Kinsta Review

8,3 Helhetsbetyg
Avancerad teknik, 24/7 expertstöd, hanterad WordPress-värd


Kinsta är en hanterad WordPress-värdleverantör som utnyttjar den senaste tekniken för att erbjuda nystartade företag och etablerade företag avancerade tjänster. Även om kraften i Google Cloud Platform försäkrar Kinsta dig att dina dataöverföringar är säkra och snabba. Oavsett var du är kommer deras support dygnet runt att täcka dig.

FÖRDELAR
 • Snabbare hastigheter
 • Säkert nätverk
 • Google Cloud Platform
 • Gratis webbplatsmigreringar
 • Automatiska säkerhetskopior
 • Utmärkt stöd
NACKDELAR
 • Prissättning
 • Begränsad serverarkitektur
 • Minimal kontroll
9,7 WordPress Betyg

Pris
$ 30


Komma igång

Om du är ett litet företag eller har en webbplats med hög trafik är det vettigt att få Kinstas hanterade WordPress-värd. När din webbplats växer kan du enkelt skala utan att oroa dig för upptid, hastighet, säkerhet och uppdateringar. Nedan är de planer som Kinsta erbjuder till WordPress-baserade webbplatser.

Förrätt

Denna plan är lämplig för företag med månatliga besök på cirka 20 000. Serverresurserna tillåter en WordPress-installation, men du får upp till 3 GB SSD-lagring. SSD är en högpresterande lagring som avsevärt minskar latensen och förbättrar belastningstiderna för dina besökare.

I den här planen ger Kinsta dig gratis 50 GB CDN-lagring. Denna lagring fungerar som en ersättning för din vanliga server vid hantering av statiska filer. Genom CDN-lagring sparar du dina serverresurser genom att minska antalet serverbelastningsförfrågningar. Detta är fördelaktigt när du levererar stora filer som installationspaket och videor.

Starterplanen ger dig både dagliga säkerhetskopior och manuella säkerhetskopior. Detta fungerar som ett fallback om din webbplats hackas och dina resurser skadas.

Andra fördelar som följer med denna $ 30 per månad plan inkluderar:

 • En säkerhetskopiering på 14 dagar
 • PHP 7-stöd
 • Gratis och importerade SSL-certifikat
 • 30-dagars återbetalningsgaranti om du finner lösningen olämplig för dina resursbehov.

Proffs

Om du har två webbplatser och letar efter värdlösning är Kinsta Pro-planen lämplig för dig. Denna plan kan hantera månatliga besök på upp till 40 000 och erbjuder dig SSD-lagring och gratis CDN-lagring på 6 GB respektive 100 GB.

När du överför din webbplats från en annan värd till Kinsta ger denna plan dig en fri handske fri migrering. Din webbplatsmigrering hanteras av Kinstas expertmigrationsteam från början till slut utan att involvera dig mycket. När de flyttar din webbplats kommer du inte att uppleva någon stilleståndstid och din webbplats tilldelas en tillfällig domän innan den startar.

En sak till som Pro-planen ger dig som Starter-planen inte är, är kloning av webbplatser. Med detta kan du skapa en ny webbplats antingen genom att ändra eller kopiera en befintlig webbplats. Detta är ett billigare sätt att skapa webbplatser eftersom det eliminerar behovet av att skriva skript.

Kostnaden för denna plan är $ 60 per månad och du har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Verksamhet 1

Om du projicerar din webbplatstrafik till att växa till cirka 100 000 besök per månad kommer Business 1 att ge dig tillräckligt med bandbredd för att hantera belastningsförfrågningar. Du kan installera upp till 3 WordPress-baserade webbplatser tack vare 10 GB SSD-lagring och 200 GB gratis CDN som Kinsta har tilldelat denna plan.

En fördel med Business 1 jämfört med både Start- och Pro-planer är SSH-åtkomst. SSH hänvisar till Secure Socket Shell och ger dina administratörer en säker åtkomst till fjärrdatorer. Kommunikation över internet kan vara osäker, och därmed utgöra en risk för din verksamhet. Men med SSH-åtkomst är du säker på stark autentisering och säker datakommunikation mellan datorer. Allt detta kommer till en kostnad av $ 100 per månad.

