Names.co.uk granskning

Names.co.uk eller helt enkelt Namesco är ett brittiskt företag som har varit i värd- och domänbranschen i nästan två decennier. Bortsett från webbhotell erbjuder det andra e-handelslösningar som e-posthotell, webbplatsbyggnad, dedikerade servrar, VPS, bland andra.


Som en kort bakgrund för företaget, Namesco är en del av det europeiska konglomeratet Dada Group, som har många värd- och reklamföretag under sina vingar. Names.co.uk är baserat i Worcester även om Dada har kontor i andra delar av Europa som Italien, Spanien, Frankrike, Irland, Nederländerna och Portugal. Names.co.uk riktar sig främst till brittiska småföretag. Kolla vår lista över de bästa webbhotellleverantörerna i Storbritannien.

Names.co.uk Webbhotelllogotyp
UPTIME
965
FART
938
STÖD
935
PRIS
929
FUNKTIONER
965
GRÖN
975
INNOVATIVT
938

Hastighet och tillförlitlighet – Vi testade deras server från Dallas, TX och laddningstiden var imponerande 2,99 sekunder vid en sidstorlek på 1,4 MB. Namesco har en garanterad drifttid på 99,9% så att kunder kan vara säkra på att deras webbplatser kommer att finnas tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan utan driftstopp.

Namesco introducerade nyligen sitt genombrott SSD plattform. Den nya NetApp-lagrade lagring underlättar förflyttning av de mest populära uppgifterna på en webbplats till SSD-lagring. Detta gör att data levereras till slutanvändaren ännu snabbare.

Namesco’s Apache webbhotellplattform har också stärkts med F5 Viprion lastbalancer som fungerar som en omvänd proxy och distribuerar nätverkstrafik över vissa servrar. Denna förbättring låter webbhotellleverantören ge en oavbruten upplevelse till sina kunder.

Dessutom har webbhotellleverantören nyligen lagt till extra funktioner som är utformade för att ge sina kunder mer värde för pengarna. Det finns ett bredare val av gratis domännamn som erbjuds av Namesco. Dessutom kan Namesco-kunder bättre skydda sina webbplatser och klienter med ett SSL-certifikat som är gratis under ett år. Namesco är också stolt över att vara den första brittiska webbhotell som erbjuder PHP 7 på en delad värdmiljö. Detta var efter att företaget investerade stort på sitt datacenter inklusive uppgradering av hårdvaran.

Enligt företaget är fördelen med sina värdpaket för PHP-versioner att det kan vara katalogspecifikt. Kunder kan således fortsätta att köra PHP 5.6 på sina webbplatser, medan de fortfarande kan köra ett test för nästa iteration av sina webbplatser på en underkatalog som körs på PHP 7 utan att oroa sig för inverkan det skulle ha på de nuvarande webbplatserna.

Funktioner – Värdpaketen för Namesco beskrivs på ett enkelt språk så det skulle vara lätt även för icke-tekniska användare att förstå villkoren. Det finns också gott om hjälp till icke-tekniska användare.

Det finns fyra paket som erbjuds av Namesco – starter, professionell, premium och platina. Det finns tre betalningsplaner eller villkor för dessa paket – varje månad, ett år och två år. Avgifterna är lägre under ett års löptid och lägst i det tvååriga avtalet eller avtalet.

Startpaketet är till exempel endast 48 pund med ettårsplan eller cirka 3,99 pund per månad. Det professionella paketet är bara £ 72 per år eller cirka £ 5,99 per månad. Premiumpaketet är fastat till £ 114 per år, eller cirka £ 9,50 per månad. Sedan prissätts platinapaketet till £ 210 per år eller ungefär 17,50 £ per månad.

Men om du nöjer dig med det månatliga paketet är startplanen £ 5,99 per månad; proffspaketet är nästan £ 9. Premiumpaketet är £ 19 jämfört med £ 15 per månad i ettårsarrangemanget, medan platinapaketet är £ 35 per månad.

Både start- och proffsplanerna har de grundläggande funktionerna som småföretagare vill ha av en värdplan. Som du kan förvänta dig av de två lägsta priserna finns det gränser för lagring och databas. Även e-postkontona är begränsade – 10 för startpaketet och 100 för proffspaketet.

Startpaketet är tillgängligt på Linux eller Windows. Resten av paketen finns som planer med dubbla plattformar. Webbplats på startpaketet är begränsat till 50 GB medan det finns obegränsat webbutrymme för de tre andra paketen.

Startpaketet kan endast vara värd för en domän. Det professionella paketet kan vara värd för upp till fem domäner medan det inte finns några gränser för antalet domäner värd i platina och premiumpaket.

Oavsett vilken plan du använder, lovar Namesco följande – obegränsad bandbredd, UK-baserat 24/7 support och 99,9 procent drifttidsgaranti. Du kan också komma åt dina värdverktyg via den anpassade kontrollpanelen. Dessutom kommer dina ofta åtkomna data att lagras på de snabba SSD: erna i Namesco.

En av Namescos främsta försäljningsställen är den obegränsade bandbredden som den erbjuder. Detta erbjudande är tillgängligt för alla webbhotellpaket i företaget. Förutsägbart ber den sina kunder om att beaktas till sina delade värdgrannar. De ber också kunderna följa företagets policy för acceptabel användning.

