Så här ställer du in en kundvagn på WebHostingHub

Så här ställer du in en kundvagn på WebHostingHub

WebHostingHub är ett företag som erbjuder webbhotell av hög kvalitet till tegel- och murbrukare som planerar att sälja sina produkter online. Detta görs genom att inkludera en kundservice som är tillgänglig 24 timmar varje dag under året. WebHostingHub är redan i drift sedan 2001 och anses därför vara en pålitlig och prisvärd leverantör av webbhotell.


Det mest populära WebHostingHub-servicepaketet som erbjuds är kundvagnstjänsten för online-säljare av företag. Det finns två sätt att designa kundvagnen genom:

 •  Nybörjarstudie
 •  Mellanhandledning

Men lättheten att ställa in kundvagnen är baserad på förmågan och preferensen för onlineföretagets ägare, som går igenom:

 •  Använda Softaculous
 •  Manuell installation

Det finns ytterligare instruktioner för hur du loggar in på adminpanelen och ändrar eller återställer lösenordet för kundvagnen.

Använda Softaculous

Softaculous är en enkel installationsprogram som ingår i kontrollpanelen eller cPanel som finns under menyn Programvara / tjänster. Antalet automatiserade programvaruinstallationer är för många för att kunna kontrollera en efter en eftersom det har 280 inkluderade programvaror. Detta gör det svårare för en nybörjare att leta efter och därmed är det enklaste sättet att leta efter eller söka efter “Zen Cart” -namnet innan du klickar på Enter-tangenten på tangentbordet.

Klicka på ”Zen Cart” för att öppna sin egen installationsinstruktionssida. “Zen Cart” är en mjukvara som är öppen med e-handel som är gratis tillgänglig för olika webbhotellleverantörer. Det finns fyra alternativ tillgängliga i det övre högra hörnet på webbsidan, som inkluderar Installera, Översikt, Funktioner och Import.-knappen för att öppna menyn Inställning av programvara, som visar de olika alternativ som behövs av onlineföretagets ägare. Ett av de viktigaste alternativen är “Välj protokoll” eftersom det erbjuder https-adresserna som kommer att användas för företagets SSL. Några av dessa inkluderar http: //, https: //, http: // www. Och https: // www. Den föredragna informationen måste placeras i fälten innan du klickar på Installera-knappen. Ett meddelande öppnas med uppgift om att programvaran har installerats såväl som dess sammanfattning.

Manuell installation
Det första steget är att ladda ner programvaran “Zen Cart” från den officiella Zen Cart-webbplatsen med knappen “Ladda ner nu”. De tillgängliga versionalternativen finns på framsidan av webbplatsen tillsammans med nedladdningsknappen.
Leta efter filen på datorn och komprimera den nedladdade “Zen Cart” -filen till en specifik underkatalog. Syftet med detta är att förhindra att de nödvändiga filerna glöms bort när dessa filer laddas upp till den personliga webbhotellmapp eller undermapp. Om filerna som ska laddas upp ska placeras i huvuddomänen måste dessa placeras under public_html. Om programvaran ska placeras på addon-domänen måste filerna överföras till public_html / domain.com.

Behörigheterna måste ändras för de två filerna och detta görs genom att ställa in dem till 755: /admin/includes/configure.php och /includes/configure.php
Företagets webbplatsägare måste skapa en databas- och databasanvändare till databasen med hjälp av MySQL-databasguiden i cPanel. Företagets ägare måste skapa ett databasnamn, användarnamn och lösenord, som måste skrivas.

Åtkomst och slutförande av installationen
Företagets ägare måste skriva http://yourdomain.com/zc-install/ om Zen Cart laddas upp till huvuddomänmappen.

Klicka på Zen Cart Setup för att öppna sidan innan du klickar på Fortsätt för att fortsätta. En uppsättning villkor öppnas så att företagets ägare kommer att läsa och gå med på innan du klickar på knappen Fortsätt. Nästa steg är att klicka på installationsalternativet efter att Zen Cart väljer datorn som ska användas.
Databasinställning och slutförande

Inmatning av företagets databasinformation placeras i menyn Databasinställning. Efter valet klickas på knappen Spara databasinställningar, som finns längst ner på sidan. Systeminställningsmenyn öppnas för att ge en sammanfattning av server / webbplatsinställningarna tillsammans med SSL-detaljer. Företagets ägare måste kontrollera inställningarna innan du klickar på knappen Spara systeminställningar, som också finns längst ner på sidan.

Nästa steg i installationen är Store Setup-menyn så att butikens namn, butiksägare, butiksägarens e-post, butiksland, butikszon, butiksadress, standardspråk, standardvaluta och butiksdemo väljs. Klicka på knappen Spara butiksinställningar så att inställningen av administratörskonto öppnas. Administratörens användarnamn, administratörslösenord och admin-e-postadress krävs för denna inställning. Syftet med administratörens e-postadress är så att företagets ägare kan ändra eller återställa lösenordet om det glömts. När fälten har fyllts i klickas på knappen Spara administratörsinställningar.

Zencart-mappen i cPanel måste senare bytas om för att undvika säkerhetsrisker. Detta finns med FTP eller filhanterare. Zen Cart-programvaran är redan framgångsrikt installerad på webbplatsen så att företagsprodukterna nu kan matas in.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map