel och börja sälja dina produkter direkt, är WooCommerce Hosting vad du bör välja utan tvekan. Många webbhotellleverantörer tillhandahåller WooCommerce Hosting, allt från en grundläggande delad plan till mer framåt helt hanterad dedikerad hosting. Du måste välja din enligt kraven på din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me