Så här lägger du till prenumeration på nyhetsbrev till din webbplats

Så lägger du till ett nyhetsbrev via e-post


Om du vill veta hur du lägger till ett prenumeration på nyhetsbrev till din webbplats så har vi några steg-för-steg-instruktioner för dig här.

Följande är a nybörjarvänlig handledning om hur du lägger till en snygg prenumerationsruta på din WordPress-webbplats, och hur du ansluter den till en e-postmarknadsföringstjänst. Bäst av allt, detta kommer inte att kosta dig en krona.

De saker du behöver innan du kan lägga till ett prenumeration på nyhetsbrev till din webbplats

De goda nyheterna här; du behöver i princip ingenting ovanför det du redan har, vilket är:

 • en fungerande WordPress-webbplats
 • ett administratörskonto på den webbplatsen
 • ungefär 15 minuter av din tid

Det finns bara tre steg för hela processen:

 1. �� Registrera dig med konstant kontakt
 2. �� Skapa ett formulär för nyhetsbrev
 3. �� Lägg till formuläret på din webbplats

Så här kommer du igenom alla (ingen kodningskompetens krävs).

Steg 1: �� Registrera dig med konstant kontakt

“Vad är konstant kontakt?” – vi hör dig fråga. För att säga det enkelt är Constant Contact ett verktyg som tar hand om dina prenumeranter på nyhetsbrev och levererar dina e-postmeddelanden till dem.

“Okej, men varför kan jag inte bara skicka mina nyhetsbrev från Gmail?” Detta är en vanlig fråga. Och med rätta – det är en intuitiv sak att fråga.

Tja, lika mycket som Gmail Fungerar bra när du skickar ett e-postmeddelande till en person (ett klassiskt fall av personligt bruk) fungerar inte saker lika bra när du börjar skicka samma meddelande till flera mottagare – som du skulle göra med ett nyhetsbrev.

Efter en stund att göra det kommer dina e-postmeddelanden att markeras som skräppost och sluta levereras till dina mottagare helt. Det är därför du vill att någon annan ska ta hand om det faktiska skicka e-postmeddelanden. Helst bör detta vara ett företag som har ett gott rykte och inte får dina meddelanden flaggas.

Det är här Constant Contact spelar in.

Här är vad du bör veta om Constant Contact när du använder den för att hantera webbplatsens integrering av nyhetsbrev via e-post:

 • Det finns en 30-dagars gratisversion, så att du kan testa plattformen och se hur du gillar den.
 • Det låter dig skapa dina e-postmeddelanden i ett visuellt gränssnitt med hjälp av dra och släpp-funktionalitet.
 • Den har avancerade e-postmarknadsföringsautomationsfunktioner som hjälper dig att interagera med dina abonnenter mer effektivt.
 • Constant Contact kommer att se till att hålla din lista över prenumeranter säker och i enlighet med de internationella lagarna om integritetsskydd.
 • Constant Contact kommer också att hantera nya prenumerationer som kommer in och se till att alla som har valt att få nyhetsbrev från dig verkligen får dem.
 • Konstant kontakt kan enkelt integreras med din webbplats.
 • Du får ytterligare verktyg för sociala medier (för att publicera nya uppdateringar) och till och med en webbplatsbyggare gratis.

Konstant kontakt börjar från $ 20 / månad. För det priset kan du skicka ett obegränsat antal e-postmeddelanden till en lista med 500 prenumeranter.

För att komma igång med Constant Contact, gå till ConstantContact.com och klicka på knappen märkt ANMÄL DIG NU.

Konstant kontakt registrera dig

Under anmälningsprocessen måste du ange din personliga information och också ange informationen om din betalningsmetod (du debiteras inte under de första 30 dagarna).

Om allt går bra får du ett bekräftelsemeddelande och kan logga in på din användarpanel.

Som standard skapar Constant Contact en primärlista med kontakter för dig och lägger din egen e-post i den – så du är din första abonnent. Det är också här alla dina faktisk prenumeranter blir tilldelade när de registrerar sig för att få dina nyhetsbrev. Du kan hitta den listan över kontakter genom att klicka på Kontakter från huvudmenyn.

Kontakter med konstant kontakt

Bara för att ge dig en uppfattning om vad Constant Contact kan göra för dig, här är de andra avsnitten tillgängliga via huvudmenyn på instrumentpanelen:

 • kampanjer – det är här du kommer att skicka ut nya nyhetsbrev
 • rapportering – när du har skickat ett par nyhetsbrev är det här du ser rapporter om effektiviteten i dina kampanjer, klick, öppnar och mer
 • Registreringsformulär – det är här du kan skapa nya registreringsformulär för att sedan lägga till dem på din webbplats
 • Bibliotek – Constant Contact ger dig tillgång till stockfotografi i samarbete med Shutterstock
 • Social – detta är Constant Kontakts bonusfunktion som gör att du kan publicera uppdateringar direkt till dina sociala medieprofiler
 • integrationer – en katalog över möjliga integrationer med tredje parts verktyg och tjänster
 • Hemsida – en fullständig webbplatsbyggare.

Steg 2: �� Skapa ett formulär för nyhetsbrev

Ett utmärkt ställe att starta ditt faktiska arbete med Constant Contact är genom att skapa ett nytt anmälningsformulär – dvs. det formulär som människor kommer att använda för att komma in på din nyhetsbrevlista.

