Midway – Responsive Travel WP Theme Detaljerad granskning

Resebranschen är nu en av de största och snabbast växande industrierna i världen, med miljarder dollar i månatliga transaktioner världen över. Det är bara vettigt för individer och företag att omfamna denna möjlighet att skicka in kontanter och generera god inkomst genom resorelaterade företag som resebyråer, hotell, resorts, spa, etc..


Det finns lastbilar med fantastiska WordPress-resetema där ute och användare – särskilt de nya – kan lätt bli förvirrade vilken man ska välja. Tur för dig, du har landat på rätt plats för idag kommer vi att göra sökningen lätt för dig genom att presentera några av de bästa premiumresetema som är perfekta för din valda nisch. Ett av de mest sålda WordPress-teman på ThemeForest-marknaden är Midway – Responsive Travel WP Theme. Just nu har den till och med ett 4,5-stjärnigt betyg! Så vad gör det till ett elegant WordPress-tema för resor och livsstilswebbplatser? Låt oss ta reda på den här detaljerade granskningen av Midway – Responsive Travel WP Theme!

Översikt

Midway – Responsive Travel WP Theme är ett vackert utformat premium WordPress-resetema med en pixel-perfekt design som är idealisk för alla resorelaterade bloggar eller webbplatser. Det är ett toppsäljande tema utvecklat och designat av ThemeForest Elite-författare, Themex. Det är ett användarvänligt tema med många anpassningsalternativ och levereras med kraftfulla verktyg för att skapa och hantera en rese- eller bokningswebbplats. Temat är 100% lyhörda, komplett med fyra anpassade inläggstyp- och reglagealternativ för att din webbplats ska bli ännu mer professionell.

Midway skapas med resorelaterade bloggar och webbplatser i åtanke. Det har en bokningsformulär och betalningsfunktion som hotell och resorts kommer att hitta särskilt användbara, såväl som anpassade inläggstyper, som alla har sina egna fält och redigeringsverktyg. Det finns en praktisk gallerihanterare, destinationsbaserade kategorifilter för turer och mer. Nu är det bara ett barns lek att hantera viktiga resefunktioner som turnépaket, incitament, bildgallerier, klientutlåtanden och bildspel.!

Design

De Midway – Responsive Travel WP Theme kombinerar enkelt någon form av media och textinnehåll i ett paket. Det är speciellt utformat för reseföretag, reseföretag samt semesterföretag med all inclusive, inklusive hotell och resorts. Dess pixel-perfekta design och hur det belyser ditt innehåll inspirerar äventyr för alla dina kunder och besökare på webbplatsen. De presenterade bilderna visas i en polaroidstil som på något sätt påminner dig om de gamla dagarna när resebilderna gillades som familjens minnessaker. Samtidigt är hemsidan fint uppdelad i sektioner, med bra användning av vitt utrymme för att markera ditt innehållsområde. Du kan också lägga till en uppfriskande bakgrundsbild som inte bara ger en fin visuell appell till din webbplats, utan också gör det enkelt att navigera.

Med en vacker hemsida som kombinerar form och funktion är Midway din nyckel till att bli det bästa valet för resenärer och turister. Du kan vara lätt på textinnehållet men tungt på reklamvärde, och inte bara skryta med fantastiska bilder av olika resmål, utan också en widget för flyg och boende och en bloggsektion. Med ett stort urval av mönster kan du enkelt organisera ditt innehåll, turnépaket och specialerbjudanden. Om du vill lägga till nya destinationer kan du göra det enkelt med fullstor bildmallintegration och textinnehållsmallar. Dessa gör att du kan visa upp dina bästa erbjudanden framåt och låta dina kunder och besökare enkelt klicka igenom den information de behöver för specifika destinationer.

Midway kommer också med en sida om utmärkta inlägg där ditt bästa innehåll visas i mittstor miniatyrlistvy. Varje inlägg har en stor bild och ett videoposthuvud, tillsammans med ett stort textinnehållsområde. Temat är widget- och sidofält redo, med några förbyggda widgetområden som nyhetsbrev, sociala medier och utvalda inlägg, bland andra.

Men medan Midway’s forte ligger i sin starka marknadsföringsdesign, kommer den också med en bloggsektion för de som älskar att dela sina erfarenheter och äventyr. Den har en ren och enkel vit layout ovanpå integrering av rika medier, vilket gör det till det ideala temat för en interaktiv reseblogg eller ett online-community för resenärer. Bloggar är viktiga i dag, särskilt för reseföretag eftersom det troligtvis är där du lägger till klientbilder och deras berättelser, tillsammans med vittnesmål och recensioner av olika turer och destinationer. Vi skulle gärna se fler bloggalternativ och funktioner för att lägga till mer personlighet till temat men totalt sett är det lämpligt för de som inte funderar på att göra bloggsektionen till en fokuspunkt på deras webbplats.

Totalt sett är Midway lika stilfull som den är funktionell. Att lägga till dina bästa tjänster eller dina mest lockande marknadsföringsbilder och bygga ett online-nav med hög vinst för turnépaket är precis inom räckhåll med detta fantastiska tema!