Affär 2

När ditt företag växer och antalet webbplatser du också växer måste du stiga upp. Business 2-planen riktar sig till sådana företag. Du kan vara värd för upp till 10 webbplatser och hantera trafik utan problem till en gräns av 250 000 besök per månad.

SSD-lagring för denna $ 200 per månad-plan är 20 GB medan gratis CDN-lagring är 300 GB. Detta säkerställer att din webbplats laddas mycket snabbt och att din server inte är överbelastad. Business 2 ger dig två vita handskar gratis migrationer vilket är en enorm kostnadsbesparing.

PHP-anställda per webbplats i denna plan är 4. Detta betyder att din webbplats kan hantera samtidiga förfrågningar utan att stå i kö. För att begränsa den tid det tar att behandla en begäran på din webbplats, begränsa PHP-koden och alltid se till att din webbplats är mycket optimerad.

Affär 3

Denna plan hanterar dubbelt så många antal WordPress-installationer som är tillåtna för Business 2. Till en kostnad av $ 300 per månad ger Business 3 dig 30 GB SSD-lagring och 500 GB gratis CDN. Webbplatsens trafikgräns är 400 000 besök per månad och du får upp till 3 gratis migrering av webbplatser.

Säkerhetskopieringen har utökats till 20 dagar vilket ger dig mer tid att få åtkomst till dina säkerhetskopierade resurser.

Verksamhet 4

Denna lösning är skräddarsydd för stora företag med upp till 40 WordPress-installationer. Antalet besökare du kan hantera per månad utan att anstränga serverresurserna är 600 000. Medan gratis CDN-lagring förblir densamma som i Business 3, får du ytterligare 10 GB i SSD-lagring.

PHP-anställda per platsmetrisk är vid 6 förfrågningar samtidigt. Dessutom får du fyra gratis webbplatsmigreringar gjorda av expertmigrationsteamet.

Enterprise 1

Om du har en trafik på 1 miljon besök i månaden är Enterprise 1 en lösning som byggs för dig. I den här planen kan du installera upp till 60 WordPress-webbplatser, varav 5 är kvalificerade för gratis migrering. SSD-lagring och CDN-lagring har skalats upp till 80 GB respektive 1000 GB.

Säkerhetskopieringen är en månad och du kan hantera upp till 8 samtidiga förfrågningar per webbplats. Denna plan kostar $ 600 per månad.

Enterprise 2

Detta är den högsta värdplan som erbjuds av Kinsta. Det ger dig tillräckligt med utrymme för att installera upp till 80 WordPress-webbplatser. Det kan också hantera ett av de högsta trafiknumren i värdbranschen med 1,5 miljoner besök i månaden.

CDN-lagring är på 1000 GB medan SSD-lagring är på 120 GB. Varje annan funktion är som Enterprise 1 förutom antalet PHP-arbetare per webbplats som ligger på 10 för denna $ 900 per månad-plan.

 • Snabbare hastigheter
 • Säkert nätverk
 • Google Cloud Platform
 • Gratis webbplatsmigreringar
 • Automatiska säkerhetskopior
 • Utmärkt stöd

Kom igång med Kinsta nu.


Pengar tillbaka garanti
30 dagar
Disk utrymme
3 GB – 120 GB
Domän namn
N / A
Se planer
www.Kinsta.com/wordpress/

Vi har ännu inte granskat ett VPS Hosting-alternativ för Kinsta eftersom de verkligen inte verkar erbjuda denna typ av värd.

Vi har ännu inte granskat ett dedikerat värdalternativ för Kinsta eftersom de verkligen inte verkar erbjuda denna typ av värd.

När du letar efter värdlösning finns det vissa faktorer som borde komma högst upp på din lista, t.ex. teknik, säkerhet och support. Hostingföretag har planer som innehåller dessa aspekter och det är upp till dig att välja det bästa beroende på dina behov.

