Kan jag bygga en bra webbplats med BlueHost?

Under denna dag och tid njuter vi av bekvämligheten och fördelarna med digitala enheter. De har blivit en viktig del av vårt dagliga liv som de tycktes vara nödvändiga nu. Detta gäller särskilt för individer och företagare som driver en onlinebutik, eftersom de finner mest fördel på dessa mycket tekniska sätt. De använder Internet för reklamändamål och för att locka fler kunder och framtidsutsikter och därmed utöka sin kundbas. Och för att göra deras onlineföretag mer trovärdiga och legitima registrerar många sina egna domännamn och skapar sina egna webbplatser.


Saker du behöver veta innan du skapar en webbplats

Du behöver inte vara en avancerad programmerare eller kodningsexpert för att kunna skapa din egen webbplats. Nuförtiden är det möjligt för dig att bygga vidare utan att behöva lära dig programmeringsspråk som HTML eller CSS, eller ens röra vid en enda rad kod!

Men hur? Tja, det finns många webbhotellleverantörer online som gör att du kan göra detta, varav en är BlueHost. Detta webbhotellbolag grundades 2003 med målet att tillhandahålla högkvalitativa men prisvärda webbhotellösningar till alla. Sedan dess har de vuxit till att bli en av världens största och mest pålitliga leverantörer av webbhotell och molnbaserade onlinelösningar.

På ett sätt kommer viss kunskap om värd och webbplatsbyggare att vara till nytta för att du ska kunna göra rätt val för ditt webbprojekt. Så du måste bekanta dig med vanliga termer, inklusive dessa:

  • webbhotell. En onlinetjänst som gör att vissa webbplatser är tillgängliga för andra datorer över hela världen via en server med hjälp av Internet. Det finns olika typer av hosting som erbjuds av olika webbhotell, inklusive gratis, delad och dedikerad webbhotell, bland andra.

Innan du väljer vilken typ du ska ta måste du först utvärdera dina webbplatsers behov och preferenser. Gratis värd, som termen antyder är fri från ekonomiska åtaganden. Eftersom det är gratis kan tjänsterna vara begränsade och långsamma. Denna typ är endast lämplig för personligt bruk. Delad värd är en typ där hundratals, till och med tusentals, användare delar en enda server resurser. Eftersom resurserna delas finns det en tendens att din webbplats går långsamt och det finns bara en begränsad mängd diskutrymme och bandbredd. Kostnaden för ett visst paket delas också mellan användarna. Dedikerad värd, å andra sidan är den mer avancerade typen men är relativt högre i pris eftersom du måste hyra hela servern till dig själv. Det erbjuder obegränsad mängd bandbredd och diskutrymme, vilket innebär att du kan lagra data och överföra filer så mycket du vill. Det är det bästa valet för stora företag / företag.

  • Domän namn. Ett domännamn hänvisar till namnet på din webbplats. (Exempel: yourdomain.com). För att hjälpa till att fastställa deras trovärdighet online uppmuntras företagare att registrera sitt eget domännamn antingen direkt genom ICANNs domännamnsregistrator eller genom din föredragna webbhotellleverantör.
  • Webbplatsbyggare. Det här är applikationer / verktyg som är enkla att använda och snabba att installera även för de genomsnittliga datoranvändarna. Att använda webbplatsbyggare kräver inte att du har omfattande kunskap eller expertis inom HTML, så att du kan skapa din egen webbplats.

BlueHost webbplatsbyggare

Idag behöver nästan alla en personlig eller kommersiell webbplats. Som enskild kanske du vill ha en egen blogg där du kan visa upp din portfölj eller dela dina tankar och idéer; eller en webbsida för att visa ditt CV. Och om du har ett litet onlineföretag är ett av de bästa och viktigaste sätten för kunder och möjligheter att hitta dig att bygga en e-handelswebbplats.

Om du är en av de människor som inte vet någonting om HTML, CSS eller annan webbrelaterad teknik, oroa dig inte eftersom webbplatsbyggare är här för att ge dig en hand. De är speciellt designade för icke-tekniska användare som vill skapa en webbplats. Det är rätt, de är skapade så att du inte behöver veta något om eller använda några komplexa programmeringsspråk!

Det finns olika typer av webbplatsbyggare. Vissa är utformade för att skapa bloggar, medan andra kan användas för webbplatser. Andra webbplatsbyggare kan göra båda och till och med komma med e-handelsstöd, som kundvagnar, olika betalningsportaler, etc. Vissa av dessa webbplatsbyggare använder en freemium-modell, vissa är open source, medan andra är kommersiella produkter som bara finns tillgängliga på en viss pris.

Populära webbplatsbyggare kommer med en mängd förlagda teman som ger din webbplats ett unikt och professionellt utseende. Dessa teman är designade specifikt för vissa nischer / branscher eller matchar ditt företags eller varumärkes logotyp.

Med BlueHost kan du använda två av de bästa webbplatsbyggarna: WordPress och Weebly.

WordPress

WordPress är den mest populära och mest kraftfulla open source-plattformen som låter dig skapa allt från enkla bloggar till en fullständig webbplats med flera sidor. En av de bästa sakerna med den här plattformen är att den är extremt användarvänlig och mycket anpassningsbar. Du är bortskämd med valet med tusentals förlagda teman och det är mycket utdragbart genom en mängd plug-in från tredje part.

De flesta av plugins och teman i WordPress är gratis tillgängliga, medan några av de mer avancerade alternativen kräver en engångsavgift, vanligtvis genom temamarknader som ThemeForest och MallMonster.

Weebly

Weebly är ett verktyg för skapande av webbplatser som är mycket lätt att använda, tack vare dess kraftfulla dra-och-släpp-redigerare som gör att du enkelt kan skapa webbplatser på någon av dina BlueHost-domäner.

Weeblys gratisversion är tillgänglig för alla BlueHost-kontoinnehavare och kommer med alla kärnfunktioner som behövs för att skapa en fullt fungerande webbplats. Premiumversionen låter dig lägga till obegränsade sidor, tillsammans med andra avancerade funktioner som lösenordsskydd, en musikspelare på webbplatsen, etc. Med Weebly kan du också lägga till en kundvagn och andra användbara e-handelsverktyg..

Om du vill komma igång en blogg eller webbplats snabbt och kunna uppdatera den när du vill är webbplatsbyggare svaret på ditt problem. BlueHosts SimpleScripts-klick med ett klick gör att du kan installera WordPress, Weebly och många andra verktyg med bara ett enda klick!

Välj BlueHost

I mer än ett decennium har BlueHost fått sitt namn som en av de bästa webbhotellleverantörerna på marknaden. Med sina exceptionella tjänster och avancerade verktyg har webbhotell och skapande av webbplatser aldrig varit detsamma igen.

Har du inte ett konto med BlueHost än? BlueHost erbjuder för närvarande ett speciellt introduktionspris på $ 3.95 / månad, från sitt standardpris på $ 5.99 / månad för deras Förrätt packa.

Registrera dig idag så att du kan spara på kostnaden för webbhotell!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me