Kan jag överföra min webbplats bort från InMotion?

Om du vill överföra din InMotion-webbhotell till en annan webbhotellleverantör men är osäker på om överföringen är möjlig är svaret på din fråga ja. Ja, du kan definitivt överföra din webbplats som nu är värd på InMotion till en annan webbhotell.
Men överföringen är mycket möjlig, men det bör göras klart, oavsett om det är överföring som du vill eller helt enkelt avbokning av ditt prenumeration med InMotion-värd. Även om ingen värdleverantör skulle älska idén om att deras kunder överförs till en annan värdleverantör, kommer nästan alla värdleverantörer att ge dig friheten att överföra bort från deras webbhotell och till och med hjälpa dig där de kan. När det gäller frågan om du kan avbryta din nuvarande och aktiva prenumeration är det viktigt att notera att alla klienter som vill avbryta sitt prenumeration kan göra det när som helst genom att bara informera kundtjänst om det. Faktum är att värdföretag till och med ersätter sina kunder med förbehåll för deras undertecknade avtal och beroende på hur lång tid webbplatsen är värd.
Det är också viktigt att förstå att din domänregistrering / -hantering inte är densamma och är separat från din värdtjänst och att överföra domänhanteringsrättigheterna kommer inte på något sätt att påverka ditt värdkonto som ska förbli aktivt. Det enda sättet att inaktivera värdkontot är genom avbokning.


Vad ska jag göra för att överföra min webbplats från InMotion Hosting?

För att starta annulleringsprocessen eller för att påbörja processen att överföra din domän bort från InMotion-värd kräver företagets policy att du skickar in en begäran om att din domän ska släppas. Begäran ska komma i form av ett e-postmeddelande och ska skickas till [email protected] Samma förfrågan borde levereras med din kontoverifiering och din e-postadministratör. Brevbegäran startar domänregistreringsprocessen eftersom dessa behövs av företaget för att låsa upp din domän för dig. Innan allt annat är det viktigt att du måste ta bort domänens integritet från din domän för att påverka upplåsningsprocessen.

Så snart domänen släpps och du redan har fått tillståndskoden, som du ska få via din administratörs-e-post, kan du gå vidare till din nya domänregistrator och starta domänöverföringsprocessen.
Vanligtvis tar det mellan 7-10 dagar för överföringen att slutföras, även om färdigställandet varierar beroende på registratorn. Det är också viktigt att du vet att varje gång DNS-förändringar görs eller domäner överförs, observeras en DNS-utbredningsperiod som varar från cirka 7-24 timmar medan växlaren inträffar.

Vilka steg måste jag följa före och under överföringsprocessen?

Att hitta en ny värd för din webbplats och överföra till en ny webbhotell kan antingen vara ett bra steg framåt för din webbplats eller ett stort steg bakåt. För att säkerställa att du inte kommer att tycka om att du ångrar och ångrar det drag du just gjorde, måste du se till att det du håller på att göra är vad din webbplats behöver. Här är några grundläggande rekommendationer som kunder behöver göra före och under överföringsprocessen. Dessa är:

 •  Först och innan något annat måste du välja den lämpligaste webbhotellleverantören genom att jämföra dem med din nuvarande leverantör. Överväganden bör omfatta:
 •  Operativsystemet som används; är den kompatibel med kraven på din webbplats;
 •  Diskutrymmet kräver; och
 •  Bandbredden;
 •  Du bör göra en säkerhetskopia av alla filer på din befintliga webbplats genom att ladda ner alla dina gamla kontofiler. Du kan använda FTP Access eller exportera det med phpMyAdmin, beroende på vilket som fungerar. Som regel än ett undantag letar du efter en värd som erbjuder FTP-åtkomst.
 •  Se till att du kan ta emot e-postmeddelanden genom att kontrollera om dina e-postmeddelanden fortfarande fungerar och är aktiva.
 •  Det rekommenderas starkt att du säkerställer att din e-postkonto för webbplats och domän är igång under överföringsprocessen genom att hålla ditt befintliga webbhotellkonto öppet tills processen är klar..
 •  När allt är klart, glöm inte att avbryta ditt konto med InMotion-värd.

Vilka är de vanliga orsakerna till att människor flyttar bort från sitt webbhotell?

Det finns lika många skäl som det finns så många individer eller företag varför de vill flytta sig bort från sitt nuvarande webbhotellföretag. Det varierar från de mycket enkla till de mest komplexa orsakerna. Bland dessa skäl är följande:

 •  Klienten kan bli besviken och missnöjd med tjänsten.
 •  Företaget kan behöva fler resurser som lagringsutrymme och bandbredd samt behovet av fler applikationer, något som deras tidigare värd kan ge.
 •  Klienten kan ha haft svårt att upprätthålla mängden månadsräkningar och kan ha hittat ett bättre paket till ett bättre pris någonstans.
 •  Klienten kan vara missnöjd med kundservicen.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me