Kärleksresor – Creative Travel Agency WordPress Theme In-Depth Review

Resandet – vare sig det är inhemskt eller internationellt – är för närvarande på uppgång främst på grund av hur företag blir mer konkurrenskraftigt globalt. Och naturligtvis får fler människor uppskatta olika kulturer och vill uppleva det för sig själva. Idag är rese- och turistnäringen en av de största och snabbast växande industrierna i världen, med uppskattade årliga bidrag på över 7 biljoner dollar världen över. Utvecklingen inom teknik ledde till utveckling och enorm tillväxt av turism. Att bygga en resewebbplats är ett lockande alternativ för dig som vill generera intäkter online.


Oavsett om det är en reseblogg för att dela dina äventyr eller en hotellwebbplats för att ta emot gäster, är alternativen obegränsade och det tar bara ett professionellt och funktionspaket WordPress-tema för att hjälpa dig att bli nästa stora sak. Visst, det finns ett brett utbud av teman där ute som är skräddarsydda för resebloggar och turistbyråer, men valen minskas ytterligare om du behöver både form och funktion. Ett sådant tema som uppfyller de specifika behoven hos resorelaterade webbplatser är Love Travel – Kreativt resebyrå WordPress-tema.

Love Travel är ett vackert tema för resebloggar och webbplatser. Det är en av toppsäljarna på ThemeForest-marknaden – och av en god anledning! Denna kärlek –Resor Creative Travel Agency WordPress fördjupad granskning ger dig många skäl att välja detta tema för att logga in dina egna äventyr eller för att tillhandahålla tjänster till dem som vill tillfredsställa deras vandringslust.

Njut av!

Översikt

Kärleksresor – Creative Travel Agency WordPress är ett topprankat Theme Forest-tema skapat av ett tvåmannateam av webbutvecklare som heter nicdark. Temat var resultatet av flera månader hårt arbete, analys, ständiga förbättringar och garanterad kvalitet.

Som namnet antyder är det ett kreativt tema med flexibla designalternativ som gör att du kan skapa och lägga till olika typer av funktioner för din resesida. Dessutom, med många anpassningsalternativ att leka med, kan du också köra en onlinebutik och flerspråkig version snabbt och enkelt med detta tema. Dessutom har Love Travel, förutom att vara helt lyhörda (som är en standardfunktion bland teman i dag), parallaxfunktioner, videosektioner, mega-menyer, fancy box-bilder och mycket mer förutom. Så om du vill bygga en tur / resesida och vill få ditt företag online är Love Travel ditt bästa val för att marknadsföra dina tjänster.

Nicdark såg också till att tillhandahålla dokumentation och kvalitetstudier för video som hjälper dig att spara mycket tid. Dessutom beslutade de att ge gratis temasupport, och se till att de har all den hjälp de behöver om de stöter på problem med temat.

Design

De Kärleksresor – Creative Travel Agency WordPress temat har en modern och minimalistisk design som belyser den viktigaste aspekten på din webbplats: Dina produkter och / eller tjänster. Det är ett WordPress-tema på flera sidor som är designat med resebyråer, reseföretag och resebloggar i åtanke. Men tack vare den enkla, kreativa och rena grafiken är temat också en idealisk lösning för alla andra typer av webbplatser.

Love Travel designades med ett 1200-punkts rutnät med upp till 12 kolumner. Det levereras med förbyggda sidlayouter, inklusive sådana för destinationer, marknader, personal, vanliga frågor, priser osv. Du har också möjlighet att lägga till en butik på din webbplats, komplett med en kundvagn, whpg, avsnittet Mitt konto, som samt produktlayout (full bredd, höger sidofält eller vänster sidofält). För att ytterligare anpassa dina sidor, innehåller temat också över 100 komponenter för att ytterligare utöka din webbplats funktionalitet, inklusive mega-meny, nedräkningssida, sidan under konstruktion med regneffekt, sökresefilter, dragspel, pristabell och mycket mer förutom. Nu har du full kontroll över alla aspekter av din webbplats!

Nyckelfunktioner

Naturligtvis handlar Love Travel – Creative Travel Agency WordPress-tema inte bara om vacker design, det kommer med många coola funktioner som är nödvändiga för att bygga en kraftfull och engagerande resewebbplats. Här är den fullständiga listan över funktioner du behöver se fram emot med detta tema:

 • Responsiv design

Love Travel svarar helt, så försäkra dig om att dina kunder och besökare kan se ditt innehåll på bästa sätt på alla moderna enheter. Temat använder ett rutnätssystem som passar ditt innehåll på ett enkelt och enhetligt sätt.

 • Retina ikoner

Temat är optimerat för enheter med retina-display eftersom det använder retina-klara teckensnittsikoner av hybriddesign och front-end-utvecklare, Alessio Atzeni. Dessa ikoner är lätta att använda och integrera i temat, så att du kan skapa ett unikt och modernt utseende för din webbplats.

 • 12-kolumns rutnät

Love Travel använder det populära nätsystemet med 12 kolumner. Alla rutnät kan användas för valfri kortkod så det är enkelt för dig att anpassa temat på vilket sätt du vill.

 • Demoinnehåll

Med demoinnehåll som ingår i temat kan du enkelt skapa en fullständig webbplats på bara några minuter. Du kan importera innehåll för hela webbplatsen (XML) i alternativen för importtema.

 • jQuery användargränssnitt

Temat kommer packat med ett jQuery UI-bibliotek som låter dig lägga till dynamiska effekter på din webbplats, inklusive dragspel, verktygstips, framstegsfält, parallaxeffekter och mer. Alla dessa effekter är lätta att lägga till genom att gå in i relevant klass.

