Offshore hosting – Vad är det och fördelar?


Offshore Hosting är en typ av nischhotell. Offshore Hosting fungerar precis som traditionell hosting. Men det kommer med en vridning. Låt oss bara veta twist innan vi går till den kompletta Offshore Hosting guide.

Offshore hosting, läs mer

Twist är att i Offshore Hosting är din webbplats belägen i ett datacentre långt borta från din plats. Skälen till att man skulle välja Offshore Hosting är många. Att ha upphovsrättsskyddat innehåll, DMCA-innehåll, webbsajter för vuxna, hackingwebbplatser och är några viktiga skäl. Det här alternativet föredras av de som inte vill stänga deras webbplats lagligt och är svårare att spåra eller kontakta.

Vilka är de viktigaste punkterna i Offshore Hosting?

Servern måste vara placerad på en avlägsen plats

Detta är huvudkravet som definierar Offshore Hosting. Tekniskt sett är det Offshore Hosting, varje gång en webbplats som är värd hos en utländsk webbhotellleverantör, men syftet är annorlunda. Inte alla värdleverantörer låter dig vara värd för sådana webbplatser. Mycket ofta följer dessa värdleverantörer de internationella lagarna.

Ingen överensstämmelse med DMCA

DMCA är en amerikansk upphovsrättslag. DMCA står för Digital Millennium Copyright Act. Även om detta är en amerikansk lag, följer de flesta av de utländska webbhotellleverantörerna denna lag. Därför, bara för att du är värd för din webbplats med en utländsk webbhotellleverantör, betyder det inte att du kan vara värd för innehållet som strider mot lagen. Eftersom en webbhotellleverantör följer DMCA kan alla rättsliga åtgärder vidtas mot dig. Se därför till att du väljer en webbhotellleverantör som inte uppfyller DMCA-normerna om du vill vara värd för något upphovsrättsskyddat innehåll eller något annat innehåll som strider mot lagen.

Inte allt är tillåtet i Offshore Hosting

Bara för att Offshore Hosting kan användas för att hantera DCMA och andra lagar, betyder det inte att du kan göra något du vill. DDoS-skript, Brute Force-aktiviteter som låter en komma åt någon annans system och utföra skadliga aktiviteter.

Vilken typ av offshorehotell att välja?

Att välja typ av Offshore Hosting är precis som att välja vanliga typer av webbhotell. Därför beror typen av webbhotell på webbplatsen eller webbapplikationen du vill köra och de specifika kraven. Precis som traditionell webbhotell beror val av offshore-värd också på flera faktorer som lagringsutrymme som du behöver, bandbredd, trafik på din webbplats osv. Om du bara kommer igång behöver du Offshore Shared Hosting. När dina krav ökar kan du välja avancerade alternativ som Offshore VPS eller Offshore Dedicated Hosting.

Bästa offshore webbhotell

Nu när du vet vad Offshore-värd är och dess fördelar jämfört med normal webbhotell. Nästa steg som följer är att välja en bra webbhotell som erbjuder offshore webbhotell och planer.

När det gäller att driva en webbplats som serverar ett konfidentiellt innehåll är värdkraven lite annorlunda jämfört med normalt webbhotell.

Offshore-webbhotell måste tillåta dig att vara värd för det förbjudna innehållet. Säg att du bor i Indien och du vill ha en webbplats med pokerspel. Eftersom poker och kasino är förbjudna i Indien och andra asiatiska länder finns det inget sätt att vara värd för din webbplats på en asiatisk server. Det är här Offshore Hosting är mycket användbart.

Offshore webbhotell har en känsla av anonymitet. Eftersom de flesta Offshore Hosting-leverantörer vanligtvis erbjuder många typer av betalningsalternativ. Och du kan välja betalningsalternativ som kan minska risken för att din identitet blir utsatt.

Eftersom din webbplats är värd på en utländsk server kommer chansen för global exponering säkert att öka. Och detta är det bästa alternativet om du bor i ett land där du debiterade mycket för webbhotell. Du kan byta till alla utländska webbhotellleverantörer som tillhandahåller webbhotell till ett mycket billigt pris.

Dessutom inkluderar andra viktiga aspekter att beakta när du väljer en bra Offshore-värd:

 • Bra upptid och prestanda

Se till att om webbhotell är kabel för att ge god upptid och prestanda som du alltid ville köra din webbplats snabbt och inte tappar trafik på grund av driftstopp eller dålig prestanda.

 • Pålitlig teknisk support

De goda offshore-webbhotellarna erbjuder ett brett utbud av supportmetoder, som livechatt, telefon och e-post. Se till att kassa för webbhotell som är kända för att erbjuda snabba svarstider.

 • Säkra servrar

Slutligen är det mycket viktigt att hålla dina webbplatser på säkrade servrar. Se till att det finns värdar som erbjuder brandväggsskydd, antivirusprogram, säkerhetskopiering av webbplatser och andra säkerhetsfunktioner som ger skydd mot hackare, systemkrasch, skadlig programvara och oavsiktlig dataförlust.

Låt oss se några av de bästa webbhotlarna som erbjuder offshore-värdstjänst. Nedan visas de populäraste och mest pålitliga offshore-webbhotellerna med hänsyn till de faktorer som nämns ovan.

1. Hostinger

Hostinger Billig offshore-värd

Hostinger erbjuder en mängd olika värdplaner som också stödjer offshore-värd. Eftersom de har servrar i flera datacenter över hela världen är det möjligt att överföra ditt konto till vissa andra datacenter som ett behov.

Så om du vill välja någon offshore-värdplan, delad hosting, VPS eller Cloud, erbjuder Hostinger det! och vi garanterar att du kommer att vara i goda händer med Hostinger.

LÄS HOSTINGERÖVERSIKT

2. Flaunt7

Flaunt7 bästa offshore-värd

Flaunt7 är den bästa DMCA Ignorerade värdleverantören och offshore-värdleverantören och den finns i vår 2: a rekommendationslista under de bästa leverantörerna för offshorehotell. Flaunt7 är ett indiskt företag för webbhotell som erbjuder olika webbhotellplaner för att vara värd för dina WordPress-bloggar, bildgallerier och till och med e-handelswebbplats. Företaget erbjuder en av de bästa och prisvärda DMCA-ignorerade webbhotell i världen och är också specialiserade på att tillhandahålla yttrandefrihet / press.

Flaunt7 erbjuder 5 omfattande paket som passar värdkrav för nästan alla typer av online-företag. Offshore Shared Hosting från $ 0,99 per månad går upp till $ 137 / månad som inkluderar högsta resurser och toppklassprestanda.

LÄS FLAUNT7 ÖVERSIKT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map