Nyckelfunktioner

Med Midway – Responsive Travel WP Temas omfattande anpassningsalternativ kan du enkelt skapa din egen webbplats för resor och livsstil. En av dess huvudsakliga försäljningsställen är dess inbyggda temalternativspanel där du helt kan anpassa och ändra teckensnitt, färger, bakgrunder, skjutalternativ, sidlayout, skapa sidfält och mer. Kort sagt kan du ändra nästan allt i det här temat för att göra det till ditt eget!

Du kan också använda de inbyggda anpassade inläggstyperna för gallerier, reglage, vittnesmål och rundturer. Var och en av dessa anpassade inläggstyper har sina egna verktyg och fält. Med till exempel Tours-posttypen kan du lägga till information för destinationens tur, destination och varaktighet för ett turnépaket, inklusive ett mer detaljerat dagtidsschema, en Köp nu-knapp osv. Med det är det enkelt för dig att bygga en funktionell och professionell webbplats.

Vill du veta vad mer Midway har till hands för dig? Här är en fullständig lista över funktioner:

 • Helt lyhörda
 • Panelen för temalternativ
 • 4 anpassade inläggstyper
 • Tur-sida (Rutnät, Lista eller Dropdown)
 • 3 förbyggda sidlayouter
 • slides
 • 2 glidstyper (enkel eller rörelse)
 • Bildlänkar
 • Inbyggd video
 • gallerier
 • vittnesmål
 • 4 anpassade användarformulär (Sök, bokning, fråga, kontakt)
 • 3 anpassade widgets (nyhetsbrev, Twitter-flöde, utvalda inlägg)
 • Bokning och betalningar
 • Obegränsade sidofält
 • Kortkodredigerare
 • Användarformulär byggare
 • Google Analytics-integration
 • Demoinnehåll ingår
 • Översättning klar

Naturligtvis ger Themex kvalitetsstöd för alla sina premiumteman, inklusive Midway. Så om du stöter på ett problem med temat kan du helt enkelt gå till supportforumet, använda din köpkod för att registrera dig och be om hjälp från temaförfattaren. Vi rekommenderar att du läser befintliga supportbiljetter och dokumentation först innan du skickar in en biljett.

För-och nackdelar

Om du letar efter ett WordPress-tema som inte bara har en fantastisk design och ett distinkt utseende, men också har mycket anpassningsbara alternativ och förstklassigt stöd, kan du inte gå fel med Midway – Responsive Travel WP Theme. Men innan något annat, ta reda på för- och nackdelarna med att använda ett betalt resetema som Midway.

Fördelar
 • Premiumtema som Midway kommer också med premiumstöd via forum, e-post, telefon osv.
 • Premiumtema uppdateras oftare än deras fria motsvarigheter, vilket skyddar din webbplats från säkerhetshot och buggar.
 • Midway kommer med massor av förbyggda och färdiga att använda sidlayouter som du kan använda ur rutan för att utöka din webbplats funktionalitet.
 • Midway är mycket anpassningsbar så att du enkelt kan skapa ett unikt utseende och känsla för din valda affärsnisch.
 • Premiumtema har fantastiska plugins och massor av inbyggda funktioner som reglage, bildgallerier, portfölj, bloggsektion och mer.
Nackdelar
 • Premiumtema kommer till ett pris så du måste spendera pengar för att få det, vilket kanske inte passar dem med begränsad budget.
 • Vissa premiumtema går inte igenom WordPress officiella granskningsprocess, till skillnad från gratis teman. Värre är att vissa betalda alternativ ignorerar och överensstämmer inte med WordPresss utvecklingsstandard.
 • Med målet att bli det mest mångsidiga premiumtemat laddas vissa teman in med massor av funktioner och tillägg som kanske inte är nödvändiga för vissa användare, vilket gör temat tungt och uppblåst.

Nu när du känner till de möjliga fördelarna och nackdelarna med att använda ett betalt tema som Midway, är det i slutändan ditt beslut om du vill gå för det eller bara nöja dig med ett gratis tema. För det första, om du har en stram budget och bara vill bygga en grundläggande webbplats eller letar efter att skapa en blogg som en hobby, kan du välja ett gratis tema vara ett bättre alternativ. Innan du väljer ett WordPress-tema är det bäst att kontrollera dess funktioner och funktioner först och ta reda på om det uppfyller dina behov eller inte. Hitta ett tema som är lätt att använda och anpassa också. Och naturligtvis måste temat vara kompatibelt med den senaste WordPress-versionen och måste fungera smidigt med plugins. Med dessa i åtanke kan du enkelt begränsa dina alternativ och hitta det perfekta temat för din webbplats för resor och livsstil!

Slutbedömning – Ett elegant och funktionspaket tema för resor och fritidsplatser

De Midway – Responsive Travel WP Theme är tydligt utformad för resor och livsstilswebbplatser. Den har en väl utformad hemsida som gör att du kan visa upp pittoreska destinationer för att konvertera besökare till kunder. Det är helt lyhört och enkelt att anpassa och det är laddat med bara rätt verktyg för att hantera, boka och söka turnéer. Även om det har en mycket enkel layout med standardversionen, finns det mycket potential med tanke på rätt anpassningar. Det är svårt att hitta fel med det här temat, och det är förmodligen anledningen till att många användare väljer det framför något annat WordPress-resetema på marknaden. Så om du söker högt och lågt efter ett elegant WordPress-tema för resor och livsstilswebbplatser, kan Midway – Responsive Travel WP Theme bara vara ditt svar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map