WebHostingHub och dess engagemang för att rädda Moder Jorden

Vad är Green Hosting?

Bland de största energikonsumenterna för närvarande är webbhotellindustrin. Man behöver helt enkelt föreställa sig den energi som behövs för att driva upp stora servrar som behövs för att hålla webbplatser igång dagligen. Detta övervägande har inte ens tagit hänsyn till energin som behövs för att driva datorer som används av slutanvändarna. Med tanke på detta över hela världen kan man bara tänka sig hur mycket bränsle som behövs för att tillhandahålla den energi som värdbranschen behöver. Med ökningen av mängden bränsle som bränns dagligen ökar mängden gaser och andra former av biprodukter och föroreningar också proportionellt. Detta leder till frågan hur skadlig kan vara värdindustrins inverkan på miljön.


Med den globala oroen för att skydda miljön och bevara den minskande försörjningen av våra fossila bränslen och andra energikällor är tänkare hårt pressade för att hitta möjliga lösningar på problemet. Bland de lösningar som hittats för att minska effekten är Green Hosting. Grön hosting definieras i princip som värd genom sätt som anses vara miljövänliga. I allmänhet finns det två sätt att Green Hosting. En är för värdföretaget att använda förnybara energikällor för att driva sina servrar. Bland den vanligt använda tekniken är användningen av solpaneler som utnyttjar solens kraft för att producera energi, användningen av vindkraftverk som förlitar sig på vindkraften för att producera energin och användningen av geotermisk energi för att producera den kraft som behövs för att hålla sina servrar igång samt att tillgodose företagets andra tillbehör. Ett annat sätt för Green Hosting är att värdföretaget köper certifikat för förnybar energi. Att ha köpt en innebär att företaget investerar pengar i att producera miljövänlig kraft antingen genom sol- eller vindkraft. Även om de kanske inte har producerat själva den förnybara kraften, hjälper de i själva verket att producera grön, förnybar energi genom att köpa certifikatet.

Är WebHostingHub ett grönt företag?

Det betyder inte nödvändigtvis att när ett företag redan har köpt ett certifikat för förnybar energi att det verkligen är ett grönt värdföretag. Green Hosting handlar inte om certifikat utan om företagets kärnvärden. WebHostingHub är bland de som har utfärdat Green Hosting Certification för sina ansträngningar för att minska koldioxidavtrycket i deras företag. Även om de kanske inte har producerat själva den förnybara energin, gör företaget en seriös koncentrerad ansträngning för att minska koldioxidavtrycket i deras datacentra. Ett av de viktigaste stegen de tog är att samarbeta med Trees For the Future där företaget planterar träd för att kompensera för kraften de använde för att driva sina servrar. De genomförde också en policy för att minska avfallet och samtidigt främja återvinning av sina begagnade produkter. Företaget har också implementerat en policy om att inte använda pappersprodukter när det är möjligt och att återanvända användningen av sådana när det är möjligt.

Genom dessa åtgärder utfärdas webbhotellföretaget WebHostingHub Green Hosting Certification.

Varför ska jag välja Green Hosting?

Med dagens oro över effekterna av global uppvärmning som eventuellt åstadkommits genom mänsklighetens användning av föroreningar och andra former av gaser, är det mycket viktigt för webbplatser att välja Green Hosting-företag. Att välja ett Green Hosting-företag ger dig chansen att:

  •  Hjälp till att minska koldioxidavtrycket som värdindustrin producerar.
  •  Visa att du är ett ansvarsfullt företag och är avsikt att hjälpa till att rädda miljön.
  •  Tjäna som ett exempel för människor som driver ett företag eller en industri inte bara handlar om pengar och vinst; och det
  •  Det hjälper dig att bygga kundlojalitet för de åtgärder du har gjort för miljön.

Vilka är fördelarna med att välja ett Green Hosting-företag?

Att välja ett Green Hosting-företag medför ett antal fördelar. Bland dessa är följande:

  •  Du kommer att göra din del för att hjälpa till att rädda miljön från ytterligare nedbrytning och hjälpa till att förhindra eller sänka den globala uppvärmningen. Det beror på att du hjälper till att minska utsläppen av skadliga gaser och andra föroreningar i miljön.
  •  När allmänheten är medveten om dina ansträngningar för att rädda miljön kommer du att locka mycket fler kunder som också är medvetna om att rädda miljön. Detta beror på att du inte bara erbjuder dem högkvalitativ service utan samtidigt främjar miljövård och skydd. Detta hjälper till att bygga upp ditt företags rykte som ett företag som bryr sig mer om miljön snarare än precis efter viss vinst.
  •   Du kommer att kunna spara pengar på din driftskostnad till följd av de besparingar du får genom att betala mindre för strömkravet.Detta kan så småningom översätta till lägre månadskostnader från webbhotell på grund av kraften som de genererar själva. Det initiala beloppet kan vara lite högt, men de besparingar du får på lång sikt kan väsentligt uppväga de höga kostnaderna för förskottsräkningen.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me