Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme In-Depth Review

Som du vet är WordPress lätt ett – om inte det bästa – publiceringsplattformen och innehållshanteringssystemet (CMS) för att enkelt bygga alla typer av webbplatser, oavsett vilken teknisk kunskap och kompetens en användare har. Med WordPress har du full frihet att skapa och hantera din webbplats även utan tredjepartsstöd. Om du letar efter att bygga en reseblogg eller en webbplats för ett hotell eller en resebyrå, är WordPress den perfekta plattformen för det, särskilt om du vill ha en kraftfull närvaro online.


Alla älskar att resa, varför många människor letar efter nya resmål online. Resebyråer eller någon med en turrelaterad verksamhet bör dra nytta av detta genom att ha en egen webbplats. WordPress-teman låter dig bygga en fullt funktionell och vacker webbplats till vilken budget som helst och utan mycket ansträngning. De bästa tur / resor WordPress-teman har massor av funktioner som får fram alla de goda egenskaperna och hjälper till att skala ditt företag till en ny höjd. Det kommer inte bara att hjälpa dig att skapa en vacker resesida, det kan också hjälpa dig att enkelt kontakta dina kunder och kunder. Ett sådant tema som tusentals webbplatsägare och utvecklare litar på är det Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme.

Idag kommer vi att titta närmare på Trek, vilket är vad många anser som ett resebyrå-tema måste ha. Är det på grund av designen? Kan det vara de funktioner och alternativ som följer med paketet? Vad är de möjliga för- och nackdelarna med att köpa detta tema? Alla dessa kommer att besvaras i denna Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme fördjupad granskning.

Låt oss hoppa rätt in!

Översikt

Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme är ett av de mest sålda och högst rankade WordPress-teman på ThemeForest, under kategorin Resor. Det är skapat av Elite-författaren, PixelGrapes, en byrå för webbutveckling och design som är känd för att förse användare med kvalitets- och prisvärda premium e-handelsrelaterade produkter.

Trek är byggt på den kraftfulla ramen för Twitter Bootstrap, med en helt responsiv design som är idealisk för bokresor och turer. Det gasar också en blogg där du kan visa olika platser för sightseeing och resor. Unikt för detta tema är en visningssida med ett galleri och ett FAQ-avsnitt där kunder och besökare kan hitta mer information om dina tjänster, liksom betalningar och specialerbjudanden du kan ha. Trek har också massor av anpassade kortkoder och widgets som du kan använda och integrera på din webbplats så att du kan ge en smidig upplevelse till dina kunder. Temat är skräddarsytt för rese- och turnéföretag som vill presentera sin verksamhet online på ett fantastiskt sätt. Men med några justeringar här och där kan du använda detta tema för alla typer av webbplatser eller bloggar, vare sig det är en personlig blogg, onlineportfölj, företagssida osv..

Design

Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme har en ren, minimalistisk och modern design som fokuserar på den viktigaste aspekten på din webbplats: innehåll. Det utnyttjar vitt utrymme och sportar ett stort bildspel på hemsidan där du kan visa dina bästa tjänster och utmärkta resedestinationer. Förutom standardlayouten finns det många fler förbyggda hemsidestrukturer som du kan använda ur rutan, vilket sparar enorma mängder tid på att anpassa temat, särskilt om standardstrukturen inte räcker för att stödja ditt företag.

Om någon av de förbyggda sidlayouterna inte passar dina behov, ger Trek dig också möjligheten att anpassa din egen sida via teman adminpanelen. Du kan anpassa vad som helst, från färgschema till teckensnitt. Den har till och med en förhandsvisningspanel för direktanpassning där du kan se de ändringar du har gjort i temat i realtid.

Trek låter dig också lägga till ett bloggsnitt till din webbplats, där du kan välja mellan två olika layouter: Classic och Grid. Temat har också en unik gallerisidesida för att visa upp bilder av populära rese- / turmål, samt ett FAQ-avsnitt och Kontakta oss-sidan. Andra sidor som är unika för detta tema inkluderar en sajtkarta och en tur-sida. PixelGrapes gjorde det också en punkt att lägga till anpassade kortkoder för att ytterligare utöka din webbplats funktionalitet, inklusive en för vittnesmål, ikoner, senaste inlägg, knappar och feeds, flikar och dragspel, kolumner och meddelanden.

Trek är 100% lyhörd vilket innebär att det är synligt på de flesta Internet- och mobila enheter, från datorer till smartphones. Det låter dig också visa videobakgrund på din webbplats, vilket ger den en bättre visuell överklagande.

