Site5 granskning

Site5 är en veteran i webbhotell när de grundades redan 1999. Målet med den inledande ledningen var att bygga sina webbhotelltjänster runt att vara roliga, enkla, tillgängliga, pålitliga och enkla att använda. De ville ha något som inte skulle förvirra den genomsnittliga webbplatsägaren och som inte var smärtsam att använda.


Sammantaget verkar det som om de fem byggstenarna har förblivit som sin grund idag. Från och med idag är Site5 en av de högst rankade webbrecensioner som du hittar. De har tiotusentals nöjda användare och har verkligen arbetat hårt för att skapa ett av de bättre rykte som du kommer att hitta.


Men vad är det med Site5 som gör dem annorlunda än någon annan webbhotell? Låt oss titta på några av de funktioner som de erbjuder:

Funktioner och fördelar du kanske gillar

De funktioner som erbjuds på Site5 kommer definitivt inte att blåsa bort dig. Det betyder dock inte att de inte har mycket imponerande saker att erbjuda sina användare.

Möjlighet att välja serverplats

Det kanske mest unika med Site5 är att du har möjlighet att välja en serverplats som fungerar bäst för den fysiska platsen för dig och din målmarknad. De har över ett dussin städer att välja mellan och du kan hitta en server på fyra olika kontinenter. För amerikanska användare har de tjänster på båda kusten och tillåter till och med att du väljer områden i Kanada.

Siteadmin

SiteAdmin är den kontrollpanel som Site5 använder. De gick lite ut på en lem eftersom denna kontrollpanel utvecklades internt av deras helt egen teknikgrupp. De nämner att det är baserat på cPanel och är utformat för att underlätta saker och ting med de andra unika funktionerna på deras webbplats. Det finns mycket få webbplatsvärdar där ute som skulle försöka försvinna från att använda cPanel som deras flaggskepps kontrollpanel men Site5 verkar ha några klagomål på det fram till denna punkt.

Pålitlighet

Site5 har flyttat sina servrar 3-4 gånger sedan företaget startade, vilket har lett till några mycket små fläckar av inkonsekvens med deras tillförlitlighet. Ledningsteamet som tog över 2008 har dock verkligen tagit sin tillförlitlighet till en annan nivå och gjort dem till en av de mest betrodda webbhotellarna som finns tillgängliga. Och baserat på viss information som hämtats från forum ser det ut som om hantering tar deras användares integritet och säkerhet lika seriöst som du kommer att hitta.

Gratis migrationsservice

Mycket få webbplatsvärdar erbjuder gratis migrationstjänster till sina kunder. Detta beror främst på hur tidskrävande och svår denna process kan vara, eftersom den i allmänhet kräver utbildade experter för att slutföra. Site5 erbjuder emellertid det och marknadsför klokt det som en möjlighet att bygga ett ömsesidigt förtroendeförhållande mellan värdanvändaren och värdleverantören.

Kundsupport

Det har blivit vanligt inom webbhotellbranschen för varje värd att hävda att de tillhandahåller “bästa möjliga kundsupport till sina användare!”

Site5 är inte annorlunda genom att de också hävdar att de erbjuder utmärkt kundservice. De erbjuder det typiska 24/7 supporten via livechatt, e-post eller telefon och har också ett supportcenter där du kan söka efter svar på dina frågor omedelbart.

En av de unika sakerna med kundsupportteamet på Site5 är att de alla har vuxit med teamet internt. De lägger inte ut någon av supportpersonalen och är stolta över att vara rakt fram med sina kunder om sina problem och lösningar.

Nackdelar

Även om du säkert kan hitta en hel del dåliga recensioner i företagets tidiga stadier, har deras granskningsrekord varit kristallrent sedan den nya ledningsgruppen tog över 2008. Det finns dock några nackdelar med deras tjänster.

Fokus på utvecklare och webbdesigners

Teamet på Site5 har tidigare sagt att deras huvudsakliga mål är att bli ett toppval bland utvecklare. Detta innebär att många av deras kontrollpanels inställningar och alternativ baseras på utvecklarens behov och önskemål som de riktar sig till. Det betyder också att de kanske inte är det bästa alternativet för en icke-teknisk kunnig företagare som vill växa sin produktbaserade verksamhet online.

Sidhastighet

Medan de har ett rykte för tillförlitlighet, är en av nedgångarna för deras tjänster i den genomsnittliga laddningshastigheten för sina grundläggande tjänster. De ligger något under den nuvarande standarden för lastningshastighet, även om det inte verkar vara något stort avvikelse.

Begränsade alternativ

Ett av de största greppena om Site5 har att göra med deras brist på alternativ och tillägg. Detta är dock något som de stolta över sig, eftersom de är fullt engagerade i att vara en webbhotell med fokus på enkelhet och användarvänlighet.

Prissättning

Prisstrukturen som erbjuds av Site5 är ungefär så enkel som den blir. De har tre planer som inkluderar:

 1. hostBasic – $ 5,95 / månad x 12 månader framåt. Tyvärr erbjuder de inte ett betalningsalternativ från månad till månad med hostBasic.
 2. hostPro – $ 10,95 / månad eller $ 9,95 / månad x 12 månader framåt
 3. hostPro + Turbo – $ 13,95 / månad eller $ 12,95 / månad x 12 månader framåt.

Den största skillnaden för “Turbo” -alternativet är att du kommer att ha en dedikerad IP-adress och har möjlighet att ge varje webbplats du skapar en egen kontrollpanel.

Det bästa värdet för dem är deras 24-månadersplan som är $ 4,95 per månad för hostBasic, $ 8,95 / månad för hostPro och $ 11,95 / månad för hostPro + Turbo.

Det finns även en 45 dagars pengarna tillbaka-garanti erbjuds till alla användare.

Det sista ordet

Sammantaget är det faktiskt något förvånande att Site5 inte är mer populär än det är idag. Medan de flesta som känner till branschen åtminstone kommer att känna igen namnet, verkar det som om de borde ha en bredare närvaro och bli bättre uppskattade inom webbhotellvärld.

En av de mest spännande sakerna med deras verksamhet är att deras ledningsgrupp är mycket händerna på när de hanterar olika frågor och svarar på frågor från användare. Du kommer ofta att se de bästa exekarna svara på frågor och hjälpa människor genom forum och olika sociala medieplattformar. De är väldigt raka på vad de erbjuder och stolta över att låta dig veta att de aldrig kommer att försöka lura dig genom dolda avgifter.

Om du letar efter något som hjälper dig att utveckla ett produktbaserat företag är Site5 förmodligen inte ditt bästa alternativ. För servicebaserade företag bör du dock definitivt ge dem en bild. Med deras pengarna-tillbaka-garanti finns det verkligen ingen risk att göra det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map