TMDHosting granskning

Hur TMD tog sig till toppen av de brittiska sjökort för webbhotellföretag? Tl; DR


Som ni redan vet listar vi bara ansedda företag med den bästa hårdvaran som får dina projekt att fungera smidigt. Det som gör skillnaden är hur seriöst ett företag tar stöd och säkerhet.

TMDHosting-new-logo-svart-500px
UPTIME
995
FART
998
STÖD
977
PRIS
982
FUNKTIONER
972
GRÖN
970
INNOVATIVT
989

På TMDHosting tar de båda hjärtat. Du kan fråga vad som helst i biljettsystemet som får svar på i genomsnitt 15 minuter, supporten är interna sysadmin-personal som är där dygnet runt även på helgdagar. De har ett reservschema som lagrar alla dina filer på en fjärrplats minst en gång i veckan. Ping till London från det Amsterdam-lokaliserade datacentret är bara 8,5 ms. Du får en CPanel och Softaculou så att du kan distribuera ditt projekt på 30 sekunder. Och utöver det har de en 60-dagars återbetalningspolicy så att du kan testa tjänsten säkert. Prova det på www.tmdhosting.com och låt oss veta vad du tycker.

Översikt

TMD-värd etablerades 2007 med 4 anställda och under 7 år växer de till mer än 70 anställda och cirka 70 000 värdwebbplatser. Denna stadiga tillväxt är en av indikatorerna på en kvalitet i en webbhotell.

Företaget har etablerats i Orlando, FL men de har expanderat och har nu samlat hårdvara på toppnivå i fyra datacenter, varav ett är i Amsterdam och har en snabb responstid till Storbritannien och som vi vet, är projektets placering viktigt både SEO och UX klokt.

Värdet är skalbart och du kan börja i det små och om dina projekt växer med tiden har killarna på TMD hosting möjlighet att få dig till en bättre maskin. De erbjuder olika planer som delad webbhotell, återförsäljare webbhotell, dedikerad servervärd, e-handel värd.

Teknologi

Drifttiden för det senaste kalenderåret är 99.9996% och här är en ping-sond från en av våra Amsterdam-baserade servrar mot en GTMetrix-test-IP-adress, baserad i London:

root @ node01 [~] # ping -c10 217.27.250.160
PING 217.27.250.160 (217.27.250.160) 56 (84) byte data.
64 byte från 217.27.250.160: icmp_seq = 1 ttl = 56 tid = 8.53 ms
64 byte från 217.27.250.160: icmp_seq = 2 ttl = 56 tid = 8.45 ms
64 byte från 217.27.250.160: icmp_seq = 3 ttl = 56 tid = 8.48 ms
64 byte från 217.27.250.160: icmp_seq = 4 ttl = 56 tid = 8.44 ms
64 byte från 217.27.250.160: icmp_seq = 5 ttl = 56 tid = 8.49 ms

De använder hårdvara på toppnivå med SSD-enheter som ändras några gånger om året och servrarna är supersnabba. Du kan testa det genom att installera en WordPress eller Joomla och komma igång på 30 sekunder (inklusive klick.)

Du får en CPanel så du får alla nödvändiga verktyg för att migrera ditt projekt till servern på nolltid. Med Softaculou till ditt förfogande kan du installera din favoritapp och få den igång på 30 sekunder.

Stöd

De goda sakerna med TMD-stöd är att du får gratis migrering av ditt befintliga projekt. Supportpersonalen är erfaren, internt, belägen i Europa och med biljettsystemet får du dina problem löst i 15 min i genomsnitt (i vårt fall, båda biljetter som vi publicerade under testning, besvarades på 7 min)

Vad vi gillar med TMDhosting är deras inställning till supporten, här är vad de har svarat när vi frågade dem om det:

“Vi lägger inte ut en enda position utanför våra lokaler. Att leverera högre kvalitet på varje servicenivå – infrastruktur, kundservice och teknisk support – kräver många människor som arbetar som en. Detta händer sällan med outsourcade positioner och vi offrar aldrig kvalitet Vi har kundservice, teknisk support och systemadministratörer dygnet runt, även på helgdagar.

Förfrågningar serveras initialt inom 15 minuter och vi strävar efter att leverera upplösning så snabbt som möjligt, i genomsnitt cirka 20 minuter efter det första svaret. Det beror dock mycket på begäran, men de flesta besvaras inom de första 15 minuterna efter inlämningen. Mer komplicerade tar 20 till 30 minuter toppar och om något är riktigt svårt kan det ta upp till en timme, men det är ganska sällsynt. “

Nackdelen är att det inte finns något brittiskt telefonnummer för support och vi kunde inte hitta ett livechattalternativ i användarområdet (det finns livechatt på hemsidan, så om du har ett brådskande problem kan du prova dem, de var användbart när vi testade tjänsten).