Kinsta är en av de bäst hanterade WordPress-värdarna med funktioner designade för både nybörjare och avancerade utvecklare. Det bra med Kinsta är att alla tekniska aspekter av WordPress hanteras av deras erfarna team. De har över 10 års kombinerad erfarenhet och deras supportteam finns tillgängligt dygnet runt.

Detta är en problemfri lösning för företag och ger dig utrymme att skala upp när dina behov växer. Även om du inte är tekniskt bekant med servrar och hur kontrollpaneler fungerar, kan Kinsta fortfarande fungera för dig på grund av deras användarvänlighet. Hanterad WordPress-värd ger dig den trygghet du behöver för att koncentrera dig på din kärnverksamhet.

En översikt över Kinsta

Kinsta WordPress-värd är en lösning som använder kraften i Google Cloud Platform för att göra dina webbplatsresurser tillgängliga online. Det faktum att det hanteras betyder att du kommer att ha mindre arbete med serverunderhåll, övervakning och andra tekniska bitar. Detta ökar indirekt din produktivitet eftersom det ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.

Om du undrar om du kommer att ha någon kontroll över din webbplats och andra resurser online är svaret ja. Min Kinsta ger dig en översikt över instrumentpanelen där du kan se allt på en plats. Härifrån kan du spåra bandbredd, skapa SSL-certifikat, visa besökarstatistik och annan viktig webbanalys.

Kinsta använder den senaste tekniken som PHP 7, Nginx, LXD-programvarukontainer och Maria DB för att ge dig snabba laddningstider på servern. På säkerhetsfronten är dina webbresurser övervakning och övervakning dygnet runt. Detta är viktigt för att avvärja attacker och skadliga avsikter.

Oavsett utvecklingsstack har Kinsta en serverhårdvara och mjukvaruinfrastruktur för att säkerställa att din webbplats går smidigt.

Kinstas hanterade planer för WordPress-värd

WordPress popularitet har gjort att webbhotellleverantörer specialiserar sig och erbjuder hanterade WordPress-hosting. Detta betyder helt enkelt att alla dina tekniska aspekter av att hantera WordPress tas upp av din värd. Kinsta är en av de kända spelarna i detta utrymme. De har flera värdplaner för att tillgodose olika nivåer av affärsbehov.

Det är viktigt att från början nämna att serverarkitektur av alla dessa planer är specialiserad för WordPress. De hanterade WordPress-planerna som de erbjuder dig är:

 • Förrätt – Detta ger en WordPress-installation och upp till 20 000 besök per månad. Till en kostnad av $ 30 per månad får du 3 GB SSD-lagring och 50 GB CDN-lagring.
 • Proffs – Denna plan ger dig 2 WordPress-installationer och rymmer upp till 40 000 besök per månad. Det kostar $ 60 per månad och erbjuder dig 6 GB SSD-lagring och 100 GB gratis CDN.
 • Verksamhet 1 – Detta paket har platser för 3 WordPress-installationer, ger dig SSH-åtkomst, 10 GB SSD-lagring och 200 GB gratis CDN. Det är lämpligt för webbplatser med besök på upp till 100 000 per månad. Kostnaden är $ 100 per månad.
 • Affär 2 – Denna lösning tillåter upp till 10 WordPress-installationer och 250 000 besök per månad. Med 20 GB respektive 300 GB SSD- och CDN-lagring kommer din server att ha lite att hantera. Detta kommer att öka hastigheten. Kostnaden för denna plan är $ 200 per månad.
 • Affär 3 – Detta är för ganska stora företag med ungefärliga besök på upp till 400 000. Du kan installera 20 WordPress-webbplatser och njuta av upp till 500 GB CDN-lagring. Kostnaden är $ 300 per månad.
 • Enterprise 1 – Massiva företag med en miljon besök per månad kan välja denna plan. Det tillåter upp till 60 WordPress-installationer och ger dig 80 GB SSD-lagring och 1000 GB CDN-lagring. Kostnaden är $ 600 per månad.
 • Enterprise 2 – Detta är den högsta planen under Kinsta hanterade WordPress-lösningar. Det ger dig utrymme att installera upp till 80 webbplatser och rymmer upp till 1,5 miljoner besök per månad. SSD- och CDN-lagring är på 120 GB respektive 1000 GB. Detta kostar dig 900 $ per månad.