Nyckelfunktioner

Nu har du betraktat Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme som ditt bästa val för din webbplats. Det finns många skäl att älska det här temat. Kolla in hela listan över funktioner nedan:

 • Helt lyhörda. Trek är byggt på det bunnsoliga Twitter Bootstrap-ramverket med en anpassningsbar design som gör att det fungerar sömlöst på alla enheter.
 • Tematilpassare med direktförhandsvisning. Detta tema tar upp din WordPress-upplevelse genom att lägga till en förhandsvisningspanel för direktanpassning som gör att du kan ge temat en look som är helt unik för ditt företag eller ditt varumärke.
 • Obegränsade färger. Välj vilken höjdpunkt som helst från tematilpassaren och låt Trek se ut som du vill att den ska vara.
 • Över 600 Google Web-typsnitt. Välj bland hundratals vackra typsnitt.
 • Obegränsade sidofält. Temat innehåller dynamiska sidofält som gör att du kan skapa en ny sidofält för alla inlägg eller sidor för maximal flexibilitet.
 • kortkoder. Trek är fullpakad med lättanvända kortkoder som du kan använda ur rutan för att utöka tematets funktionalitet och för att ge dina kunder en smidig upplevelse.
 • Tour sida. En anpassad turnussida ingår i temat för att visa upp dina turnépaket och andra specialerbjudanden.
 • Översättning klar. Trek innehåller .mo- och .po-språkfiler så att din webbplats kan översättas till många olika språk, så att du kan tillgodose en global publik.
 • Acceptera betalning. Trek är integrerat med PayPal-betalningsalternativet så att du enkelt och säkert kan samla in betalningar eller insättningar. Temat stöder 11 olika valutor.
 • A + support. Support är aldrig långt borta eftersom PixelGrapes ger snabb och professionell hjälp till teman användare. Dessutom stöds temat av en stor gemenskap av medanvändare och utvecklare som mer än gärna kommer att hantera alla problem du kan stöta på när du använder temat.
För-och nackdelar

Trots att det finns ett stort antal gratis WordPress-teman tillgängliga för dig att prova, blir premiumtema som Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme alltmer populära. Om du undrar varför vissa människor skulle betala för ett tema när det finns så mycket gratis, kan du överväga följande fördelar och nackdelar med att välja ett premium WordPress-tema:

Fördelar
 • Trek har avancerad funktionalitet, som en enkel att använda administratörspanel för att göra anpassningar och allmän webbplatskonfiguration.
 • Premium-teman har fortsatt stöd och frekventa uppdateringar. Detta är viktigt för alla teman eftersom WordPress uppdateras så ofta att vissa med teman kan sluta fungera om det inte uppdateras. Gratis teman uppdateras fortfarande ibland men utan den pressande frågan om betalda användare som väntar på dem tar uppdateringar mycket längre tid. Det är värre att vissa temaförfattare bara tappar intresset eller har helt enkelt inte tid att arbeta med ett gratis tema längre.
 • Premiumtema som Trek har vanligtvis mycket högre kvalitet än sina fria motsvarigheter, helt enkelt för att författaren genererar pengar för att göra det bättre för användarna. Detta skapar en positiv återkopplingsslinga där temat fortsätter att bli bättre när fler och fler använder det.
 • Trek kommer med användarvänliga funktioner, verktyg och alternativ som gör att användaren kan anpassa ett antal element i temat. Medan ett gratis tema vanligtvis kommer med färgalternativ och layouter, har premiumtema ett ännu större utbud av anpassningsalternativ att välja mellan, som möjligheten att anpassa teckensnitt och färgschema, lägga till extra sidfält, ändra navigationsmenyn osv..
Nackdelar
 • Premiumtema kommer naturligtvis att kosta dig och det finns inget att komma runt det. Ett premiumtema kostar vanligtvis mellan $ 30 och $ 300, särskilt de med en utvecklarlicens.
 • Med bästsäljande teman som Trek finns det en chans att din webbplats kommer att se ut som alla andra. Det här är mindre problem om du väljer ett tema med mer flexibla anpassningsalternativ.
 • Fler funktioner betyder inte nödvändigtvis att ett tema är bättre än det andra. När allt kommer omkring kan fler funktioner innebära att det finns mer att lära sig. Även om de flesta temaförfattare i dag försöker göra sina produkter så nybörjarvänliga som möjligt, är detta inte alltid möjligt när du överväger tematets funktioner.

Som du ser finns det inget tydligt svar på om du ska gå till ett premium WordPress-tema eller inte. Visst, de kan vara dyr, men de kan också ses som en värdig investering som så småningom kommer att betala för sig själv. I slutet av dagen kan du bara bestämma om ett betalt tema är värt det för din turné / resebransch, baserat på fördelarna med att äga temat och de funktioner som följer med det. Så se till att väga ner alla dina webbplatsbehov och ha en kreativ vision för hur du vill att den ska fungera. Om du stöter på ett problem med Trek eller med något annat WordPress-tema du använder, finns det omfattande dokumentation och handledning för att vägleda dig, såväl som communitystöd för att få dig igenom nästan alla problem du kan stöta på.

Slutlig bedömning – det perfekta temat för alla typer av resor / turer webbplatser

Utan tvekan, Trek – Responsive WordPress Tour / Travel Theme är ett av de bästa valen för att bygga en webbplats eller blogg för researrangörsföretag och chartertjänster. Det är ett noggrant utformat, användarvänligt och funktionspaket premiumtema som gör det enkelt för alla att bygga en webbplats, oavsett om de har kunskap och färdigheter inom webbutveckling och design. Alla som ser allvar med att växa sin turné / reseföretag online bör överväga att köpa detta tema. Med ett pris på bara $ 49 är det en ganska billig och pålitlig lösning som hjälper dig att skapa nästa stora sak i resebranschen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map