Topp 10 premium WordPress-teman för artister och annonser

Letar du efter ett tema som hjälper dig att effektivt visa upp dina bästa verk? Om du är en konstnär, en fotograf eller någon kreativ professionell behöver du ett trevligt portföljtema. Det är där denna temasamling kommer in.


Med ett vackert utformat och väl utformat WordPress-tema kan du lyfta fram ditt bästa och senaste mästerverk på ett snyggt och professionellt sätt som verkligen kommer att fängsla din publik. Jag har valt bara det bästa, så du vet att du kommer att få ett bra tema.

Så utan vidare, här är de 10 främsta WordPress-teman för artister och annonsmaterial. Se vad som fungerar bäst för dig.

Persona

Persona är ett WordPress-bloggtema som gör din blogg till en social media-kanal. Oavsett om det är en tweet på Twitter, ett foto på Instagram eller ett inlägg på Facebook, kommer detta tema att samla allt du har lagt ut online, organisera dem och få dem i fokus. Dina inlägg kommer att visas på ett snyggt sätt, vilket visuellt marknadsför alla foton eller video i ditt inlägg. Det är det perfekta temat för webbplatser för produktutställningar, företag och portföljer.

Persona är ett barntema i den kraftfulla ramen för ryggradens tema så att du snabbt och enkelt kan bygga din webbplats.

Ödets lyckokast

Detta premiumbild på WordPress-fotografering på fullskärm kommer med över 500 Google Web-teckensnitt, anpassade kortkoder, avancerad administratörspanel, video och skjutreglage bakgrunder, obegränsade sidofält, mer än 200 ikoner för näthinneklar och mer. Med alla dessa funktioner i ett tema kan ingenting hindra dig från att bygga en fantastisk fotograferingssajt!

Everest

Everest är ett trevligt och rent premium WordPress-tema som är perfekt för artister och kreativa. Det är ett flexibelt och lyhört tema som är byggt med de senaste HTML5- och CSS3-teknologierna. Med sin kraftfulla adminpanel är det en väldigt lätt att skapa en professionellt driven webbplats. Du kan enkelt ändra alla färger och bilder för text, inklusive länkar, ställa sida / sidhuvud, sidfotbakgrunder etc. Så om du behöver ett tema som perfekt anpassar sig till dina befintliga märkesfärger, är Everest det perfekta valet för dig!

Omkastning

Detta eleganta och minimalistiska portföljstema på en sida för WordPress är perfekt för kreativa yrkesverksamma och byråer. Det kommer med en valfri struktur på en sida med fantastiska rullningsövergångar från sida till sida. Det är ett helt lyhört tema som är optimerat för alla moderna enheter. Det använder komprimering av alla CSS / JavaScript, vilket säkerställer åsklöpning av sidorna snabbt så att dina besökare kan få vad de vill ha direkt.

Bomull

Bomull är ett premium WordPress-tema som är designat med användarvänlighet och anpassningsbarhet i åtanke. Det kommer med alla funktioner och alternativ du behöver för att justera temat som du vill.

Kärna

Detta minimalistiska WordPress-tema är perfekt för portfölj, fotografering och personliga webbplatser / bloggar. Den är byggd med de senaste WordPress-funktionerna och standarderna, inklusive anpassad inläggstyp, uppladdare för bild och mer.

Apollo

Apollo är ett kraftfullt, rent och lyhört premium WordPress-tema för att visa upp ditt innehåll på ett stort och djärvt sätt. Det levereras med mycket anpassningsbara layouter, obegränsade färgval, en vacker design med två kolumner, beredningsbara bildspel, fungerande kontaktformer, Google Maps-integration, kortkoder och mer. Allt du behöver för att visa upp ditt mästerverk är här, i ett enda temapaket.

Kamera 7

Detta rena och minimalistiska premium WordPress-tema är perfekt för artister och kreativa yrkesverksamma. Det är ett fototema som är noggrant utformat med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Det kommer med en enkel design i kombination med fantastiska visuella effekter. Det är lätt att använda och hantera med fantastiska och användbara funktioner som låter dig bygga din egen webbplats eller blogg på bara några minuter. I temat ingår 5 olika mallar för visning av gallerier, obegränsade färgalternativ, lyhörd layout och mer.

Fineliner

Fineliner är ett vackert utformat responsivt WordPress-tema som passar bäst för att bygga portfölj eller företagswebbplatser. Den har 6 accentfärger som du enkelt kan justera med modulen Style Customizer. Det levereras också med den kraftfulla plugin-plugin för Visual Composer-sidan. Den har också premium LayerSlider-plugin för hantering av vackra reglage. liksom WPML-plugin för att skapa en flerspråkig webbplats. Om du planerar att etablera en eCommerce-webbplats är Fineliner också byggd med WooCommerce-plugin, så att skapa en onlinebutik är enkelt och enkelt!

Slash WP

Detta premium WordPress-tema är perfekt för artister och annonser. Den har en unik och modern design samt kraftfull och robust funktionalitet. Det är skapat med portfölj, fotografering och bloggsidor i åtanke. Det är det perfekta temat för att visa upp dina bästa verk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map