SiteBuilder.com granskning


Det verkar som om SiteBuilder.com ger dig en enkel och lätt släpp webbplats-byggare gratis.

“Fri”…

Hmm, låt oss hålla på en sekund! Är SiteBuilder rätt företag att gå med?

Låt oss ta reda på…

Obs! Innan vi granskar SiteBuilder vill jag avslöja två saker för dig:

 1. SiteBuilder.com är exakt samma webbplatsbyggare som används av WebsiteBuilder.com.
 2. De låter dig göra en väldigt mycket begränsad, grundläggande webbplats gratis, och de nickar och sväller dig på alla ytterligare funktioner utöver det. Om du till exempel vill ha en onlinebutik måste du uppgradera till deras högsta plan till $ 20 / månad.
 3. Personligen rekommenderar jag alltid mina vänner och klienter att INTE använda några webbplatsbyggare. Det beror på att om du bygger en webbplats på deras plattform kan den inte flyttas någon annanstans om du någonsin behöver det i framtiden. Jag rekommenderar att du använder WordPress på alla bra webbhotelltjänster (se min lista över högst rankade webbhotell för 2017) som BlueHost, HostGator eller iPage.

Så nu vet du hur jag verkligen känner …

Min fullständiga recension av SiteBuilder.com är nedan, så opartisk som jag kunde lyckas göra:

Tre steg för att göra din webbplats

Att bygga en webbplats på webbplatsbyggare tar tre enkla steg. När du besöker webbplatsen är processen enligt följande:

 • Välj ett domännamn: SiteBuilder kräver att du väljer ett domännamn för din nya webbplats. Domännamnet är helt gratis, vilket är en positiv funktion om du försöker att vara kvar på en budget.
 • Välj en mall: Bläddra i en mall och välj en som passar dina behov.
 • Starta webbplatsen: Ett ganska självförklarande steg och ett enkelt steg att komma till.

Sammantaget, när man utvärderar processen för att bygga en egen webbplats på SiteBuilder, är processen som helhet extremt enkel och den fungerar särskilt bra för människor som är nya i processen med att bygga webbplatsen.

Vackra och professionella mallar: tusentals färdiga alternativ eller anpassad design

Det finns många viktiga komponenter på din webbplats, men en komponent som gör det starkaste intrycket är webbplatsens layout och design. Som ett resultat, när du väljer en design för din webbplats, vill du kunna välja mellan många alternativ. Lyckligtvis erbjuder SiteBuilder tusentals färdiga mallar. Mallar kategoriseras i stil och layout. Om du inte hittar en förlagd layout som passar dina behov, erbjuder SiteBuilder dessutom användare möjlighet att beställa en anpassad mall.

Alternativet att beställa en anpassad mall från en webbplatsbyggnadstjänst är inte vanligt, så den här funktionen är kanske en av de mest lovande hittills. Genom att ha möjlighet att beställa en anpassad webbplats kan du ha en webbplats utformad exakt hur du vill ha den. Genom att ha möjlighet att beställa en anpassad webbplats kan du dessutom ange din webbplats ytterligare från de tråkiga.

Domännamnet och e-post: gratis

En annan bra SiteBuilder-funktion är att domänen och motsvarande e-post är helt gratis. Vanligtvis kör domännamn några dollar i månaden, men genom att välja ett gratis alternativ kan du spara pengarna och investera dem i ett område på din webbplats som verkligen behöver mer fokus. Vad gäller e-postmeddelandet är det inte bara gratis, utan du kan också välja ett som du vill ha för din egen webbplats. Genom att ha ett e-postmeddelande på plats kan du strömlinjeforma alla dina e-postmeddelanden till e-postmeddelandet du anger för din webbplats. Detta gör processen att bygga och organisera en webbplats mycket enklare.

Medan den ursprungliga domänen är gratis, om du väljer att du vill ha fler domännamn, måste du köpa dem via SiteBuilder.