För att börja, klicka på Registreringsformulär i toppmenyn.

Konstant Kontakta nytt formulär

Klicka sedan på Skapa registreringsformulär knapp. Constant Contact ger dig ett val av fyra olika typer av former:

Konstant kontaktformulär

Eftersom vi diskuterar idag hur du lägger till ett nyhetsbrev / prenumeration på din webbplats kommer du sannolikt att vara intresserad av Dyka upp eller en I kö form. Vi kommer att gå med det senare.

Rätt ut genom porten visar Constant Contact dig en grundläggande version av formuläret:

Konstant kontaktformulär

Du kan anpassa detta formulär men du vill genom att klicka genom alternativen i sidofältet, skriva din egen kopia, justera bakgrunden, anmälningsknappen och även välja den uppsättning fält som du vill sätta på formuläret (går med bara e-post kommer i allmänhet att landa dig fler prenumeranter – att registrera dig kommer att vara mindre besvärligt för dem).

På tal om att skriva en effektiv kopia, är detta något du måste ta reda på själv. Du bör tänka på hur du gör ditt meddelande unikt för din webbplats och vilken typ av publik du vill nå.

När du är klar med ditt formulär klickar du på Publicera -knappen i det övre högra hörnet.

Du ser ett framgångsmeddelande tillsammans med några instruktioner om vad du ska göra härnäst.

Konstant kontaktformulärframgång

 • Klicka på Inline Code länk (se på skärmdumpen ovan) och kopiera och klistra in det någonstans praktiskt – som i en ny fil på skrivbordet.
 • Gör samma sak med Universal Code.

Konstant kontakt inline-kod

Steg 3: �� Lägg till nyhetsbrevformulär på din webbplats

Det sista som finns kvar är att lägga till ditt formulär för nyhetsbrev på din webbplats.

Konstant kontakt begränsar inte vad du kan göra här på något sätt. Du kan effektivt inkludera formuläret vart du vill – i sidofältet, under dina blogginlägg, på hemsidan, bokstavligen var som helst.

Allt görs med hjälp av de två kodstyckena som du fick i föregående steg: Universal Code och Inline Code.

Vi gör det Universal Code först.

Konstant Kontakt universell kod

Constant Contact instruerar dig att klistra in den rätt före stängningen tagg med din webbplats källkod. Men oroa dig inte om du inte är säker på vad det betyder. I praktiken finns det en praktisk lösning som vi kan använda här.

Vi kommer att använda vår webbplats widgetar att hantera Universal Code integration. Eftersom widgets vanligtvis finns på alla undersidor på en WordPress-webbplats fungerar en kodkod i en widget lika bra som att lägga till den före avslutningen märka.

Gå till din WordPress-instrumentbräda Utseende → Widgets. Ta tag i Anpassad HTML widget och dra den till ett av widgetområdena du har tillgängligt – helst ett område i sidfoten. Klistra in din Universal Code där. Såhär:

widget i sidfot

Klicka på Spara.

I det här skedet är du halvvägs i att lägga till prenumerationsformuläret för nyhetsbrev till din webbplats!

Nu ska du ta din Inline Code och klistra in det exakt där du vill att ditt prenumerationsformulär ska visas.

Två populära möjligheter:

 • (a) Placera prenumerationsformuläret under blogginlägg
 • (b) Placera prenumerationsformuläret i sidofältet eller i ett annat widget-område

(a) Placera prenumerationsformuläret under blogginlägg

När du arbetar med ett blogginlägg, klicka på ”+” för att lägga till ett nytt block och välj Anpassad HTML blockera från listan.

anpassad html

Klistra in din Inline Code in i blocket. Såhär:

kod i block

När du har sparat inlägget kommer ditt prenumerationsformulär att visas på den exakta platsen där du placerade det anpassade HTML-blocket.

(b) Placera prenumerationsformuläret i sidofältet eller i ett annat widget-område

Att lägga till ett prenumerationsformulär till sidofältet på webbplatsen eller i något annat widgetområde är förmodligen den mest populära strategin som de flesta tar.

För att göra det, gå bara till Utseende → Widgets i din WordPress-instrumentpanel. Välj ett widgetområde (ditt sidofält, till exempel) och lägg till Anpassad HTML widget till det – det är samma typ av widget som vi använde för Universal Code ett par steg ovan.

Den här gången klistra in din Inline Code där och klicka på Spara.

I detta skede har ditt nyhetsbrevformulär lagts till i ett widgetområde och det är fullt fungerande. Alla som besöker din webbplats kommer att kunna se den!

Klar och gjort! ��

Det är allt; Vi har precis lyckats lägga till ett prenumeration på nyhetsbrev till din webbplats. Är du nöjd med hur din anmälningsformulär har visat sig? Finns det något annat vi kan hjälpa dig med?

Om du vill lära dig mer om hur du bygger en WordPress-webbplats och hur du använder den för att marknadsföra ditt företag har vi mer information på webbplatsen:

 • Hur man skapar e-postkonton för ditt domännamn
 • Hur man skapar en webbplats
 • Hur man startar en onlinebutik
 • Så här startar du en blogg
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me