Alla planer låter dig välja ett datacenter av de 17 centren under Googles molnplattform. Du är också säker på expertsupport, mycket säkert och snabbt nätverk. När du utvecklar din webbplats, stämmer, testar eller justerar den kan du dra nytta av iscenesättningsområdena. Den kraftfulla webbplatsadministrationen via Kinsta admin ger dig kraftfulla men ändå lättanvända funktioner.

Fördelar med Kinsta webbhotell

Kinsta har byggt sin erfarenhet över tid och idag är de bland de bästa WordPress-värdleverantörerna i branschen. De har tagit hand om de smärtpunkter som de flesta företag upplever och paketerat riktade lösningar. Nedan är några av de viktigaste fördelarna de ger ombord.

Snabbare hastigheter

Kinstas hanterade WordPress-värdservrar är speciellt konfigurerade för WordPress. Arkitekturen är utformad med teknologier som Nginx, LXD-programvarukontainer, PHP 7 och Maria DB. Dessa tekniker säkerställer snabbare laddning för webbplatsresurser.

Genom resursisolering tilldelar Kinsta dessutom CPU-belastning och minneskvoter till specifika processer. Detta innebär att varje applikation som körs på servern endast använder de tilldelade resurserna och därför inte kan störa andra processer. Detta skyddar servern och påskyndar åtkomsttider för webbplatsen.

Säkert nätverk

Säkerhet är högsta prioritet för alla värdlösningar. På Kinstas sida har de både aktiva och passiva åtgärder för att stoppa attacker och andra skadliga aktiviteter. Supportteamet övervakar serverns prestanda dygnet runt och kan snabbt upptäcka misstänkta aktiviteter. Några av de säkerhetsåtgärder som de har vidtagit inkluderar:

 • DDoS Attack Prevention – DDoS-attacker är avsedda att ta dina webbplatsresurser offline eller göra dem oanvändbara. Kinsta drivs av Google Cloud Platform som ger dem tillgång till sina 17 globala datacenter. Detta sprider organisationens tillgångar inklusive din webbplats, vilket ökar deras server motståndskraft mot DDoS-attacker.
 • Programvarubaserade begränsningar – Detta är åtgärder som vidtas för att förhindra att obehöriga program körs på din server eller dator. Detta säkerställer att dina webbplatsresurser skyddas mot säkerhetshot och tillgång från hackare. Genom att signera förare säkerställer de att varje programvara testas och fungerar korrekt innan de får köras på din server.
 • SSL-support – Expertteamet på Kinsta kan hjälpa dig att skapa en SSL-certifikatsigneringsbegäran, installation av certifikat, konfiguration och förnyelse. Detta garanterar dina besökare att deras information är säker hos dig. I sin tur ökar detta förtroendet, ökar återvändandebesöken och trycker upp din konverteringsnål.
 • Hardware Firewall- Denna åtgärd säkrar ditt datornätverk genom att förhindra obehörig åtkomst och användning av webbresurser. Maskinvaruväggen förbrukar inga resurser och påverkar inte serverns prestanda.
 • Uptime-övervakning – Du kan ha ro i sinnet att veta att en expert håller vakten över din webbplats. Övervakningsteamet finns på 17 olika platser och fungerar över alla kontinenter med uppetidskontroller med intervaller på en minut. När din webbplats är nere, eller ett säkerhetshot upptäcks, får du ett e-postmeddelande eller ett SMS-meddelande.

Google Cloud Platform

Kinsta utnyttjar Google Cloud Platform för att optimera ditt molnätverk för prestanda. Prenumerera på den hanterade WordPress-värden sätter dig automatiskt på Premium-nivån. Fördelen med denna nivå är dess säkra och snabba transporter av data, samarbete och produktivitet.

Google Cloud Platform har 17 globala datacenter som säkerställer att dina webbplatsresurser är säkra. När ditt företag växer ger plattformen dig möjlighet att skala dina resurser.

