Så här ställer du in en kundvagn på BlueHost

I denna dag och ålder gör dator och Internet hela skillnaden. Bortsett från de många fördelarna och användningarna av Internet i ens liv, förändrar det hela tillvägagångssättet för traditionell marknadsföring i affärer. Idag tar många människor sina affärer på webben, väljer en bredare publik och njuter av de fantastiska saker som bara Internet kan erbjuda. Det är det bästa möjliga sättet att marknadsföra och sälja vilken produkt / tjänst du har.


Att göra din produkt / tjänst tillgänglig online ger kunder och potentiella köpare möjlighet att kontakta dig och därmed hjälpa dig att växa ditt företag. Och för att ditt företag eller ditt varumärke ska bli känt online måste du ha en egen webbplats. BlueHost är det bästa stället att börja.

BlueHost webbhotell

BlueHost är ett av de bästa och mest populära webbhotellföretagen som erbjuder tjänster, från webbhotell till webbplatsbyggnad. Många webbplatsägare och webbutvecklare väljer att öppna ett konto med dem av flera skäl, till exempel följande:

 • Bluehosts supportsystem är tillgängligt dygnet runt via chatt, e-post och telefon.
 • BlueHost låser dig inte i ett kontrakt eller en term oavsett vilken värdplan du tänker få. Detta innebär att om du inte längre är nöjd med deras tjänster kan du avsluta ditt konto när som helst. Du kan också få ett förhållande till återbetalning för återstoden av din värdperiod.
 • BlueHost är enkel och enkel att använda, även för nybörjare utan kunskap om kodning och programmering. De tillhandahåller olika webbplatsbyggare som låter dig bygga din egen webbplats och få den igång på nolltid. Dessa webbplatsbyggare är specifikt utformade för att tillgodose deras kunders behov. Oavsett om du vill driva din egen personliga blogg, skapa en företagswebbplats eller båda har BlueHost täckt. Vissa av dessa kan till och med stödja e-handel med kundvagnar och mer för dig att sälja produkter och tjänster online. Webbplatsbyggare är också utrustade med en mängd förlagda teman som du kan använda för att ge din webbplats ett unikt utseende som bäst passar ditt företag eller valda nisch.
 • Genom att bygga en eCommerce-webbplats med BlueHost kan du göra affärer online med optimal säkerhet när det gäller beställning av produkter / tjänster. Du som klient är väl skyddad och skyddad när du öppnar personliga filer och information på ditt konto.

Vad är en kundvagn?

En kundvagn är en mjukvara som är nödvändig för alla e-handelswebbplatser. Med en kundvagn på din webbplats köper kunder enkelt och säkert produkter / tjänster från dig.

BlueHost erbjuder många alternativ för kundvagn, inklusive:

 • OS Commerce Shopping Cart

 • Kubvagn

 • Zen Cart

 • Agora Shopping Cart

Med dessa kundvagnar kan du tillhandahålla säkra och lättanvända beställningsalternativ på din e-handelswebbplats.

Så här ställer du in en kundvagn på BlueHost

För att din webbplats ska bli en e-handelsplats måste du först installera programvaran för kundvagn. Det finns olika sätt för dig att göra detta:

 1. Använd MOJO Marketplace för att installera en kundvagnsprogramvara.
 1. Du kan installera din valda kundvagnsprogramvara manuellt eller hyra en utvecklare för att installera och / eller hantera programvaran åt dig.

När du har installerat kundvagnen är det dags att konfigurera den för att visa dina produkter och / eller tjänster. Observera att var och en av dessa kundvagnsprogramvaror har sitt eget unika gränssnitt och konfigurationsstil, men du kan följa några allmänna steg:

 1. Logga in i din kundvagns administrationsområde.
 1. Skapa en ny produkt / tjänst i gränssnittet.
 1. Lägg till nödvändig information som bäst beskriver din produkt / tjänst. Du kan också lägga till ett foto av din produkt / tjänst.
 1. Ställ in prissättningen. Du kan också behöva ange en betalningsport och / eller valuta, beroende på vilken programvara som används.
 1. Spara din nya produkt / tjänst och testa den på din webbplats för att säkerställa att allt fungerar korrekt.

När du väl har installerat programvaran måste du kontakta författaren eller programvaruutvecklaren för kundvagnen du använder om du behöver teknisk support. Det är de som är mest kunniga och bäst utrustade för att hjälpa dig. Du är också välkommen att kontakta BlueHost eftersom de är redo att hjälpa dig eller åtminstone peka dig i rätt riktning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me