WebHostingHub granskning

“Definitivt riktad mot nybörjare. Rapporter visar att webbhotellet är snabbt, men kundsupporten kan vara långsam. ”


WebHostingHub är ganska nytt i scenen för webbhotelltjänster. Denna leverantör har bara varit i drift i cirka tolv år. Men precis som äldre värdföretag har WebHostingHub redan gjort ett namn för sig själv.

Det är känt som en solid tjänsteleverantör för personliga och småföretagens webbplatser. De är specialiserade på att vara värd för bloggsidor så att deras funktioner är inriktade på den här branschen. Detta företag skryter med att varje person kan skapa en webbplats och lägga den online inom några minuter efter att han har registrerat sig för sin plan. Deras enda delade värdplan erbjuder obegränsade resurser och andra vanliga funktioner. En anledning till att många kunder väljer WebHostingHub är att företaget erbjuder ett val mellan två datacenter. Som många vet kan närhet till ett datacenter påverka webbplatsens prestanda. Genom att låta sina kunder välja det närmaste datacentret får deras abonnenter större effektivitet. För ett specialpris på $ 3,99 per månad är detta redan en tillräckligt bra affär för dig som letar efter hosting med grundläggande funktioner.

Det är viktigt att säga att detta är ett kampanjpris. Den ordinarie kursen för planen är $ 4,95. Detta är fortfarande mycket billigare än marknadsföringsgraden för andra företag.

[lagerslid-id = ”5 ″]

PRIS per månad$ 4.99ÖVERTID & HASTIGHET85%
DISK UTRYMMEUNLIDIN DOMINFRI
BANDBREDDUNLIHELHETSBETYG8/10

Funktioner och användarvänlighet

Det är nu så vanligt att värdleverantörer har planer med obegränsade funktioner som diskutrymme, ftp-konton, bandbredd, databaser och e-postadresser. Det här är vad du får när du registrerar dig med webhostinghub. Ovanpå dessa får du också:

• Tillgång till avancerade säkerhetssystem med suphp
Sinnesro för webbansvarig kommer från kunskapen om att hans webbplats är säker mot varje attack. Detta är en funktion som whh eller WebHostingHub är stolta över.

• Freebies för webbannonser
Din webbplats kommer inte att överleva om du inte får många besökare. Att publicera annonser på strategiska platser kan hjälpa dig att göra detta. Whh ger sina kunder upp till $ 75 värde av krediter att använda på yahoo !, bing och google annonsord.

• Gratis domänöverföring eller registrering
Om du har ett befintligt registrerat domännamn kan du gratis flytta det till ditt WebHostingHub-konto. Företaget kommer också att sköta registreringskostnaderna för ditt första domännamn om du någonsin har registrerat ett.

• Tillgång till en premium webbplatsbyggare
I de flesta företag får du bara grundversionen när de ger dig tillgång till en webbplatsbyggare. Om du vill skapa en mer komplex webbplats måste du betala extra.

Med webhostinghub får du använda premiumversionen utan extra kostnad. Med webhostinghub får du använda premiumversionen utan extra kostnad. Detta innebär att du får tillgång till fler mallar, teman och verktyg för att göra din webbplats visuellt tilltalande och mycket funktionell.

Pålitlighet

Precis som andra företag lovar whh att deras drifttid kommer att ligga över 99%. De uppgraderar hela tiden sina system och använder bara de senaste och snabbaste servrarna och annan hårdvara för att säkerställa bra prestanda. Deras system övervakas kontinuerligt så att alla problem lätt kan upptäckas och lösas utan att orsaka serviceavbrott.

Kund & teknisk support

Om du vill kontakta supportpersonalen för webbhotell, kan du använda de typiska alternativen: telefon, e-post eller livechatt. Om du börjar och inte vet var du ska börja, kan du gå till deras officiella webbplats och läsa igenom deras webbhotell för att få dina lager. Deras kunskapsbas innehåller också många artiklar och videohandledning för att hjälpa dig med vanliga problem.

Den slutliga domen

Den enda nackdelen som kan uppfattas när du registrerar dig med WebHostingHub är att de bara erbjuder delad hosting via linux. Detta är inte ett problem om du planerar att skapa en liten webbplats. Men om du vill ha en dedikerad server eller vps, eller om din webbplatsutvecklare kräver användning av en Windows-baserad server, kan du behöva leta efter ett annat värdföretag.

AKTIVERA $ 3,99 COUPON
PLUS: FÅ $ 200 AD KREDITER FRA GOOGLE, TWITTER, BING & YAHOO!

Aktivera kupong och öppen webbplats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me