Reklamkrediter: Några gratis

Reklamkrediter används för PPC-marknadsföringskampanjer. Syftet med reklamkrediter är att locka användare till din webbplats med reklam. Annonser sker vanligtvis via Google Adwords, Microsoft AdCenter och Google AdWords.

SiteBuilder erbjuder dess användare 300 $ gratis annonskredit. Genom att registrera dig med SiteBuilder kan du inte bara få en webbplats igång på nolltid, utan du kan också börja annonsera gratis. Detta är en fantastisk möjlighet att se till att din webbplats är synlig, precis när du startar den.

SEO-verktyg: Förbättra din webbplats synlighet

När du bygger en webbplats är en av de viktigaste funktionerna i en webbplatsbyggnadstjänst möjligheten att se vem som besöker din webbplats, hur många besökare det finns, var de besökarna kommer från och vilka annonser som klickas på för att nå hemsida. För att hjälpa dig mäta prestandan på din webbplats har SiteBuilder också ett antal SEO-verktyg på plats. Med SEO-verktygen kan du övervaka din webbplats och skjuta den till toppen av sökmotorresultaten.

Är det bra för e-handel / försäljning online?

SiteBuilder är också e-handelskompatibel, vilket innebär att du enkelt kan ställa in din webbplats och starta en butik och sälja dina produkter online.

Systemet låter dig också ta in order, ta emot betalningar och hålla reda på de beställningar som finns på plats.

Sanningen sägs dock, jag skulle rekommendera Shopify över detta, eftersom Shopify är den bästa e-handelsplattformen.

Supportfunktioner: Grunderna

När det gäller supportfunktioner erbjuder SiteBuilder användarna grunderna. Till exempel erbjuder webbplatsen teknisk support, faktureringsstöd och kommunikation via e-post. Om du har ett brådskande problem kan du stöta på ett problem, eftersom SiteBuilder inte tar några telefonsamtal från användare.

Det är INTE riktigt gratis. Freemium är mer som det.

Medan SiteBuilder erbjuder många gratisfunktioner, kan den ursprungliga hemsidan vara vilseledande eftersom den inte nämner att det finns funktioner som du inte får, såvida du inte bestämmer dig för att betala för dem. Om du till exempel vill implementera ytterligare SiteBuilder-webbplatser måste du betala för dem. Strukturen är som följer: 50 ytterligare platser körs med $ 50 / mo., 100 extra platser kör $ 10 / mo, och 500 extra platser kör $ 25 / mo..

Om du dessutom vill uppgradera dina tjänster och funktioner finns det fyra alternativ tillgängliga:

 • Personlig: För $ 8,99 / mo, får du ett domännamn och $ 375 gratis annonseringskrediter. Dessutom kommer din webbplats att vara helt annonsfri.
 • Proffs: För $ 7,68 / mo får du ett domännamn, 375 $ gratis reklamkrediter, inga annonser och e-postinställning.
 • Premie: För $ 11,98 / mo får du samma funktioner som nämnts ovan och dessutom får du en rad SEO-verktyg och prioriterat stöd.
 • e-handel: För $ 18,45 / mo, får du ovanstående funktioner och dessutom möjligheten att öppna en e-handel butik med alla nödvändiga funktioner.

När det gäller prissättningsstrukturen är resultaten blandade. Det finns verkligen andra webbplatsbyggnadstjänster på webben som ger dig fler funktioner, för mindre pengar. Dessutom verkar SiteBuilder dölja det faktum att vissa av deras funktioner eller vissa funktioner inom dessa funktioner endast är för betalande kunder. Om något gör betalningssystemet tjänsten lite opålitlig. För de flesta är en av de viktigaste funktionerna transparens och SiteBuilder verkar sakna inom det området.

