Överföring av din webbplats från BlueHost till WebHostingHub

Kan jag överföra min BlueHost-värdade webbplats till webbhotellnav?

Om du redan har en webbplats som BlueHost är värd och du på något sätt vill överföra den till en annan webbhotellleverantör som Webbhotellhub, skulle företaget gärna ta emot och vara till service för dig.


Webbhotellhub (eller The Hub för kort) är ett av de bästa och mest pålitliga webbhotellföretagen som stöder och hjälper kunder med processen att överföra eller migrera sin webbplats genom att erbjuda gratis tjänster. För att toppa det erbjuder de en “ingen övergångsprocess för driftstopp”, vilket innebär att din webbplats aldrig kommer att uppleva någon stillestånd medan den faktiska överföringsprocessen äger rum.

Du behöver inte oroa dig för att överföra din webbplats från BlueHost till Webbhotellhub eftersom den är enkel och enkel. Det kan ta lite tid innan hela processen är klar men själva processen är inte raketvetenskap.

Den vanligaste metoden att överföra din webbplats är genom att ladda ner dina gamla filer och datum med hjälp av en FTP-klient och sedan ladda upp dem till webbhotellhub.

Varför välja webbhotellnav?

Det finns många skäl till att människor väljer att överföra sina webbplatser till ett annat webbhotellföretag. Dessa skäl varierar, av vilka vissa till och med kan påverka webbplatsens framtid och kanske till och med företaget självt.

När det gäller varför du bör välja webbhotellhub bland hundratals webbhotellföretag i branschen, är svaret att detta företag är en av de ledande leverantörerna av webbhotellkvaliteter, särskilt vad gäller snabbhet och tillförlitlighet. Det är det bästa valet för många webbplatsägare och webbutvecklare, tack vare deras förstklassiga kundsupport och ultrasnabba servrar – faktorer som är mycket viktiga för webbansvariga. Alla dessa, plus många andra coola och användbara funktioner, ingår i deras värdplaner – och de kommer till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Detta ger webbhotellnav den nödvändiga fördelen framför andra webbhotellföretag.

Vad du behöver veta innan du överför din webbplats till webbhotellhub

Det finns några saker du behöver veta innan du överväger att överföra din webbplats från BlueHost till webbhotellhub, och som inkluderar följande:

 • Överföringsprocessen är endast tillämplig på domäner med .com, .net, .org, .biz ,. .us och .info förlängningar;
 • Att hela överföringsprocessen kan pågå i tio dagar;
 • Du kan inte göra några ändringar i WHOIS-informationen, vilket betyder att inga fler kontaktändringar, inga namnservrar / DNS-ändringar när överföringen har startat;
 • Du kan inte överföra ett konto som ännu inte har förflutit 60-dagarsperioden för nyskapade domäner och 45-dagarsperiod för förnyade domäner. Om din domän gäller för någon av dessa två rekommenderas det starkt att du väntar på 60-dagars eller 45-dagarsperiod innan du överför din webbplats.
 • Migrering till en annan webbhotellleverantör överför endast domänen och påverkar inte på något sätt dina databaser eller webbplatsens filer och annan viktig information.

Överföra din webbplats från BlueHost till webbhotellhub

Att överföra din webbplats från BlueHost kräver att du följer några enkla steg. Dessa steg bör fungera var du än väljer att överföra din webbplats.

 1. Logga in på din BlueHost-kontrollpanel.
 1. Klicka på Domänhanterare.
 1. Klicka på domännamnet för att markera det. Flikar visas på höger sida av skärmen.
 1. Från LÅSA fliken, lås upp domänen.
 1. Stäng av sekretessinställningarna på INTEGRITET
 1. Ändra namnservrarna i NAME SERVERS för att peka din webbplats till de nya namnservrarna.

[Notera: Gör inte detta om du inte är redo för att ALLA tjänster ska peka på den nya servern.]

 1. Från Överföring EPP-fliken, få den EPP / Autorisationskod.Du måste ge denna kod till webbhotellhub under överföringsprocessen.
 1. Se till att kontaktinformationen är korrekt och uppdaterad.Detta kan göras genom KONTAKTER Denna information innehåller detaljer för registranten, administratören och fakturering. Administratörens e-postadress måste uppdateras eftersom ett bekräftelsemail kommer att skickas via e-post, tillsammans med behörighetskoden och den tillfälliga URL.
 1. Från Domänhanterare, Klicka på domänen du vill överföra och klicka sedan på ÖVERFÖRING EPP Du bör se två länkar på sidan: en för att godkänna överföringen och den andra för att förneka den.

[Notera: Om du inte hittar länkarna kan det betyda att Web Hosting Hub inte har skickat en överföringsbegäran till din e-postadress.]

 1. Klicka på fliken som godkänner överföringen. Överföringsprocessen bör påbörjas omedelbart. Hela överföringsprocessen kan ta upp till minst tre dagar.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me