Topp 10 tidskrifter / nyheter WordPress-teman du skulle älska

Teknik ger oss snabbare kommunikationsmedel – det är ett sätt att titta på den snabba utvecklande tekniken runt omkring oss. Vissa människor föredrar till och med att slå på sina datorer eller prylar och läsa de senaste nyheterna i stället för att läsa dem på tryckt papper. Om du har något liknande det förra i åtanke, har vi rätt saker åt dig här.


WordPress är den bästa innehållspubliceringsplattformen, som vissa skulle säga. WP är faktiskt ett bra verktyg för dig att använda för att skapa din online nyhetswebbplats. Nedan finns 10 WordPress-teman som skulle göra det här jobbet för dig.

Goda nyheter

Goodnews är ett premium WordPress-tema som har alla funktioner som behövs för att skapa en webbplats för nyheter / tidskrifter. Först och främst har den en drag-and-drop-sidbyggare, vilket gör anpassningen inte bara enklare utan också lite kul, tror du inte? För det andra har det massor av obegränsade saker att erbjuda dig – obegränsade färger, sidofält plus alla Google-teckensnitt! För det tredje är detta tema också helt lyhört, vilket innebär att det ser bra ut i alla apparater! Det bästa med den sista funktionen är att du kan aktivera / inaktivera den, när du vill också!

Jarida

Först och främst kanske du vill veta att Jarida, ett lyhört WordPress-tema som specialiserat sig på webbplatser för nyheter, tidskrifter eller bloggar, har ett 4,84 (i genomsnitt) köparrangemang. Det skulle säga något om de funktioner som detta tema kan erbjuda dig. Paketet innehåller en drag-and-drop-startsida-byggare som gör det mer effektivt för dig att anpassa din startsida. Med obegränsade färger att välja mellan, obegränsade sidofält kan du lägga till, bakgrundsbild på helskärm att visa, 35 användbara anpassade widgetar att använda – att 4,84-betyg är verkligen motiverat.

repro

Repro är ett rent och snyggt WordPress-nyhets- / tidningstema som definitivt är värt vartenda öre du vill ha för. Välj mellan obegränsade färgalternativ när du anpassar din profil. Du kan till och med översätta din webbplats till ett helt nytt språk med det fulla lokaliseringsstödet som ingår i temapaketet. Även med 10 widgetområden, 8 vanliga widgetar, omärkta och omfattande temalternativ, vad mer kan du verkligen leta efter i ett nyhets- / tidskrift WordPress-tema?

NewsPlus

NewsPlus är ditt ideala helhetsmagasin / redaktionella WordPress-tema. Det är inte bara lyhört – vilket gör att din webbplats automatiskt anpassar sig till skärmstorleken på den gadget som din tittare använder – den är också näthinnoklar, vilket innebär att den också ser bra ut i HD-enheter. Med sin boxade / sträckta layout kan du maximera utrymmet och skapa en riktigt snygg webbplats ur den. Det är också WooCommerce 2.0+ redo vilket är användbart om du vill förvandla din webbplats till en webbshop. Jag skulle kunna fortsätta med de underbara funktionerna i detta tema, men jag tycker att det är bättre om du kolla in dem själv.

Surr

Buzz är definitivt ett roligt val för dig som planerar att skapa en nyhetswebbplats via WordPress. Detta WP-tema har en widgetiserad hemsida, som är helt lyhörd för din bekvämlighet. Välj från obegränsade färger när du anpassar din webbplats, använd avancerade widgets, dra nytta av jQuery Featured Homepage Slider och så många fler funktioner du inte skulle tro på det. Med sin omfattande temalternativspanel kan du till och med anpassa allt du vill!

Algarida

Algarida är ett lyhört WordPress nyhets- / tidningstema som kan komma i en fast eller flytande layout, valet är helt upp till dig. Förutom att det är översättningsklart och har RTL-stöd, har detta WP-tema en kraftfull panel och massor av kortkoder inkluderade så att anpassning inte är så smärta i nacken som det traditionellt är. Du kan välja mellan en obegränsad hjälp av färger, alla Google-teckensnitt och så mycket mer.

Ares

Ares är en blogg-, tidnings- eller tidningsmall för WordPress som också är jampad med alla funktioner du behöver och mer. Det kommer med en lyhörd design, så du behöver inte oroa dig för att din webbplats ser ut som skit på super små (eller super stora) skärmstorlekar. Det kommer också med 6 skinn, 2 layouter efter inlägg, delning av sociala medier och så många fler. Skapa din webbplats med de funktioner som Ares bara kan erbjuda.

Typegrid

Typegrid är inte bara ett lyhört nyhets- och tidningstema, det är också näthinneklart! Den har ett rent och organiserat utrymme för dig att placera ditt arbete i. Dessutom har du massor av alternativ för att anpassa din webbplats som vilken sida av webbplatsen du vill lägga till din sidofält i (vänster eller höger), obegränsade accentfärgalternativ, obegränsad widget sidofält att lägga till, och så mycket mer.

London Live 3-i-1

Du kan definitivt få ut det mesta av detta tema eftersom du med London Live 3-i-1 kan skapa 3 olika typer av webbplatser med bara ett WordPress-tema! Skapa en nyhet, tidskrift eller bloggsida med det här temat. Förutom att det är lyhört kommer det också med 7 premade skinn, flera reglage, enkel översättning, en PSD-fil ingår och så mycket mer.

Newses

Version 1.6.1 av Newses är redo för SEO. Dessutom har du med Newses fyra innehållsmoduler att lägga upp ditt arbete. Med detta WordPress-tema kan du välja olika färger för kategorierna från ett obegränsat urval av färger, artikellista med två stilkategorier och så många fler alternativ du kan Välj mellan att anpassa din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me