Paketjämförelse

PersonligProffsPremieE-handel
Pris $ 8.99 / mo $ 7,68 / mo $ 11.98 / mo $ 18,45 / mo
Domän namn Gratis för livet Gratis för livet Gratis för livet Gratis för livet
Pengar tillbaka garanti
1000+ Webbplatsmallar
Webbplatsbyggarverktyg
Inga webbplatsannonser
Gratis e-post
SEO-verktyg
Prioritetsstöd
eCommerce Store

Domen: lovande plattform, låt ned genom nickel-och-dimning på funktioner

Sammantaget är SiteBuilder en lovande plattform. Den har de grundläggande och nödvändiga funktionerna i en webbplatsbyggnadstjänst, funktionerna är enkla att använda och den är strukturerad på ett sätt som gör att du kan starta en webbplats på några minuter. Å andra sidan är en av de viktigaste frågorna med denna webbplatsbyggnadstjänst att den saknar öppenhet när det gäller prissättning och tillgängliga kompletta tjänster. Vet bara att om du vill få vissa uppgraderingar, måste du betala för dem.

Dessutom, om du är en professionell och är väl insatt i att bygga webbplatser, kanske SiteBuilder inte är det bästa alternativet för dig. Det finns dussintals andra tjänster på webben som ger dig fler möjligheter till ett bättre pris. Dessutom är supportfunktionerna i Sitebuilder inte lika användarvänliga som andra. Därför, om du verkligen driver en professionell strävan, kan du behöva en webbplatsbyggnadstjänst som kan ge dig mer stöd.

Slutligen, när det gäller att vara unik, saknar Sitebuilder också inom det området. Det mesta av vad Sitebuilder tillhandahåller är helt standard, där den enda specialfunktionen är möjligheten att bygga en anpassad webbplats. Som ett resultat, om du letar efter en tjänst som är unik, varierad och som kan leverera mer intressanta tjänster och kapaciteter, kanske du vill välja något annat. Sammantaget är denna webbplatsbyggnadstjänst en bra webbplatsbyggare för nybörjare och uppfyller förväntningarna när det gäller de enklaste möjligheterna där ute.

REKOMMENDERAD FÖR DIG: Tänk på en riktig värd som HostGator. Här är varför …

 • Deras webbhotellplaner är mer överkomliga än SiteBuilder
 • Månatligt betalningsalternativ tillgängligt så att du inte behöver köpa ett år eller mer i förväg
 • Inga kontrakt. Avbryt när som helst.
 • Inga begränsningar för funktioner.
 • 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
 • Plattformar som SiteBuilder tvingar dig att stanna hos dem eller förlora din webbplats. Med en riktig webbhotell som HostGator kan du flytta din webbplats till en annan webbhotell om du någonsin vill i framtiden.
 • cPanel-kontrollpanelen med automatisk WordPress-webbplatsinställning.
 • Jag bad HostGator om en kupong för att hjälpa våra WHPG-besökare, och de levererade! Du kan använda kampanjkoden BUILDPATH på HostGator för att få 60% rabatt på din webbhotell..

…Vad?? WordPress? Ja, med ett gratis plugin som heter SiteOrigin Page Builder (öppnar YouTube-video i en ny flik), du kan skapa en fantastisk webbplats på WordPress med ett enkelt dra-och-släpp-gränssnitt, precis som en webbplatsbyggare. Innan du köper någon webbhotell eller webbplatsbyggare rekommenderar jag verkligen att du tittar på handledningsvideoen nedan och visar hur du skapar en webbplats med WordPress, steg för steg! ��

Låt mig veta om du har några frågor om SiteBuilder eller SiteBuilder vs HostGator; och lämna gärna en recension nedan med detaljer om din upplevelse som SiteBuilder-kund.

Skål,

Johnny
WHPG

4,5 Helhetsbetyg
SiteBuilder: rekommenderas inte

En lovande plattform, låt ned genom brist på insyn i prissättningen och vad du faktiskt får kontra vad du kommer att bli ombedd att betala för när du behöver det. Om du bygger en webbplats här är du fast med dem hela livet. Jag rekommenderar att du går med en bra webbhotell cPanel som BlueHost eller HostGator. Du kan också gå hit för att jämföra de högst rankade cPanel-värdleverantörerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map