Om en klients webbplats lockar till sig en enorm mängd trafik som kan påverka prestanda för de andra webbplatserna på Namescos delade värdkluster, kan företaget flytta webbplatsen till sina dedikerade servrar eller molnservrar.

Dessutom kommer alla fyra webbhotellpaket med ett gratis domännamn och gratis, 1-klicksinstallationer av vanliga innehållshanteringssystem (CMS) som Joomla och WordPress.

Namesco-abonnenter kan också få upp till 40 procent rabatt på lagerbilder från Shutterstock. Detta är ett bra erbjudande som webbplatsägare bör dra nytta av eftersom dessa bilder kan leva upp deras webbplats.

En av de viktigaste sakerna för webbplatsägare är det stöd de får från sin webbhotellleverantör.

säkerhet – Namesco förstår att säkerhet är en av huvudägarna för webbplatsägare eller administratörer. Den vet också att många hackare blir mer sofistikerade i sina metoder för att få personlig information, vilket kan utsätta sina kunder för att stjäla data. Så det bekämpar detta genom att införa ett FTP-lås.

Stöd – Ett telefonnummer visas framträdande på Namescos webbplats. Tyvärr är inte tekniker i standby dygnet runt. Kunderna kan bara ringa mellan 8 på morgonen till 7 på kvällen på vardagar, och från 10 på morgonen till 6 på kvällen på helgerna.

Men om det finns ett silverfoder till det måste det vara den reducerade väntetiden på samtal. Enligt Namescos Twitter-handtag, den genomsnittliga tiden telefonens väntetid är 1 minut och 30 sekunder. Klienter kanske bara måste göra andra saker som att kontrollera sin e-post eller skriva ett meddelande medan de väntar på att deras tur ska få hjälp av Namesco kundtjänstpersonal.

På tal om Twitter är företagets Twitter-konto aktivt. Vissa kunder åker dit för att kommunicera med webbhotellleverantören och vidarebefordra sina problem eller problem. Företagets Twitter-administratör ber vanligtvis kunder att skicka direktmeddelanden så att de kan skicka detaljerade instruktioner till sina kunder.

Hittills har Twitter-kontot för Namesco mer än 2 000 följare.

Om Twitter inte är din sak, finns det andra sätt att kontakta webbhotellleverantören. Kunder kan kontakta kundsupport via sin online-kontrollpanel som kan nås på http://admin.names.uk. Det kan också nås via andra sociala mediekanaler som Google Plus och Facebook.

Det finns också ett supportcenter på Namesco-webbplatsen som klienter kan bläddra om de vill veta mer om värdlösningarna de planerar att få, eller om de har problem som de tror att de kan lösa utan att be om hjälp från Namescos supportteam.

Det här avsnittet på webbplatsen är där kunder kan ladda ner snabbstartguider för online-kontrollpanelen, hantering av domännamn, hantering av e-postmeddelanden och värd för deras domän.

Handledningssektionen är till stor hjälp för kunder, särskilt de som är förvirrade över webbhotellpaket de utnyttjat, eller vill veta hur de maximerar sina värdplaner.

Teknisk

 • 99,9% drifttidsgaranti
 • 1-klicka på Installationer
 • SSD-lagring
 • Gratis & direktinställning
 • Linux, Windows eller båda
 • Helt nytt Datacenter, beläget i Thames Valley
 • Mycket säkra datacentra
 • De använder PHP 7 i delad hosting

 • Vi hittade inga

Stöd

 • 24/7 Teknisk support
 • Inhemska utvecklare och sys-administratörer
 • Gratis daglig säkerhetskopiering
 • Storbritannien baserat stöd
 • Onlinesupportcenter

 • Har inte livechatsupport
 • Telefonsupport fungerar inte dygnet runt (måndag till fredag ​​08:00 – 19:00 helger 10:00 – 18:00)

Prissättning

 • GRATIS domännamn
 • Gratis Fotolia-krediter
 • Online Shop & Cart

 • Börjar från £ 3,99 / m.
 • Lite dyrt för flera webbplatser (£ 9,50 / m.)

Backend Review

Namesco förnyade nyligen sin kontrollpanel i syfte att underlätta för kunderna att använda eller konfigurera. Namesco hade fått klagomål om att dess kontrollpaneler ser ut daterade och klumpiga att använda. Dess kontrollpanel är nu enklare och snabbare att använda på alla enheter.

Den stora förändringen i Namesco innebär två områden som kunderna mest handlar om – ny fakturering och förnyelser. Kontrollpanelen presenterar nu de två områdena som en enda sida. Sidan har optimerats så att kunder enkelt kan se status för sina köpta planer och hitta någon speciell tjänst.

Slutsats

Names.co.uk har ganska rimliga värdpaketpriser. Det fungerar också som huvudmål – brittiska småföretag som har anställda som inte är välkända i teknikens funktioner för att driva en webbplats. Som sådan har dess paket funktioner som kan gynna affärsmän och personal som inte har tillräckligt med tid och kunskap för att fokusera på de tekniska aspekterna av att hantera en webbplats.

Den största kritiken mot denna värdleverantör är avsaknaden av kundsupport dygnet runt vilket är ganska standard i de flesta webbhotellleverantörer. Bortsett från denna oro är Namesco en bra webbhotellleverantör för små företag med en begränsad budget för webbhotell och personal med begränsad kunskap om att underhålla en webbplats. Vi rekommenderar dig att kolla in Siteground-recensionen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me