Även avsnittet Tutorials på webbplatsen är föråldrat. Men det kompenseras med den fria migrationen och det snabba stödet. Så kom ihåg – om du har några frågor – skriv en supportbiljett.

Datasäkerhet

En av de viktigaste punkterna för att värdera webbhotellföretagen vi listar på top5hosting är hur allvarligt de tar datasäkerhet och hur säkert är dina data med dem. Datacentret i Amsterdam där servrarna är samlokaliserade har militär säkerhet. Det här är vad de sa när vi frågade dem om hur de hanterar uppgifterna i företaget:

“Vi tar datasäkerhet mycket på allvar och har ett strikt backupschema över alla våra plattformar (delad, återförsäljare, VPS / Cloud, dedikerad) – vi tar bilder / mappar stillbilder minst en gång i veckan, medan vi gör kopior av MySQL och annat DB-relaterat innehåll dagligen och behålla dem upp till sju dagar tillbaka.

Processen är automatiserad, men våra systemadministratörer kommer att kontrollera dagligen och se till att snapshots är korrekt tagna. Alla säkerhetskopior lagras på en avlägsen plats. I vårt systemadministratörsteam har vi människor som är dedikerade till övervakning av eventuella säkerhetshot eller patchuppdateringar, tillämpliga för den programvara vi använder. Vi reagerar på säkerhetshot och tillämpar korrigeringar med vår “så snart som möjligt” policy.

Vi har ett nära samarbete med alla våra mjukvaruleverantörer, till exempel CloudLinux och cPanel, och det är inte sällsynt att applicera en patch innan den till och med meddelas till allmänheten. Vi har också flera bidragsgivare till dessa projekt i vårt team. “

Saker att komma ihåg när man sing-up

Håll dina registreringsmeddelanden säkra, DNS-informationen och serverns IP bör vara där om du letar efter den (eftersom den inte finns i användarområdet). Om du har några frågor, skicka en supportbiljett, de är till stor hjälp. Och du kan testa det själv så här :)

Se till att ditt projekt distribueras på Amsterdam-servern. Om du inte vet hur, be supporten att flytta det. (Naturligtvis om du riktar dig till Storbritannien och inte USA eller Asien.)

För att summera

TMDHosting är mycket känt för att tillhandahålla avancerad teknik till ett överkomligt pris med bra kundsupport som är gratis. Det är bra för personer med ingen eller liten teknisk kunskap eftersom de kan dra nytta av det och spara tid och pengar på att installera applikationer, moduler etc. De har också en 2-månaders pengarna tillbaka-policy, så vi rekommenderar att du testar TMDHosting och stannar med dem om du gillar tjänsten.

BESÖK tmdhosting logotyp OCH FÅ VÅR 50% RABATT

Teknisk

 • 99,9% drifttidsgaranti
 • Gratis installation; Överföra
 • Obegränsad trafik, e-post, DB
 • Gratis veckobackup
 • cPanel
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Bästa webbplatsprestanda med SuperCacher
 • Autoinstallatör för enkel start
 • Nya snabba servrar med bra prestanda
 • Det närmaste datacentret är i Amsterdam

Stöd

 • 24/7 Teknisk support
 • Gratis installation; Överföra
 • 24/7 europeiskt stöd
 • SysAdmins tar hand om dina biljetter på 15 minuter
 • De ger support för expertapplikationer bortsett från värd (WordPress, Joomla, Magento)
 • Inget brittiskt telefonnummer för support
 • Ingen livechatt i användarområdet

Prissättning

 • Flexibla planer
 • Kan köpas varje månad
 • Börjar från 1,75 £ / mo.
 • 60 dagars pengar tillbaka
 • Vi hittade inga

Backend Review

Här ger vi dig några bilder av TMD-värdbackend (cPanel) så att du kan få en bättre uppfattning om det intuitiva användarområdet du får när du registrerar dig.

Webbhotellprestanda

tmdhosting testresultat

Pingdom test för hastighetsprestanda från deras Amsterdam-server.

Som ni kan se, den standard WordPress-installationen som vi gjorde för testet, utan några cache-plugins eller hastighetsjusteringar, gick 85% snabbare än alla testade webbplatser.

Laddningstiden för webbplatsen var 1.29s.

tmdhosting testresultat

Ett stresstest från LoadImpact hjälper till att bestämma möjligheten att hantera en viss mängd användare (last) på din webbplats. Målet är att se hur din webbplats kommer att fungera när den utsätts för både en förväntad och stressande mängd belastning.

Även med 25 användare som bläddrar igenom vår webbplats från Brasilien är lasttiden i genomsnitt 2 sekunder.

Det är några mycket goda indikationer.

Du kan också kolla de andra topphotellföretagen i Storbritannien, recensioner och jämförelser här.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map