 • Filtreringssystem med bokning

Med ett anpassat filtersystem kan användare enkelt söka efter turnépaket på din webbplats. Filteralternativet gör det möjligt för användare att söka efter pris, typ, säsong, destination och varaktighet på resan. Du kan också infoga information i taxonomierna för att ytterligare anpassa filtret.

 • Klibbig huvudmeny och vänster meny

Temat har två menyalternativ för att hantera ditt innehåll på bästa sätt. Du kan anpassa teckensnitt och färger och välja mellan standard och klibbig (fast) för huvudmenyn. Du kan också lägga till en sidofält för att visa dina senaste erbjudanden och kampanjer, eller de bästa destinationerna.

 • WooCommerce och WPML Ready

Love Travel är integrerad med de populära WooCommerce och WPML plugins. Med dessa premiumtillägg till ditt förfogande kan du enkelt lägga till en eCommerce-funktionalitet på din webbplats och göra din webbplatsöversättning redo så att du kan tillgodose en global publik.

 • Revolution Slider

Love Travel kommer fylld med premium-plugins, inklusive Revolution Slider – vilket sparar dig upp till $ 19. Med detta plugin kan du skapa vackra bildspel för att visa dina erbjudanden och de bästa turistmålen. Plugin stöder HTML5-videor, Vimeo och YouTube, så att du enkelt kan lägga till videor på din webbplats. Du kan också infoga bilder i bildspelet för att lägga till en färgstark och kreativ vädjan till din webbplats.

 • Kontaktformulär 7 Kompatibel

Kontaktformulär 7 är det bästa WordPress-plugin för att skapa ett kontaktformulär. Med det här insticksprogrammet är det enkelt att skapa ditt eget formulär för resebokning och nyhetsbrev. För att göra grafiken ännu mer dynamisk, se till att använda retinaikonerna och de olika färgalternativen.

Faktum är att Love Travel är ett funktionsrikt resor WordPress-tema som gör att alla kan skapa sin egen webbplats. Förutom funktionerna som nämns ovan får du mer ut av detta paket, inklusive:

 • Bloggtyper (vänster / höger, sidofält, full bredd, full bredd centrerad)
 • 500+ Google-teckensnitt
 • Massor av anpassade kortkoder
 • Parallaxavsnitt
 • Videosektion
 • Fancybox-bilder
 • Mega-menysupport
 • Counter animation JS
 • WP-forumsupport
 • Isotop filter plugin
 • Handla sidor
 • Nedräkning JS-effekt
 • Och många fler!
För-och nackdelar

WordPress är inte bara någon plattform för att publicera uppdateringar eller dela ditt innehåll. Det är det bästa och mest kraftfulla innehållshanteringssystemet (CMS) som finns, så att du kan skapa alla typer av webbplatser, på alla nivåer av komplexitet. Och eftersom det är det mest populära alternativet där ute, är du bortskämd med val av hundratusentals vackra WordPress-teman som passar alla nischer. Om du funderar på att välja ett betalt WordPress-tema som Love Travel, se till att först titta på följande för- och nackdelar:

Fördelar
 • Love Travel uppdateras oftare än dess fria motsvarigheter. Detta är en viktig faktor för att välja ett tema med tanke på att WordPress ständigt uppdateras. Ett tema som uppdateras regelbundet korrigerar de senaste buggarna och säkerhetsproblemen innan det kan orsaka problem på en webbplats.
 • Gratis WordPress-teman används ofta att det inte är ovanligt att många webbplatser använder samma design. Med premiumtema finns det fler funktioner och anpassningsalternativ som gör att du kan skapa en unik design som skiljer sig från resten.
 • Love Travel är väl dokumenterad och inkluderar en detaljerad PDF som förklarar hur du kan få ut det mesta. Tvärtom, dokumentation är mindre vanligt bland gratis teman.
 • Till skillnad från många gratis teman som kräver att en attributlänk ska inkluderas i sidfoten kräver inte premiumtema som Love Travel användare att lägga till en länk för att kreditera temaförfattaren, vilket ger din webbplats ett mer personligt tilltalande.
Nackdelar
 • Premiumtema kommer uppenbarligen till ett pris, vilket kräver att du investerar var som helst mellan $ 30 och $ 300.
 • Eftersom premiumtema har sin egen anpassade adminpanel och en mängd funktioner och alternativ kan det ta lite tid att lära sig och konfigurera.
 • Vissa premiumtema tenderar att inkludera massor av klockor och visselpipor i paketet som andra användare kan hitta onödiga. Även om detta gör ett tema mångsidigt, kommer de oönskade funktionerna bara att uppblåsa temat.

I allmänhet är det viktigaste att leta efter i ett WordPress-tema – vare sig det är gratis eller betalt – kvalitet och omsorg som har gått till att skapa det. Det enklaste sättet att mäta ett temas kvalitet är att läsa vad kunderna säger i supportforum, inklusive de problem som användarna har med temat. Det är också viktigt att veta hur snabba och lyhörda temaförfattarna tar upp frågorna.

Slutbedömning – Det perfekta resetemaet för bloggare och företagare

Riktigt med namnet, Kärleksresor – Creative Travel Agency WordPress tema är ett tema som alla resebloggare och företagare kommer att älska. Det är ett kreativt, professionellt och välkodat premiumtema som inte bara är för resebyråer utan för någon slags affärsnisch. Det är enkelt, rent och modernt med många användbara funktioner som hjälper dig att bli nästa stora sak i din valda nisch. Det är prisvärt och pålitligt, vilket gör det till ett av de bästa valen på ThemeForest-marknaden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me