Gratis webbplatsmigreringar

När du flyttar din webbplats från en annan värd till Kinsta kommer du inte att uppleva någon stillestånd. Detta är särskilt viktigt om ditt företag har ett stort antal besök eftersom varje driftsstopp kan kosta dig.

Under migrationen tilldelar teamet din webbplats en tillfällig domän och bekräftar att allt fungerar rätt innan du tar den live.

Automatiska säkerhetskopior

På Kinsta säkerhetskopieras din webbplats dagligen. Detta innebär att det värsta inträffar kommer det att finnas en återgång som hjälper dig att återupprätta din webbplats. Oavsett om din webbplats är live eller iscensatt kommer du att dra nytta av de automatiska säkerhetskopiorna.

Ytterligare säkerhetskopior finns också mot en extra avgift. Din webbplats kan säkerhetskopieras varje timme eller en gång var 6: e timme. Om din webbplats är mycket dynamisk eller om du ofta gör ändringar, kan detta vara ett värdefullt tillägg.

Utmärkt stöd

Kinsta supportteam finns tillgängligt dygnet runt och kan hjälpa dig oavsett var du är i världen. Deras kommunikation är snabb och tydlig. Genom sitt enhetliga kommunikationssystem överlämnar supportpersonal som rör sig mellan skiftar i väntande problem. Detta innebär att du inte behöver upprepa dig själv varje gång din fråga överlämnas till en inkommande personal.

Nackdelar

Kinstas hanterade WordPress-värd, men utmärkt, har några nackdelar. De viktigaste områdena är kring pris, gränser och kontroll.

Prissättning

Jämfört med delad hosting är den hanterade WordPress-webbhotellplan som Kinsta erbjuder ganska dyra. Som en start kan du få delad värdplan för så lite som $ 3,95 per månad, men på Kinsta är det minst du kan få $ 30 per månad.

Att driva en stor WordPress-webbplats kommer dock med sin rättvisa andel interna kostnader inklusive löner till systemadministrationens personal. Om du faktorerar allt detta är hanterad WordPress-värd fortfarande ett bra alternativ.

Begränsad serverarkitektur

Alla planer är baserade på en WordPress-serverarkitektur och det betyder att du är begränsad till att bara köra WordPress-webbplatser. Programvarubaserade begränsningar implementerade av Kinsta begränsar vissa WordPress-plugins och begränsar därmed hela smaken av WordPress-upplevelsen.

Som sagt är det viktigt att notera att Kinsta endast blockerar plugins som potentiellt utsätter din webbplats för säkerhetshot eller bromsar den. Därför är begränsningarna inte helt en nackdel om du har valt att driva en WordPress-webbplats.

Minimal kontroll

Förutom My Kinsta som ger dig en översikt över dina webbresurser och möjligheten att spåra din bandbredd, har du ingen full kontroll över din webbplatshantering. De tekniska aspekterna hanteras av teamet på Kinsta vilket gör att du har lite att hantera.

Frågan om kontroll handlar inte bara om Kinsta, utan det är en unik funktion med alla hanterade WordPress-värdar. Det är faktiskt deras viktigaste försäljningspunkt för att minimera krångeln för dig.

Slutsats

Hanterad WordPress-värd är en genomförbar värdlösning för både stora och små företag. Såvida du inte bara driver en blogg i vilket fall du kan välja en vanlig WordPress-värd, är förvaltad WordPress-värd mycket affärsmässig.

Som alltid, se till att du listar alla dina behov och matchar dem med rätt plan. Underlåtenhet att göra detta kan se att du prenumererar på en högre plan med färre behov eller en lägre plan men du har många behov.

Affärslandskapet förändras snabbt och utkontrakterade tjänster blir mer attraktiva. Du har inte råd att hålla ett öga på dina kärnverksamheter ännu i andra änden, du kämpar för att hantera den tekniska biten i ditt företag. Hanterad WordPress-värd är lösningen för detta och Kinsta har du täckt många planer från start till företag till företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me