Webfusion Hosting Review

Webfusion Hosting Review

En fantastisk tjänst med många års erfarenhet, användarvänlighet och fantastiskt stöd, det är en kombination som är svår att slå. Webfusions portfölj inkluderar obegränsade värdlösningar, från virtuella privata servrar med megasnabba bearbetningshastigheter och ultra-pålitlig dedikerad servervärd till flexibel hanterad webbhotell och högprestanda-värd. Alla dessa webbhotellösningar är utformade specifikt för att passa alla affärsbehov, oavsett om det är en nystartad eller en enstaka projektplats. Varje produkt stöds av pålitligt stöd dygnet runt och vår gjutjärngaranti.


Webfusion blandar dig inte med flera erbjudanden. Det finns bara ett gemensamt webbhotell-erbjudande, men det är tillräckligt kraftfullt för både privat och småföretag. Paketet ger dig gott om utrymme att växa. Förutom obegränsat diskutrymme och trafik får du också obegränsade e-postkonton och möjligheten att vara värd för flera domäner med ett enda konto. Du kan snabbt installera bloggplattformar, forum, fotogallerier och system för innehållshantering. Om du vill hålla reda på vem som besöker och vart de ska, ger Webfusion dig tillgång till webbplatsstatistik, presenterad i enkla grafiska skärmar.

Kostnadseffektiva, funktionsrika, anpassade webbhotellpaket. En mångfaldig kundbas med sju figurer som inkluderar en rad webbutvecklare, multinationella företag, online-designers och hobbyföretag. Marknadsledande online-säkerhet, 24/7 expertsupport, vattentät brandväggsserverskydd och ett modernt datacenter. Allt lägger till Webfusion Ltd, webbhotellgruppen som snabbt blir värdföretaget som fler och fler människor vänder sig till, för att få sina idéer online.

Webfusions specialbyggda brittiska datacenter är energieffektiva men ändå mycket säkra mot datastöld och faror som brand. Med erfarna tekniker på plats dygnet runt, kan Webfusion-kunder fokusera på att bygga ett framgångsrikt företag och veta att deras webbplats kommer att stanna online oavsett vad.

Funktioner

 • Få obegränsat lagringsutrymme för dina filer. Obegränsat webbutrymme ger dig total frihet att växa utan begränsad kapacitet
 • Webfusions bästa webbhotell använder ATLAS-plattformen för att underlätta molnteknologi. Den litar inte på en fysisk server, så du får robust och skalbar värd
 • Webfusion-kontrollpanelen Helt fungerande och enkel att använda. Du är bara några klick bort från att hantera någon av dina funktioner. Läs mer om Webfusion Control Panel
 • Obegränsad bandbredd tar bort alla begränsningar för trafik på webbplatsen, så det finns ingen begränsning för antalet besökare du kan få
 • Webfusion grundades 1997 och är 100% verksamhet i Storbritannien. Deras expertpersonal är på plats 24/7/365
 • Fusion-appar lägger till enastående funktionalitet på alla webbplatser. Du kan snabbt installera bloggplattformar, forum, fotogallerier och innehållshanteringssystem som du kan använda med din gratis domän

Om du har en stram budget men behöver stora budgetfunktioner och utrymme för att växa, är Webfusion platsen att börja din online-närvaro.

Awards

8-webfusion award
Bästa värdleverantör
(Starta ditt affärsmagasin)

Webfusion vann pris för småföretagssektorn för deras stöd för att få företag från marken. De utsågs till bästa värdleverantör 2012 av läsarna av tidningen “Starta ditt företag”.

award-intel
Intel Server Center of Excellence

Webfusion var Intels första Server Center of Excellence. Detta gör att deras kunder kan dra nytta av Intel-teknologier så snart de lanseras.

3-webfusion award
Bästa leverantör av småföretag VPS 2011

Webfusion valdes ut av en panel av ledande brittiska entreprenörer och läsarna av tidningen “Start Your Business” som den bästa Small Business VPS-leverantören 2011.

1award-intel
Topp 10 webbhotellleverantör

April 2010 röstades Webfusion på fjärde plats i de 10 bästa webbhotellarna i Storbritannien.

award-bäst-småföretag
Bästa leverantör av småföretag

Webfusion tilldelades Bästa Small Business Service Provider 2010 för Virtual Office Solution av Start Your Business magazine.

award-hostest
Högt betygsatt för support

HosTest.NET rankar webbhotell genom att skicka supportfrågor och mäta kvaliteten på svaret.

sybmagazine
Bästa webbhotell för små företag 2009

Vinnare av 2009: s SYB-pris för bästa webbhotellleverantör för småföretag

pris webbhotell katalog
Storbritanniens webbhotellkatalog

Bäst för open source, Microsoft och delad hosting:

 • Windows-värd, dec ’08
 • Unix hosting, nov ’07
 • Delad värd, juni ’07
 • Windows-värd, mar ’06
award-buyout-track
Sunday Times Deloitte Buyout Track 100-företag

Webfusion är det enda värdföretaget i 2010 Sunday Times Deloitte Buyout Track 100.

award-microsoft
Nominerad till önskemål 2007

Webfusion nominerades i kategorin årstjänst online för önskemål 2007, Windows Vista Magazine Awards.

Läs våra recensioner om de mest pålitliga värdföretagen i Storbritannien här.

Relaterade saker

 • Vad är Google App Engine och vad du kan göra med den
 • SSD vs HDD för värd och hur det påverkar din webbplatshastighet
 • Hur man väljer den bästa leverantören av CDN (komplett guide)
 • Separat domän och webbhotell – Storbritanniens värdtips del 1
 • UK2.NET Hosting Review
 • Storm Internet Hosting Review
 • eUKhost Hosting Review
 • Justhost Hosting Review
 • iPage Hosting Review
 • 123-reg Hosting Review
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map